22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WEF julistaa sotatilan Amerikassa, kun Biden lähettää armeijan Yhdysvaltain kaduille

1 min read
WEF julistaa sotatilan Amerikassa, kun Biden lähettää armeijan Yhdysvaltain kaduille

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/otzl

⁣Satoja sotilaspanssarivaunuja on sijoitettu eri puolille Yhdysvaltoja sen jälkeen, kun valitsematon globalistinen despootti Klaus Schwab määräsi Bidenin “julistamaan sotatilalain”, jotta Amerikassa voitaisiin “korjata globaali arkkitehtuurimme ja globaali järjestelmämme”.

WEF:n sisäpiiriläisen mukaan Schwab on syvästi huolissaan siitä, että Biden ja globalistit menettävät otteensa vallasta, kun sarja skandaaleja uhkaa upottaa Bidenin uudelleenvalintakampanjan ja yhä useammat ihmiset heräävät globalistieliitin rikoksiin.

Massiivisista sotilasliikkeistä raportoidaan useissa osavaltioissa eri puolilla Yhdysvaltoja, samalla kun valtamedia tekee ylitöitä vakuuttaakseen ne, jotka raportoivat toiminnasta, että he ovat väärässä eikä mitään tapahdu.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: ⁣https://rumble.com/v2vdy1k-wef….-declares-martial-la