23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

“Kuolemantuomio miljoonille”: WHO ja EU käynnistivät uuden maailmanlaajuisen rokotepassialoitteen

5 min read
“Kuolemantuomio miljoonille”: WHO ja EU käynnistivät uuden maailmanlaajuisen rokotepassialoitteen

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/v13t

“Kuolemantuomio miljoonille”: WHO, EU käynnisti uuden maailmanlaajuisen rokotepassialoitteen
Teknologiaasiantuntija Michael Rectenwald, Ph.D., kertoi The Defenderille, että vapauden säilyttämisen varjolla digitaalinen passijärjestelmä “tarkoittaa liikkumisen ja elämisen rajoituksia rokottamattomien ja pakotettujen rokotusten osallistumiseksi elämään”.

kirjoittanut Michael Nevradakis , Ph.D., The Defender
6.6.2023

Maailman terveysjärjestö (WHO) ja Euroopan komissio – Euroopan unionin (EU) toimeenpanoelin – käynnistivät maanantaina “digitaalisen terveyskumppanuuden “, joka merkitsi WHO:n maailmanlaajuisen digitaalisen terveyssertifiointiverkoston (GDHCN) alkua edistääkseen maailmanlaajuinen yhteentoimiva digitaalinen rokotepassi.

WHO ottaa tästä kuusta alkaen käyttöön EU:n digitaalisen  COVID-19-  sertifiointijärjestelmän luodakseen maailmanlaajuisen järjestelmän, joka helpottaa  maailmanlaajuista liikkuvuutta  ja suojelee kansalaisia ​​kaikkialla maailmassa meneillään olevilta ja tulevilta terveysuhkilta, mukaan lukien pandemioilta. WHO:n ja Euroopan komission maanantain ilmoitukset.

WHO ja Euroopan komissio väittävät, että  GDHCN-aloite , joka on ollut työssä vuodesta 2021, “kehittää laajan valikoiman digitaalisia tuotteita parantaakseen terveyttä kaikille”.

Järjestöt sanoivat, että WHO ei kerää yksilöiden henkilötietoja näiden digitaalisten passien kautta ja totesi, että tällainen tiedonkeruu “olisi edelleen hallitusten yksinomaista toimivaltaa”.

WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus ylisti uutta sopimusta:

”EU:n erittäin menestyneen digitaalisen sertifiointiverkoston pohjalta WHO pyrkii tarjoamaan kaikille WHO:n jäsenvaltioille pääsyn avoimen lähdekoodin digitaaliseen terveystyökaluun, joka perustuu tasapuolisuuden, innovoinnin, läpinäkyvyyden sekä tietosuojan ja yksityisyyden periaatteisiin.

“Uusien kehitteillä olevien digitaalisten terveystuotteiden tavoitteena on auttaa ihmisiä kaikkialla saamaan laadukkaita terveyspalveluita nopeasti ja tehokkaammin.”

The Defenderin kanssa puhuneet asiantuntijat   sanoivat kuitenkin, että tällaisen järjestelmän seuraukset ihmisvapauteen ja liikkumisvapauteen herättivät huolta.

Riippumaton toimittaja James Roguski kertoi The Defenderille, että WHO ei odota näiden neuvottelujen onnistunutta päätökseen saattamista toteuttaakseen aloitteita, kuten maailmanlaajuisen digitaalisen rokotepassin. Hän sanoi:

”WHO:n ja Euroopan komission ilmoitus digitaalisen terveyskumppanuuden käynnistämisestä ei ollut yllätys. Yli kuukausi sitten WHO julkaisi hiljaa, että he työskentelevät “operatiivistaakseen” juuri niitä asioita, joista “neuvoteltiin”.

“Tämä on vain yksi esimerkki, joka osoittaa selvästi, että kansainväliset terveyssäännöt (IHR) koskevat supersalaiset ‘neuvottelut’   ovat pelleilyä.”

Michael Rectenwald, Ph.D. , ” Google Archipelago : The Digital Gulag and the Simulation of Freedom” kirjoittaja kertoi The Defenderille, että vapauden säilyttämisen varjolla digitaalinen passijärjestelmä “tarkoittaa liikkumisen ja elämisen rajoituksia rokottamattomien ja pakotettujen rokotusten osallistumiseksi elämään .”

Ilmoitus WHO:n ja Euroopan komission yhteistyöstä tuli vain muutama päivä WHO:n vuotuisen Maailman terveyskonferenssin (WHA) päättymisen jälkeen.

Vaikka pandemiasopimusta ja IHR:n muutoksia ei saatu päätökseen tämän vuoden kokouksessa, korkean tason WHO:n virkamiehet varoittivat tulevan pandemian ja tappavan ” taudin X ” leviämisen vaarasta ja ilmaisivat tarpeen “rajoittaa henkilökohtaisia ​​vapauksia “. tuleva terveyshätä.

EU on vahvasti kannattanut  digitaalisia rokotepasseja , jotka lanseerattiin jäsenvaltioissaan ensimmäisen kerran vuoden 2020 lopulla – samanaikaisesti COVID-19-rokotteiden käyttöönoton kanssa – nimellä Green Pass. EU:n kokemukset digitaalisista passeista mainitaan maanantain tiedotteessa, jossa todetaan:

“Yksi avainelementeistä Euroopan unionin työssä COVID-19-pandemiaa vastaan ​​ovat olleet digitaaliset COVID-19-sertifikaatit. EU loi nopeasti yhteentoimivat COVID-19-sertifikaatit helpottaakseen vapaata liikkuvuutta rajojen sisällä.

“Avoimen lähdekoodin teknologioihin ja standardeihin perustuen se mahdollisti myös EU:n ulkopuolisten maiden yhteydenpidon, jotka myöntävät varmenteita… ja siitä tuli eniten käytetty ratkaisu ympäri maailmaa.”

Roguski kertoi The Defenderille, että EU oli myös yksi vahvimmista rokotepassien kannattajista WHO:n ”pandemiasopimuksesta” ja IHR:n muutoksista käytävissä neuvotteluissa.

“He todella haluavat maailmanlaajuisen digitaalisen terveystodistuksen”, Roguski kertoi The Defenderille maaliskuussa. “Ensisijaisesti se tulee Euroopan unionista.”

“Pandemiapassit ovat kuolemantuomio miljoonille”

Roguskin mukaan EU esitti IHR-muutoksia koskevissa neuvotteluissa ehdotuksia, joilla pyritään “normalisoimaan” maailmanlaajuisen digitaalisen terveystodistuksen käyttöönotto.

Tšekki vaati kontaktien jäljittämistä varten  matkustajapaikannuslomakkeita  , jotka ”sisältävät matkustajan määränpäätä koskevia tietoja”, mieluiten digitaalisessa muodossa.

He ehdottivat myös, että WHO:n terveyskokous “voisi hyväksyä yhteistyössä Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön [ICAO:n] ja muiden asiaankuuluvien järjestöjen kanssa vaatimukset, jotka digitaalisessa tai paperimuodossa olevien asiakirjojen on täytettävä tietotekniikan alustojen yhteentoimivuuden ja teknisten alustojen osalta. terveysasiakirjojen vaatimukset sekä takeet väärinkäytön ja väärentämisen riskin vähentämiseksi.”

WHO listaa ICAO:n virallisesti tunnustetuksi  “sidosryhmäksi”.

Tšekki ja EU ehdottivat rokotusten lisäksi “testi- ja toipumistodistuksia” tapauksissa, “jos rokotetta tai ennaltaehkäisyä ei ole vielä annettu saataville tautiin, jonka osalta on kansainvälistä huolta   aiheuttava kansanterveyskriisi on julistettu.”

WHO:n GDHCN:n suunnitelmat ovat olleet työn alla ainakin elokuusta 2021 lähtien, jolloin WHO julkaisi asiakirjan nimeltä ” COVID-19-sertifikaattien digitaalinen dokumentaatio : rokotustila: tekniset tiedot ja käyttöönottoohjeet, 27.8.2021″.

GDHCN  -kehys  pääsi  tämän vuoden WHA:n asialistalle , jossa todettiin:

“Sihteeristö on kehittänyt SMART (Standards-based, Machine-readable, Adaptive, Requirements-based ja Testable) -ohjeet COVID-19-sertifikaattien digitaaliseen dokumentointiin, jotka sisältävät suosituksia tarvittavasta datasta, digitaalisesta toimivuudesta, eettisyydestä ja luottamusarkkitehtuurista. varmistaakseen rokotusten ja terveystietojen yhteentoimivuuden maailmanlaajuisesti.”

WHO ilmoitti myös saaneensa onnistuneesti päätökseen “teknisen toteutettavuustutkimuksen liittoutuneen maailmanlaajuisen luottamusverkoston perustamiseksi, jossa testattiin kykyä yhdistää terveyssisältöä ja luottamusverkostoja olemassa olevien alueellisten toimien välillä”.

EU:n virkamiehet ovat usein kehuneet itseään blokin ” Green Passin ” käynnistämisestä , jossa mainostetaan, kuinka yksilöiden  yksityisyyttä suojattaisiin  sovelluksessa. “Green Passin” käyttöönottoon liittyi Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyenin lausunnot, joissa vaadittiin “keskusteluja” pakollisista  rokotuksista  EU:ssa.

Yksi  EU:n painopisteistä  osana vuosien 2019–2024 viisivuotissuunnitelmaa on luoda ” digitaalinen identiteetti kaikille eurooppalaisille “. Jokaisella EU:n kansalaisella ja asukkaalla olisi nimittäin pääsy “henkilökohtaiseen digitaaliseen lompakkoon”, joka sisältää kansalliset henkilökortit, syntymä- ja lääkärintodistukset sekä ajokortit.

Nämä ehdotukset ja aloitteet näyttävät olevan tiiviisti linjassa Yhdistyneiden Kansakuntien  kestävän kehityksen tavoitteiden  (SDG) kanssa ja erityisesti  tavoitteen 16.9 kanssa , jossa vaaditaan digitaalisen laillisen henkilöllisyyden tarjoamista kaikille, myös vastasyntyneille, vuoteen 2030 mennessä.

Tedros sanoi, että SDG:t ovat “pohjoinen tähtemme”, kun hän puhui tämän vuoden WHA:sta.

Rectenwald kutsui “pandemiapasseja” “miljoonien kuolemantuomioksi”. Hän kertoi The Defenderille:

“Huolimatta tutkimuksista, jotka osoittavat, että rokotteet pandemioiden hillitsemiseksi ovat olleet tappavia ja hyödyttömiä, WHO kaksinkertaistaa rokotemandaattia.

”Pandemiapassit merkitsevät miljoonien kuolemantuomiota ja oikeuksien kumoamista niiltä, ​​jotka eivät noudata niitä. WHO pitäisi pysäyttää ennen kuin se saa päätökseen globaalin totalitaarisen järjestelmän rakentamisen.”

Tämän artikkelin julkaisi alun perin The Defender – Children’s Health Defensen uutiset ja näkymät -sivusto Creative Commons -lisenssillä CC BY-NC-ND 4.0. Harkitse  The Defenderin tilaamista  tai  lahjoittamista Children’s Health Defenselle