Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Ilmastonmuutosrikollisuus – väestön harvennusta ihmisoikeuksien nimissä

8 min lukea
Ilmastonmuutosrikollisuus – väestön harvennusta ihmisoikeuksien nimissä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/yytp

Noin viikko sitten YK:n ihmisoikeustsaari Genevessä antoi ankaran varoituksen: “Jopa 80 miljoonaa ihmistä joutuu nälkään, jos ilmastotavoitteita ei saavuteta”, kirjoittaa Peter Koenig .

Nämä ovat Sveitsin Genevessä toimivan YK:n ihmisoikeusneuvoston johtajan Volker Turkin sanat. Puhuessaan ihmisoikeuksia käsittelevässä tilaisuudessa hän mainitsi tämän tulevan katastrofin pääsyynä – mitä muuta – “ilmastonmuutoksen”. Hän sanoi,

“Äärimmäisillä sääilmiöillä on merkittävä negatiivinen vaikutus viljelykasveihin, karjoihin ja ekosysteemeihin, mikä lisää huolta maailmanlaajuisesta ruoan saatavuudesta.”

Tämän todistavat välittömästi ennennäkemättömät äärimmäiset tulvat Vermontissa, Yhdysvalloissa, äärimmäiset kuivuudet Euroopassa ja Keski-Länsi-Yhdysvalloissa sekä massiiviset, koskaan ennen kokemattomat metsäpalot Kanadassa. Lisää on jo ilmoitettu – äärimmäisiä monsuunisateita Intiassa ja mahdollisesti Bangladeshissa. Mikä sattuma. Mutta sattumia ei ole. Kuivuus ja jättimäiset tulvat laskennallisessa vuorovaikutuksessa. Ei sattumaa.

Useimmat ihmiset tällä planeetalla eivät vain voi uskoa kuinka pahoja jotkut epäinhimillisistä ovat. Covid-rikos ja rokotteiden kansanmurha eivät riittäneet avaamaan heidän silmiään, että heidän hallituksiinsa ei voi luottaa, että heidät myydään rahalla tai uhkailulla äärimmäisen pahalle voimalle, väestökatolle, eugeeniselle kulttiin, joka on kaiken takana. istua.

Herra. Turkki väitti edelleen

“Vuonna 2021 yli 828 miljoonaa ihmistä näki nälkää, ja ilmastonmuutoksen odotetaan saavan vielä 80 miljoonaa ihmistä nälkäriskiin tämän vuosisadan puoliväliin mennessä.”

Draaman lisäämiseksi hän lisäsi: ”Ympäristömme on tulessa. Se sulaa. Se alkaa väsyä. Se kuivuu. Se on kuolemassa”; ja että nämä tekijät yhdessä johtavat ihmiskunnan “dystooppiseen tulevaisuuteen”, elleivät ympäristöpoliittiset päättäjät ryhdy kiireellisiin ja välittömiin toimiin.

Ja sitten tuli MUST-viittaus vuoden 2015 Pariisin sopimukseen (COP), jota usein kutsutaan Pariisin ilmastosopimuksiksi ja jonka hyväksyi tuolloin 196 osapuolta. COP tarkoittaa “osapuolten konferenssia”. YK:n ammattislangen hämmennyksen lisäämiseksi se viittaa Yhdistyneiden Kansakuntien ilmastonmuutosta koskevaan puitesopimukseen (UNFCCC), jonka allekirjoittajat sopivat rajoittavansa ilmaston lämpenemisen alle kahteen celsiusasteeseen yli 1850-tason -1900 – tai 1,5 celsiusasteeseen, jos mahdollista. Ymmärtääkö kukaan kieltä tämän yksinkertaisen tehtävän suorittamiseksi?

Tällaisen ylimielisen lausunnon – ihmiset tekevät sen taas puhtaalla elämäntavallaan – pitäisi jo soida vahvana kellona normaalin ihmisen kirkkaassa ajattelussa, mutta ei, sillä käpyrauhasemme loogista ajattelua ja tunteiden havaitsemista varten on vähitellen tylsistynyt, vähentynyt, jopa tapettu joissakin ihmisissä kemikaaleilla, joita olemme säännöllisesti ja huomaamatta päivittäisessä ruoassamme, kemikaaleilla, joita ruiskutetaan ilmasta chemtrailien kautta, “desinfioivat” vedessä olevat kemikaalit, lukemattomilla PCR-testeillä, täysin tieteellisesti todistetuilla tarpeettomilla sauvoilla nenässä, nenän ja aivojen – ja käpyrauhasen – väliseen ohueen erotukseen ja paljon muuta.

Tunteidemme ja havaintoidemme mykistäminen on pitkän aikavälin tavoite, jonka eteen “mestarimme” ovat työskennelleet ainakin sata vuotta – tai enemmän.

Tylsää mieltä on helpompi manipuloida. Kun tähän lisätään DARPAn MK-Ultra ja Monarch mielenkäsittelyohjelma, tiedämme miksi olemme siellä missä olemme.

Henkinen desensibilisaatiomme on tulosta pitkän aikavälin suunnitelmasta, juuri sellaisen, jota parhaillaan toteuttavat WEF:n Great Reset ja YK:n 2030 Agenda. Se vain osoittaa, että YK on täysin vaarantunut “syvän valtion” järjestelmän tai paholaisen kultin takia, joka on paljon voimakkaampi kuin kaikki kansainväliset järjestömme yhteensä.

Muuten, Bill Gates sanoi kerran haastattelussa, että vaikka hän “katosisi”, järjestelmä jatkuu; sitä oli valmistettu vuosisadan tai enemmänkin. Tätä viittausta ei enää löydy mistään Internetistä. Mutta tämä on hyvin suunnitellun pahan taso, jota kohtaamme NYT – The Great Reset, YK 2030 Agenda ja täysin digitalisoituva neljäs teollinen vallankumous. Kaikki toteuttivat Maailman talousfoorumi (WEF), Yhdistyneet Kansakunnat ja Maailman terveysjärjestö (WHO).

He ovat halukas etujoukko erittäin voimakkaalle talousmiehelle, joka kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti haluaa pysyä pimeässä. Monsterin painikkeita painaville luvataan “paratiisia”, eli olla osa eliittiä. Riittää ostaakseen heidän sielunsa.

Tämä eliitin rahoitusjärjestelmä hallitsee kaikkia tuotannon sektoreita, elintarvikehuoltoa, energian saatavuutta ja jopa “ilmastonmuutosta”. Kyllä, ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta, mutta ei sellaista, jonka oletetaan olevan hiilipohjainen ja riippuvainen ihmisen hiilijalanjäljestä.

Puhumme erittäin edistyneistä Environmental Modification Techniques (ENMOD) -tekniikasta, joka aiheutti äärimmäisiä monsuunit Pakistanissa viime vuonna ja ilmoitettiin tänä vuonna Intiassa ja mahdollisesti Bangladeshissa ja kaikkialla, missä kuritonta väestöä on hillittävä ja perusinfrastruktuuria, asuntoja ja ruokakasveja on tuhotaan aiheuttamaan ihmisten kurjuutta, nälänhätää ja kuolemaa – ja sivutuotteena ihmisen kuuliaisuutta.

Haluaako kukaan teeskennellä, että Mr. Ihmisoikeudet, mr. Turkki, kun hän puhuu ihmisoikeusneuvostossa Genevessä, ei tiedä tosiasioita? Hän pettää ihmiset, joita hän on valtuutettu puolustamaan ja suojelemaan.

Joukkokado eli maailmanlaajuinen kansanmurha, jota ei ole koskaan nähty ihmiskunnan historiassa – parhaillaan käynnissä – se on ykkönen 17 REAL 17 kestävän kehityksen tavoitteesta (SDG) eli YK:n Agenda 2030:sta. Se, mitä 17 kestävän kehityksen tavoitteen pinnalla sanovat, on vain savuverho. Todellinen merkitys näkyy tässä kuvassa – espanjaksi – osoitteessa Thereal2030.org – katso tämä.

Se, mitä herra Turk, ihmisoikeuksien puolustaja, sanoo, on täysin ihmisoikeuksien vastakohta. Sen sijaan, että suojelisi ihmisiä, hän lähettää heidät kuolemaan “ilmastonmuutos”-kertomuksella, sillä valheellisella väitteellä, että ilmastonmuutos aiheuttaa ja lisää joukkonälkää ja kuolemaa, jos ihmiskunta ja sen johtajat eivät noudata Pariisin 2015 ilmastosopimuksia. .

Tämä kertomus on oikea, kun sitä sovelletaan tieteellisesti kehitettyihin, nykyään erittäin edistyneisiin ENMOD-tekniikoihin 1940-luvulta lähtien. Mutta ihmiset eivät tiedä sitä, heille opetetaan tarkoituksella, että “ilmastonmuutos”, jossa he elävät, on seurausta ihmiskunnan liiallisesta hiilijalanjäljestä. Se on ehdoton valhe.

Herra Turk, kuten jokainen, joka käskee häntä auttamaan vähentämään ihmiskuntaa suojelemisen sijaan, tietää erittäin hyvin, että ihminen ei voi muuttaa ilmastoa vähentämällä hiilijalanjälkeä, koska ihmisen hiilijalanjäljellä on aivan minimaalinen vaikutus siihen, mitä “ilmaston lämpeneminen” tai ” ilmastonmuutos”.

Vaikka ihmiskunta saavuttaisi “nettonolla hiilidioksidipäästöt”, ilmasto jatkaisi muutosta, kuten se on muuttunut Äiti Maan noin 4 miljardin vuoden aikana. Maa, kuten kaikki maailmankaikkeuden planeetat, on dynaaminen olento, elämä, jos niin haluat.

Ihminen ei vaikuta ilmastoon, vaan aurinko, auringon liikkeitä, yli 97 %. Tämän vahvistavat kaikki vakavat tutkijat – ja lisää on tulossa torjumaan jatkuvasti kasvavaa ilmastorikollisuutta. Ja nämä dynaamiset muutokset auringon vaikutuksesta ovat hitaita, tuhansien vuosien aikana tapahtuvia prosesseja, joita ei ole havaittavissa ihmisen äärimmäisen lyhyen ajanjakson aikana.

Nykyään maailman kokonaisenergiankulutus perustuu edelleen noin 85 % hiilivetyihin, ja ellei maailmantalous romahtaa täysin surullisen kuuluisan “nettonolla hiilidioksidin käytön” iskulauseen takia tai ellei loputtoman aurinkoenergian muuntamisessa fotosynteesin kautta tapahdu äkillistä läpimurtoa. energiaksi, mitä kasvit tekevät, ihmiskunnan selviytyminen riippuu hiilivedyistä monien vuosien ajan.

Arvoisa herra Turk, ihmisoikeuksien puolustaja – tämä sinun täytyy varmasti tietää, korkeassa asemassasi, joka sinulla on kunnia olla?

Missä on omatuntosi, herra Turk, kun soitat hälytyskelloa viattomista, jo nälänhädästä kärsivistä ihmisistä, nälänhädän nopeasta lisääntymisestä ja sen seurauksena nälänhädän aiheuttaman kuolleisuuden nopeasta kasvusta, tietäen, että ainoa ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on se, josta kukaan ei puhu, se on peräisin ihmisen valmistamista ENMOD-tekniikoista.

ENMOD-tiede, mukaan lukien HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), on aseistautunut, ja sitä on asteittain aseistautunut vuosia. Tiede on ollut tunnettu 1940-luvulta lähtien ja siitä lähtien se on kehittynyt täydelliseksi. Se voi jopa aiheuttaa maanjäristyksiä – niin on tapahtunut useita kertoja – tappaen tuhansia ihmisiä ja antaa massoille vaikutelman, että he olivat “luonnontapahtuman” uhreja.

ENMOD suojaa ilmastoa

Ympäristönmuutosteknologioita voidaan käyttää ja käytetään salaa, useimmat ihmiset eivät tiedä mitä tapahtuu, esimerkiksi kun länsimaiset kesät ovat yhtä kuumia ja kuivia kuin koskaan ennen, kun metsät syttyvät tuleen – maksettujen tuhopolttajien kautta – saastuttavat ilmaa viikkoja ja yli tuhansia neliökilometrejä, kun äkilliset voimakkaat ukkosmyrskyt tuovat tulvia ylikuumenneeseen ja kuivuneeseen maahan antaakseen viimeisen iskun ruokasatojen tuhoamiseen.

Media kertoo heille: Väitä se “ilmastonmuutoksesta” ja auta vähentämään hiilijalanjälkeäsi, älä syö lihaa, älä aja autoa, älä lennä, pysy kotona, sopeudu nykyaikaiseen sulkemiseen. Uudet 15 minuutin kaupungit ovat ihanteellisia sinulle, yhteiselle.

Oletko huomannut, kuinka kaupallinen lentomatkailu on vähitellen muuttumassa tavallisille ihmisille kohtuuttomaksi, kun taas rikkaat ja kuuluisat, hallitseva eliitti, eivät tietenkään välitä siitä ollenkaan ja käyttävät edelleen yksityisiä koneitaan vaeltamaan ympäri maailmaa. Niiden hiilijalanjälki on merkityksetön.

He nauravat tavallisille ihmisille, joiden aivot, varsinkin käpyrauhaset, ovat tylsistyneet 5G-ultramikroaaltoaaltojen, chemtrail-kemikaalien, vedenpuhdistusaineiden – ja monien muiden – takia, niin että enemmistö suostuu edelleen hallitustensa valheisiin, että heidän on parempi pelata sääntöjen mukaan. voi säilyttää “sääntöihin perustuvan järjestyksen”, joka korvasi perustuslait, tai muuten.

Onko kukaan huomannut? Maiden perustuslait jätetään huomiotta. Yksikään tuomari maailmassa ei pakota heitä vastaan ​​eliitin johtamaa järjestystä vastaan.

Herra Turk, äskettäisessä puheessanne Genevessä ihmisoikeuksien puolustamiseksi et käsitellyt viimeisintä hulluutta ja lopullista rikosta ihmisyyttä vastaan, Washingtonin ja EU:n ajatusta estää auringonvalo jäähdyttämään maapalloa. Pelastaa ihmiskunta “ilmastonmuutokselta”.

Katso tämä ja tämä .

Tiedemiehet ovat varoittaneet ilmastogeotekniikan tuhoisista seurauksista. Ihmisoikeusneuvosto ei kuitenkaan ole ottanut tätä esille. Se on sanoinkuvaamaton rikos ihmisoikeuksia vastaan ​​– koska sään ja ilmaston manipulointi rajoittaisi kaikkia ihmisoikeuksia.

Voitko kuvitella mitä se tarkoittaisi? Tietenkin sen sijaan, että sillä olisi jäähdytysvaikutus maapallon lämpötilan ylläpitämiseksi vuoden 2015 Pariisin sopimuksen puitteissa – mikä on ennen kaikkea absurdia – sillä olisi katastrofaalinen tappava vaikutus. Jokainen elämänmuoto tarvitsee aurinkoa ja kuolee ilman aurinkoa.

Auringonvalon estäminen olisi äärimmäinen tappamiskone, joka saavuttaisi ykköstavoitteen, joka vähentää rajusti maailman väestöä. Sinä missasit sen, herra ihmisoikeudet.

Kuinka voit nukkua öisin, herra Turk, kun jo nyt pelottelet epätoivoisen köyhiä ja aliravittuja ihmisiä entistä suuremmalla nälänhädällä, koska he ja heidän hallituksensa eivät noudata vuoden 2015 Pariisin ilmastosääntöjä ja jättävät heidät kohtaamaan kuoleman?

Ehkä myös käpyrauhasenne on tapettu, herra Turk, ja te olette menettäneet kaiken ihmisoikeustajun, tarpeeksi syytä ottaa ihmisoikeustsaarin asema.

YK:n ihmisoikeusneuvoston 53. istunto päättyy 14. heinäkuuta. Teillä on siis vielä muutama päivä aikaa korjata virheensä, herra Turk ja kolleganne ihmisoikeusneuvostosta.

Jos ei, me ihmiset teemme kaikkemme pysäyttääksemme tämän ilmastorikollisuuden, mukaan lukien paljastamalla todellisen ohjelman 17 kestävän kehityksen tavoitteen takana ja laittoman YK:n Agenda 2030:n, WEF:n Great Resetin, takana. Muodostamme kriittisen massan palauttamaan ihmiselämän säädyllisyyden ja harmonian.

fiFinnish