Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Tekopyhää: Extinction Rebellionin (Elokapina) perustaja ajaa dieseliä ja ostaa tuontiruokaa

2 min lukea
Tekopyhää: Extinction Rebellionin (Elokapina) perustaja ajaa dieseliä ja ostaa tuontiruokaa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/d6yh

Ilmaston tuomiopäivän lahko Extinction Rebellion tunnetaan äärimmäisistä toimistaan. Hän haluaa kiinnittää huomion väitettyyn ilmastokatastrofiin. Mutta kultin toinen perustaja Gail Bradbrook osoittautuu erittäin tekopyhäksi.

Viime aikoihin asti Extinction Rebellionin perustaja Gail Bradbrook herätti huomiota omaisuusvahingoilla ja protestitoimilla ilmaston lopun ajan lahkon puitteissa . Toistuvasti erilaisia ​​taide-esineitä tahraavat tai museoissa kohua aiheuttavat radikaalit ilmastopähkinät vaativat radikaalia muutosta ihmisen elämäntapaan estääkseen väitetyn uhkaavan ilmastokatastrofin.

Mutta Bradbrook itse ei näytä haluavan tietää paljoakaan kaikista pakkokeinoista, joita hänen oma organisaationsa haluaa määrätä muille ihmisille. Koska ” The Sun ” -lehden mukaan Englannissa supermarketissa hänet jäi kiinni ostamasta tuontiluomua. Näitä ovat Chilestä peräisin olevat viinirypäleet, Vietnamista vihreä tee, espanjalaiset appelsiinit ja sitruunat, italialaiset kiivit ja Kyproksen greippi. Se on melko paljon kuljetuskilometrejä (ja paljon näiden kuljetusten tuottamaa “huonoa” CO2:ta), jotka ostamasi tuotteet ovat jättäneet taaksesi. Lisäksi sesongin ulkopuolella hedelmät ja vihannekset aiheuttaisivat enemmän päästöjä, koska ne on jäähdytettävä kuljetuksen aikana.

Lisäksi hänen vegaaninen “kanansa” oli kääritty muoviin, ja suojakuorta ei pidetty kierrätettävänä. Ja ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, ilmastofanaatikko ajaa myös dieselautolla eikä sähköautolla. Raportin mukaan tämä tuottaa 119 grammaa hiilidioksidia ja 0,357 grammaa hiilimonoksidia ajettua kilometriä kohden.

Tämä sopii vihreiden tekopyhään käytökseen (riippumatta siitä, ovatko he poliitikkoja vai äänestäjiä ), jotka haluavat matkustaa lentokoneella. Veden saarnaaminen ja viinin juominen näyttävät olevan osa ilmastofanatismin poliittista bisnestä. Ja eturivin omahyväiset tekopyhät eivät näytä välittävän, koska aina löytyy sopivia tekosyitä. Pääasia, että tavallinen kansalainen on jumissa liikenteessä, koska muutama sellainen fanaatikko on taas kerran juuttunut tielle…

fiFinnish