Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Vapauden loppu: Iso-Britannian räjähdysaltis raportti osoittaa suunnitelmat radikaalia uudelleenkäynnistystä ja CO2-diktatuuria varten.

4 min lukea
Vapauden loppu: Iso-Britannian räjähdysaltis raportti osoittaa suunnitelmat radikaalia uudelleenkäynnistystä ja CO2-diktatuuria varten.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/yun2

Lentomatkustamisen loppu on varma, niin kuiskitaan sosiaalisissa verkostoissa. Eikä syyttä, sillä siellä kiertää parhaillaan grafiikka, joka paljastaa ilmastolobbarien suunnitelmat lähivuosikymmeniksi. Se ei osoita ainoastaan sitä, että lentokentät suljetaan vähitellen vuodesta 2030 alkaen ja että kaikki lentäminen yksinkertaisesti lakkautetaan vuodesta 2050 alkaen “absoluuttisen nollapisteen” eli hiilidioksidipäästöttömyyden hyväksi. Suunnitelmat ovat paljon kauaskantoisempia. Mikä pahinta, Britannian hallitus maksaa ne laatineelle ryhmälle.

Prof. Norman Fenton julkaisi hiljattain Twitterissä grafiikan sanoin:

Muistutus siitä, mitä “nettonolla” todella tarkoittaa. Tämä kuva on peräisin Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen FIRE-hankkeesta. Keskeiset kohdat: Kaikki lentoasemat Heathrow’ta, Belfastia ja Glasgow’ta lukuun ottamatta suljetaan vuoteen 2030 mennessä. Lentäminen loppuu kokonaan vuoteen 2050 mennessä. Ei uusia bensiini-/dieselautoja vuoteen 2030 mennessä; vuoteen 2050 mennessä tieliikenteen käyttö on rajoitettava 60 prosenttiin nykyisestä tasosta.

Fenton jatkaa:

Rajoitetaan elintarvikkeiden, lämmityksen ja energian kulutus 60 prosenttiin nykyisestä vuoteen 2050 mennessä. Tämä tarkoittaa joko kylmempää ja nälkäisempää väestöä tai massiivista väestökatoa.

UK FIRES on Cambridgen, Oxfordin, Nottinghamin, Bathin ja Lontoon Imperial Collegen yliopistojen tutkimusryhmä. Sitä rahoittaa Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC), joka on osa Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimus- ja innovaatiotoimintaa, jota rahoittaa kauppa-, energia- ja teollisuusministeriö. Lyhyesti sanottuna: tämän ryhmän hulluja suunnitelmia rahoittaa ja tukee Yhdistyneen kuningaskunnan valtio.

Mainittu asiakirja löytyy täältä: https://ukfires.org/absolute-zero/

Kuvassa esitetään yleiskatsaus maantie-, rautatie-, lento- ja laivaliikenteen, lämmityksen, sähkölaitteiden, elintarvikkeiden, raaka-aineiden, rakentamisen ja valmistuksen uudelleenkäyttöön. Fossiiliset energiamuodot on kielletty, kaiken on toimittava sähköllä. Tekijät tietävät itsekin, että uusiutuvilla energialähteillä ei voida koskaan tuottaa sitä tarpeeksi, sillä pula vuonna 2050 on kuvattu selkeästi: Nykyisiä kulutusarvoja on siis vähennettävä 60 prosenttia. Vuoden 2050 jälkeen jotkin asiat voivat mahdollisesti tulla jossain vaiheessa jälleen mahdollisiksi, jos tekninen kehitys sen sallii, niin luvataan – unohdetaan kuitenkin, että omilla suunnitelmilla tukahdutetaan kaikki edistysaskeleet jo alkuunsa.

Kansalaisten mielenkiinto tulee ohjata muualle

Tätäkö ihmiset haluavat? Eivät todellakaan. Mottona “leipää ja sirkusta”, alaa kehotetaan jo nyt keskittymään enemmän vapaa-ajan toimintaan, urheiluun, taiteeseen ja vapaaehtoistyön edistämiseen. Yksi lukee, että nämä alat voisivat “laajentua voimakkaasti”, koska kansalaisen on pysyttävä työllistettynä. Oletettavasti siksi, ettei hän tervaa kurjuutensa aiheuttaneita ihmisiä kuten ennen vanhaan, höyheniä ja aja heitä pois kaupungista. Raportissa mainitaan jopa, että yksi ihmisten “suosikkitoiminnoista” (välttämättömistä) on nukkuminen, joka on yksi niistä toiminnoista, joita voidaan jatkaa pitkälti päästöttömästi. Kuinka anteliasta.

Takaisin puihin?

Näiden suunnitelmien mukaan “Absoluuttinen nolla” -villitys on selvästi johtamassa maailmanlaajuisten toimitusketjujen romahtamiseen: Lento- ja merikuljetusten sijaan on aloitettava rautatieverkon äärimmäinen laajentaminen maailmanlaajuisesti – mutta miten tavarat kulkevat valtamerten yli? Ei lainkaan. Ovatko viime aikoina kehuttuihin sähkötuotteisiin tarvittavat raaka-aineet jakautuneet tasaisesti ympäri maailmaa ja voidaanko niitä tarvittaessa louhia paikallisesti missä tahansa? Ja miten nykyiset tavarat oikeastaan kulkevat rautatieasemalta yritykseen, jos niitä vielä on? Tavarapyörällä vai hevosvaunuilla? Tieliikennettä on vähennettävä valtavasti, autojen on oltava sähkökäyttöisiä ja parhaimmillaan pieniä.

Raaka-ainepula, tuotanto-ongelmat ja rajoitukset rakennusalalla (sementin kaltaiset materiaalit kielletään tietenkin) ovat väistämättömiä, samoin kuin yleinen elintarvikepula ja aliravitsemus puhtaasti kasvisruokavalion tuotteista, jotka mätänevät myös siksi, että varastointiin ja jalostukseen ei ole saatavilla juuri lainkaan sähköä. Tässä lasketaan nykyajan kulutustiedoilla, joita olisi vähennettävä 60 prosenttia (!) vuoteen 2050 mennessä, vaikka laskelmien mukaan maailman väkiluku kasvaa siihen mennessä 1,7 miljardilla ihmisellä. Toisin sanoen: Siihen asti istumme mieluummin puissa tai luolissa kuin vankasti rakennetuissa taloissa, joissa on vapaasti säädettävä lämmitys ja riittävän täysi (ja kylmä) jääkaappi.

Keskeiset viestit yksityishenkilöille ovat, että sinun pitäisi jo nyt lopettaa lentokoneiden käyttö, luopua autostasi ja rajoittaa lämmityksen käyttöä ja käyttää sen sijaan lämpimämpiä vaatteita. Uuden ostamisen sijaan voi ostaa kierrätystuotteita tai ei mitään. Ruokalistaa on muutettava. Ja painostakaa kaikkia ja kaikkia, jotta asiakirjassa kuvatut ilmastohöpinät saadaan vietyä läpi yritysten ja haluttomien hallitusten kanssa. Onko väestö niin tyhmää ja luottaa massiiviseen taantumaan edistyksen sijaan? Tuskin. Eihän keskivertokansalainen pysy kadulla ja toivo erilaista säätä.

Väestön kannattaisi nyt selkeästi ilmaista mielipiteensä ilmastohulluudesta poliitikoille: mitä pidemmälle tällä tiellä mennään, sitä vaikeampaa ja aikaa vievämpää kurssin kääntäminen on. Saksan khmerivihreät haluavat tuhota maan käytöstä poistetut ydinvoimalat hapolla, jopa ilman lupaa, jotta ydinvoimaan palaaminen estyisi, kuten Pleiticker eilen uutisoi. Onko siinä mielestänne järkeä? Eikö? Ole sitten äänessä.

fiFinnish