27.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WEF käskee hallituksia valmistautumaan miljardeihin “sosiaaliluottovankeihin”

1 min read
WEF käskee hallituksia valmistautumaan miljardeihin “sosiaaliluottovankeihin”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/bmh7

Maailman talousfoorumille on myönnetty hiljaisesti takaoviyhteys miljardeihin matkapuhelimiin osana juonta, jonka tarkoituksena on laatia “mustia listoja” käyttäjistä, joilla on “poliittisesti epäkorrekteja” näkemyksiä ja jotka syyllistyvät “väärään puheeseen”.

Maailman talousfoorumin sisäpiiriläisen mukaan näitä mustia listoja niin sanotuista “paheksuttavista” käytetään antamaan ihmisille “sosiaalinen luottopisteytys” ennen kuin sosiaalinen luotto-järjestelmä otetaan virallisesti käyttöön lähivuosina.

Klaus Schwabin paha suunnitelma toteutuu täydellisesti Ranskassa, jossa WEF:n sätkynukke Emmanual Macron on antanut globaalille eliitille luvan vakoilla jokaista Ranskan kansalaista kytkemällä heidän kännyköidensä kamerat ja mikrofonit päälle – ilman etsintälupaa tai minkäänlaista ilmoitusta.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2zguom-wef-orders-govts-to-prepare-for-billions-of-social-credit-prisoners.html