Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

“Madame von der Leyen” ja korruptio

6 min lukea
“Madame von der Leyen” ja korruptio

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/6fid

Ensi silmäyksellä saatat ihmetellä, mitä yhteistä on Ursula Von der Leyenillä ja McKinseyllä ja Pfizerillä? Vastaus on: korruptio. Suurin korruptio. Rouva Von der Leyen, Euroopan komission (EY) valitsematon puheenjohtaja, on kaulassaan useita korruptioskandaaleja, kirjoittaa Peter Koenig .

14 lukukertaa

Äskettäin paljastettiin, että rouva Von der Leyenin poika David on suorittanut “kesäharjoittelun” McKinseyssä, suuressa yhdysvaltalaisessa liikkeenjohdon konsulttiyrityksessä. Vaikka tiedot Davidin vastuista McKinseyssä ovat tarkoituksellisesti epätäydellisiä, näyttää siltä, ​​​​että hänen nimittämisensä oli paljon enemmän kuin “kesäharjoittelu”. Hän johti konsulttiryhmiä ja työskenteli McKinseyllä yli 3 vuotta.

Onko sattumaa, että hän jätti McKinseyn vuonna 2019 juuri ennen kuin hänen äitinsä nimitettiin – ei valittu – Euroopan komission (EY) puheenjohtajaksi?

Tiedämme, ettei sattumia ole.

Ehkä David tasoitti tietä tulevalle EY-puheenjohtajalle – hänen äidilleen – päästäkseen helposti McKinseyn ylempään johtoon?

Siitä lisää myöhemmin.

Aloitetaan skandaalista, joka on jo hyvin tiedossa tietolähteiden keskuudessa: Ursula Von der Leyenin suorat neuvottelut Pfizerin kanssa 900 miljoonan Pfizer-rokoteannoksen ostamisesta, optiolla vielä 900 miljoonaa, yhteensä 1,8 miljardia annosta. Toista, jos luulet lukevasi väärin: 1,8 miljardia pahanlaatuista Pfizerin mRNA-geeniä modifioivaa rokoteannoksia – kyllä, noin 450 miljoonan väestön kohdalla. Tämä vastaisi neljää annosta henkilöä kohti Euroopan unionissa (EU).

Nämä “neuvottelut” jatkuivat vuoteen 2021 asti, kun von der Leyenin ja Pfizerin toimitusjohtajan Albert Bourlan välillä löydettiin tekstiviestejä. EC-painikkeen painaminen sanoituksen julkaisemiseksi jätettiin yksinkertaisesti huomiotta.

Tämä tapahtui ennen 1,8 miljardin annoksen sopimuksen allekirjoittamista. Kyseessä on selkeästi EU:n kilpailusääntöjen eli tarjouskilpailujen rikkominen. Sopimukset allekirjoitettiin toukokuussa 2021. Täysin EU:n kansainvälisten kilpailusääntöjen vastaisesti. Sitä paitsi, miten 4 annosta EU-kansalaista kohden oli perusteltu?

Mikä on tämän hullun paketin kokonaishinta?

Ursula von der Leyen: “Rouva 4,5 miljardia annosta”

Viimeaikaisissa tapahtumissa Van Der Leyen on mukana neuvottelemassa toisesta suuresta sopimuksesta Pfizerin kanssa

”Jokaisen rokoteannoksen hinnasta neuvoteltiin suoraan EU:n komission puheenjohtajan Ursula von Der Leyenin kanssa, jonka tiedetään olevan korruptoitunut.

Pfizerin toimitusjohtajan Dr. Bourla aikoo hankkia 4,5 miljardia rokoteannosta 450 miljoonan EU:n väestölle eli 10 annosta henkilöä kohden . Nämä ovat lisäannoksia EU:n jo ostamien annosten (yli 800 miljoonaa) lisäksi.

Von der Leyenin tiivis “yhteistyö” Pfizerin kanssa voi olla vain jäävuoren huippu.

Hänen miehensä Heiko on lääketieteellinen johtaja yhdysvaltalaisessa biotekniikkayrityksessä Orgenesisissä, joka on erikoistunut geeniterapioihin, kuten Pfizer- ja Moderna-rokotteisiin.

Ursula on ollut Orgenesiksen tieteellisessä hallituksessa vuodesta 2019. Pfizerilla ja Orgenesisillä on ollut hyvin läheinen suhde siitä lähtien, kun Orgenesis oli aktiivisesti mukana Pfizer-rokotteen kehittämisessä. Heiko von der Leyenillä on pitkä suhde Pfizerin kanssa. Katso tästä lisätietoja.

Takaisin rokotteisiin. Mitä tapahtuu miljardeille tarpeettomille, hyödyttömille – ja vaarallisille – injektioille?

Tapa, jolla lääketeollisuuden ja EU:n välinen korruptio näyttää etenevän, ei olisi yllättävää, jos rokotteille annettaisiin eri merkki. Kuinka kukaan voi tietää sen?

Loppujen lopuksi kolmen viime vuoden aikana WEF:n Great Resetin ja YK:n 2030 Agendan – jotka ovat käytännössä identtisiä, koska YK on sängyssä WEF:n kanssa – on tullut täysin selväksi, että rokotuksella ei ole mitään tekemistä Se liittyy terveyteen, ihmisten terveyden säilyttämiseen, mutta pikemminkin laajamittaiseen kansanmurhaan.

Yksi Reset / Agenda 2030:n päätavoitteista on massiivinen väestön vähentäminen. Mitä näemme tähän mennessä, tuskin yli kahden vuoden ns. rokotusten jälkeen, enimmäkseen pakkoruiskeet, satoja tuhansia, ellei miljoonia kuolemia ja elinikäisiä vammautuneita ihmisiä, sekä nopeasti lisääntyviä keskenmenoja sekä lasten hedelmättömyyttä. sekä naisia ​​että miehiä.

Ja tämä on vasta alkua. Suurin osa rikoksista saattaa tapahtua seuraavien 5–10 vuoden aikana, jolloin kukaan ei pysty todistamaan syyn olevan Covid-injektiot. Nämä ovat Pfizerin entisen varapuheenjohtajan ja tiedejohtajan Michael Yeadonin varoituksen sanat. Katso tämä .

Onko Euroopan syyttäjävirasto tutkinut von der Leyenin rikostapausta? Kukaan ei tiedä. Kuvittele, jos kukaan ei tiedä eikä kukaan kysy!

Politico raportoi von der Leyenin kertoneen New York Timesille huhtikuussa 2021, että hän oli vaihtanut tekstejä Pfizerin toimitusjohtajan kanssa kuukauden ajan ennen EU:n sopimuksen allekirjoittamista Yhdysvaltain lääkejättiläisen kanssa.

Sopimuksessa komissio sitoutui ostamaan 900 miljoonaa Pfizer-BioNTechin laukausta EU:n jäsenten puolesta ja optiolla ostaa 900 miljoonaa lisää. Näiden sopimusten on oltava arvoltaan satoja miljoonia, ellei miljardeja dollareita. Summaa ei koskaan julkistettu virallisesti, ja EU:n vahtikoirat sulkivat silmänsä skandaalilta.

Se on sinänsä kauhea sääli.

Myöhemmin EU:n oikeusasiamies paljasti, että komissio ei ollut koskaan nimenomaisesti pyytänyt von der Leyenin tiimiä etsimään tekstejä, koska se ei pitänyt niitä “asiakirjoina” säilyttämisen arvoisina. Havainnoistaan ​​laaditussa raportissa oikeusasiamies kutsui lähestymistapaa yksinkertaisesti “hallinnolliseksi epäkohtaksi”.

Euroopan komissio on omalta osaltaan vastannut, ettei se voi toimittaa tekstejä, koska “lyhytikäisiä, lyhytaikaisia ​​asiakirjoja ei säilytetä”. Katso tämä .

Tarinan loppu toistaiseksi. Mutta ettet unohtaisi, Euroopan unioni, varsinkin valitsematon EY, on yksi maailman korruptoituneimmista toimielimistä. Ja toistaiseksi hän näyttää selviävän siitä.

Takaisin McKinseylle. Konsulttiyritys McKinsey on täynnä skandaaleja. Yhtiön työ sekä autoritaarisille hallituksille että Pentagonille herättää kysymyksiä eturistiriidoista.

Kun dot.com-kuplaromahdus 2000-luvun alussa tuhosi monia yrityksiä ja sen mukana liikkeenjohdon konsultointimahdollisuuksia, McKinsey joutui dilemman eteen. Heidän piti löytää tapoja kasvattaa asiakaskuntaansa. Joten McKinsey alkoi kilpailla valtion sopimuksista, ei vain Yhdysvalloissa, vaan maailmanlaajuisesti.

New York Times raportoi, että McKinseyn päätös ryhtyä julkiselle sektorille kotimaassa ja ulkomailla on luonut liiketoimintamallin, joka on täynnä eturistiriitoja.

Amerikkalainen kotimainen esimerkki tunnetaan. McKinsey neuvoo liittovaltion lääkevirastoa (FDA) ja neuvoo samanaikaisesti lääkejättiä Purdue Pharmaa. Kansainvälisesti McKinseyn työ voi joskus vaikuttaa yhtä laajalta ja mahdollisten eturistiriitojen kanssa seurustella niinkin erilaisia ​​valtion asiakkaita kuin Pentagon, Kiina ja Saudi-Arabia.

Vaikka McKinsey sai satoja miljoonia dollareita Yhdysvaltain puolustussopimuksissa, se neuvoi myös useita ulkomaisia ​​yrityksiä ja hallituksia. McKinseyn oma verkkosivusto ylpeilee näistä yhteyksistä: “Meillä on pitkät suhteet ministeriöiden ja puolustusministeriöiden kanssa maailmanlaajuisesti.”

Toisessa, nyt hyvin tunnetussa tapauksessa globaalia konsulttiyritystä McKinseyä syytetään korruptiosta Etelä-Afrikassa. Tapaus keskittyy McKinseyn rooliin maan suurimmassa apartheidin jälkeisessä skandaalissa, joka tunnetaan valtion vangitsemisskandaalina entisen presidentin Jacob Zuman aikana. Julkisia varoja kavastettiin suuressa mittakaavassa, kuten helmikuussa 2023 kerrottiin, katso tämä .

Se kertoo kaiken. Avainasemassa ovat korkeatasoiset kansainväliset hallitusyhteydet. Sitä ei ehkä koskaan voida todistaa, mutta on vahva epäilys, että Heikon ja Ursula von der Leyenin pojalla Davidilla on saattanut olla osansa McKinseyn valmistelemisessa lahjomaan hallituksia ympäri maailmaa osallistumaan massiiviseen ja tappavaan covid-rokotepetokseen.

Katso tästä kaikki yksityiskohdat .

Eurooppalaisten, ei korruptoituneiden hallitusten, vaan meidän, ihmisten, on esitettävä itseltämme kysymys: kuinka kauan siedämme Ursula von der Leyenin EY:n puheenjohtajuutta?

Ursula von der Leyen on tietysti WEF:n toimitusjohtajan Klaus Schwabin suosikki. Hän asetti hänet tähän asemaan korruptoituneiden rahoittajiensa kehotuksesta. Sen lisäksi, että hän on WEF:n Young Global Leaders (YGL) -akatemian jäsen, hän on myös WEF:n hallituksessa.

Tämä suoja saattaa kuitenkin heiketä, kun WEF:n asema maailmassa on hiljaa luisumassa. Ajatelkaapa WEF-katastrofia Davosissa tammikuussa 2023. Katso tämä .

Euroopan keskuspankki

Tai vielä parempi kysymys, kuinka kauan eurooppalaiset sietävät nykyistä erittäin korruptoitunutta EY/EU-rakennetta? On korkea aika hajottaa EU ja palata kansallisvaltioihin ja paikallisiin valuuttoihin. Se olisi valtava sysäys Euroopan taloudelle ja Euroopan väestön hyvinvoinnille.

Mitä kauemmin me ihmiset odotamme, sitä vaikeampaa on murtautua ulos taloudellisesta vankilasta.

Katso tämä Euroopan keskuspankin (EKP) pääjohtajalta Christine LaGardelta . Hän lupaa vankeutta, jos käytät tuhat euroa käteistä.

Ironista kyllä, Christine LaGardella, joka johtaa EKP:tä voimakkaiden taloudellisten etujen puolesta, on rikosrekisteri.

Kuvakaappaus: The Independent, joulukuu 2016
fiFinnish