Tohtori David Martinia on pidetty miehenä, joka on osoittanut todisteita siitä, että “SARS tutkimus, jonka ihmiset ovat kehittäneet Pohjois-Carolinan yliopiston laboratoriossa ja sitten aseistettiin ja vapautettiin hyökkäämään ihmisiin.” Nyt hän on kuitenkin sanonut, että ” ei ole olemassa sairautta, se oli joukkokampanjanut ja brändäys “. Yksinkertaistettuna hän sanoo, että se on väärennösvirus , jota käytettiin vain vakuuttamaan monet ihmiset ottamaan pisteitä.

” Hän sanoivat (tekijät) aikovansa ratkaista tapahtuman, jossa mediahype saa yleisön vaatimaan lääketieteellistä vastatoimenpidettä, jota pitää rokotteeksi, joten sen yksiselitteinen luonne, mitä tämä on, se oli kotimaista ja kansainvälistä terrorismia. salaliitto, se oli kirottua. ” Martin sanoo.

onnistuu suuri osa terveydenvapausliikkeestä on käyttäänyt hänen aiempia lausuntojaan tarkoituksellisesta “vapauttamisesta” antaakseen uskottavuuden laboratoriossa viruksenidealle, ajatukselle, joka on aiheuttanut monialaisia ​​argumentteja, jotka eivät ole koskaan uskoneet sen olemassaoloon.

Siksi Martinin teoria on heikentänyt yhtenäisyyttä ja jakanut totuusliikkeen. Nyt näyttää,että tohtori Martin, joka ainakin vihjaili, että “tahallinen vapautuminen” oli tapahtunut, on muuttanut mieltään ja sanoo, ettei sairautta ollut!

Kuka David Martin PhD:stä?

Niille, jotka eivät ehkä tiedä kuka tohtori Martin on. Tohtori David Martin  on puhunut SARSin alkuperästä vuodesta 2006 alkaen ja on pystynyt antamaan historiallisen aikajananttyyn pandemiaan vuonna 2020, ja hän on ollut olennainen ääni niille, jotka etsivät totuutta planeetemiasta löytää hänet aina asiantuntevana ja luotettavana.

Tämän vuoden toukokuussa tohtori Martin nähtiin pitämässä puhetta International Covid Summit 3 – Lehdistötilaisuus -tapahtumassa . Esityksessään, jossa hän väittää, että COVID-19-pandemia oli etukäteen harkittua kotimaan terrorismia, jota hän korosti, se tapahtu yhdessä yössä.

Itse se oli “valmisteilla 56 vuotta”, hän väitti ja väitti, että Pohjois-Carolinan yliopiston kappeli Hillin biologisten laboratoriolaitos saikseni toiminnan saamisen moratoriosta, joka on vasta 2016 vuoden artikkelissa, jossa sanotaan “SARS-koronavirus on valmis ihmisten ilmaantuvuudelle – 2016 “.

Tämä väitti tohtori Martinin ” olleen WIV-1., Wuhan Institute of Virology Virus One “,   joka oli “valmiudessa ihmisten esiintymiseen vuonna 2016 National Academy of Sciencesissa”,  ja hän jatkoi, ” vuoteen 2017 ja 2018 mennessä , seuraava lause yleiseen tulieen kielenkäyttöön yhteisön keskuudessa”

” Hengitysteiden taudinaiheuttaja vapautuu vahingossa tai tahallaan. […]Toimintasana tässä lauseessa on luonnollisesti sana ”vapauta”. Kuulostaako se vuodolta?  Tohtori Martin kysyy

Ja katso ja katso, saimme SARS-CoV-2:n ja neljä kertaa huhtikuussa 2019 – seitsemän kuukauden ennen potilas nro 1 -syytöstä – neljää Moderni patenttihakemus muutettiin käsitteen “vahingossa tai tahallisesti vapauttaminen” hengityselinten patogeeni” Alla on dia tohtori Martinsin esityksestä  .

Muuttuiko tohtori David Martin mielensä?

Vaikuttaa mutta ei, että hyvä lääkäri on joko muuttanut mieltään tai kenties nyt kertoo meille, mitä hän aina uskoi, vihjaili jotain muuta? Kuten tohtori Martin paljasti viime kuussa, että oli uusi asenne planeetmian tutkimuksen keskustelussa Alec Zeckin kanssa THEWAYFWRD:stä niin  sanotusta perustavanlaatuisesta tieteestä, joka antoi koko vuoden 2020 suunnitelman alkamiselle.

Se oli pitkä keskustelu, jossa tohtori Martin ja podcastin isäntä Alec keskustelevat ja ovat myös eri mieltä monista virologiaan peruskysymyksistä. Näytän keskustelun mutta keskustelun osat, videolinkki on kuitenkin kuitenkin.

Vain muutamia avainkohtia

  • SARS cov2 oli brändäyskampanja.
  • He (rikoksentekijät) määräsivät hyvin selkeästi, että sairautta ei ollut, se oli sairautta.
  • Rokotteet valmisteltiin hyvissä ajoin ennen pseudopandemiaa.
  • Viimeiset neljä vuotta olivat ennalta harkittua kotimaisen ja kansainvälisen terrorismin tekoa.
  • Se oli itse numeroiden sairaus, ei minkään sairaus.
  • Luvut luotiin arvoa positiivisia testioksia vilpillisistä PCR-testeistä.
  • Tämä oli propagandaa ja sodankäyntiä.
  • Tri Martin tämän sitoumuksensa propagandasodankäynnin kanssa väittää oli, että propagandisteilla itsellään oli omat väärennetyt todisteet.

Isäntä ei tuhlaanut aikaa kysyäkseenhtori Martinilta, mikä hänen kantansa oli SARS-cov2:sta ja vir yleensä, ja annetut vastaukset olivat melkoinen yllätys.

SARS cov2 – Branded Terror Campaign

Tohtori Martin meni suoraan tärkeän asian kanssa ja sanoi, että ” hänen mielellään ei ollut epäilkään siitä, että ihmiset, joilla oli aikomus häiritä ja haittataa ihmiskuntaa, ja ihmiset, joilla oli aikomus rakentaa asioita, jotka liittyvät myrkyttäisivät ympäristön ja tekisivät ihmiselämästä päättämiseen, jotta he voisivat hallita paremmin, he käyttivät sarjaa biologisia aseita, luovat ponnisteluja brändätyn Terror-kampanjan luomiseksi.” 

SAR cov1 hävitettiin 

Hän kuitenkin jatkaa, että ” Brändätty Terror -kampanja ” oli kampanja, johon oli sisällytettävä termi SARS cov2, se oli termi, joka oli tarpeellinen, koska he olivat julistaneet SARS cov1 -taudin hävitetyksi. myydä pelko kertomus mennä asialle, jonka sanoimme hävittäneen hänen selkänsä, koska se tulee siihen, että tiede, on väärässä, ja ilmeisesti et voi tehdä sitä, jos kuuluut tulee terrorikampanjaa   .

“SARS COV2 OLI BRÄNDÄYSKAMPANJA, JOKA TOTEUTETTIIN HELMIKUUN 2020 AIKANA.”

Ei tautia – joukko – brändäyskampanja.  

Tohtori Martin vastasi “Mitä hän mielii virukseen?” paljastamalla meille uuden “teoriansa”, jonka mukaan ” ei ollut sairautta , se oli joukko potilaita!” ja että ” Kansainvälinen virustaksonomiakomitea (ICTV) määräsi sen hyvin julki!   ICTV oli virallisen tuotemerkkinsä 2. maaliskuuta 2020.

Tohtori Martin sanoo: “Se sanoi, että oli olemassa “uusi taudinaiheuttaja”, josta uudesta taudinaiheuttajasta annettaisiin nimi SARS cov2 . Martin jatkoi: ” niin että olimme, kuten tiedätte, “etn” väitetysti “etnisesti herkkiä” kiinalaisille ja että heille sanoissaan oli lainaus “tauti”, jonka sanoin aiheutti tämä “asia” leimatu tauti covid-19″

 ” Mutta “, ” heillä oli selvät määräykset väittävät, että sairautta ei ollut , se oli joukko oireita, ja näiden oireet yhdistettiin yleensä influenssan kaltaiseen sairauteen ja ne on hyvinfluenssan kaltaiseen sairauteen, se on oireiden yhdistelmä.”

“Joten, tämä ajatus, että se oli, lainaa “uutta sairautta”, oli brändäyskampanja.”

Kansainvälinen terrorismi

Tohtori Martin pyytää sitten uudelleen, “keskustelua varten”, täsmentämään, että viimeisten vuosien kokonaisuus oli suunniteltu kotimaisen ja kansainvälisen terrorismin teko, “Ja mikä tärkeintä, tekijät myönsivät tämän tosiasian vuonna 2015.”

” Hän sanoivat aikovansa tapahtuman, jossa mediahype saa yleisön vaatimaan lääketieteellistä vastatoimenpidettä, jota täytyy rokotteeksi, joten sen yksiselitteisyys, mitä tämä on, se olimainen koti ja kansainvälinen terrorismi, se oli salaliitto, se oli kiristystä. . ” Martin väittää ja lisää, että hän itseänsä ” sovittivat tekevrikoksen vuonna 2015″. ja “He toteutti rikoksen aikataulussa.”  

Virukset yleisellä tasolla

Se, mitä “olemme tekemisissä tohtori Martinin mukaan, “on pala terminologia, joka onnut sen jälkeen, kun se otettiin käyttöön 1300-luvulla” […] “sikäli kuin virus tarkoittaa protoitaliaksia, tarkoittaa myrkkyä 

” Uskonko, että maailmassa on myrkkyjä? Martin kysyy: “Vastaus on yksiselitteinen kyllä, ja syynä on se, että minulle on ruiskutettu myrkkyjä ja tiedän, että myrkkyillä oli haluttu vaikutus, sikäli kuin uskomme, että myrkkyjä on olemassa? Ehdottomasti ovat olemassa , eikä ole epäilystäkään siitä, että myrkyt ovat koskaan vahingossa ja siksi tarkoituksella tuotuja aiheuttamaan toimintakyvyttömyyden tai kuoleman.

Virus tarkoittaa myrkkyä.

Tohtori Martin kysyy: ” Onko mikropartikkeleita tulossa 1700-luvulle? Onko olemassa mikropartikkeli, joka johtuu sairauden aiheuttamisesta, jonka jälkeen nyt nimitämme uudelleen? ja muuten, jälleen kerran se on brändäystä, brändäämme viruksen uudelleen ja tulemme sitten ovelalla kielenkäytöllä korvata hienovaraisesti tuon termin todellisen usean vuosisadan käytön, joka on myrkkyä”.  

On olemassa, minkä vuoksi ehdotuksia, vastaus on on, ei kausaatio, joka keksittiin vuonna 1663, aivan erityisen syy-yhteys on illuusio älyllisesti laiskasta. ” Ajatus siitä, että voimme tunnistaa maailmankaikkeuden monista tilanteessa, joka aiheuttaa aiheuttaen tekijän, joka asian synnyttävän tilan, on yhtä hämmentynyt ja harhaaninen kuin Nikean kirkolliskokous (ensimmäinen kirkolliskokous kristillisen kirkon historiassa) todistaa 400-luvulla teeskennellä, että he voisivat ottaa jumalallisen parannuksen kappaleella summan siitä, mitä uskonnon omistamista tarkoitti.”

“Tätä siitä, että voimme olla tyhmyyteen asti, jolloin ontologian ja kehyksen, jossa ymmärrämme luontoa ja sitten uskaltamme sanoa, että pääsemme siihen. syy-yhteys on idioottimaisuuden yläpuolella.

Hän lisää vielä todella tärkeän tosiasian, jota epäilemättä tapahtuu tänään, mutta sen ei mitäänt pelkäävät joutuvat pilkatuksi, hylätyksi, uransa menettämiseksi jne.

” Tässä keskustelussa oleville ihmisille on tärkeää, että Gottfried Leibniz (1646 – 1716) julkaisi vuonna 1663 väitöskirjansa “joka paras modernin regression” ja mikä tärkeintä, antoi samana vuonna tapahtui kaksi tärkeää asiaa. Yksi niistä oli harhaoppisten noitien ja harhaoppisten polttooikeudenkäynnit Myös Martin sanoo, “mies, joka yhdistää perustavanlaatuisen mate, jonka taustalla syy-yhteys, regressio on johdettu, oli luterilainen” ja jota katoliset vat eräässä kaupungissa. jossa ihmiset poltettiin luterilaisuuden vuoksi”

Motivaatio syy-yhteyteen

“Tehdään siis täysin selväksi”, hän, ” että miehellä oli pieni motivaatio keksiä syy-seuraussuhteelle selitys, jonka katolilaiset antoivat hänelle tehtäväksi, jotta hän ei polttaisi itseään roviolla. täsmälleen samat ihmiset, jotka maksavat hänelle, ja jos todella ymmärrämme, että kausaalinen regressio on sen johdannainen ja tärkein asia, jota kutsumme tällä hetkellä lääketieteeksi ja tieteeksi, on suora johdannainen virheestä, vahvistettiin ja julkaistiin vuonna 1663”, hän lisää , “ Jos ymmärtäisimme, että meillä olisi erilainen keskustelu ”

Alec Zeck saa sitten harvinaisen sanan keskusteluun (16:09) ja kysyy ” niin vain selvyyden vuoksi, joten kun puhumme viruksesta ?” ” En puhu aiemmasta myrkyn määritelmästä, puhun pienestä replikaatiokykyisestä pakollisesta solunsisäisestä loisesta, joka päästä genomista, jota ympäröi proteiinikuori, on joka tarttuva partikkeli.”

Tohtori Martin ylistää “kaikki paskaa, 100% paskaa”

Vaara, että se voidaan toistaa.  

Tohtori Martin on helposti muuttunut selittänyt ja antanut antaa näkemyksensä, herättää nyt “tehtävä” “ei aiheuttaa viruksista” vaan aiheuttaa ihmisiä vastuuseen rikoksista, joita he ovat tehneet koska kuntaa.

” Se on tehtäväni Yksi yhteiskuntaan kohdistuneesta rikoksista oli väärennetyn viruksen keksiminen tietokoneella . Jos ihmiset eivät ymmärrä rikoksen todellista luonnetta, on olemassa vaaraa, että se toistuu.”  

Rokotteet aiheuttavat monia tulehdustiloja ja turbosyöpätapauksia . hän sanoo, että ” mitä näissä rokotteissa todella on, ja tämä mekanismit, joilla nämä sairaudet aiheutuvat, ovat edelleen kiistanalaisia ​​​​ja epäselviä. Selvää on, että ne on tarkoituksella suunniteltu aiheuttamaan kroonisia tautisairauksia ja kuolemaa.  ja “Propagandaa väärennetystä viruksesta, voisi levitä ihmisestä toiseen, käytettiin käyttää ihmisten vakuuttamiseksi ruiskeen saamisesta.”

Lopuksi:

Yllä oleva on vain keskustelussa minun tärkeimmistä tärkeimmistä seikoista, jotka tohtori Martin esitti tässä haastattelussa, mutta hän tarjosi kuitenkin paljon tietoa, joka löytää alla olevasta videosta.

On kuitenkin olemassa yksi alue, joka vaatii erottua monille meistä, ja se on se, että tohtori Martin tukee ajatusta, että ihmiset kirjoittavat tai sanovat toisinaan asioita, he eivät itse usko.

Muutama vuosi sitten opiskellessani viisas luennoitsija sai minut lainaamaan klassisia ajattelijoita ja sanomaan, että he “uskoivat”. Olen voinut saada järjestää kirjoittaa: ” Voltaire uskoi, että “Jokaisella, jolla on valta saada sinut uskomaan uskottömyyksiä, on valta saada lopullisen vääryyden. ” en ole ollut avistustakaan, “uskoiko Voltaire” tätä vikaa, minulle kerrottiin. Tämä oli varmasti totta, en päästä.

Tämä on asia, joka on tullut yhä ilmeisemmäksi kolmen ja puolen vuoden aikana, että vain siksi, että henkilö sanoo jotain, vaikka hän olisi vakuuttunut, se ei todellakaan tarkoita, että hän uskoisi sanomaansa .

Otetaan Pfizerinin toimitusjohtaja Albert Bourla, kun hän sanoi kaksi vuotta sitten, että ” rokotteella ei ole turvallisuushuolia” , hän ei voinut uskoa, jos hän olisi katsonut Pfizerin omia tutkimustietoja?

Joka tulee yksi asia, jonka plandeminen aikakausi on opettanut meille, on se, että ehkä enemmän kuin koskaan olemme havainneet, että ne voivat ajamassa naurettavaa, haitallista agendaa, ja voimme olla varmoja, että ulkopuoliset vaikutteet vaikuttavat useiden puolueiden tarkoitukseen. esittävät. Voimme olla varmoja, että nämä älykkäät ihmiset eivät usko rehellisesti sanomaansa. ja monet meistä ovat menettäneet luottamuksensa, joita tiedämme suojelevan uraansa ihmiskunnan hyväksi.

Kuuluuko David Martin PhD tähän kategoriaan? Onko hän näyttää vaikutteita tämän maan jotain agendaa? Jos näin on, miksi olemme nyt tietoisia tästä, hänen uudesta kertomuksestaan, jonka monet meistä uskoivat olevan totta ja jonka puolesta alun perin puolustimme?