Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Bill Gatesin kasvava globaali tyrannia

11 min lukea
Bill Gatesin kasvava globaali tyrannia

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/rpqi

Maailmanlaajuinen vallankaappaus WHO:n ja Bill Gatesin toimesta? dokumentoi monia tapoja, joilla valitsematon, nimittämätön Bill Gates on onnistunut käyttämään valtavaa ja kasvavaa vaurauttaan hallitsemaan kasvavaa osa-aluetta kaikkien maan päällä olevien ihmisten elämästä – jokaisessa tapauksessa tuhoisin seurauksin. Koska hänen organisaationsa ovat Maailman terveysjärjestön päärahoittajia, hän on mies esiripun takana, kun WHO yrittää orjuuttaa ihmiskunnan seuraavilla askeleilla nyt.

Yritysmedia (suuren osan Gatesin rahoittamasta) esittelee Gatesia “filantrooppina”, joka on omistautunut auttamaan ihmiskuntaa ja jättää mainitsematta hänen laajoja eturistiriitojaan. Gates ei ole lääkäri, eikä häntä valittu tai nimitetty mihinkään virkaan, eikä hän edes valmistunut korkeakoulusta. Silti hän kertoi maailmalle vuoden 2020 alussa, että emme voi palata täysin normaaliin, ennen kuin melkein kaikki yli 7 miljardia ihmistä saivat kiireiset, huonosti testatut COVID-rokotteet. CDC:n tilastot osoittivat kuitenkin vuoden 2020 alussa, että COVID ei ollut uhka kenellekään. Itse asiassa pistoksille myönnetyt hätäkäyttöluvat olivat laittomia, koska vuoden 2020 alussa tunnettiin useita edullisia varhaisia ​​COVID-hoitoja, mukaan lukien HCQ/sinkki, D-vitamiini, C-vitamiini, ivermektiini ja budesonidi. Niin, ei ollut tarvetta terveiden ihmisten tuhoisille ennennäkemättömille sulkemisille, jotka maksoivat 16 biljoonaa dollaria ja ajoivat monet ihmiset pois liiketoiminnasta. Ei tarvinnut koulujen sulkemista, sosiaalista etäisyyttä, naamioita, PCR-testejä jne.

COVID-poliisit: Suurin rikos ihmisyyttä vastaan ​​toisen maailmansodan jälkeen selittää, kuinka tuhoisia Gatesin edistämät COVID-käytännöt olivat. Google näytti 26. kesäkuuta yli 18 miljoonaa tulosta ” Bill Gates Global Coup. ”Joten, PALJON ihmisiä herää nyt!

Alla olevassa videossa tohtori Scott Atlas selittää, että virallisen COVID-kertomuksen globaali ongelma ei ollut vain tietämättömyys ja epäpätevyys, vaan täydellinen moraalin ja etiikan puute sekä täydellinen kriittisen ajattelun epäonnistuminen. Tohtori Atlas vaatii julkista kuulemista tapahtuneesta välttääkseen tulevia sulkemisia – esimerkiksi “ilmastonmuutoksen” vuoksi. Hän sanoo, että suurin ongelma oli ihmisten rohkeuden puute. Tohtori Atlas on kirjoittanut vuoden 2021 kirjan A Plague Upon Our House: My Fight at the Trump White House to Stop COVID from Destroying America .

DR. SCOTT ATLAS: TRUMPIN COVID-TYÖRYHMÄN SISÄLLÄ

Terveyspolitiikan asiantuntija ja entinen ja Valkoisen talon koronavirustyöryhmän neuvonantaja Scott Atlas, MD, antaa Delille sisäisen katsauksen hänen vuoden 2020 taisteluinsa Trumpin hallinnon COVID-19-työryhmän sisällä. Hän kuvailee myrskyisää kohtausta, jossa tohtori Deborah Birx, tohtori Tony Fauci ja tohtori Robert Redfield taistelivat vankkaa tieteellistä tietoa vastaan ​​lukitusten, naamioiden ja koulujen sulkemisen puolesta.

Tohtori Atlas selitti, että hän järjesti Valkoisen talon COVID-vastausryhmän (Birx, Fauci ja Reddington) tapaamisen tohtori Martin Kuldorffin , tohtori Sunetra Guptan ja tohtori Jay Bhattacharyan kanssa – Suuren Barringtonin julistuksen kirjoittajien kanssa . Birx kuitenkin kieltäytyi tapaamasta heitä! Sähköpostit osoittavat, että Francis Collins , silloinen NIH:n johtaja, pyysi Faucia kieltämään heidät – minkä Fauci teki.

Bringing The Heat The Highwire

Gatesin Common Coren ottaminen amerikkalaiseen opetussuunnitelmaan on tuottanut samanlaisia ​​tuhoisia tuloksia kuin hänen osallistumisensa terveydenhuoltoon Intiassa ja Afrikassa sekä vihreässä vallankumouksessa. Gates vapautti GMO-hyttysiä ja on ryhtynyt toimiin estääkseen auringon. Poliorokote, jonka hän esitteli Intiaan, lamautti monia lapsia ja DTP-rokote, jonka hän esitteli Afrikkaan, tappoi monia lapsia siellä. Haluatko, että Gates hallitsee maailman siemeniä ja ruokaa?

Gatesin hallinnan ja haitan laajuutta ei kuitenkaan voida täysin ymmärtää näkemättä mitä tohtori Vandana Shiva sanoo alla olevassa artikkelissa ja videossa Gatesin siemen- ja viljelijöiden hallinnasta. Gates on nyt Amerikan suurin viljelymaan haltija ja haluaa pakottaa kaikki syömään väärennettyä lihaa. Hän hallitsee myös yhä enemmän maailman siemeniä.

Gates kasvaa maailmanlaajuisesti siementen, viljelijöiden ja ruoan hallinnassa

One Empire Over Seed: Hallitse maailman siemenpankkeja,
Dr. Vandana Shiva

Neoliittisen vallankumouksen alkamisesta noin 10 000 vuotta sitten viljelijät ja yhteisöt ovat työskennelleet parantaakseen siementen satoa, makua, ravitsemuksellisia ja muita ominaisuuksia. He ovat laajentaneet ja välittäneet tietoa kasvien terveysvaikutuksista ja parantavista ominaisuuksista sekä kasvien erityisistä kasvutavoista ja vuorovaikutuksesta muiden kasvien ja eläinten, maaperän ja veden kanssa. Viljelijöiden vapaa siementen vaihto on ollut perusta luonnon monimuotoisuuden ja elintarviketurvan ylläpitämiselle.

Suuri siemen- ja biologisen monimuotoisuuden piratismi on meneillään, ei vain yritysten – fuusioiden kautta yhä suurempien –, vaan myös superrikkaiden miljardöörien toimesta, joiden rikkaus ja valta avaa ovia heidän jokaiselle päähänpistolleen. Johtava tie on Microsoftin moguli Bill Gates.

Kun Vihreä vallankumous tuotiin Intiaan ja Meksikoon, viljelijöiden siemenet “pyöristettiin” heidän pelloiltaan ja lukittiin kansainvälisiin instituutioihin, jotta niitä voidaan käyttää vihreän vallankumouksen lajikkeiden jalostukseen, jotka on suunniteltu reagoimaan kemiallisiin syöttöihin.

Kansainvälinen riisintutkimuslaitos (IRRI) Filippiineillä ja kansainvälinen maissin ja vehnän parannuskeskus (CIMMYT) keräsivät ensimmäisinä viljelijöiden peltojen monimuotoisuuden ja korvasivat sen kemiallisilla riisin, vehnän ja maissin monokulttuureilla. Muut seurasivat nopeasti.

Tätä viljelijöiden siementen kaappausta korostaa parhaiten Intian merkittävin riisintutkijan tohtori RH Richarian häpeällinen poistaminen Cuttackissa, Orissassa sijaitsevan Intian keskusriisitutkimuslaitoksen (CRRI) johtajasta, jossa oli suurin riisin kokoelma. monimuotoisuutta maailmassa, koska se kieltäytyi sallimasta Filippiinien IRRI:tä viedä kokoelmaa pois Intiasta.

Kun hänet poistettiin Maailmanpankin käskystä, Intian talonpoikien henkinen omaisuus kaapattiin Filippiineillä sijaitsevalle IRRI:lle, josta tuli myöhemmin osa vastikään perustettua kansainvälisen maataloustutkimuksen neuvoa-antavaa ryhmää (CGIAR).

Viljelijöiden siemenperintöä säilytettiin CGIAR:n yksityisissä siemenpankeissa, 15 kansainvälisen maataloustutkimuskeskuksen konsortiossa, jota valvovat Maailmanpankki, Rockefeller- ja Ford Foundations sekä tietysti Bill ja Melinda Gates Foundation (BMGF). joka vuodesta 2003 lähtien on kaatanut yli 720 miljoonaa dollaria CGIAR-keskuksiin. CGIAR-geenipankit hallinnoivat tällä hetkellä 768 576 viljelijän siementä. Yhdessä CGIAR-geenipankit edustavat maailman suurimpia ja laajimmin käytettyjä viljelykasvien monimuotoisuuden kokoelmia.

Bill & Melinda Gatesin säätiö toimii vähän kuin Maailmanpankki, joka käyttää taloudellista valtaansa ja kykyään ottaakseen maatalouden hallintaansa ja vaikuttaakseen hallituksen ja institutionaalisiin maatalouspolitiikkaan. CGIAR:n ylivoimaisesti suurin rahoittaja Gates on onnistuneesti nopeuttanut tutkimuksen ja siementen siirtoa tieteellisistä tutkimuslaitoksista hyödykepohjaisiin yrityksiin keskittäen ja helpottamalla immateriaalioikeuksien ja siemenmonopolien piratismia immateriaalioikeuksia koskevien lakien ja siemenmääräysten avulla.

Tämä CGIAR:n uudelleenjärjestelyn ja valvonnan keskittämisen kiireellisyys heijastuu IPES Foodin avoimessa kirjeessä 21. heinäkuuta 2020 seuraavasti: “Nyt käynnissä oleva CGIAR:n uudistusprosessi on siksi välttämätön ja erittäin tärkeä yleinen etu. “One CGIAR” -prosessi pyrkii yhdistämään CGIAR:n 15 juridisesti itsenäistä mutta yhteistyössä toimivaa keskusta, joiden pääkonttori on 15 maassa, yhdeksi juridiseksi kokonaisuudeksi. Sysäyksen ovat saaneet eräät sen suurimmista rahoittajista, erityisesti Bill ja Melinda Gates -säätiö, Maailmanpankki sekä Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukset.

“One CGIAR Common Boardin” valvoman “One CGIARin” tavoitteena on yhdistää se osaksi “One Agriculturea” eli “Gates Ag Onea” – Gatesin viimeisintä siirtoa maailman siemenhuollon hallinnassa. 5  Gates on ilmoittanut yli kaksinkertaistavansa CGIARin nykyisen budjetin, 850 miljoonasta dollarista 2 miljardiin dollariin vuodessa.

Huolimatta pitkään tunnustetusta vihreän vallankumouksen epäonnistumisesta Intiassa ja Meksikossa, Gates käynnisti vuonna 2006 AGRA:n, Alliance for a Green Revolution in Afrikan. Tämän epäonnistuneen tekniikan käyttöönoton järjettömyys Afrikassa on dokumentoitu hyvin kahdessa seuraavassa Nicoletta Denticon ja Tim Wisen artikkelissa.

Seed Freedom -liike on vaatinut CGIAR-geenipankkeja palauttamaan nämä varastetut viljelijöiden lajikkeet takaisin viljelijöille. Vihreän vallankumouksen opetukset 1960-luvulta lähtien ovat osoittaneet, että monokulttuurien kemiallinen polku on heikentänyt maapallon kykyä tukea elämää ja ruoantuotantoa tuhoamalla biologista monimuotoisuutta, maaperää ja vettä sekä edistämällä ilmastonmuutosta   . Se on syrjäyttänyt pienviljelijät velalla ulkoisista tuotantopanoksista. Ja se on heikentänyt ruoka- ja ravitsemusturvaa. Viimeisen puolen vuosisadan kokemus on tehnyt selväksi, että siemen-, elintarvike- ja tietosuvereniteetti on ainoa elinkelpoinen elintarvikkeiden ja maatalouden tulevaisuus.

Sen lisäksi, että Gates ottaa hallintaansa CGIAR-siemenpankkien viljelijöiden siemenet, Gates (yhdessä Rockefeller-säätiön kanssa) investoi voimakkaasti siementen keräämiseen eri puolilta maailmaa ja niiden varastointiin arktisen saariston Svalbard Global Seed -holviin – eli Doomsday Vaultiin. – luotu keräämään ja säilyttämään maailmanlaajuista kokoelmaa maailman siemenistä. Se on yhteistyössä kansainvälisen maataloustutkimuksen neuvoa-antavan ryhmän ( CGIAR ) ja Crop Trustin kanssa.

Saksassa sijaitseva Crop Trust rahoittaa ja koordinoi Svalbard Seed Vaultia. Bill ja Melinda Gates Foundationin lisäksi sen rahoittajia ovat Poison Cartellin kannattajat CropLife Dupont/Pioneer Hi-bred, KWS SAAT AG ja Syngent AG.

Suurin määrä Siemenholviin tallennettuja lisäkkeitä on riisin, vehnän ja ohran lajikkeita; yli 150 000 näytettä vehnästä ja riisistä ja lähes 80 000 näytettä ohrasta. Muita hyvin edustettuja viljelykasveja ovat durra, faseoluspavut, maissi, lehmänherne, soija, kikuyu-ruoho ja kikherne.

Viljelykasveja, kuten perunat, maapähkinät, cajanus pavut, kaura ja ruis, sinimailas, viljahybridi Triticosecale ja Brassica’s edustavat 10 000 – 20 000 siemennäytettä.

Lue myös: Että arktinen siemenholvi ei ole vain olemassa tuomiopäivää varten

Tohtori Shivan artikkeli jatkuu:

Ei liene yllätys, että Gates rahoittaa myös Diversity Seek (DivSeek) -projektia, joka on vuonna 2015 käynnistetty globaali hanke, jonka tarkoituksena on kartoittaa geenipankeissa säilytettyjen siementen talonpoikaisen monimuotoisuuden geneettistä dataa ja patentoida näitä siemeniä genomikartoituksen avulla. Julkisissa siemenpankeissa on seitsemän miljoonaa satoa.

Biopiratismi toteutetaan tietotekniikan ja biotekniikan lähentymisen kautta, jossa siemenille haetaan patentteja niiden genomien ja genomisekvenssien “kartoituksen” kautta.

Vaikka elävän siemenen täytyy kehittyä “in situ”, siemengenomien patentit voidaan ottaa siemenestä “ex situ”. DivSeek on suunniteltu “louhimaan” ja poimimaan siemenen data “sensuroimaan” yhteisomaisuutta. Käytännössä se riistää talonpoikaisilta heidän siemenet ja tietonsa, se riistää siemeneltä sen eheyden ja monimuotoisuuden, se pyyhkii pois evoluutiohistorian ja siemenen yhteyden maaperään, pelkistäen sen yksinkertaiseksi “koodiksi”. Tämä “geneettinen kolonialismi” on geneettisen yhteisen kotelo.

DivSeekiin osallistuvat laitokset ovat CGIAR-solmut ja “julkiset” yliopistot, kuten Cornell ja Iowa State, joita bioteknologiateollisuus ja Gates Foundation ovat yhä enemmän yksityistämässä. BMGF rahoittaa Cornell’s Alliance for Sciencea, yritysmaailman pseudotieteen propagandakanavaa, kun taas Iowan osavaltio on instituutio, joka edistää GMO-banaanien epäeettisiä ihmisten ruokintakokeita. Muita Gatesin rahoittamia DivSeek-kumppaneita ovat African Agricultural Technology Foundation ja Brazilian Agricultural Research Corporationin (Embrapa) kehittämä Africa-Brazil Agricultural Innovation Marketplace.

Uuden “etuyhtiön”, Editas Medicinen, kautta BMGF investoi vuoden vanhaan kokeelliseen geeninmuokkaustyökaluun CRISPR-Cas9. Vaikka teknologia itsessään on epäkypsä ja epätarkka, siitä on tullut uusien patenttien kultakuume. “Geenimuokkauksen” ja “valistuneiden arvausten” kieli hiipii tieteelliseen keskusteluun.

Miljoonien talonpoikien kasvattamien kasvien yhteisten genomitietojen piratismia kutsutaan “big dataksi”. Big data ei kuitenkaan ole tietoa, se ei ole edes tietoa. Se on “yksityistä” dataa, laitonta ja yksityistettyä.

Siemenet eivät ole vain ituplasmaa. He ovat eläviä, itseorganisoituvia kokonaisuuksia, evoluution, historian, kulttuurin ja ihmissuhteiden subjekteja.

1980-luvulla Monsanto johti geneettisesti muunnettujen organismien ja siemeniä ja elämää koskevia patentteja. Tänään lipunkantaja on Bill Gates. Pähkinänkuoressa: yhdelle miljardöörille annettiin vapaa pääsy käyttääkseen omaisuuttaan ohittaakseen kaikki kansainväliset sopimukset ja monenväliset hallintorakenteet auttaakseen globaaleja yrityksiä valloittamaan talonpoikien biologista monimuotoisuutta ja vaurautta rahoittamalla epätieteellisiä ja epädemokraattisia prosesseja, kuten DivSeek, ja päästääkseen valloilleen testaamattomia teknologioita, kuten esim. CRISPR-teknologia ihmiskunnalle.

Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana tuhannet huolestuneet kansalaiset ja järjestöt ovat ryhtyneet toimiin ja kirjoittaneet lakeja suojellakseen planeetan biologista monimuotoisuutta ja viljelijöiden oikeuksia siemeniin ja kuluttajien oikeuksia turvallisuuteen, mukaan lukien biologista monimuotoisuutta koskeva yleissopimus. CBD); CBD:n Cartagenan bioturvallisuuspöytäkirja; sekä elintarvike- ja maatalouden kasvigeenivaroja koskeva kansainvälinen sopimus (ITPGRFA).

Tämä artikkeli on poimittu Navdanya International Global Citizens -raportista ” Gates to a Global Empire “, joka esiteltiin  14.  lokakuuta 2020 tekijöiden kanssa järjestetyn verkkotapahtuman kautta. Raportti kerää todisteita ja valaisee hyväntekeväisyyskapitalismin vaaroja, sillä se lisää siemenemme, maataloudemme, elintarvikkeemme, tietämyksemme ja maailmanlaajuisten terveydenhuoltojärjestelmien yritysvaltaa, manipuloi tietoa ja murentaa demokratioitamme. 

Siemen-  ja  biopiratismi- osioiden kirjoittajat  kertovat, kuinka Bill Gates ja hänen säätiönsä heikentävät rutiininomaisesti kansainvälisiä sopimuksia, jotka on tehty suojelemaan biologista monimuotoisuutta, viljelijöiden oikeuksia sekä maiden ja yhteisöjen suvereniteettia niiden siementen ja biologisen monimuotoisuuden rikkaudesta.

Bill Gatesin sota kasveja, siemeniä, viljelijöitä, ruokaa, ihmisyyttä vastaan

RFK, Jr. haastattelee Vandana Shivaa: The Gates Empire “omistaa kaiken”

Haastattelussa CHD:n puheenjohtajalle RFK, Jr., Vandana Shiva varoittaa kuulijoita, että jos emme taistele Gatesia ja hänen imperiumiaan vastaan, “He omistavat kaiken. Et omista mitään… ei yhteistä, ei julkista hyötyä, ei yhteisiä arvoja.” Robert F. Kennedy Jr.:n haastattelussa Vandana Shiva keskustelee siitä, kuinka Bill Gates yhdessä Big Agin,  Big Chemicalin ,  Big Foodin ,  Big Techin  ja  Big Pharman kanssa  tuhoavat maapallon ekosysteemiä ja sen myötä terveyttämme.

Shiva, jolla on Ph.D. kvanttifysiikassa, on  Navdanyan  Internationalin perustaja, järjestö, joka on omistautunut suojelemaan siemen- ja elintarvikeomavaraisuutta sekä pienviljelijöitä ympäri maailmaa.

Kennedy, Children’s Health Defensen puheenjohtaja ja päälakimies, ja Shiva keskustelevat siitä, kuinka Gates-imperiumi pyrkii hallitsemaan elintarvikejärjestelmää ja Bill & Melinda Gates -säätiön pyrkimyksestä tehdä tästä rokotteiden vuosikymmen.

Ote tekstistä

Robert F. Kennedy Jr.:n haastattelussa Vandana Shiva keskustelee siitä, kuinka  Bill Gates yhdessä Big Agin,  Big Chemicalin ,  Big Foodin ,  Big Techin  ja  Big Pharman kanssa  tuhoavat maapallon ekosysteemiä ja sen myötä terveyttämme. Shiva, jolla on Ph.D. kvanttifysiikassa, on  Navdanyan  Internationalin perustaja, järjestö, joka on omistautunut suojelemaan siemen- ja elintarvikeomavaraisuutta sekä pienviljelijöitä ympäri maailmaa.

Kennedy, Children’s Health Defensen puheenjohtaja ja päälakimies, ja Shiva keskustelevat siitä, kuinka Gates-imperiumi pyrkii hallitsemaan elintarvikejärjestelmää ja Bill & Melinda Gates -säätiön pyrkimystä tehdä tästä rokotteiden vuosikymmen.

Bill Gates on Klaus Schwabin World Economic Forumin ” nuori globaali johtaja ”, jonka verkkosivuilla kerrottiin viime vuonna: ” Et omista mitään. Ja tulet olemaan onnellinen. ”WEF poisti tuon meemin laajan kritiikin jälkeen.

Et Omista mitään

WHO:n entinen neuvonantaja hälyttää pandemiasopimusehdotuksista

Kirjailija: Cindy Harper

Yhdistyneessä kuningaskunnassa Pandemic Response and Recovery All-Party Parlamentary Groupissa (APPG) käydyssä tärkeässä keskustelussa johtavat terveysasiantuntijat ilmaisivat vakavan huolen Maailman terveysjärjestön (WHO) ehdottamasta pandemiasopimuksesta ja muutoksista kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHR). . Sopimus antaisi WHO:lle valvonta- ja sensuurivaltuudet.

Tri David Bell, entinen WHO:n lääkäri, ja professori Garrett Wallace Brown, joka johtaa maailmanlaajuista terveyspolitiikkaa Leedsin yliopistossa,  hahmottivat  , kuinka ehdotukset voisivat muuttaa WHO:n ja sen jäsenmaiden välistä dynamiikkaa ja vaarantaa kriittiset terveysaloitteet.

Kiistanalainen asia liittyy ennennäkemättömään auktoriteettiin, jonka nämä ehdotukset voisivat antaa WHO:lle. Tohtori Bellin mukaan WHO:lla voisi olla valta vaatia valtavia taloudellisia tukia mailta, tukahduttaa tieteellistä keskustelua ja pakottaa matkustusrajoituksia, rajoituksia ja pakollisia rokotuksia vastauksena terveydellisiin hätätilanteisiin, joista elin voi ilmoittaa oman harkintansa mukaan.

Bell selitti WHO:n muutosta sen perustamisesta vuonna 1946 lähtien. Se perustettiin alun perin tarjoamaan ohjausta ja koordinointia terveydenhuollon hätätilanteissa, mutta siitä on tullut yhä enemmän keskitetyksi. Rahoitusmallien muutos, erityisesti yksityisiltä rahoittajilta, on johtanut siihen, että WHO on muuttunut organisaatioksi, jossa ulkoiset vaikutukset sanelevat asialistan. Tämän muutoksen vaikutukset ovat erityisen hälyttäviä, kun tarkastellaan terveydenhuollon hätätilanteiden laajennettuja määritelmiä. “WHO perustettiin vuonna 1946 parhailla aikomuksilla… Vuosikymmenten aikana olemme nähneet merkittävän suunnanmuutoksen… Se on huolestuttava tausta, jota vasten IHR:n muutoksista ja sopimuksesta neuvotellaan”, Bell sanoi.

Keskustelu sai myös Ison-Britannian lainsäätäjien vastauksia. APPG:n yhteispuheenjohtaja Esther McVey vaati suurempaa parlamentaarista valvontaa kyseenalaistaen laajat valtuudet WHO:lle, suurelta osin yksityisesti rahoitetulle elimelle, jolla ei ole ilmeistä valvontaa. McVey, viitaten WHO:n saavutuksiin, ilmaisi skeptisisyyden. “Näyttää siltä, ​​​​että ei ole viisasta antaa valitsemattomalle ja suurelta osin yksityisesti rahoitetulle ylikansalliselle elimelle valtaa suvereniteetista ja yksilön oikeuksista ilman, että sitä näennäisesti valvota”, hän sanoi.

Työväenpuolueen kansanedustaja Graham Stringer, joka on myös APPG:n yhteispuheenjohtaja, ilmaisi vastustavansa WHO:n tulevaa valtuuksien laajentamista. Hän ilmaisi huolensa kaupallisten etujen todennäköisestä vaikutuksesta WHO:ssa ja mainitsi organisaation kiistanalaisen kannan maskien käyttämiseen osoituksena poliittisesta, ei tieteellisestä päätöksenteosta. Stringer korosti, että mahdolliset vaikutukset kansanterveyteen, demokratiaan, kansalaisvapauksiin ja yksilön oikeuksiin edellyttävät tiukkaa keskustelua ja avointa arviointia.

Sekä asiantuntijat että kansanedustajat ilmaisivat kiireellisen varovaisuuden ja perusteellisen analyysin WHO:n ehdottamissa muutoksissa, joissa vaadittiin maita säilyttämään itsemääräämisoikeus kansanterveyshaasteisiin vastaamisessa ja suojelemaan maailmanlaajuisia terveysaloitteita tarpeettomilta vaikutuksilta.

Mikä “Pandemiasopimus” OIKEASTI on??

Ole hyvä ja lue varsinainen asiakirja ja päätä itse, mikä WHO CA+ todella on. Tämä artikkeli on suunniteltu auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa ymmärtämään paremmin “toimiston tekstiä”.

JAMES ROGUSKI

WHO:n CA+:a koskevissa neuvotteluissa EI todellakaan ole kyse terveydestä.

WHO CA+ on riskipääomasijoitussuunnitelma, joka sisältää:

  • Eturistiriidat
  • Osapuolten konferenssi (COP/Cabal)
  • Crony kapitalismi
  • Yritysten kolonialismi
  • Kartelli, joka on suunniteltu hallitsemaan genomitestausta ja -dataa
  • Korruptio, salaliitto ja salaliitto

Tämä on kansainvälinen kauppakiista.

Näistä asioista tulisi neuvotella Maailman kauppajärjestössä, EI Maailman terveysjärjestössä.

 

fiFinnish