23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Vuodetut WHO:n tiedostot paljastavat suunnitelman pakottaa lapset hankkimaan seksikumppaneita

1 min read
Vuodetut WHO:n tiedostot paljastavat suunnitelman pakottaa lapset hankkimaan seksikumppaneita

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/du8q

Yhdistyneet Kansakunnat on yhteistyössä Maailman terveysjärjestön ja Bill Gatesin rahoittaman Rutgersin yliopiston kanssa käynnistänyt ihmiskuntaa vastaan käymänsä sodan seuraavan vaiheen, jossa pienet lapset seksualisoidaan peruskoulussa maailmanlaajuisesti pedofilian normalisoimiseksi.
Ja Joe Biden, joka jäi tällä viikolla kameran haaviin leikkimästä itsellään julkisesti, on jo suostunut vauhdittamaan globalistien suunnitelmaa pedofilian normalisoimiseksi ja lasten patistamiseksi seksuaalisiin suhteisiin ja sukupuolen kokeiluun mahdollisimman varhain.

Ehkä hän ajatteli Yhdistyneiden Kansakuntien uutta asiakirjaa nimeltä “International Technical Guidance on Sexual Education”. Se on virallinen ohjeistus peruskouluille kaikkialla maailmassa.

Maailman terveysjärjestö kehittää edelleen ohjelmaa, jolla varmistetaan, että pienillä lapsilla on seksikumppaneita, ja heillä on myös tiukka aikataulu, jonka he asettavat lasten seksuaaliselle kehitykselle. Heidän asiakirjansa “Standards for Sexuality Education in Europe” sisältää ohjeita päiväkodeille ja peruskouluille.
opettaa lapsille itsetyydytyksen iloista ja rohkaista heitä löytämään seksikumppaneita.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: OpenNMT
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2orxq2-leaked-who-files-reveal-plan-to-force-kids-to-have-sexual-partners.html