Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kaksitoista kiistämätöntä merkkiä siitä, että globalistit ovat tuomassa ihmiskunnan lopun

7 min lukea
Kaksitoista kiistämätöntä merkkiä siitä, että globalistit ovat tuomassa ihmiskunnan lopun

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/495w

Ei ole enää tabu puhua avoimesti väestökadosta. Jopa monet, jotka kerran hylkäsivät käsitteen salaliittoteoriana, tunnustavat nyt avoimesti sen tosiasian, että maailmanlaajuisia ponnisteluja ollaan meneillään maapallon ihmisväestön vähentämiseksi rajusti, kirjoittaa Mike Adams .

Valtavirran tiedotusvälineet puhuvat nykyään usein “ilmastorajoituksista” hyvänä asiana – ihmisen toiminnan pysäyttämiseksi Maaplaneetalla, jotta “pelastuisit planeetan” niin sanotulta ilmastonmuutokselta, massiivisesta väärennöksestä ja valheellisesta tieteellisestä petoksesta. hiilidioksidi on jotenkin haitallista planeetan elämälle. (Ilman hiilidioksidia ei olisi fotosynteesiä, ei kasveja, ei eläimiä eikä ihmisiä).

Nyt yritysmediat vaativat avoimesti ilmastokatkoksia ja -sulkuja, ilmastoinnin säännöstelyä ja mahdollisesti jopa sähkön käytön kieltämistä kotien ja rakennusten jäähdyttämiseen kuumina päivinä. Kaikki tämä tietysti esitetään tarpeellisena planeetan pelastamiseksi. Esimerkiksi Los Angeles Times julkaisi äskettäin tarinan , jossa kysyttiin, voisiko “satunnainen sähkökatkos” “auttaa ratkaisemaan ilmastonmuutosta”.

Kuten Slay News on aivan oikein huomauttanut :

Vihreän agendan hälyttäjät yritysmediassa vaativat nyt laajamittaisia ​​sähkökatkoja “ilmastokriisin ratkaisemisen” “suuremman hyödyn” vuoksi. Los Angeles Timesin artikkelissa perustamismedia väittää, että “ilmastonmuutoksen torjunta olisi helpompaa ja halvempaa”, jos yleisö olisi “halullinen elämään” sähkökatkoksen kanssa.

Toisin sanoen olemme ohittaneet kontrolloidun yritysmedian pisteen, jossa sanotaan, että suunnitellut sähkökatkot ja ilmastonrajoitukset ovat vain salaliittoteoriaa – vaikka NPR väittää edelleen, että pyrkimys saada ihmiset syömään hyönteisiä on salaliittoteoria , ei kauan sen jälkeen, kun NPR mainosti vikoja seuraavana suurena ravinnonlähteenä. Nyt valvottu media väittää avoimesti, että ihmisyhteiskunnan toiminta tuhoaa planeetan. Siksi he antavat ymmärtää, että ainoa tapa pelastaa planeetta on purkaa ihmiskuntaa ylläpitävä elintarvike- ja energiainfrastruktuuri.

Maaplaneetan nykyinen ihmispopulaatio on luonnollisesti riippuvainen kohtuuhintaisesta ruoasta, joka saa voimansa kohtuuhintaisella runsaalla energialla (yleensä fossiilisten polttoaineiden muodossa). Tämän lopettaminen – joka on nyt ilmastokultistien, vasemmistoliberaalien ja saman “tieteellisen” yhteisön, joka kertoi meille, että COVID-rokotteet olivat turvallisia ja tehokkaita – tunnustettu tavoite, johtaa väistämättä ihmiskunnan maailmanlaajuiseen autioitumiseen . Ei polttoainetta = ei maatiloja. Ei maatiloja = ei ruokaa. Ei ruokaa = ei ihmisiä. Tämä on avoimesti tunnustettu tavoite.

Alla listaan ​​kaksitoista erehtymätöntä merkkiä siitä, että globalistit pyrkivät aktiivisesti hävittämään ihmiskunnan tältä planeetalta. Huomaa, että kaikki nämä kaksitoista merkkiä ovat helposti todennettavissa, eivätkä edes teorioita. Useimpia näistä merkeistä kerskuvat avoimesti perustamismedia, WEF ja globalistisen narratiivin työntäjät, jotka eivät enää edes teeskentele olevansa ihmisen kestävyyden tai geneettisen eheyden puolella. He pyrkivät häpeämättä ihmiskunnan tuhoamiseen ja tekevät pienintäkään yritystä piilottaakseen tämän lopullisen tavoitteen pakkaamalla planeettojen kansanmurhaohjelmansa “ilmastorajoitusten” tai “rokotemandaattien” kieleen.

Valheiden, väärennettyjen tieteen, väärien vaalien, hallituksen hallitseman sensuurin ja transhumanismin mRNA-injektioiden alta löydät todellisen agendan: planeetan mittakaavan kansanmurhan, joka kohdistuu ihmiskuntaan.

Tässä on kaksitoista merkkiä, joita et voi ohittaa.

Kaksitoista erehtymätöntä merkkiä globalistisen lavastetun ihmiskunnan planetaarisesta kansanmurhasta

1) Ne terraformoivat planeetan muuttamalla ilmakehää planeetan mittakaavassa– Tällä hetkellä yritetään suuressa mittakaavassa muuttaa Maaplaneetan kemiaa, jotta siitä tulisi ihmiselämälle epäystävällinen poistamalla hiilidioksidia ilmakehästä “hiilen sitomisen” avulla. Koska hiilidioksidia tarvitaan kaikkeen fotosynteesiin – joka toimii planeetan elämän verkkona – tämä ponnistus tuhoaisi kaikki ruokakasvit, sademetsät, meren ekosysteemit ja paljon muuta, ja lopulta pyyhkiisi pois lähes kaikki planeetan eläimet ja ihmiset, jos sitä ei valvota. Ilman hiilidioksidia ilmakehässä maapallolla ei ole käytännössä tunnistettavissa olevaa elämää, ja silti koko “ilmaston kulttikoneisto” (ja lähes kaikki demokraatit, vasemmistolaiset, liberaalit, mediapropagandistit, hallitusjohtajat, globalistit jne.

2) Ihmisrotujen biometrinen inventointi (WorldCoin) on alkanut, ja kaikki ihmiset “inventoidaan”, jotta globalistit voivat seurata oikein väestökadon virstanpylväitä – WorldCoinin pyrkimys skannata kaikkien silmämunat ja luoda salausavain heidän biometristen tietojensa perusteella, on itse asiassa “ihmisten inventointijärjestelmä”, jolla tallennetaan digitaalisesti kaikki planeetalla tiedetyt ihmiset. Tämä vaihe on välttämätön ihmisten väestökadon virstanpylväiden seuraamiseksi ja sellaisten henkilöiden tunnistamiseksi, joita järjestelmä ei ole luetellut… “Skannatamaton!” Idiokratiasta, toisin sanoen.

3) He ovat luopuneet nuorten valmistamisesta tuottavaan tulevaisuuteen – Huomaa, että valtion ylläpitämissä kouluissa ei enää opeteta mitään, mikä muistuttaa käytännön taitoja, itsenäistä ajattelua tai edes perustietoja, joita tarvitaan työpaikkojen luomiseen tuottavassa yhteiskunnassa. Tämä johtuu siitä, että nuorempia sukupolvia ei ole tarkoitus työllistää mihinkään tuottavaan toimintaan. Suunnitelmana on pyyhkiä ne pois, ja jos aiot tuhota väestön, sinun ei tarvitse vaivautua opettamaan heille taitoja tai tietoja. Koulutuksesta luopuminen – suunnitelma, jota opettajien ammattiliitot tukevat nyt täysin – on keino luopua kaikesta toivosta ihmiskunnan tulevaisuudesta.

4) Ihmisten talouksien voimanlähteenä toimivan energiainfrastruktuurin hallittu hajoaminen – Kuten edellä todettiin, suunniteltu energiainfrastruktuurin hajoaminen on suunniteltu aiheuttamaan sekä talouden romahdusta että elintarvikepulaa, mikä johtaa massanälkään. Ilman kohtuuhintaista, runsasta energiaa mikään sivilisaatio ei voi menestyä. Kun energia katkaistaan ​​tarkoituksella, sivilisaatiot räjähtävät ja kuolevat. Vaikka elämmekin maailmassa, jossa on runsaasti energiaa, maailman fasistiset hallitukset – eli länsimaissa, kuten USA:ssa, Kanadassa, Saksassa jne. – kieltävät tarkoituksella pääsyn tuohon energiaan. Tämän tulos ei ole kiistanalainen: läntisen sivilisaation romahdus.

5) Valtiot rahoittavat, kehittävät ja käyttävät ihmisen vastaisia ​​geneettisiä bioaseita– Ikään kuin keinotekoinen nälänhätä ja taloudellinen romahdus eivät sinänsä riittäisi, läntiset hallitukset, kuten Yhdysvallat, jatkavat ihmisrotuun kohdistuvien geneettisten bioaseiden rahoittamista. Piikkiproteiini on yksi tällainen ase, ja se rakennettiin sekä covid-pandemia- että mRNA-rokotteisiin, jotka on suunniteltu vahingoittamaan ja tappamaan mahdollisimman monia ihmisiä. Yhdysvaltain puolustusministeriö on näiden bioaseiden alullepanija, ja heillä on pitkä historia laittomien bioaseiden laboratorioiden johtamisesta Ukrainan kaltaisissa maissa (ja useissa Afrikan maissa) samalla kun he kehittävät aktiivisesti itsereplicoituvia bioaseita, jotka kohdistuvat etnisiin geneettisiin eroihin perustuen. biologiassa.

6) On olemassa koordinoituja, maailmanlaajuisia ponnisteluja siementen monimuotoisuuden tuhoamiseksi ja satojen tekemiseksi lisääntymiskyvyttömiksi– Jotta ihmiset eivät pystyisi kasvattamaan omaa ruokaansa, on myös maailmanlaajuisesti pyritty hallitsemaan siemenvarastoja ja sallimaan siementen monimuotoisuuden romahtaminen, kun maatalous siirtyy myrkyllisiin geenimuunneltuihin siemeniin, jotka kasvattavat viljelykasveja, jotka käyttävät torjunta-ainekemikaaleja, jotka syntetisoituvat suoraan satoon itseensä. (kuten muuntogeeninen maissi). Siemenjättiläiset, kuten Monsanto (nykyisin Bayer), ovat ostaneet monia pienempiä siementoimittajia vuosien varrella, heikentäen siementen monimuotoisuutta ja lähes monopolioinut maatalouskasvien tuotantoketjun. Tämä elintarviketuotannon keskittäminen muutamien voimakkaiden yritysten käsiin on yksi välttämättömistä askeleista ruokapulan asettamiseksi.ja nälänhädän käyttö välineenä yhteiskunnallisen valvonnan ja hallituksen vaatimusten täyttämisen joukossa.

7) Automaatiorobottien nopea käyttöönotto työntekijöiden ja kuljettajien korvaamiseksi – Työntekijät ovat vanhentumassa, koska monet automaatiorobotit vapautuvat työvoimaan. Varastotyöntekijät korvataan pian kaksijalkaisilla varastoroboteilla, jotka pystyvät suorittamaan lähes kaikki samat tehtävät, ja kaupalliset kuljettajat (jotka työskentelevät UPS:lle, Fedexille, USPS:lle ja useille kuljetusyrityksille) vanhenevat pian ja ovat työttömiä. Maataloudessa ei kestä kauan, kun sadonpoimintarobotit korvaavat siirtotyöläiset, ja jopa rakentamisessa robotit ottavat vähitellen haltuunsa monia tehtäviä, joita tällä hetkellä ihmiset tekevät.

8) Tekoälyjärjestelmien ilmaantuminen toimihenkilöiden tilalle: Toimittajat, taiteilijat, ohjelmoijat, kirjailijat ja muut – Jos uskot työsi olevan turvallista, koska olet toimihenkilö, mieti uudelleen: ChatGPT:n kaltaiset uudistavat tekoälyjärjestelmät ovat käytössä. nousee ja korvaa pian toimittajat, kirjailijat, koodaajat, yritysjohtajat ja monet muut. Tämä pätee erityisesti, jos teet rutiinityötä, joka vaatii vain vähän innovaatioita tai omaperäistä ajattelua (ts. työskentelet käsikirjoitusta lukevana propagandistina CNN:lle tai Washington Postille). Toisin sanoen on helppo nähdä, että tekoäly korvaa NPC:t erittäin helposti. (Ei-pelaajahahmot, eli ihmiset, jotka vain seuraavat käsikirjoituksia ja joilla ei ole alkuperäisiä ideoita).

9) CDC julkaisee suosituksia vuotuisista covid-rokotuksista kuolemaan asti – CDC:n uusi johtaja Dr. Mandy Cohen on tietysti tottelevainen farmaseuttinen shill. The Blazen mukaan hän aikoo vaatia vuosittaisia ​​COVID-rokotteita sekä vuotuisia influenssarokotuksia – kumpikaan ei muuten ole tehokkaita. Tuosta tarinasta:

“Olemme sen kynnyksellä, joten en halua olla edellä siitä, missä tutkijamme ovat täällä ja tekevät sitä arviointityötä, mutta kyllä, odotamme COVIDin olevan samanlainen kuin influenssarokotteet, joissa saat vuosittaisen rokotteen. Influenssarokote ja saat vuosittaisen COVID-ruiskeen… Sinne olemme menossa”, hän jatkoi ja lisäsi: “Emme ole vielä aivan perillä.”

Joten hän on jo päättänyt, että vuosittaiset COVID-injektiot hyväksytään, jo ennen kuin tiedemiehet ovat päättäneet asiasta mitään. Kuten kaikkea CDC:ssä, tiedettä ohjaa Big Pharma -politiikka, ja Big Pharma -politiikkaa ohjaa kaikki voitto. Joten tietysti vuosittaiset mRNA-injektiot tekevät ihmeitä Big Pharman voitolle, ja kaikki ihmiset, jotka ovat tarpeeksi tietämättömiä antaakseen itselleen näitä kokeellisia injektioita, nopeuttavat tiensä ennenaikaiseen hautaan.

10) Geoinsinöörien aiheuttama keinotekoinen ruokavaje vapauttaa massanälänhädän – Vaikka puhuimme jo edellä hiilidioksidin sitomisesta ja terraformaatiosta, tämä kohta viittaa geotekniseen säänhallintaan, joka ohjaa vesistöjen leviämisen aiheuttamaan tulvia, kuivuutta, myrskyjä tai mitä tahansa muuta, joka voi vahingoittaa satoa ja aiheuttavat laajaa elintarvikepulaa ja elintarvikeinflaatiota.

11) Lapsettomuuskemikaaleja lisätään elintarvikehuollon joukkoon (atratsiini, glyfosaatti, hormonitoimintaa häiritsevät aineet) väestön kestävyyden vähentämiseksi – On totta, että atratsiini, yleisimmin käytetty rikkakasvien torjunta-aine elintarvikehuollossamme, on kemiallinen kastraattori, joka “tekee sammakot homo tekee”. Lisäksi se aiheuttaa myös lisääntymiskyvyn menetystä, mikä johtaa väestön vähenemiseen. Testaamme parhaillaan atratsiinia elintarvikemassaspesifikaatiolaboratoriossamme, ja voimme vahvistaa, että löydämme atratsiinia ihmisten ravinnosta. Testaamme myös muun muassa glyfosaattia ja raskasmetalleja ja näemme paljon ravintoketjun saastumista.

12) Globalistit valmistautuvat julistamaan halvan ruoan ja kohtuuhintaisen väestönkasvun johtaneen velkatalouden loppua– Halpa ruoka tulee halvasta energiasta. Halpaa energiaa on helpompi saada, kun on halpaa rahaa… eli keinotekoisen matalat korot ja paljon rahaa painaminen pitääkseen zombitalouden pystyssä. MMT:n (Magical Monetary Theory, jossa harhaanjohtavat taloustieteilijät uskovat, että rahaa voidaan painaa loputtomiin ilman ongelmia) taloustiede on pitkällä aikavälillä katastrofaalinen, ja kun maailmanlaajuinen Yhdysvaltain dollarivelan velkapyramidi päättyy, se vapauttaa mustan aukon kaltainen rahapyörre, joka tuhoaa yrityksiä, vaurautta ja kokonaisia ​​talouksia ennätysajassa. Tämä fiat-valuutan maailmanlaajuinen “maton veto” on suunniteltu ja ajoitettu maksimaalista tuhoisaa vaikutusta varten, ja se lähestyy päivä päivältä.

fiFinnish