24.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Tuhansilla YouTubereilla, jotka mainostivat COVID-rokotteita, on nyt turbosyöpiä

1 min read
Tuhansilla YouTubereilla, jotka mainostivat COVID-rokotteita, on nyt turbosyöpiä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/wde2

⁣Muistatko YouTube- ja TikTok-vaikuttajat, jotka myivät kokeellisia Covid-19-rokotteita seuraajilleen pandemian aikana? Useimmat heistä saivat maksuja hallitukselta ja lääkeyhtiöiltä, jotta he saisivat seuraajansa tukemaan rokotteen käyttöönottoa.

YouTube ja muut sosiaalisen median vaikuttajat olivat keskeisessä asemassa levittäessään massamuodostelmapsykoosia, joka tohtori John Malonen mukaan johti siihen, että merkittävä osa väestöstä hypnotisoitiin noudattamaan tiukkoja Covid-toimenpiteitä.

Siirry eteenpäin pari vuotta, ja karma iskee niihin samoihin YouTubereihin, jotka ottivat vastaan ja lunastivat Big Pharman rahat. Sadoilla näistä nuorista ja terveistä YouTube-vaikuttajista on nyt diagnosoitu syöpä – ja monet heistä ovat myöntäneet kärsivänsä harvinaisista ja aggressiivisista turbosyövistä.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: ⁣https://rumble.com/v2z3570-tho….usands-of-youtubers-