Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Tulossa pian: teknokratian ja transhumanismin apokalyptinen vaihe

9 min lukea
Tulossa pian: teknokratian ja transhumanismin apokalyptinen vaihe

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/imxr

8 lukukertaa

Tämä essee on Moldovassa asuvalta tutkijalta, joka tarjoaa näkymän Yhdysvaltojen ulkopuolelta. On ratkaisevan tärkeää ymmärtää, miten muiden maiden kansalaiset suhtautuvat teknokraattien ja transhumanistien maailmanlaajuiseen valtaukseen

1. Kovidismin uskonnon noudattaminen todisteena lojaalisuudesta globalisteja kohtaan

Tässä esseessä viittaan kaksinkertaiseen riittämättömyyteen uusiin todellisuuksiin, jonka määräävät joukko henkisiä, taloudellisia ja teknologisia tekijöitä. Nimittäin väärälle vaihtoehdolle globalistiselle järjestelmälle, jota useat BRICS-maat vaativat, ja järjestelmää vastustajien harjoittaman legalistisen vastarinnan tehottomuuteen.

Itse seuraan vaihtoehtomediaa neljällä kielellä, englanniksi, ranskaksi, venäjäksi ja romaniaksi. Varsinkin sen jälkeen, kun käynnistettiin erityisoperaatio injektio-, geenimuuntelu- ja mielenhallintamurhasta, joka toteutettiin koodinimellä ”Covid-19 pandemia”. Yli kolme vuotta on kulunut tämän synkän farssin alusta, joka on paljastanut uuden geopoliittisen todellisuuden, joka jäi huomioimatta siihen asti. Nimittäin. Kaikki geopoliittisena painona näkyvät valtiot ovat osoittaneet ehdottoman tottelevaisuuden yhdelle maailman komentokeskukselle.

Ainoat valtiot, jotka yrittivät vastustaa globalisti-saatanallisten voimien totaalia aggressiota lääketieteellisellä tekosyyllä, maksoivat omien johtajiensa henkillä. Ja heidän ansiokseen, kaikki poikkeuksetta olivat afrikkalaisia ​​mustia. Katso tässä mielessä ehdotettu materiaali sivun alalaidasta[1]. Näihin esimerkkeihin voisi lisätä Ruotsin ja Valko-Venäjän, joissa viranomaiset välttelivät oman väestönsä terrorisoimista ankarilla rajoituksilla ja oman taloutensa tuhoamista sulkuilla.

Muuten Yhdysvallat, Kanada, EU-maat, Venäjä ja Kiina ovat muiden BRICS-maiden ohella osoittautuneet joidenkin nukkehallitusten johtajiksi, joita hallitsee yksi ainoa voimakeskus, jota voimme liioittelematta kutsua YK:n kautta toimivaksi maailmanhallitukseksi. liitännäisvirastot, kuten WHO.

Kuten olen osoittanut useissa viimeaikaisissa artikkeleissa[2], kaikkien globalistisen komentokeskuksen alaisten valtioiden yhteinen nimittäjä on YK, jonka politiikka on määritelty Agenda 21:ssä ja Agenda 2030:ssa kestävää kehitystä varten.

Luettelemme tässä jälleen kerran vain Suuren Resetin tärkeimmät elementit ihmissivilisaation päättymisenä ja TEKNOKRATIAN ja TRANSHUMANISMIN apokalyptiseen vaiheeseen siirtymisenä, joka tähtää kahteen pääprioriteettiin, KATOON ja HALLINTAAN, joita edistetään kaikkialla maailmassa ilman valtiot, jotka väittävät edustavansa vaihtoehtoa “kollektiiviselle lännelle” osoittaakseen suuria erimielisyyksiä:

· Väärien pandemioiden, kuten Covid-19, järjestäminen tappavien seerumien käyttöönottamiseksi, jotka on kyllästetty komponenteilla, kuten piikkiproteiineilla, nanohiukkasilla, fluoresoivilla aineilla, joita kutsutaan vihjailevasti lusiferaasiksi, abortoitujen ihmissikiöiden soluja jne., jotka kaikki yhdessä tuottavat korjaamattomia geneettisiä ominaisuuksia. muutokset, lisääntynyt valtava kuolleisuus, mukaan lukien alaikäisten ja nuorten keskuudessa, spontaanit abortit ja äkilliset kuolemat, syöpien ja AIDSin yleistyminen sekä maailman väestön sterilisaatio.

·  Ilmastomyytin noudattaminen , joka pakottaa valheellisen ilmaston lämpenemisen, kasvihuoneilmiön tekosyynä maailmantalouden täydelliselle tuholle kieltämällä perinteiset polttoaineet (öljy, kaasu, hiili) sekä pakottamalla “vihreää taloutta” ”, ”hiilijalanjälki” jne;

· Likvidin rahan poistamisen ja keskuspankkien digitaalisen valuutan (CBDC) käyttöönoton edistäminen ;

· Kokonaisvalvontajärjestelmän perustaminen käyttämällä laajasti valvontakameroita, kasvojentunnistusohjelmia, QR-koodeja, digitaalisia lompakoita jne.;

· Yhteiskunnan täydellinen digitalisointi ;

· Tekoälyn ja robotiikan massiivinen käyttöönotto , joka aiheuttaa täydellisen valvonnan ja valvonnan lisäksi valtavan mittakaavan maailmanlaajuista työttömyyttä;

· Geenitekniikka , jonka tarkoituksena on muokata koko luomakunta kasveista ja eläimistä ihmisiin, mukaan lukien eläinten ja ihmisten kloonaus;

· Ihmisten lisääntyminen fyysisen, digitaalisen ja biologisen yhdistämisen avulla neljännen teollisen vallankumouksen aikana;

· Nanoteknologian, biotekniikan, tietotekniikan ja kognitiivisen tieteen tieteenalojen lähentyminen, lyhennettynä NBIC;

· Eläinperäisen lihan normaalin käytön kielto terveyssyillä (sikainfluenssa, lintuinfluenssa, nautaeläinten kaasupäästöt ilmaston lämpenemisen aiheuttajana jne.);

 · Hyönteisten ja matojen asettaminen elintarvikkeiden nimikkeelle.

On hyvä muistaa, että tällä hetkellä tapahtuu nopea siirtyminen “rahan sivilisaatiosta” (Valentin Katasonov) “teknotieteen sivilisaatioon” ja postinhimillisyyteen. Tässä mielessä kaikki Jacques Ellulin ennusteet “teknologian pettämisestä” toteutuvat tarkasti. Pakkomielle ihmisen luonnonvalloitukseen on muuttunut ihmisen valloittamiseksi tekniikan avulla.

Yllä lueteltua painajaisten todellisuutta voitaisiin jatkaa. Esimerkiksi lasten keinotekoinen hedelmöitys, alaikäisten seksualisointi, pedokriminaalisuuden laillistaminen, LGBT-vallankumous jne. On totta, että monet muslimimaat, Kiina ja Venäjä vastustavat sodomiaa ja perheen tuhoamista, mutta koska Modernin teknologian edistämän massakulttuurin tuhovoiman ja globalististen voimakeskusten käymän totaalisen kognitiivisen sodan, tietty yhteiskunnallisen turmeltuneen asteen epäsynkronointi selviää korkeintaan vuosikymmenessä tai kahdessa. Lännestä on tullut globaali, ja se on onnistunut saastuttamaan koko maailman sairauksillaan.

Yllä lueteltujen ilmiöiden dynamiikka ja mittakaava on suorastaan ​​diluvialaista tai tarkemmin sanottuna kirjaimellisesti apokalyptistä. Tästä näkökulmasta katsottuna tarvitaan oikeaa ja syvällistä arviota tästä kansainvälisestä todellisuudesta, joka ei sovi klassisiin geopoliittisiin suunnitelmiin, ylittäen valtioiden ja valtioryhmien väliset horisontaaliset jakoviivat. Tarvitaan myös luettelo vastarintaliikkeen taistelumenetelmistä salamannopeasti vakiintuvaa teknis-tieteellistä tyranniaa vastaan.

Minkä tahansa valtion ja valtionjohtajan lojaalisuuden testaamiseksi globalistiselle valtakeskukselle, jota me yleisesti kutsumme maailmanhallitukseksi, riittää seuraavan älyllisen harjoituksen suorittaminen. Projisoidaan heille yllä ehdotettu lukuruudukko, joka kehittää mahdollisimman tarkasti vastaavien poliittisten hallitusten ja valtion hierarkioiden arvohenkilöiden todellista luonnetta.

Ensimmäinen harjoitus. Liittyikö kyseinen valtio/johtaja maailmanlaajuiseen kansanmurhaan väärennetyn Covid-19-pandemian varjolla vai ei? Ja tässä – oi, mikä järkyttävä yllätys! – löydämme samasta maailmanhallituksen nukkekokoelmasta Donald Trumpin ja Joe Bidenin, Vladimir Putinin ja Xi Jinpingin, Justin Trudeaun ja Narendra Damodardas Modin, Emmanuel Macronin ja Ursula Gertrud von der Leyenin, Vladimir Zelenskyn ja Viktor Orbanin.

Tästä käy ilmi, että mikä tahansa olemassa oleva konflikti “kollektiivisen lännen” ja Venäjän/Kiinan/BRICS-maiden välillä – ideologinen, diplomaattinen, taloudellinen tai sotilaallinen – on toissijainen verrattuna globalististen järjestöjen, kuten YK:n ja WHO:n, yhteiseen agendaan. . Ja se johtuu siitä – äärimmäistä huomiota!!! – Globalistisen agendan tsunamin voimakas levittäminen aiheuttaa valtavia maailmanlaajuisia muutoksia, jotka nopeuttavat ihmissivilisaation loppuvaiheen saapumista. Kaikista dystopisista romaaneista ja kauhuelokuvista, joissa on ennakoivia ohjelmointitoimintoja, ei vain tule todellisuutta nopeammin kuin me järjestelmän vastustajat voimme kuvitella. Jos kansainvälisessä järjestyksessä ei tapahdu radikaalia muutosta tai suurta murrosta, ihmiskunta kohtaa vääjäämätön sukupuutto. Silloin jopa ateistit ja vapaa-ajattelijat muistavat yhtäkkiä Apokalypsin ja huutavat Jumalan puoleen. Siitä yksinkertaisesta syystä, että he näkevät omin silmin nämä transsendenttiset todellisuudet, joita nykyihminen ei voi saavuttaa.

Mitä valtion/poliittisen hallinnon/ itsenäisen kansan johtajan pitäisi tehdä?

1) Tuomitaan jyrkästi rikokset ihmisyyttä vastaan, joka on ihmiskunnan joukkomurha Covid-19-pandemian varjolla?

2) Eroamaan välittömästi Maailman terveysjärjestöstä ja tuomitsemaan kaikki suhteet GAVI:hen, Global Alliance for Vaccines and Immunization -järjestöön.

3) Katkaisemaan kaikki yhteistyö Big Pharman kanssa irtisanomalla kaikki sopimukset monikansallisten rokotteita valmistavien yritysten kanssa.

4) Peruuta kaikki väestön pakolliset rokotukset vastasyntyneistä vanhuksiin.

5) Aloittaa rikostutkinnan sellaisia ​​arvohenkilöitä vastaan, jotka ovat solmineet osallisuussuhteita globalistisen eliitin rikollisiin joukkomurhan toteuttamiseksi.

Onko jokin valtio ryhtynyt tällaisiin toimenpiteisiin yli kolme vuotta Covid-19-plandemian puhkeamisen jälkeen? Ilmiselvästi ei. Ja miksi sitten niin paljon innostusta kansainvälisissä vastustuspiireissä Yhdysvaltain hegemoniaa vastaan ​​Putinin Venäjällä, Xin Kiinassa tai BRICS-maissa? Yritän vastata tähän kysymykseen.

1. Länsimaiset ystävämme toisinajattelijaverkostossa vihaavat hallitsevaa järjestelmää niin paljon, että he joutuvat sokean palvonnan tilaan näitä edellä mainittuja maita ja niiden muodollisia johtajia kohtaan, jopa saavuttaen epäjumalanpalveluksen tilan.

2. Tätä hämmennystä ruokkii massiivisesti idän etumiesten virallinen keskustelu, jotka kiistävät “länsimaisia ​​arvoja” väittäen puolustavansa vaihtoehtoisia sivistysarvoja. Eli länsimaisen vastarinnan intellektuellit lankeavat virallisen retoriikan ansaan eivätkä tee eroa sanojen ja tekojen välillä.

3. Kaikissa kahden osapuolen välisissä konflikteissa meillä on houkutus asettua toisen puolelle. Se on jalkapallo-ottelun katsojan tai äänestäjän syndrooma hallituksen ja opposition välisessä vastakkainasettelussa. Tällaisissa tilanteissa on vaikea hyväksyä ajatusta, että vastaava poliittinen fauna ei esitä mitään positiivista hahmoa.

4. Moskovan kaltaisten pääkaupunkien propaganda RT:n, Sputnikin jne. kautta ylläpitää varsin tehokkaasti illuusiota vaihtoehdosta lännelle. Tätä pitää yllä myös se, että länsimaissa toimivat vastaavan mediayhtiön studiot kutsuvat jatkuvasti valtamedian kieltämiä intellektuelleja ja suurlähetystöt huolehtivat heidän läsnäolostaan ​​kaikissa maallisissa tapahtumissa.

5. Moskova turvautuu Kominternin 1920-1930-luvuilla soveltamaan vanhaan strategiaan, joka osasi imartella ja turmella suurta määrää länsimaisia ​​älymystöjä, jotka muuttuivat neuvostohallinnon trumpetteiksi, kapitalistisen hallinnon “vaihtoehdoksi”.

6. Tällä hetkellä Moskovaan on asettunut tai vierailee siellä säännöllisesti joukko kapinallisia, jotka taistelevat Järjestelmää vastaan, tehden nolens-voleneista Kremlin palveluksessa olevia uuskominternejä.

7. Länsimaiset ystävämme osoittavat usein hämmästyttävää sokeutta Venäjän tai Kiinan todellisuuksille, joilla on huomattava kriittinen henki ja kiitettävä analyysivoima artikkeleissaan, julkisissa luennoissaan ja kirjoissaan. On mahdotonta keskustella heidän kanssaan poliittisen vallan luonteesta, valtion instituutioiden rakenteesta, päätöksentekoprosessista, kansantalouden rakenteesta, näiden maiden hallitsevan median toimituksellisesta politiikasta jne. Ihmiset ovat valmiita viljelemään loputtomasti omia illuusioitaan, kun heidän ei yksinkertaisesti tarvitse noudattaa itäisten sponsoreidensa sopimaa visiota.

2. Ilmastonmuutos joukkotuhoaseena globalistien käsissä

Nyt muutama sana ilmastomyytistä ja sen vaikutuksista Uuden maailmanjärjestyksen perustamiseen. En mene aiheeseen syvemmälle, sen sijaan suosittelen sarjaa kirjoja tästä aiheesta, jolla on esimerkillinen akateeminen arvo:

François Gervais: “L’urgence climatique est un leurre”, “Merci au CO2: Impact climatique et conséquences: quelques points de répères”, “Impass-climatiques-contradictions-discours-alarmiste”; Christian Gerondeau: “Le CO2 est bon pour la planete: Climat, la grande manipulation” “La uskonnonekologinen”, “La voiture electrique et autres folies: la uskonnon ekologia”; Tim Ball; “Ilmastotieteen tahallinen korruptio”; Calude Allegre: “L’climate imposture”; Rémy Prud’homme: “Lämpenemisen ideologia”, “Lämpeneminen ideologiana: pehmeä tiede ja kova oppi”, “Le mythe des energies rénovéables”, Marc Morano, “Ilmastonmuutos”, “Green Fraud”.

Tässä muistutetaan triviaalista totuudesta, jonka kaikki tuntevat antiglobalistisen toisinajattelun henkisessä ympäristössä. Valtioiden irtisanominen on globalistisen eliitin vanha suunnitelma, joka on täysin toteutettu. Ja jos tiedämme, että maailmaa hallitsevat jotkin vaikutusverkostot, salaseurot ja ylikansalliset yhtiöt, miksi rajoitamme tämän aksiomaattisen totuuden vain länsimaiseen avaruuteen?

Muistamme myös sen tosiasian, että maailmanlaajuisten mittasuhteiden muuttaminen merkittävällä strategisella panoksella, jota oikeutetusti kutsuttiin “ekologiseksi uskonnoksi” tai “ilmaston lämpenemisen ideologiaksi”, pakotettiin osavaltioihin Rockefeller-klaanin vuonna 1999 perustaman Rooman klubin neuvottelujen seurauksena. perustellakseen väestökadon teoriaa. Tästä valeteoriasta tuli kansainvälinen sopimus Rio de Janeirossa vuonna 1992 pidetyn YK:n suojeluksessa pidetyn Earth Summitin jälkeen. Näin ilmastonmuutoksesta on tullut kansainvälinen normi, ja kestävän kehityksen käsite on siirtynyt useisiin saman YK:n säädöksiin. Leirimme ymmärtää erittäin hyvin näiden hankkeiden tarkoituksen – Uuden maailmanjärjestyksen perustamisen. Mutta vastustaako mikään maa tätä strategiaa? Ei. Miten sitten

Mitä itsenäisen ja isänmaallisen valtion/hallituksen olisi pitänyt tehdä hylätäkseen globalistisen agendan, joka perustuu ympäristönsuojelun uskontoon?

1.  Irtisanoa kaikki YK:ssa hyväksytyt ja jäsenmaiden ratifioimat kansainväliset sopimukset, jotka antavat oikeudellisen ilmeen ilmastomyytille ja petolliselle kestävän kehityksen strategialle?

2.  Aloita virallinen keskustelu kansainvälisellä tasolla alan rehellisten asiantuntijoiden kanssa tuomitsemaan tämän väestön vähentämiseen ja maailman tyrannian luomiseen tähtäävän hajautusliikkeen.

Onko mikään valtio tai sen johtaja osoittanut aikomusta vetäytyä kansainvälisistä sitoumuksista, jotka mitätöivät kansallisen riippumattomuuden, tuhoavat talouden ja johtavat massakattoon? Ei. Ja jos näin on, miksi suhtaudumme mieluummin valikoivaan lähestymistapaan myös tähän suureen ihmiskunnan ongelmaan?

Tai sanotaanko, millä itsenäisyyteen pyrkivällä valtiolla (valtioiden ryhmällä) olisi varaa luopua Maailman kauppajärjestöstä ja Kansainvälisten järjestelypankista? Ei yksikään? Mistä taloudellisesta riippumattomuudesta sitten voisi puhua? Mutta juuri taloudellinen riippumattomuus määrittää poliittisen riippumattomuuden. Puhumattakaan laajalle levinneestä pakkomielteestä kansantalouden riippuvuudesta ulkomarkkinoista ja ulkomaankaupasta, kaikki ajatukset taloudellisesta protektionismista tai lähitaloudesta unohdetaan niin pienissä kuin suurissakin maissa.

Samaan tapaan korostamme, että globalistisen järjestelmän tappavasta syleistä poistuminen tapahtuu likvidien rahan eliminointisuunnitelman (käteisvapaan yhteiskunnan ), teknokraattisten pakkomielteiden, joista on tulossa laillinen normi ja käytännön käytäntö, määrätietoinen ja virallinen hylkääminen. todellisuus, kuten ” 15 minuutin kaupungit “, ” älykkäät kaupungit – älykkäät liikkeet – älykkäät kehot – älykkäät mielet ” jne.

Näissä olosuhteissa, jos globalisaatio on kohtalo, väistämätön laki progressivismin merkityksessä ainoana näkemyksenä maailmasta, miksi osoittaisimme sellaista intoa sivilisaatioiden, uskonnollisten tai ideologisten erojen vaalimiseen? Kaikki nämä jäävät taustalle, liukenemaan pysyvästi teknologisen, taloudellisen ja kulttuurisen globalisaation kattilaan. Pahuuden kahden kaksosen – teknokratian ja transhumanismin (Patrick M. Wood[3]) yhtenäistäminen, homogenisoituminen, dehumanisoituminen ja pääsy paradigmaan terminaaliseen paradigmaan vaikuttaa väistämättömältä, ennaltamääräytymiseltä, joka päättäisi ihmiskunnan historian traagiseen ja nopeutettu tapa.

3.  Poliittisen taistelun menetelmien riittämättömyys tyrannian olosuhteissa

Lue koko tarina täältä

fiFinnish