Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Todellisuus ryöstää Net Zeroa ja ihmiset ovat heräämässä vedätykseen

4 min lukea
Todellisuus ryöstää Net Zeroa ja ihmiset ovat heräämässä vedätykseen

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/dal9

7 lukukertaa

Net Zero -kelkka oli aina pysähtynyt, kun se törmäsi koviin todellisuuksiin. Kuten Abraham Lincoln huomautti, kaikkia ihmisiä ei voi huijata jatkuvasti. Mihin fyysikko Richard Feynman lisäsi tärkeän vastalauseen, että luontoakaan ei voi huijata.

Aivoriihien, julkishallinnon ja Green Blobin ekokiihkoilijat ovat yrittäneet tehdä molempia. Harkitse esimerkiksi usein toistettua väitettä, jonka mukaan tuuli- ja aurinkovoimat ovat halpoja, mikä on todistettavasti väärä, ja jättää huomiotta sen tosiasian, että uusiutuvien energialähteiden hallitsema verkko vaatisi biljoonien putojen sähkön varastointia, jotta se toimisi ilman varmuuskopiota. Tämän seurauksena olemme nähneet asennettuna gigawattia tuuli- ja aurinkovoimaa ja perinteisiin energialähteisiin tehtyjen investointien hidasta kuristumista. Luonto on kuitenkin kieltäytynyt hyväksymästä kaikkia “halpoja uusiutuvia energialähteitä” koskevia väitteitä, ja se on kuitenkin vastannut 20 vuotta kestäneellä säälimättömällä sähkön hinnan nousulla.

Ukrainan sodan ja sitä seuranneen energiakustannuskriisin erittäin synkän pilven hopeareunus on se, että useimmat ihmiset ymmärtävät nyt, että maailma, jossa energiakustannukset nousevat, ei ole ollenkaan miellyttävä. Toiset ovat heränneet, ehkä melko odottamatta, Bidenin hallinnon päätöksestä käynnistää oma Net Zero -kulutusjuhla. On nopeasti käymässä selväksi, että tämä voi muuttua katastrofiksi Yhdistyneelle kuningaskunnalle

Koska monet yritykset eivät jo pysty kilpailemaan Kaukoidän halvan energian ja halvan työvoiman kanssa, monet yritykset joutuvat kohtaamaan todellisuuden, että ne eivät pian pysty kilpailemaan myöskään Yhdysvaltojen kanssa sen runsaan halvan kaasun ja hyökyaallon vuoksi. tukia. Jopa yritykset, jotka ovat olleet täällä vuosia, harkitsevat nyt keppien nostamista ja Atlantin ylittämistä hyödyntääkseen tarjolla olevaa vihreää bonanzaa. Yhdistynyt kuningaskunta ja suuri osa Eurooppaa kohtaavat sen vuoksi yritysten pakolaista ja suorien ulkomaisten investointien kuivumista. Se voi olla katastrofaalista taloudelle ja valtiontaloudelle, joka jo kokee pandemian.

Net Zeron todellisuus iskee myös suurelle yleisölle. Hankkeen uhka toimeentulolle ja vapauksille käy ilmi päivä päivältä. Matemaatikko Norman Fenton twiittasi äskettäin otteen hallituksen rahoittamasta raportista, jossa selvitettiin, miltä Net Zero UK saattaisi näyttää: ei lentokenttiä, ei lähetystä, ei naudan- ja karitsanlihaa syötäväksi, ja suurin osa elintarvikkeiden tuonnista on eliminoitu. Kuulostaa synkältä, eikö? Monet ihmiset ajattelivat niin, ja twiitti levisi virukseksi ja keräsi yli kolme miljoonaa katselukertaa.

Uhka sulkeutua tehokkaasti kaupungin 15 minuutin vyöhykkeelle on myös keskittynyt. ULEZ-vastaiset mielenosoitukset ovat alkamassa, ja niitä on seurannut kansalaistottelemattomuus, jossa kameroita on vandalisoitu, pollareja revitty irti ja esteitä tuhottu. Myös tietoisuus ohjelmoitavien digitaalisten valuuttojen uhkasta, joka antaisi viranomaisille mahdollisuuden sanella ostoksesi (“Ei lihaa sinulle tällä viikolla!”), on yleistymässä.

Nähdessään tällaisen politiikan yhdessä liikkumisen ja elämäntavan rajoitusten sekä jatkuvan kritiikin ja opposition sensuurin kanssa monet tulevat päättelemään, että ilmastokatastrofi on yksinkertaisesti viimeisin ilmentymä ihmiskunnan tavanomaisesta totalitarismista taipumuksesta. He ovat oikeassa tehdessään niin: vihreät fanaatikot pyrkivät sanelemaan kaikkia elämän osa-alueita sinulle ja kaikille muille maailmassa, aivan kuten kansallissosialistit ja kommunistikomissaarit yrittivät tehdä.

Joten kun yhä enemmän Net Zeron vaikutuksista tulee kotiin, sana taloudellisesta ja yhteiskunnallisesta uhasta leviää. Energian hintojen uusi nousu ensi talvena tai sitä seuraavana talvena voi olla viimeinen pisara sadoille tuhansille yrityksille ja suurelle yleisölle. Pieni toivon säde on, että joissain osissa maailmaa vihreä kultti joutuu tekemään kompromisseja. Saksa pakotti äskettäin EU:n luopumaan suunnitellusta polttomoottoriautojen kiellosta. Äskettäisessä G7-kokouksessa ministerit kieltäytyivät asettamasta päivämäärää hiilen poistamiselle blokin energiajärjestelmistä, mikä peruutti Glasgow’n ilmastohuippukokouksessa tehdyn lupauksen.

Silti useimmat länsimaiset hallitukset, mukaan lukien herra Sunak ja hänen kabinettinsa, ovat lähes kokonaan vihreän dogman vallassa. Tosiasia on, että aivan liian monet heistä ovat itse Net Zero -ideologeja, ja aivan liian monet muut ovat eko-kiihkoilijoiden temppuilun ja heidän kannattajiensa valtavirran valtamediassa ahdistavia. Meidän ei pitäisi odottaa todellista suunnanmuutosta nykyisen ministeri- ja kansanedustajasukupolven aikana.

Tämä kyvyttömyys selviytyä Net Zero -kustannuskriisistä on lähes varma, että työväenpuolue saa tien lakaista valtaan ja tehdä… juuri mitään energiakriisille. Taloudellemme ja yhteiskunnallemme aiheutuva vahinko jatkuu ja ehkä jopa kiihtyy.

Mutta lopulta saavutetaan käännekohta, ja todellisuuden ryöstetty yleisö tajuaa, mihin laitos heitä vie. He katsovat kylmää, synkkää, kurjaa Net Zero -maailmaa, jota Norman Fenton kuvaili, eivätkä suostu menemään pidemmälle. He palaavat sen sijaan polulle, jonka he ovat valinneet menneisyydessä, polulle vapauteen ja vaurauteen. Vakiintuneet poliittiset puolueet eivät voi nähdä tämän käänteisen väistämättömyyttä, mutta lopulta niiden on hyväksyttävä se ja seurattava perässä tai kohdattava merkityksettömyys.

fiFinnish