27.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Tutkimuksessa, joka on nyt peruttu, todettiin, että transsukupuolisten silpomisen suosio nuorten keskuudessa on suora seuraus “sukupuolenmäärityksen asiantuntijan luokse ohjaamisesta” – lapsia kasvatetaan tuhoamaan oma kehonsa.

3 min read
Tutkimuksessa, joka on nyt peruttu, todettiin, että transsukupuolisten silpomisen suosio nuorten keskuudessa on suora seuraus “sukupuolenmäärityksen asiantuntijan luokse ohjaamisesta” – lapsia kasvatetaan tuhoamaan oma kehonsa.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/3mnb

Läheskään yhtä moni lapsi ei hakeutuisi “sukupuolenvaihdokseen”, ellei olisi olemassa raskasta sosiaalista ja lääketieteellistä siirtymäkulttuuria, jonka tarkoituksena on aivopestä heidät tyytymättömiksi luonnolliseen biologiaansa.
Tällaisia ovat muun muassa uuden tutkimuksen tulokset, jotka peruttiin Archives of Sexual Behavior -lehdestä pian julkaisemisen jälkeen ja jotka tuhoavat myytin siitä, että sukupuolidysforia on yleinen asia, jota lapset vain pelkäävät liikaa “tulla ulos” ja myöntää.

Lähes kenelläkään lapsella ei olisi mitään käsitystä transhumanismista, ellei televisiossa, sosiaalisessa mediassa ja julkisissa kouluissa olisi kaikenlaista ohjelmaa. Kaikki nykyään julkisessa elämässä tapahtuva grooming, mukaan lukien drag-esitykset paikallisessa baarissa ja grillissä ja “drag queen -tarinatunti” paikallisessa kirjastossa, on syy siihen, miksi transsukupuolisuudesta on tullut villitys.

“On helppo tutkia asioita, jotka tekevät ihmiset onnellisiksi”, sanoi professori J. Michael Bailey Northwestern Universitystä, yksi tutkimuksen kirjoittajista. “Paljon vaikeampaa on tutkia asioita, jotka tekevät väistämättä ainakin jotkut ihmiset onnettomiksi.”

“Akateeminen maailma on tällä hetkellä todella huonossa tilassa sen suhteen, mitä meidän pitäisi tehdä, eli pyrkiä tietoon.”

Baileyn artikkeli ennen sen peruuttamista on luettavissa Springerin verkkosivuilla.

Transsukupuolisten lobbausryhmä boikotoi lehteä, kunnes päätoimittaja poistetaan tehtävästään
Suzanna Diaz, joka on toisen tutkimuksen kanssakirjoittajan salanimi, on yksi näistä vanhemmista, joka uskoo, että hänen lapselleen ei kehittynyt nopeasti sukupuolidysforia jonkin luonnollisen taipumuksen vaan pikemminkin sosiaalisen tartunnan vuoksi.

Oman turvallisuutensa vuoksi Diaz päätti pysyä nimettömänä, koska hän oletettavasti tietää, että LGBT-joukko käy varmasti hänen kimppuunsa, koska hän uskaltaa kertoa totuuden siitä, miten tarkoituksellinen grooming on syynä transsukupuolisuuden trendiin, joka tällä hetkellä pyyhkäisee länsimaita.

Diazin oli viisasta käyttää salanimeä, sillä häntä ja Baileya vastaan hyökkää jo Center for Applied Transgender Studies -niminen ryhmä, joka kirjoitti Springerille toukokuussa 2023 ja aloitti Archives of Sexual Behavior -lehden boikotin, kunnes sen nykyinen päätoimittaja, Toronton yliopiston professori Kenneth Zucker, poistetaan.

“Tällä kirjeellä ilmoitamme, että emme enää lähetä lehden toimituksiin, toimi vertaisarvioijina tai toimituksellisissa tehtävissä, ennen kuin tohtori Zucker korvataan toimittajalla, joka on todistetusti rehellinen LGBTQ+-asioissa ja erityisesti trans-asioissa”, avoimessa kirjeessä todetaan.

Syy boikottiin ja kirjeeseen on tietenkin se, että Center for Applied Transgender Studies ei pidä Baileyn tutkimuksen tuloksista, jotka sen mukaan “herättävät vakavia huolenaiheita tutkimusetiikasta ja älyllisestä eheydestä”.

Baileyn oma IRB (Institutional Review Board) tarkasteli artikkelia ennen sen julkaisemista ja “neuvoi, että tulosten julkaiseminen oli todennäköisesti eettisesti hyväksyttävää edellyttäen, että tiedot poistettiin tunnistetiedoista”, ja juuri näin se julkaistiinkin.

Siitä huolimatta Center for Applied Transgender Studies hyväksyy vain transsukupuolisuutta kannattavaa “tiedettä”, joka ei koskaan kyseenalaista mitään sellaista kuin sosiaalinen tarttuvuus mahdollisena tekijänä, joka on vaikuttanut siihen, että transsukupuolisuudesta on tullut huomiota ja vahvistusta epätoivoisesti etsivien nuorten keskuudessa vallitseva villitys.

Archives of Sexual Behavior -lehti suostui, oletettavasti tämän trans-myönteisen ryhmän kiusaamisen vuoksi, perumaan tutkimuksen väärillä väitteillä, jotka eivät Baileyn mukaan ole edes totta.

“Tietoon perustuva suostumus tarkoittaa sitä, että osallistujille pitää kertoa, mitä tutkitaan, ja saada heidän suostumuksensa”, Bailey sanoi viitaten väärään väitteeseen, jonka mukaan hänen tutkimuksestaan puuttui jotenkin tietoon perustuva suostumus.