24.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WEF:n tutkija todistaa: “Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on väestövähennyshuijaus”.

1 min read
WEF:n tutkija todistaa: “Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on väestövähennyshuijaus”.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/6pq1

Ilmastonmuutoksen huippututkijasta on tullut viimeisin asiantuntija, joka on paljastanut globalistisen eliitin ja myöntänyt, että niin sanottu ilmastokriisi on huijaus, jonka tarkoituksena on tyhjentää maailma, nöyryyttää kansanjoukkoja ja kartuttaa eliitin kassaa tavallisten, työtätekevien ihmisten kustannuksella.

Tämä on ongelma, kun jatketaan massiivista, jatkuvaa huijausta, joka vaikuttaa kirjaimellisesti jokaiseen ihmiseen planeetalla. Näin valtava huijaus edellyttää, että monet ihmiset ovat mukana salaisuudessa, ja lopulta jotkut heistä puhaltavat pilliin ja kertovat totuuden.

Valtavirran media yrittää edelleen pitää yllä julkisuutta ja teeskennellä, ettei huijaus ole hajoamassa. Siitä globaali eliitti loppujen lopuksi maksaa heille. Mutta tiedotusvälineet käyvät häviävää taistelua.

Tässä vaiheessa media on kuin sananlasku hollantilaispoika, jolla on sormi patomuurissa ja joka tukkii vuotoja, jotka uhkaavat murtaa patomuurin.

Valtavirtamedian epäonneksi vuodot kasvavat päivä päivältä, ja muuri on romahtamaisillaan.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v31zon8-wef-scientist-testifies-man-made-climate-change-is-a-depopulation-scam.html