Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Salainen arkisto: Viiltäjä-Jack oli vapaamuurari, joka teki rituaalisia murhia

4 min lukea
Salainen arkisto: Viiltäjä-Jack oli vapaamuurari, joka teki rituaalisia murhia

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/cn9z

Ancestry julkisti äskettäin salaisen arkiston, joka sisältää yli kahden miljoonan brittiläisen vapaamuurarin nimet vuosina 1733-1923. Luettelo “paljastaa vapaamuurarien vaikutuksen laajuuden yhteiskunnan ylätasoilla Britannian keisarillisen loiston huipulla”. Se sisältää myös sen nimen, jonka uskotaan olevan Viiltäjä-Jack.

Uusien tietojen mukaan Viiltäjä-Jack oli hämärä laulaja, jonka henkilöllisyyttä muut vapaamuurarit suojasivat. Hänen murhansa olivat monimutkaisesti suunniteltuja vapaamuurarien rituaaleja.

Kirjassa They All Love Jack: Busting the Ripper Robinson väittää, että kaikki Viiltäjän murhat kantoivat vapaamuurarien rituaalin leimaa; symboli kompassiparista, joka on kaiverrettu Catherine Eddowesin kasvoihin, ateriapainikkeiden ja kolikoiden poistaminen Eddowesin ja Annie Chapmanin ruumiista sekä salaperäinen graffiti, joka oli teipattu seinään Goulston Streetillä, mikä hänen mukaansa oli “räikein johtolanka kaikesta.”

Uudet arkistot osoittavat ensimmäistä kertaa, että laulaja Maybrick ja hänen veljensä James olivat molemmat vapaamuurareita.
– The Telegraph,  Ovatko vapaamuurarit estäneet Titanicin tutkinnan?

Pahamaineinen Goulston Street Graffito: “Juwet ovat miehiä, joita ei syytetä mistään”

Tämä uusi tieto todistaa sen, mitä okkulttiset tutkijat ovat väittäneet vuosikymmeniä: Viiltäjä-Jackin murhat olivat vapaamuurarien verirituaaleja.

Neljä viidestä Viiltäjä-uhrin naispuolisesta kurkusta leikattiin vasemmalta oikealle vapaamuurarien Entered Apprenticen “rikosmerkin” mukaisesti. Joissakin tapauksissa heidän suolensa irrotettiin, nostettiin pois kehosta ja asetettiin köyhän uhrin vasemmalle olkapäälle. Vapaamuurarien rituaalissa kolme “Juwea”, Jubela, Jubelo ja Jubelum, tapetaan kaikki repeämällä ruumiinsa auki ja heittämällä sisälmykset heidän vasemman olkapäänsä yli.

Viiltäjämurharituaali liittyi myös paikan merkitykseen vapaamuurarien polttamisessa. Catherine Eddowesin ruumis upotettiin Mitre Squarelle Lontooseen. Mitre-taverna aukion sisäänkäynnissä oli Joppen vapaamuurarien luosin kohtaamispaikka. Vapaamuurarien mytologian mukaan kolme “Juwea” vangittiin Jopan rannikolla. Myös jiiri ja neliö ovat muurarin perustyökaluja. Eddowes-esiliina, joka on kastunut verestä, löydettiin Goulston Streetiltä rakennuksen käytävästä. Verisen esiliinan yläpuolelle seinälle oli kirjoitettu liidulla viesti: “Juutalaiset ovat miehiä, joita ei syytetä mistään.”

Kaksinkertainen negatiivinen viittaus ei koske juutalaisia ​​ihmisiä, vaan edellä mainittuja kolmea vapaamuurarien mytologian astuttua oppipoikaa, jotka olivat sekä rituaalisesti murhattuja että itse rituaalimurhaajia. Viestin poisti Sir Charles Warren, poliisipäällikkö ja yksi Britannian korkeimmista vapaamuurareista. Warren kuitenkin merkitsi muistiin viestin, joka löytyy Public Record Officen arkistoista, osioon “Private Letter Book of the Metropolitan Police”.
– Michael A. Hoffman, Secret Societies and Psychological Warfare

Kuten monien rituaalisten “ratkaisemattomien” mysteerien kohdalla, ylivoimaisesti vapaamuurarien poliisivoimat ja hallitus salasivat Viiltäjä-Jackin todellisen henkilöllisyyden.

Ja ne paljastavat, että vapaamuurarit olivat merkittävissä asemissa Scotland Yardin tutkimuksessa, mukaan lukien Metropolitanin poliisipäällikkö Sir Charles Warren ja kollega, jonka hän nimitti hänen “silmiksi ja korvikseen” tapaukseen liittyen, ylitarkastaja Donald Swanson.

Kaksi kuolemansyyntutkijaa, jotka päättivät murhista, Wynne Baxter ja Henry Crawford, sekä ainakin kolme ruumiita tutkineesta poliisilääkäristä olivat myös vapaamuurarien jäseniä.

Maybrick, joka kuului vapaamuurarien korkeimpaan suurneuvostoon, matkusti maassa esiintyjänä.

Hänen merkinnässään huolellisesti käsinkirjoitettuihin levyihin, hän kuvailee häntä “vokalistina” ja kertoo, että hän oli St Andrew’s Lodgen jäsen vuodesta 1863 vuoteen 1887 – eli hän lähti vain vuosi ennen yhdeksän viikkoa vuonna 1888, jolloin viisi naista murhattiin Lontoon East Endissä, yksi Britannian historian suurimmista ratkaisemattomista rikoksista.

Sir Charlesin sanotaan olleen vapaamuurarien seuran vanhempi jäsen. Hän oli Quatuor Coronati -loosin perustajajäsen ja vapaamuurarien historian ja rituaalien auktoriteetti.

Robinson kertoi Telegraphille : “Se oli endeeminen tavassa, jolla Englanti juoksi itseään. Viiltäjä-Jackin aikaan oli noin 360 toryn kansanedustajaa, joista 330 tunnistan vapaamuurareiksi.

”Koko hallitseva luokka oli vapaamuurareja, valtaistuimen perillisestä lähtien. Se oli osa seurassa olemista.

‘Osa koko vapaamuurariuden etiikkaa on mitä tahansa, mutta miten se tehdään, suojelet veljeskuntaa – ja niin tapahtui.

“He eivät suojelleet Viiltäjä Jackia, he suojelivat järjestelmää, jota Viiltäjä Jack uhkasi. Ja suojellakseen järjestelmää heidän täytyi suojella häntä. Ja Viiltäjä tiesi sen.”
– Op. Cit. The Telegraph

Vapaamuurarien eliitti

Arkisto paljastaa myös vapaamuurarien vaikutuksen laajuuden kaikilla yhteiskunnan aloilla, mukaan lukien hallitsijat Edward VII, Edward VIII ja George VI.

Vaikka joidenkin mukana olevien – kuten Sir Winston Churchillin ja Edward VIII:n – yksittäiset vapaamuurarien yhteydet ovat hyvin tiedossa, vuosien 1733–1923 asiakirjat tarjoavat ensimmäisen kattavan kuvan vapaamuurariuden ulottuvuudesta Imperiumin aikana.

Sotilaskentällä listatut vaihtelevat Wellingtonin herttuasta Lord Kitcheneriin. Taiteessa se sisältää kirjailijoita, kuten Oscar Wilde ja Rudyard Kipling; näyttelijä Sir Henry Irving, kun taas musiikkimaailman nimiä ovat sekä Gilbert että Sullivan.

Tutkijat Ernest Shackleton ja kapteeni Robert Falcon Scott ovat myös esillä, kun taas listatut tiedemiehet vaihtelevat rokotteiden pioneerista Edward Jenneristä penisilliinin löytäjään Sir Alexander Flemingiin.

Hyväntekeväisyyden ja yhteiskunnallisen uudistuksen maailmassa tohtori Thomas Barnardo on listattujen joukossa, kun taas liikemiehiä on Harry Selfridge, kun taas Thomas Telford johtaa luetteloa tuhansista insinööreistä, jotka varmistivat Ison-Britannian teollisuuden hallitsevan aseman.

Edvard VIII:n lisäksi hallitsijoina ovat Edward VII ja George VI.

Suurin osa kirjoituksista sisältää vain nimiä, loosia ja vihkimispäivämääriä, mutta pienemmästä ammatteja määrittävästä määrästä löytyy 5 500 erilaista poliisia, tuhansia muita sotilaita, 170 tuomaria, 169 kansanedustajaa, 16 piispaa ja ainakin yksi intialainen prinssi.
– Ibid.

Kaikki kuninkaalliset tapahtumat, mukaan lukien kruunaukset ja kuninkaalliset häät, järjestetään Westminster Abbeyssa, vapaamuurarien shakkilautakuvioisella lattialla.
Kaikkein tärkeä shakkilautalattia vapaamuurarien päämajassa. Tämän dualistisen mallin mukaisesti tapahtuu transformatiivisia rituaaleja.

Vaikka tämän arkiston tiedot rajoittuvat vuoteen 1923, asiat eivät muuttuneet. Okkulttinen eliitti on enemmän kuin koskaan okkulttista eliittiä.

fiFinnish