22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

DNA-kontaminaatio ja syöpää aiheuttava aine SV40 löydetty Pfizerin covid-injektioista

5 min read
DNA-kontaminaatio ja syöpää aiheuttava aine SV40 löydetty Pfizerin covid-injektioista

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/trpt

Ongelmana ei ole vain piikkiproteiini ja mRNA. Sekä Pfizerin että Modernan covid-injektioissa on myös DNA-kontaminaatiota ja Pfizerin covid-injektio sisältää SV40-promoottoreita. 

Mikrobiologi Kevin McKernan aloitti tutkimuksen joidenkin covid-rokotepullojen testaamisesta ja löysi kaksijuosteisia DNA-plasmideja, joita ei voida hyväksyä. Tämä on DNA-kontaminaatiota. Hän löysi saastumisen Pfizer- ja Moderna-pulloista.

Peter Swedenin haastattelussa Sasha Latypova sanoi, että DNA-kontaminaatio on “valtava ongelma, koska tämä on replikaatiokykyinen plasmidi, joka voi sitten tunkeutua ihmissoluihin, se voi tunkeutua suolistossasi eläviin bakteerisoluihin. Joten ne menevät siellä replikoitumiinsa bakteereihin, ne replikoivat antibiooteille vastustuskykyisiä geenejä… se voi aiheuttaa sepsiksen, se voi aiheuttaa syöpää, kaikenlaisia ​​ongelmia.”

Maailman terveysneuvosto (“WCH”) totesi, että punainen viiva on ylitetty. “MRNA-rokotteiden DNA-kontaminaatio aiheuttaa riskin kaikille planeetalla”, WCH sanoi . “Replikoituva DNA, niin sanotut plasmidit, sekä yksiarvoisissa että bivalenteissa rokotteissa, joita ei pitäisi olla siellä ollenkaan… Voimme vain spekuloida, miten se päättyy, mutta mitä täytyy tapahtua tänään McKernanin ym. artikkelin julkaisemisen jälkeen (2023) on välitön ‘covid-19-rokote’-ohjelman lopetus.

Pfizerin mRNA-injektiossa McKernan löysi myös Simian Virus 40 (“SV40”) -promoottoreita, jotka ovat sidoksissa syövän kehittymiseen ihmisillä. Hän korosti, että löydetty SV40 on viruskappale, se ei ole koko virus. Se on kuitenkin edelleen riski syöpään.

SV40 tai Simian Virus 40 oli 40. virus, joka löydettiin reesusapinan munuaissoluista, kun näitä soluja käytettiin poliorokotteen valmistukseen. Tämä virus saastutti sekä inaktivoidun poliorokotteen (“IPV”) että tohtori Albert Sabinin kehittämän oraalisen tai “elävän” poliorokotteen (“OPV”). Kun havaittiin, että SV40 oli eläimille syöpää aiheuttava aine, joka oli päässyt poliorokotteisiin, vuonna 1961 hyväksyttiin liittovaltion laki , joka edellytti, että mikään rokote ei sisällä tätä virusta.

Kanekoa The Great twiittasi kaksi ääni-/videokopiota. Yksi McKernanin äskettäisestä haastattelusta, jossa hän selitti löytöjä, ja toinen japanilaisen professorin haastattelusta, joka ilmaisi huolensa näistä löydöistä. Olemme julkaisseet nämä tekstit uudelleen alla.

DNA-kontaminaatio ja SV40 löydetty

McKernan liittyi Conservative Review -ohjelmaan Daniel Horowitzin kanssa perjantaina varoittaakseen, että näiden rokotteiden valmistusprosessissa ei ole laadunvalvontaa. Jos hänen löydöksensä osoittautuvat laajalle levinneiksi, se voi merkitä vielä suurempaa riskiä anafylaksiasta, veren hyytymisestä, antibioottiresistenssin kehittymisestä, geeniintegraatioriskistä ja pitkäaikaisesta piikkiproteiinin tuotannosta kehossa. Voit kuunnella haastattelun äänen Applen podcasteissa TÄÄLTÄ .

Haastattelussa McKernan sanoi:

”Se on sekä Modernassa että Pfizerissä. Tarkastelimme sekä Modernan että Pfizerin kaksiarvoisia rokotteita ja vain Pfizerin yksiarvoisia rokotteita, koska meillä ei ollut pääsyä Modernan monovalenttisiin rokotteisiin. Kaikissa kolmessa tapauksessa rokotteet sisältävät kaksijuosteista DNA-kontaminaationa. Jos sekvensoit sen DNA:n, huomaat, että se vastaa ilmentymisvektoria, jota käytetään RNA:n valmistamiseen…

“Aina kun näemme DNA-kontaminaation, kuten plasmideista, päätyvän mihin tahansa ruiskeeseen, ihmiset ajattelevat ensimmäisenä, onko olemassa E. colin endotoksiinia, koska se aiheuttaa injektoidulle anafylaksiaa. Ja tietysti katsojasi ja kuuntelijasi ovat luultavasti tietoisia siitä, että anafylaksia on meneillään, ei vain televisiossa vaan VAERS-tietokannassa. Voit nähdä, että ihmiset saavat tämän ruiskeen ja putoavat. Se voi olla taustana tälle E. coli -prosessille DNA:n valmistusprosessille…

“Ainakin Pfizerin puolella sillä on niin sanottu SV40-promoottori. Tämä on onkogeeninen viruskappale. Se ei ole koko virus. Pienen palan tiedetään kuitenkin ohjaavan erittäin aggressiivista geeniekspressiota. Ja huolenaihe, jonka ihmiset, jopa FDA:ssa, ovat aiemmin panneet merkille, kun he ruiskuttavat kaksijuosteista DNA:ta, on se, että nämä asiat voivat sitten integroitua genomiin. Jos et ole varovainen näiden asioiden valmistamisessa ja sinulla on liikaa tätä DNA:ta, huolesi genomiintegraatiosta kasvaa…

“Jos saat SV40-promoottorin onkogeenin eteen, päädyt korkeaan geenin ilmentymiseen, joka voi aiheuttaa syöpää, se on hyvin harvinainen tapahtuma, mutta et tarvitse monia näistä soluista osumaan. jollain tällaisella, jotta se nousisi. SV40 itse asiassa vaivautui, jos se oli koko virusgenomi, ei vain promoottori, mutta tämä on vaivannut aiempia rokoteohjelmia. Poliorokote on yksi niistä, että he olivat huolissaan siitä, että tämä saattoi edistää syöpää tuosta rokotteesta. SV40:stä on siis ollut huolta.

“Promoottorin pitäminen joidenkin näistä vektoreista ei ole välttämätöntä. Vaikuttaa siltä, ​​että se on tarpeeton huolimattomuus, jonka he olisivat voineet poistaa, mutta se on edelleen olemassa, koska he ajoivat tämän ulos ovesta niin nopeasti, että heillä ei oikeastaan ​​ollut aikaa päästä eroon plasmidin ylimääräisistä osista. Joten tuo DNA-pala on jotain, johon meidän on todella kiinnitettävä huomiota. Olemme tehneet kvantitatiivisia PCR-määrityksiä tämän etsimiseksi. Niinpä useat tutkijat ympäri maailmaa suorittavat nyt näitä määrityksiä selvittääkseen, kuinka paljon tästä DNA:sta kelluu ihmisten rokotuksen jälkeen.

Lue lisää:

Japanilainen professori ilmaisee huolensa

Japanilainen professori Murakami Tokion yliopistosta ilmaisi huolensa McKernanin tekemästä hälyttävästä löydöstä SV40-promoottorista. Hän sanoi:

“Pfizer-rokotteella on hämmästyttävä ongelma. Olen tehnyt hämmästyttävän löydön. Tämä kuva on suurennettu näkymä Pfizerin rokotesarjasta. Kuten näet, Pfizer-rokotesekvenssi sisältää osan SV40-sekvenssistä tässä. Tämä sekvenssi tunnetaan promoottorina. Karkeasti sanottuna promoottori lisää geenin ilmentymistä. Ongelmana on, että sekvenssi on läsnä tunnetussa karsinogeenisessa viruksessa.

”Kysymys kuuluu, miksi Pfizerin rokotteessa on tällainen syöpäviruksesta peräisin oleva sekvenssi. Tällaista karsinogeenista virussekvenssiä rokotteessa ei pitäisi olla lainkaan. Tämä sekvenssi on täysin tarpeeton mRNA-rokotteen tuottamiseksi. On ongelma, että tällainen sekvenssi sisältyy kiinteästi rokotteeseen. Tämä ei ole ainoa ongelma. Jos DNA:ssa on tällainen sekvenssi, DNA kulkeutuu helposti ytimeen.

“Joten, se tarkoittaa, että DNA pääsee helposti genomiin. Tämä on niin hälyttävä ongelma. On välttämätöntä poistaa sarja. Pfizer kuitenkin valmisti rokotteen poistamatta sekvenssiä. Se on törkeän haitallista. Tällainen promoottorisekvenssi on täysin tarpeeton mRNA-rokotteen tuottamiseksi. Itse asiassa SV40 on syöpävirusten promoottori.”