23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Mel Gibson: Hollywoodin eliitti yrittää tappaa minut pedofiilirenkaan paljastamisesta

1 min read
Mel Gibson: Hollywoodin eliitti yrittää tappaa minut pedofiilirenkaan paljastamisesta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/wgmp

Mel Gibson pelkää henkensä puolesta vannottuaan paljastavansa Hollywood-järjestelmän ytimessä toimivan pedofiilirenkaan. Gibsonin mukaan Hollywoodin eliitti on jo yrittänyt peruuttaa hänet, vaientaa hänet ja tuhota hänen uransa – mikään niistä ei ole onnistunut, koska me, ihmiset, ymmärrämme, että hän puhuu totta.

Mel Gibson raivostutti establishmentin vuonna 2017 tuomitsemalla Hollywoodin “loisten luolaksi”, joka “herkuttelee lasten verellä”.

Valtavirtamedia tarttui nopeasti Gibsonin paljastuksiin, otti käyttöön faktantarkistajat, kuten Snopes, julistamaan kommentit valeuutisiksi ja jatkoi jokaisen videon ja artikkelin poistamista internetistä. Orwell varoitti meitä siitä, että tulevaisuudessa eliitti “muistisi” epämukavaa tietoa. Ja juuri näin eliitti teki Gibsonin Hollywoodia koskevien paljastusten kanssa.

Lyhyesti sanottuna Mel Gibsonin ääni vaiennettiin.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: OpenNMT
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2tkvp0-mel-gibson-hollywood-elite-trying-to-kill-me-for-exposing-pedophile-ring.html