Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Espanjan viranomaiset myöntävät: Sään manipulointiin tarkoitettuja ruiskutustekniikoita käytetään maailmanlaajuisesti

4 min read
Espanjan viranomaiset myöntävät: Sään manipulointiin tarkoitettuja ruiskutustekniikoita käytetään maailmanlaajuisesti

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/roub

15 lukukertaa

Espanjan valtion ilmatieteen laitoksen Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) -verkkosivustolle ilmestyi 10. huhtikuuta paljastava blogiartikkeli: Muutoin salaliittoteoriaksi leimattu se myöntää avoimesti, että säämanipulaatio on itsestäänselvyys jo mainostettuna. ja toteutetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Tässä maassa nämä erittäin kiistanalaiset tekniikat yhdistetään yleensä vain Kiinaan tai Dubaihin – vaikka niitä käytetään myös Saksassa.

Artikkeli otsikolla ” Joitakin näkökohtia ihmisen aiheuttamasta sään muutoksista” putosi jo raskaasti sääpalvelun jaloille: Eilen maanantaina julkaistiin pikaisesti selvennys, ettei yhtiö ole mukana missään keinotekoisessa säänmuutosprojektissa. Myös kuvattu pilvikylvö yritettiin erottaa contrailista eli ns. chemtraileista. Tämä ei tietenkään muuta sitä tosiasiaa, että artikkeli vahvisti monet pelot. Chemtrails-teorioiden kannattajat ovat myös eri mieltä siitä, millaisia ​​kemikaaleja ilmakehään joutuu: AEMET on nyt ainakin vahvistanut, että käytännöt, kuten hopeajodidin, natriumkloridin tai kuivajään ruiskuttaminen, ovat todennäköisesti yleisempiä kuin aiemmin tiedettiin. .Koska artikkelin mukaan niin sanottuja pilviaktivointitekniikoita “käytetään kymmenissä maissa”. Sen pitäisi olla yli 50.

Raportin alussa sanotaan:

Keinotekoiseen säämuutokseen käytetään vuosittain yhä enemmän tutkimusresursseja, joilla pyritään lisäämään sademäärää kaikkein heikoimmassa asemassa olevissa ja vähävaraisimmissa paikoissa tai tulipalojen tuhoamissa metsissä. Loppujen lopuksi monet sosioekonomiset toiminnot monilla alueilla ovat riippuvaisia ​​usein sateesta ja harvakseltaan. Luonnollisesta tai ihmisen toiminnasta johtuvat ilmastosyklien muutokset voivat pahentaa tilannetta eri alueilla lisäämällä kuivuuden aiheuttamaa vesistressiä tai tuhoavien myrskyjen yleistymistä.

Mutta keinotekoisen säämuutoksen tavoitteet menevät pidemmälle. Jotkut toimet ja tutkimusalat tähtäävät päinvastaiseen suuntaan, nimittäin sateentorjuntaan. Tämä pätee esimerkiksi yrityksiin estää maataloudelle haitallisia rakeita tai runsasta lumisadetta tärkeiden kaupunkikeskusten yllä.

Keinotekoista säämuutosta käytetään myös pakkasen torjuntaan ja sumun hajottamiseen. Paljon laajemmassa mittakaavassa on myös yritetty taistella aikaisempina vuosikymmeninä hylättyjä trooppisia sykloneja vastaan. Viime aikoina myös ilmastotekniikan hankkeet ovat tulleet ajankohtaisiksi.

Artikkelissa tuodaan esiin monet keinotekoiseen säämanipulaatioon liittyvät epäselvyydet ja että sovellus vaatii laajaa tutkimusta jokaiselta yksittäiseltä alueelta. Erityisesti Espanjassa on laaja valikoima ilmastovyöhykkeitä. Artikkelin painopiste on erityisesti pilvien kylvössä, jossa pilvet saadaan sataamaan “kylvämällä” hopeajodidilla, natriumkloridilla tai jopa kuivajäällä. AEMETin mukaan muun tyyppisten nanoteknologiaan perustuvien hiukkasten käyttöä tutkitaan nyt yhä enemmän. Se, että tällaisia ​​tekniikoita ei jo pelkästään tutkita, vaan myös soveltavat “kymmeniä maita” ympäri maailmaa, on uutta.

Varoitus “suuren mittakaavan saastumismahdollisuudesta”

Saksassa vuoden 2021 lopulla meteorologi Frank Böttcherin erittäin kriittisessä haastattelussa puhuttiin vain siitä, että Kiina ja Dubain emiraatti käyttäisivät tällaisia ​​teknologioita. Meteorologi kritisoi toimenpidettä jyrkästi “valtavien sivuvaikutusten” vuoksi ja huomautti, että on äärimmäisen kiistanalaista, toimivatko tekniikat ollenkaan, koska sinulla ei ole kahta kertaa käytettävissä samaa pilveä sen tarkistamiseen. Böttcher varoitti:

Vahva veikkaukseni on, että jos alamme manipuloida säätä nyt, teemme enemmän haittaa kuin hyötyä. Mielestäni yliarvioimme itsemme valtavasti, ja mielestäni meidän pitäisi pysyä erossa siitä, koska siihen todella liittyy valtavia riskejä. Myös mitä aineita puhalletaan ilmakehään ja sitten putoavat uudelleen. Pitkällä aikavälillä tämä tarkoittaa laajamittaista saastumispotentiaalia ja samalla tietysti kansainvälisten konfliktien riskejä. Emme edes tiedä, toimiiko se todella, mitä se tekee yleiselle sääjärjestelmälle ja mikä dominoefekti sillä on.

Mainitut kontaminaatiopotentiaalit aiheuttavat yleensä eniten huolta niin kutsuttujen salaliittoteorioiden kannattajissa. Joten AEMETin ei pitäisi olla yllättynyt, että heidän artikkelinsa aiheutti raivoa. Toisaalta Espanjan ilmatieteen laitos jopa toteaa, että yli 50 maata toteuttaa “keinotekoisia säämuutoksia” Jos etsit tutkimuksia tästä, löydät nopeasti kuumia tuloksia – esimerkiksi Israelista , jossa pilvikylvökokeilu ilmeisesti epäonnistui, tai USA:sta , jossa Wyomingin sademäärän lisäämisprojektissa laskettiin korkeintaan minimaalisia onnistumisia. .Mitä seurauksia tällä iloisella kokeilulla on ympäristölle (ja sen eläville olennoille), ei näytä olevan merkitystä. Väitetään, että käytettyjen aineiden pitoisuus on varmasti riittävän alhainen, jotta mitään pahaa ei voi tapahtua.

Myös Saksassa

Muuten, Saksa on myös yksi niistä maista, jotka käyttävät (tai ainakin käyttivät) näitä kiistanalaisia ​​tekniikoita. Jo vuonna 2017 (nyt poistettu) ARD:n “Faktenfinder” artikkeli raportoi:

“Saksassa käytämme tätä menetelmää hyvin satunnaisesti siellä, missä myrskyt ovat yleisempiä välttääksemme rakeita ja rankkasateita”, sanoo Stephan Haufe liittovaltion ympäristöministeriöstä. Kylvö on tarkoitettu sataamaan pilviä ennen kuin suuria rakeita syntyy. Viljelijät, jotka useimmiten maksavat sen itse ja tilaavat sen, haluavat suojella satoaan.

Pilvien inokulointia hopeajodidilla käytettiin siksi pääasiassa Baden-Württembergin ja Baijerin viininviljelyalueilla.