Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Tappion hyväksyminen: Euroopan unioni Ukrainan sodan jälkeen

9 min lukea
Tappion hyväksyminen: Euroopan unioni Ukrainan sodan jälkeen

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/w8zh

Vaikka Euroopan pitäisikin tuhoutua, meidän pitäisi ainakin säästää itsemme Bloodlandsin verenimejien kiusauksilta, Declan Hayes kirjoittaa.

Tämä artikkeli ekstrapoloi useista keskeisistä tekijöistä arvioitaessa Euroopan tulevaisuutta, kun rauha meidän aikanamme palaa lopulta Timothy Snyderin Bloodlandsille , tälle suurelle alueelle Puolan ja Venäjän välissä, jolla on ollut alle 20 vuotta rauhaa Tsaari-Venäjän ja Itävallan jälkeen. Unkarin valtakunta kumpikin romahti yli sata vuotta sitten. Kun luetellaan joitain muita avaintekijöitä, jotka ajavat Euroopan kuiluun, se osoittaa, että meillä ei ole toivoa paeta jenkkien ikeestä ennen kuin saamme ensin Zelensky-albatrossin ja siihen liittyvät loiset pois kollektiiviselta kaulalta.

Taloutemme romahtaminen Venäjän rautamuuria vasten

Euroopan johtajat, joita täydentää noin 45 oletettavasti suvereenia Naton satrapiaa , ovat nyt 500 päivää verimaidensa sodassa Venäjää vastaan, mitä Venäjän ulkoministeri Lavrov on kutsunut “koko lännen sodaksi Venäjän federaatiota vastaan”.

Koska Venäjä ja liittoutuneiden joukot näyttävät toistaiseksi ottavan yliotteen, Kiovan sotapäällikkö Zelenski vaatii, että länsi lahjoittaisi hänelle nyt F16-lentokoneita ja taistelulaivoja, jotta hänen lehdistönjoukot voivat voittaa, vaikka aikaisemmat eurooppalaiset raskaan kaluston lahjat epäonnistuivat. Venäjän vuorovesi.

Koska Red Baronin ajat ja hänen kanssaan yhdistämämme koirataistelut ovat kuitenkin kauan ohi, on vaikea nähdä, miten tällä lisävaatimuksella on sotilaallista järkeä. Venäjä yhdessä iranilaisten ja kiinalaisten liittolaistensa kanssa taistelee kehittyneillä ja täysin integroiduilla ilma-, maa- ja merijärjestelmillä, ja elleivät EU:n edustajat Ukrainan joukot pysty vastaamaan näihin järjestelmiin ja elleivät Venäjän joukot ovat harjoitelleet vuosia hallitakseen kehittyneitä aseita, Zelenskin sotapäälliköt ei voi voittaa.

Tähän liittyy se tosiasia, että Venäjä näkee itsensä The Bloodlandsissa taistelevan eksistentiaalista uhkaa vastaan, kun taas saksalaiset, brittiläiset ja ranskalaiset asevalmistajat näkevät Ukrainan vain toisena ohimenevänä voittomahdollisuutena, jossa he myyvät huonompia aseita hallituksilleen, jotka lahjoittavat. ne Zelenskylle, joka joko myy ne mustalla markkinoilla ranskalaisille ja muille kapinallisille tai järjestää ne Venäjää vastaan, missä ne järjestelmällisesti tuhotaan.

Vaikka Rheinmetall on nauttinut tästä huijauksesta valtavia voittoja , sen voitot peittävät Euroopan maallisen taantuman. Lyhyt Euro Stoxx 50 -indeksin kysely vahvistaa, että: taloudellisesti Eurooppa on nyt ohut markkinat maallisessa taloudellisessa taantumassa , eikä Naton rikotun ikkunan strategia , jonka mukaan Bloodlandsin mustaan ​​aukkoon pumpataan yhä enemmän miljardeja euroja, muuta sitä.

Eurooppa ei voi jatkaa hyvän rahan heittämistä huonon Ukrainan perään. Euroopan on julistettava aikovansa hylätä Zelenski-junta ja solmia todellinen, riippumaton ja suvereeni rauha Venäjän kanssa. Jos Kiovan hallinto ei suostu hyväksymään Euroopan asettamia ehtoja, niin Euroopan tulee väistää Ukrainaa lännestä ja pakottaa tahtonsa asevoimalla niihin fasistisiin sotapäällikköihin, jotka eivät pakene Bloodlandsista. Ilman Eurooppaa Zelensky-hallinto olisi kuollut päivässä, kohtalo, joka on äärettömän parempi kuin viivyttelevä kuolema, jolle Eurooppa nyt antaa periksi.

Vaikka ei ole mahdollisuutta, että Euroopan entiset johtajat suostuisivat sellaiseen järkevään politiikkaan, se on vain lisäosoitus siitä, että Hollande, Merkel, Sunak, Macron ja tuo vastenmielinen von der Leyenin imbesili ovat osa ongelmaa eivätkä ratkaisua.

Amerikan aseteollisuudessa työskentelee suoraan yli 2 miljoonaa ihmistä, ja vielä kymmeniä miljoonia epäsuorasti, ja vaikka Ukrainan sota venyttää heidän kapasiteettiaan , he ja ne eurooppalaiset poliitikot ovat voimakas lobbausryhmä, joka iloisia nähdessään Euroopan räjähtävän niin kauan kuin he saavat lihakilonsa. Ne on poistettava yhtälöstä niiden meistä, jotka eivät ole urasosiopaatteja.

Siviililevottomuudet

Vaikka suuri osa Euroopasta on liekeissä, liekit palavat tällä hetkellä kirkkaimmin Ruotsissa ja Ranskassa. Ruotsin taustalla oleva ongelma on, että se avasi ovensa suurelle määrälle maahanmuuttajia, joista monet ovat kauan sitten muuttaneet suuren osan Ruotsin kaupunkialueesta kilpailevien rikollisryhmien välisiksi sota-alueiksi, joissa ase- ja pommihyökkäykset sekä joukkoraiskaukset ovat arkipäivää. . Nämä tapahtumat ovat tietysti valovuosien päässä Greta Thunbergin ja muiden Naton ruotsalaisten evankelistajen etuoikeutetusta elämästä, mutta kuten kaikki vitsaukset, se leviää, jos sitä ei hävitetä tai ainakin hillitä.

Näin on varmasti käynyt Ranskassa, jossa, kuten Athena -elokuva, joka vangitsee tämän päivän ranskalaisen muistoajan, osoittaa, maahan tuotujen, nuorten rikollisten armeijat ovat vallanneet osavaltion Ranskan diktaattori Macronin juhliin 76-vuotiaan rocktähti Elton Johnin kanssa osoittaakseen olevansa. hip ja juo oluita sykofanttien rugbytähtien kanssa osoittaakseen olevansa macho.

Samaan aikaan tuki oikealle laitahyökkääjälle Marine Le Penille nousee ja ranskalaiset nuoret miehet järjestäytyvät pesäpallomailoillaan jalkapalloseuran ultraen ympärille iskeäkseen mellakoita vastaan.

Samaan aikaan kun Ranska palaa, kun ranskalaisia ​​taaperoita puukotetaan , kun 12-vuotias Lola Daviet raiskataan, murhataan ja hänen paloiksi leikatut jäännökset työnnetään hylättyyn matkalaukkuun, paavi Franciscus kunnioittaa “taiteilija” Andres Serranoa Sikstuksen kappelissa Michaelangelon suurimman teoksen alla. Paavi Julius 11 kuuluisa tilaus. Saatat muistaa, että Serranon suurin teos on Christ Piss , joka kuvaa pientä muovista krusifiksia, joka on upotettu Serranon virtsaan. Vaikka paavi Juliuksen maku mieluummin kuin paavi Franciscuksen maku olisi lähempänä omaani, jokaiselle omansa, maalliset yliherramme sanovat.

Maalliset papit

Vaikka paavi Julius esiintyy näkyvästi Machiavellin Prinssi-teoksessa, voidaan ihmetellä, ansaitsisivatko nykyajan johtajat edes alaviitteen heidän välillään tuossa suuressa työssä. Otetaan Humza Yousaf, Skotlannin ensimmäinen ministeri, joka on muslimi, jolla on appivanhemmat Gazassa, mutta joka kieltäytyy suoraan tuomitsemasta Israelin sotarikoksia Gazassa. Tai entä Reza Pahlavi , Iranin riikinkukon valtaistuimen perillinen, joka vieraili Jerusalemissa, jossa hän rukoili juutalaisten länsimuurilla , mutta hyvä muslimi, että hän on, ei voinut poiketa al-Aqsan moskeijan naapuriin, joka on kolmas koko islamin pyhin paikka ja jonka poliittista merkitystä maailman muslimeille ei voi yliarvioida.

Sitten on Annalena Baerbock, Saksan raivoisa ulkoministeri, joka meni Brasiliaan valittamaan , että köyhät brasilialaiset välittävät enemmän perheidensä ruokkimisesta kuin klovniprinssi Zelenskyn pankkisaldosta.

Taivas auttakoon meitä näiden johtajien kanssa. Vaikka General Electricin legendaarinen Jack Welsh kertoo meille , että suuri puhe voi olla kauhea puhe, jos se esitetään väärälle yleisölle, Baerbock, Pahlavi, Trudeau ja Macron eivät voi pitää meille hyviä tai edes keskinkertaisia ​​puheita, koska ne ovat aivan liian lujatekoisia, kuten sylissä. koiria, joita he ovat, miellyttääkseen amerikkalaisia ​​isäntiään.

Kiinan, Venäjän, Syyrian ja muutaman muun rauhan ulkopuolella jenkit ovat lumoaneet eliittimme niin perusteellisesti, että Naton Nordstream-terrorihyökkäys ei aiheuta protesteja Extinction Rebellionilta tai muilta Sorosin eturyhmiltä.

Päinvastoin. Konkurssiin mennyt Puola lähettää pitkän kantaman ohjusjärjestelmiä Bloodlandsiin, ja jenkit tulvivat Ukrainaa köyhdytettyä uraania sisältävillä ammuksilla .

Vaikka Bloodlandsin lasten tuhoaminen säteilyllä ja raskasmetallimyrkyllisyydellä on sopusoinnussa jenkkien rikollisuuden kanssa Fallujahissa , Raqqassa , Hanoissa , Hiroshimassa, Nagasakissa ja miljoonassa muussa paikassa, joita he pommittivat takaisin kivikaudelle , Mariupol Iron & Steel Works ja Soledar Salt Mines. on täytynyt ohittaa heidän likinäköisen mielensä.

Koska Mariupol ja Soledar olivat kaksi bunkkeria, jotka neuvostoliittolaiset olivat valmistaneet valmiudeksi ydinsotaa vastaan, voimme olla vakuuttuneita siitä, että Venäjällä on samanlaisia ​​pultinreikiä, vaan että Venäjän asevoimien korkea komento on jo kauan sitten valmistautunut kaikkia sellaisia ​​vastaan. uhkauksia. Koska tätä uskoa vahvistaa Venäjän puolustusjärjestelmien erinomainen suorituskyky Bloodlandsissa, meidän on pääteltävä, että heidän NATO-vastineensa ovat kiinnostuneempia rikastumaan työpaikoilla Rheinmetallin ja vastaavien yritysten hallituksissa kuin saamaan sen asevoimat tarkoitukseen sopiviksi. puhumattakaan yhteisen, tuhlaavan eurooppalaisen ihmisen etujen puolustamisesta.

Itseään toistava media

Jos haluat lukea laadukasta sisältöä kaikesta tästä, napsauta tätä Russia Today -artikkelia, jonka on kirjoittanut Itävallan entinen ulkoministeri tohtori Karren Kneissl. Hän, kauhujen kauhu, tanssi kerran Wienin valssia Venäjän presidentti Putinin kanssa .

Mainitsen heidän Blue Danube -hetkensä, koska sellaisiin puoliintuisiin sivelyihin NATOn kirjurit näyttävät pystyvän. Tässä on esimerkiksi irlantilaisen omaisuuserän Norma Costellon puolitoista raportti. Hän sai 7 000 euron apurahan Brysselissä sijaitsevalta riippumattomalta (ha ha) kansalaisjärjestöltä kirjoittaakseen hämärään päiväkirjaan, jossa irlantilaiset Euroopan parlamentin jäsenet Clare Daly ja Mick Wallace ovat vierailleet. hedelmällisen puolikuun maat. Se ei ole niin paljon rahaa vanhalle köydelle kuin rahaa ei köydelle.

Mikään tuo sohjo ei häiritse Valko-Venäjän rauhanaktivistia, presidentti Aleksandr Lukashenkoa, joka näkyy täällä laittavan Jumalan pelkoa BBC:n haastatteluun lähetettyyn omaisuuteen. Lukašenka tietää, kuinka monimutkaisia ​​ovat Valko-Venäjän, Bloodlandsin ja quixoottisen Bulgarian toisiinsa kietoutuvat historiat ja että tietämättömät anglosaksiset, jotka lähettävät kätyrinsä toimittajien, diplomaattien tai yleisneuvonantajien varjossa, vain pahentavat huonoja tilanteita. Sano mitä pidät Lukašenkasta, mutta hän tuntee maansa historian ja ketkä ovat hänen kansojen vihollisia.

Ukrainan klovnien rahoitus

Valko-Venäjä ei ole yksin tässä tuskassa. Täällä Vichyssä Irlannissa ukrainalaiset “runoilijat” saavat tukea tullakseen tänne lukemaan nuorten muistiinpanojaan maanmiehilleen, joita myös tuemme. Dublinin kansainvälisesti arvostettu Abbey Theatre on puolestaan ​​määrätty antamaan ukrainalaisille näyttelijöille, joista ei näytä olevan pulaa, lomaa täällä esiintyäkseen täällä matkailukauden huipulla, kun maksavat turistit yleensä pakkasvat Abbeyn (jossa joskus Näin, kauhujen kauhu, Tšehov) katsomaan irlantilaisten näyttelijöiden näyttelemistä irlantilaisnäytelmissä, jotka maksavat turistit aivan oikeutetusti haluavat nähdä.

Kirjoittaessaan Naton Atlantic Councilin julkaisussa Zelenskyn anteeksipyynnön esittäjä Nataliya Popovych kertoo meille, että ukrainalaiset sabotoivat Irlannin matkailualaa on jotenkin “erittäin tahallinen Venäjän hyökkäys rauhaa ja vakautta vastaan, josta länsimaiset yritykset ovat vuosien saatossa hyötyneet suuresti”, että se on “ yksi yli 90 000 epäiltyä Venäjän sotarikosta Ukrainassa” ja että meidän on jatkettava “Ukrainan inhimillisen pääoman jälleenrakentamista ja Ukrainan energiainfrastruktuurin parantamista asettaaksemme maan vakaasti tielle kohti vihreän energian tulevaisuutta”.

Jos tämä kaikki kuulostaa sarlataanien puheelta, se johtuu siitä, että se on sitä. Jos Bloodlandsilla ei ollut elinkelpoista taloudellista menneisyyttä, emme voi odottaa sen yhtäkkiä kukoistavan ja auttavan meitä muita kasvamaan taloudellisista lamakunnistamme. Varsinkin kun heittelemme hyviä miljardeja euroja huonojen miljardien perään, kaikki Zelenskyn ja hänen petostovereidensa sanan varassa.

Ja tietysti Uncle Sam, Klaus Schwab ja Bill Gates, joiden Kolumbian hyttystehdas vapauttaa joka viikko 30 miljoonaa geneettisesti muunnettua hyttystä 11 eri maahan syistä, jotka saisivat Japanin keisarillisen yksikön 731 vapisemaan.

Puhummepa sitten Big Pharman Wuhan -juhlista, Pink Newsin transhumanistisista kaprisista, Oxfamin mysogynistisista kampanjoista, Bill Gatesin Unit 731 -sekoituksesta tai jopa Hollywoodin trans-Barbie-nukeista niiden transbarbie-maailmoissa, NATO muuttaa eurooppalaisen ihmemaamme, Borrellin kuvitellun Gardenin. Edenistä dystooppiseen painajaiseen aivan silmiemme edessä, jotka muistuttavat NATOn ajovaloihin jäätyneen peuran näkemyksiä.

Jaloillaan äänestäminen

Eurooppalaiset, jotka voivat, pelastavat Dubaihin, Australiaan tai minne vain voivat välttääkseen kaikkea muuta kuin väistämätöntä romahdusta. Paitsi, että Saudi-Arabia ja muut Persianlahden valtiot hyppäävät laivaan liittyäkseen BRICS-ryhmään, myös gurkhat, joita pitkään pelättiin Albionin kiihkeimmiksi sotureiksi, ovat liittymässä suuriin määriin venäläiseen Wagner-ryhmään .

Sillä välin eurooppalaisten täytyy ihmetellä, kuinka he voivat selviytyä, kun WEF-valvojamme ovat helvetin taipuvaisia ​​riistämään meiltä kaikki riippumattomuuden jäännökset. Ainakin jenkeillä on aseensa ja libertarisminsa turvautua, mutta meillä on vain Greta Thunberg, amerikkalainen Barbie ja kaikkien Bloodlands-katastrofimme aiheuttamien päänsärkyjen äiti.

Tässä on mielestäni kaksi tapaa. Ensimmäinen ja helpoin niistä on se, että suostumme siihen, että Nato ja sen WEF-valvojat tuhoavat kaiken, mikä on hyvää ja arvokasta Euroopassa. Toinen ja äärettömän vaikeampi tie on, että liitymme hollantilaisten maanviljelijöiden, unkarilaisten ja Euroopan muiden edelleen suvereenin kansan joukkoon ja yhdistymme taistelemaan tai kuolemaan yritykseen.

Tyhjä hölynpöly ehkä, mutta siinä kaikki. Koska emme sovi Gretan, Gatesin ja muiden suuriin suunnitelmiin, emmekä sovi muuhun kuin masentuneeksi vasalliksi, meidän ei pitäisi ottaa niitä huomioon suunnitelmissamme. Anna minulle vapaus tai kuolema , Patrick Henry kuulemma karjui kokoamaan joukkoja, kun hän selitti, mikä on tämän manikealaisen taistelun ytimessä, jossa nyt olemme.

Koska emme voi elää vapaina ja suvereeneina kansoina, kun Annalena Baerbock, Bill Gates, Klaus Schwab, Justin Trudeau, Ursula von der Leyen ja heidän idiootitovereidensa armeijat palvelevat meitä lautasella jenkkiomistajilleen, meidän on päätettävä iske takaisin tai kuole yritykseen ennen kuin he tappavat meidät. Villit sanat ehkä, mutta Eurooppa on kulkenut tällä tiellä ennenkin ja selvinnyt, vaikkakin kalliilla kustannuksilla. Mutta kuten jokainen kuntosalirotta tietää, ennen kuin teemme sellaisia ​​hyviä asioita kuin lopetamme Euroopan vuosien 1945-2023 jenkkimiehityksen, meidän on luovuttava huonoista asioista, kuten miljardien eurojen ohjaamisesta Zelenskyyn ja maksamisesta ukrainalaisille “runoilijoille”, jotta he tulevat tänne tekemään lisää. tuska meidän päällemme heidän hirvittävissä töissään. Vaikka Euroopan onkin tuhouduttava, meidän pitäisi ainakin säästää itseämme Bloodlandsin verenimureiden kiusauksilta. Jos meidän täytyy hyväksyä tappio,

fiFinnish