Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Tutkimus: CO2:n ja lämmön lisääntyminen on tehnyt maailmasta vihreämmän viimeisten 40 vuoden aikana.

2 min lukea
Tutkimus: CO2:n ja lämmön lisääntyminen on tehnyt maailmasta vihreämmän viimeisten 40 vuoden aikana.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ddff

Hiilidioksidi on ensisijaisesti kasvua edistävä lannoite kasveille. Tämä käy ilmi myös äskettäin julkaistusta tutkimuksesta. Maailma todellakin vihertyy, mikä alentaa myös pintalämpötiloja. Ilmastolahkon järjettömät tuomiopäiväteoriat kumotaan yhä enemmän.

Viimeisten neljänkymmenen vuoden aikana maapallon pinta on ollut maailmanlaajuisesti vihreämpi, ilmenee Nature-lehdessä julkaistusta uudesta tutkimuksesta . Tämä johtuu ilmakehän korkeammasta hiilidioksidipitoisuudesta ja ilmastonmuutoksen aiheuttamasta ilman lämpenemisestä. Samalla lisääntyvä viherryttäminen varmistaa, että maapallon pinnan lämpeneminen vähenee vihreämmillä alueilla. Voidaan siis sanoa, että korkeammalla hiilidioksidipitoisuudella on ehdottomasti etuja.

Tämä liittyy vuosi sitten julkaistuun tutkimukseen, jossa todettiin, että “kasvillisuuden kasvun jatkuva lisääntyminen viimeisten neljän vuosikymmenen aikana” voidaan selittää “ilman hiilidioksidipitoisuuden nousun fysiologisilla vaikutuksilla”. Tämä johtaa myös “haihtumisjäähdytyksen” lisääntymiseen, mikä puolestaan vähentää lämpenemissuuntauksia. Tutkijat päättelivät, että tämä suuntaus jatkuu 2000-luvulla.

Se osoittaa myös, että aihe on paljon monimutkaisempi kuin ilmastolahkon fanaatikot haluavat ihmisten uskovan. Erityisesti siksi, että hiilidioksidi on itse asiassa hivenkaasu, kun taas typpi ja happi muodostavat yhdessä noin 99 prosenttia kaikesta hengitysilmasta. Samaan aikaan monilla muillakin tekijöillä (kuten auringon aktiivisuudella tai tässä tapauksessa planeetan viherryttämisellä) on merkitystä. Joka tapauksessa on selvää, että ilmastolahkon tuomiopäivän profeetat ovat teorioissaan väärässä, kuten yhä useammat tällaiset tutkimukset osoittavat.

fiFinnish