22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Muista nimi – Tim Ballard, tuntematon sankari: eeppinen tarina operaatiosta Underground Railroad

3 min read
Muista nimi – Tim Ballard, tuntematon sankari: eeppinen tarina operaatiosta Underground Railroad

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/t9hc

Poliittisten levottomuuksien ja yhteiskunnallisten mullistusten aaltoilun alla on taistelu, josta harvoin kuulemme. Tämä on salaista sodankäyntiä ilkeää vihollista vastaan, joka saalistaa lajimme viattominta – lapsiamme.

Tämän sodan kärjessä seisoo mies: Tim Ballard, veteraani Homeland Securityn työntekijä, joka luopui hallituksen työskentelyn mukavuudesta hypätäkseen pimeyden sydämeen.

Ballard johtaa nyt Operation Underground Railroadia, uskaliasta voittoa tavoittelematonta järjestöä, joka on tähän mennessä pelastanut yli 6 000 seksikaupan lapsiuhria ja pidättänyt yli 4 000 tekijää. Haluan viedä sinut matkalle Ballardin taistelun labyrinttiin, elokuvaksi kelpaava saaga – todellakin sellainen, joka saa ensi-iltansa teattereissa tänä itsenäisyyspäivänä, “Vapauden ääni”.

Tuntematon sankari

Joka vuosi, kun sähinkäiset räjähtävät loistavassa pyroteknisessä näytöksessä heinäkuun neljäntenä päivänä, meitä muistutetaan sankareista, jotka ovat taistelleet vapautemme puolesta. Mielemme voi loihtia kuvia suurista taisteluista tai vaikutusvaltaisista poliitikoista, mutta harvoin kunnioitamme hiljaisia ​​sotureita, jotka käyvät toisenlaista sotaa. Tim Ballard on sankari, joka käy salaista taistelua, joka on vaatinut tuhansia ihmishenkiä lapsiseksikaupan ankaralta otteelta.

Kotimaan turvallisuuden veteraani Ballard oli viettänyt yli vuosikymmenen omistaen taitonsa lapsia vastaan ​​​​Internet Crimes Task Force -työryhmälle. Hänen elämänsä oli turvallista, rutiinia ja valtion palkkaa. Silti arkipäivän pinnan alla hän tiesi, että jotain synkkää mätää. Hänen omatuntonsa ei sallinut hänen sivuuttaa häiritsevää totuutta.

Tuhannet, elleivät miljoonat, oikeita lapsia joutuivat loukkuun inhottavaan hyväksikäytön verkkoon, ja hänellä oli valta muuttaa se. Byrokraattinen byrokratia, instituutioiden omahyväisyys ja ongelman laajuus olisivat helposti saaneet pienemmän miehen luopumaan. Mutta ei Ballard.

Vuonna 2013 Ballard päätti erota hallituksen työstään ja astua tulilinjalle. Hän perusti Operation Underground Railroadin, toivon majakan lukemattomille painajaismaisessa todellisuudessa loukussa oleville sieluille. Syntyi armeija, joka oli valmiina hiljaiseen sotaan syvälle yhteiskunnan sisäpuolelle piiloutunutta vihollista vastaan.

Operation Underground Railroad (OUR ) taisteli alusta alkaen todennäköisyyksiä vastaan. Välinpitämättömyyden ja suoran vastustuksen edessä järjestö on saavuttanut merkittäviä tuloksia. Yli 4 000 petoeläinten pidätystä ja yli 6 000 eloonjääneen toipumista, OUR:n saavutukset ovat todella hämmästyttäviä.

Lapsiksi käytävä salakauppa on hämärä toimiala, joka kukoistaa hiljaisuudesta ja julkisesta tietämättömyydestä. Se on valtakunta, jossa viattomuus varastetaan ja ihmishenkiä murskataan, valtakunta MEIDÄN on luvannut purkaa, yksi pelastus kerrallaan. Tätä sotaa käydään poissa parrasvaloista, internetin pimeimmistä kolkista, kaupunkiemme syrjäisistä vatsoista ja jopa tavallisilta näyttävissä kodeissa.

Tim Ballardin ja OUR:n poikkeuksellinen saaga iskee valkokankaille itsenäisyyspäivänä elokuvana nimeltä “Sound of Freedom”. Tämä erittäin odotettu elokuva, joka sisältää Ballardin rohkean matkan, on jyrkkä muistutus siitä, että taistelumme vapaudesta ei ole vielä kaukana. Monille lapsille taistelu on juuri alkanut.

“Sound of Freedom” on enemmän kuin pelkkä elokuva. Se on herätys. Toimintakehotus. Kutsu ymmärtää, että vapaus on monille vain unelma. Ja kun me istumme kodeissamme vapaina ja turvassa, on niitä, jotka ovat kahleissa, piilossa ja huutavat pelastajaa. Se pelastaja voisit olla sinä.

MEIDÄN voitot ovat osoitus yksilöllisen toiminnan voimasta. Jokaisen pelastetun lapsen voitto on voitto ihmiskunnalle. Meidän on kuitenkin muistettava, että MEIDÄN taistelumme ei ole kaukana ohi. Jokaista pelastettua lasta kohden lukemattomia muita jää ansaan seksikaupan helvetin todellisuudessa.

Kun päätämme tämän paljastuksen, muistakaamme, että me olemme heidän vapautensa avaimet. Kokoonnutaan Ballardin ja OUR:n taakse ja astutaan pois mukavuusalueeltamme ottaaksemme kantaa lapsiseksikauppaa vastaan.

Muista nimi – Tim Ballard, tuntematon sankari. Hänen nimensä ja hänen ristiretkensä lapsiseksikauppaa vastaan ​​on kaikuttava ympäri maailmaa, kunnes jokainen lapsi on vapaa. Se on vapauden ääni.