Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

3 asiaa, joita he eivät halua sinun tietävän natseista

17 min lukea
3 asiaa, joita he eivät halua sinun tietävän natseista

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/dz8e

Ensimmäisessä kappaleessani täällä mielestäni on parasta aloittaa oikealla jalalla ja keskustella pitkäaikaisesta kierteestä kohti totaalifasismia. Osa tästä perustuu natsien ja lännen™ pitkäaikaisiin liittoutumiin. Auttamisesta sodan aikana rahoitukseen ja palkkaamiseen sodan jälkeen Yhdysvallat ja Nato ovat tehneet paljon vaivaa suojellakseen fasistisia liittolaisiaan vastineeksi uusliberaalin ja uuskonservatiivisen maailmanjärjestyksen ylläpitämisestä. Tässä suhteessa on tunnettuja ja vähemmän tunnettuja puolia. Monet näkökohdat ovat yllättäviä, kun ne mainitaan, joten annan ytimekkään mutta tehokkaan luettelon kolmesta tavasta, jolla länsi on johdonmukaisesti vahvistanut natseja, kirjoittaa Jeremiah Harding .

Mutta ennen kuin sukellan, katson tarpeelliseksi sanoa, että valtio usein kääntää kansalaistensa huomion pois kasvustaan ​​osoittamalla sormella vasemmalle. Monet oikeisto-libertaaristisen ajattelun kannattajat jättävät huomiotta tämän johtamisen tai väittävät valheellisesti, että valtio on vasemmistolainen, mikä on kaukana totuudesta. Sekä Noam Chomsky että Murray Rothbard voivat olla samaa mieltä tästä totuudesta. Chomsky kirjassaan “FILED STATES: The Abuse of Power and the Assault on Democracy” hän toteaa:

“Kun kylmä sota ei enää ollut käytettävissä, oli välttämätöntä määritellä uudelleen paitsi tekosyyt interventiolle myös militarisoidulle valtiokapitalismille kotimaassa… Teollisuustalouden nousevien vaiheiden kustannukset ja riskit oli sosialisoitava, kun taas lopullinen voitot piti yksityistää…”

Hän huomauttaa, kuinka kylmä sota oikeuttai massiiviset sotilasmenot ja valtion laajentuminen. Kehittyessään valtio löysi uusia vastustajia ja alustoja ulkomaisille yrityksille. Yhdysvaltain hallitus on jatkuvasti löytänyt syitä kasvulle käyttämällä CIA:n kaltaisia ​​virastoja tuottamaan tulevia uhkia, kuten Lähi-idän “terroriuhkaa”[1], joka on aina valmis taistelemaan “kommunisteja” ja punaista vastauhkaa Venäjällä. . Kuulostaako tämä tutulta?

Rothbard korostaa kirjassaan “Capitalism Versus Statism”:

“Jos haluamme ylipäätään säilyttää termiä “kapitalismi”, meidän on erotettava toisistaan ​​”vapaa markkinakapitalismi” ja toisaalta “valtiokapitalismi”. Nämä kaksi ovat luonteeltaan ja vaikutuksiltaan erilaisia ​​kuin yö ja päivä. Vapaa markkinakapitalismi on vapaiden ja vapaaehtoisten vaihtojen verkosto, jossa tuottajat työskentelevät, valmistavat ja vaihtavat tuotteitaan muiden tuotteisiin vapaaehtoisesti sovittujen hintojen kautta. Valtiokapitalismi koostuu yhdestä tai useammasta ryhmästä, jotka käyttävät hallituksen pakkokoneistoa – valtiota – keräämään pääomaa itselleen lunastamalla muiden tuotantoa väkisin ja pakkokeinoilla.

Hän jatkaa, että valtio on aina ollut työkalu niille, jotka haluavat hallita taloutta, mikä on johtanut erilaisiin talousmalleihin, ja päättelee:

“Valtio on saanut alkunsa rosvollisuudesta ja valloituksista, minkä jälkeen valloittajat asettuvat alistetun väestön joukkoon vaatimaan pysyvää ja jatkuvaa veroa “verojen” muodossa ja jakamaan talonpoikien maan suuriksi alueiksi valloittavien sotapäälliköiden kesken. sitten kerää “vuokraa”.

Käyttämällä näitä kahta näkökulmaa valtiokapitalismiin, ideologisen kirjon vastakkaisista päistä, mutta linjassa antiautoritaarisuuden kanssa, voimme havaita taustalla olevan ongelman ja sen, miksi monet tulevalla listalla olevista tapahtumista tapahtuivat. Lännellä oli valtiokapitalistinen imperiumi suojellakseen ja loi vastustajia oikeuttaakseen sen laajentumisen ja sitä seuranneen lisääntyneen hallinnan. Todellisuudessa länsi ja natsit olivat lähellä. Heidän propagandansa osoitti usein silmiinpistäviä yhtäläisyyksiä rodullisissa ja seksuaalisissa kuvissa, kunhan aiheina olivat “Other Team™”. Ideologiat, liikesuhteet ja sodanjälkeiset järjestelyt eivät olleet niin erilaisia, mikä tasoitti natsien sodanjälkeistä siirtymistä vihollisista liittolaisiin. Tämä muutos alkoi jopa sodan aikana. Sukellaan listaan ​​aloittaen:

1. Toinen maailmansota on iso bisnes – tehdään bisnestä vihollisen kanssa!

Monet ihmiset tietävät, että amerikkalaiset yritykset kävivät kauppaa natsien kanssa, mutta harvat ymmärtävät, kuinka laajaa tämä yhteistyö oli. Se ei ollut vain muutama yritys – se oli eräitä Yhdysvaltain modernin talouden tukipilareista, jotka auttoivat vähemmistöryhmiä hyödyntämään ylimääräistä voittoa ja maailmanlaajuista näkyvyyttä.

Otetaan esimerkiksi IBM. He loivat reikäkorttijärjestelmän, jonka 1900-luvun palkanlaskentamies tuntee ja jota inhoaa. US Census Bureaun työntekijä keksi idean keinona yksinkertaistaa väestön dokumentointia ja valvontaa. Yhtiö vaihtoi omistajaa perustajan Herman Hollerithin kanssa, joka myi sen Charles Flintille, joka sitten palkkasi Thomas J. Watsonin johtamaan yritystä. He aloittivat välittömästi yhteistyön Hitlerin hallinnon kanssa sekä ennen Adolf Hitlerin valtaantuloa että sen jälkeen. Willy Heidinger, saksalaisen IBM-tytäryhtiön “German Hollerith Machine Corporationin” toimitusjohtaja, valvoi tätä kumppanuutta, ja IBM omisti 90 prosenttia yrityksestä. Kun yritetään hallita vähemmistöä, väestönlaskenta on ratkaisevan tärkeä sen määrittämiseksi, kuka on kuka. Census Bureau -yritys oli enemmän kuin halukas käyttämään järjestelmiään väestönlaskennan avustamiseen, mutta myös keskitysleirien järjestämiseen.[2] Jokaisella leirillä oli “Hollerithin osasto”, joka valvoi asukkaita natsien kansanmurhaisen katseen alla. Vuonna 2012 aiheesta kirjan kirjoittanut Edwin Black totesi Huffington Postissa[3]:

“Reikäkortit, koneet, koulutus, huolto ja erikoisprojektioperaatiot, kuten väestölaskenta ja tunnistaminen, hoidettiin suoraan IBM:n pääkonttorissa New Yorkissa ja myöhemmin sen saksalaisten tytäryhtiöiden kautta, jotka tunnettiin nimellä Deutsche Hollerith-Maschinen Gesellschaft (DEHOMAG), Puola, Alankomaat, Ranska, Sveitsi ja muut Euroopan maat.

Pohjimmiltaan modernin amerikkalaisen tietokoneteollisuuden perusta sai merkittävää rahoitusta ja alkuperäisen maailmanlaajuisen markkinaosuuden osallistumalla kansanmurhaan. Miten se on “katedraalille”?

Ja kun puhumme amerikkalaisista säätiöistä, puhutaanpa Bushin perheestä. Prescott Bushilla oli keskeinen rooli natsien auttamisessa auttamalla heitä hankkimaan ja piilottamaan rahansa sekä toimittamaan hiiltä ja terästä, joita tarvittiin keskitysleirien kiskojen ja infrastruktuurin rakentamiseen. George HW Bushin isä ja George W. Bushin isoisä, entinen Skull and Bones -opiskelija, hän työskenteli Brown Brothers Harrimanille auttaen Fritz Thysseniä rahoittamaan Hitlerin valtaannousun. Hän oli myös Union Banking Corporationin johtaja, joka edusti Fritziä ja hänen amerikkalaisia ​​etujaan, ja oli yhteydessä Consolidated Silesian Steel Companyyn, joka toimitti suuren osan materiaalista natsien operaatioihin. mukaan lukien keskitysleirien rakentaminen ja sotakoneiston käyttö.[4] Ilman kaikkea tätä apua natsit olisivat kamppailleet saadakseen Valtakunnalle tarvittavat rahat ja resurssit. Joten Bush ei vain järjestänyt 9/11:tä, vaan hänen isoisänsä mahdollisti natsi-Saksan. Se oli myös sisätyötä.

Mukana eivät olleet vain presidenttiperheet ja modernin teknologiateollisuuden ja Piilaakson perustajat – Rockefellerit osallistuivat myös rahoittamalla natsien eugeniikkatutkimusta. On syynsä niin monet amerikkalaiset tukivat natsi-Saksaa – Natsi-Saksa oppi paljon siitä, mitä se tiesi Amerikasta. [5] Tämä on lainaus Hitleriltä itseltään:

”Nyt kun tunnemme perinnöllisyyden lait, on suurelta osin mahdollista estää epäterveiden ja vakavasti vammaisten olentojen tulo maailmaan. Olen tutkinut mielenkiinnolla useiden Amerikan osavaltioiden lakeja, jotka estävät lisääntymästä sellaisilla ihmisillä, joiden jälkeläisillä ei todennäköisesti ole mitään arvoa tai ne olisivat haitallisia rotujen kannalle.”

Harry Laughlinista, Carnegien rahoittaman Cold Spring Harbor Laboratoriesin johtajasta Stanfordin presidenttiin David Starr Jordaniin, monet 1900-luvun alun amerikkalaiset tukivat eugeniikkaa. Edwin Black pani myös merkille, kuinka Rockefeller-säätiö perusti ja sponsoroi suuria eugeniikkainstituutioita Saksassa ja teki tiivistä yhteistyötä amerikkalaisten eugeniikkajärjestöjen kanssa. Sama Rockefeller-säätiö on nyt mukana suurissa rokote- ja kansainvälisissä tunnistushankkeissa[6]. Ja älä unohda, että Rockefellerin perustama Chase Manhattan työskenteli suoraan natsien kanssa auttaen heitä keräämään 20 miljoonaa dollaria vastineeksi 500 000 dollarista ja kohdentamaan juutalaisia ​​tilejä ja natseja pakenevia pakolaisia. [7] Nämä henkilöt yrittävät nyt päästä mukaan uuteen digitaaliseen dollariin. Älä välitä miestä verhon takana.

Se ei ollut vain rahaa; myös kuljetuksella oli oma roolinsa. Tunnettu antisemiitti ja Hitlerin kannattaja Henry Ford tuotti sotamateriaalia natseille ja auttoi kuljettamaan sitä Saksan halki. General Motors teki samoin. Kuten Washington Post kertoi:

“Yhdysvaltalaiset johtajat sekä GM:ssä että Fordissa muuttivat Saksan tehtaitaan sotilastuotantoon aikana, jolloin Yhdysvaltain hallituksen tiedot osoittavat, että he vastustavat edelleen Rooseveltin hallinnon kehotuksia lisätä sotilastuotantoa kotitehtaissaan.

Nämä yritykset eivät vain halunneet auttaa natseja, vaan he olivat hieman haluttomia auttamaan amerikkalaisia. He toimittivat natseille kumia, jota he tarvitsivat Puolaan hyökätäkseen, ja olivat pohjimmiltaan natsien kykyjen liikkeellepaneva voima. Useimmat amerikkalaiset autonvalmistajat olivat natsien linjassa muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.[8] General Electric käytti hyväkseen juutalaista orjatyövoimaa ja auttoi myös suoraan keskitysleirien rakentamisessa. He liittoutuivat Thyssenin kanssa, kuten aiemmin mainittiin, ja lopulta heistä tuli yritys, joka tunnetaan nyt nimellä “ThyssenKrupp”, joka on kuuluisa hisseistään ja yrityksistään puhdistaa yrityshistoriaansa.[9] Fred C. Koch, libertaaristen suosikkien Koch Brothersin isä, rakensi yhteistyössä William Rhodes Davisin kanssa sen, mitä NYT kutsui: “Kolmannen valtakunnan kolmanneksi suurin öljynjalostamo, tärkeä teollinen hammasratas Hitlerin sotakoneistossa”. Alcoalla, natsi-Saksan alumiinin toimittajalla, oli monopoli tuohon raaka-aineeseen, ja sen sijaan että se olisi käyttänyt sitä natsien tukehduttamiseen, se mahdollisti sen aktiivisesti. Standard Oil Company auttoi myös taloudellisesti ja aineellisesti käynnistämällä natsien koneita.[10] IG Farben vaikutti Saksan rahoitukseen (ja auttoi rakentamaan Auschwitzia)[11], International Harvester Company myi heille aseita[12] ja ITT auttoi valmistamaan lentokoneita[13]. ottanut ne aktiivisesti käyttöön. Standard Oil Company auttoi myös taloudellisesti ja aineellisesti käynnistämällä natsien koneita.[10] IG Farben vaikutti Saksan rahoitukseen (ja auttoi rakentamaan Auschwitzia)[11], International Harvester Company myi heille aseita[12] ja ITT auttoi valmistamaan lentokoneita[13]. ottanut ne aktiivisesti käyttöön. Standard Oil Company auttoi myös taloudellisesti ja aineellisesti käynnistämällä natsien koneita.[10] IG Farben vaikutti Saksan rahoitukseen (ja auttoi rakentamaan Auschwitzia)[11], International Harvester Company myi heille aseita[12] ja ITT auttoi valmistamaan lentokoneita[13].

Ja mitä olisikaan sotayritys ilman dokumentaatiota ja tiedustelua? Kuten he sanovat, “valokuvat tai sitä ei tapahtunut”, joten Kodak myi enemmän kuin mielellään valokuvalaitteita natseille. He jopa palkkasivat 250 orjatyöläistä keskitysleiriltä.[14] MGM, Paramount ja Fox pitivät natseja kiireisinä ja Disney teki heille elokuvia[15] – pitääkseen natsit paitsi kannattavina myös onnellisina. Propagandaa jaettiin Random Housen emoyhtiön Bertelsmann AG:n kautta, joka tuotti natsipropagandaa.[16] Woolworth[17] piti heidät hyvin varusteltuina. Dupont[18] ja Dow Chemical[19] auttoivat tuottamaan sotamateriaaleja, ja Coca-Cola loi Cokesta uuden version, Fantan, jatkaakseen myyntiä natsi-Saksassa[20]. Bushilla oli myös hyvät yhteydet IG Farbeniin, joka tuotti Zyklon-B:tä natseille,

Joten saatat ajatella, että jos nämä yritykset ja Amerikka ja länsi yleensä yrittäisivät kunnostaa toisen maailmansodan jälkeistä imagoaan ja vaatia voittoa natseista, he tekisivät kaikkensa murskatakseen jäljellä olevat natsit ja saattaakseen heidät vastuuseen hirvittävistä rikoksistaan. ihmisyyttä vastaan, eikö niin? No, tästä pääsenkin toiseen kohtaan:

2. Nato ja Yhdysvallat auttoivat natseja pakenemaan Saksasta ja sijoittamaan heidät ympäri maailmaa

Joten sen jälkeen kun länsi auttoi natseja pääsemään valtaan, pysymään vallassa ja elämään mukavasti samalla, kun he hyötyivät merkittävästi, heidän täytyi suojella sijoituksiaan. Joten he palkkasivat natseja erilaisiin tehtäviin. Käsittelen muutamia näistä sodan jälkeisistä natsiyhteyksistä, vaikka esimerkkejä on lukemattomia. Ensinnäkin, tiesitkö, että yksi Naton ensimmäisistä suurista järjestöistä oli pohjimmiltaan muuttunut natsiryhmä? Wehrmachtin entinen johtaja Hasso von Manteuffel[21] ehdotti sodan jälkeen nimeä uudelle divisioonalle väittäen, että Länsi-Saksa tarvitsi puolustusvoimia. Saksan liittotasavalta liittyi Natoon vuonna 1955, ja Bundeswehrista tuli turvasatama monille natsivirkamiehille ja sotilaille. Heidän kerrotaan joutuneen luopumaan aiemmista siteistään, mutta natseihin uskominen on parhaimmillaankin kyseenalaista. Lisäksi vastaako menneiden tekojen vannominen näiden tekojen katumiseen? Antaako se heille anteeksi? Nato luotiin ensisijaisesti vasemmistohallitusten vastustamiseen, ja se tarjosi natseille sopivan ympäristön jatkaa toimintaansa. [22] Tämä saattaa myös selittää, miksi CIA auttoi heitä.

Reinhard Gehlen oli natsivakoilija, sotarikollinen ja Wehrmachtin natsien vakoojajärjestön johtaja. Hänen asemansa tarkoitti sitä, että hänellä oli perusteellinen tietämys Venäjän taktiikoista ja kontakteista. Yhdysvallat rahoitti häntä ja auttoi Schutzstaffelin ja Sicherheitsdienstin (SS ja SD) tiedusteluupseerien kuntouttamisessa. SS-upseerit ja vakoojat, jotka pitivät Hitlerin ajan tasalla, eivät vain säästyneet Nürnbergin oikeudenkäynneiltä, ​​vaan myös länsihallitukset tarjosivat heille työtä. CIA investoi voimakkaasti ns. Gehlen-järjestöön ja käytti sitä Venäjän vakoomiseen. Tämä CIA:n valtuuttama ja rahoittama verkosto kehittyi lopulta Saksan viralliseksi CIA:n versioksi, Bundesnachrichtendienst Dienstsitz Pullachiksi,

Nämä natsit tarjosivat huonoa tiedustelutietoa, ja lopulta kävi ilmi, että he auttoivat muita natseja pakenemaan Saksasta Etelä-Amerikan kaltaisiin paikkoihin välttäen vastuuvelvollisuutta niin kutsuttujen “rottiköillä”. Pohjimmiltaan Yhdysvallat auttoi natseja kalkimaan käyttämällä CIA:ta rahoittamaan ja tukemaan Reinhardin pyrkimyksiä saada mahdollisimman paljon natseja pois Saksasta mahdollisimman pienellä vaivalla. Natsien rahanpesusta vastuussa olevaa järjestöä rahoitti CIA, ja se on nyt Länsi-Saksan tiedustelukoneisto.

Yhdysvallat käytti myös Ukrainaa alustana natsien läsnäolon luomiselle, mikä tosiasia on jäänyt suurelta osin huomiotta lännen lehdistössä. Kuten TeleSur raportoi, CIA rahoitti kahta projektia, “AERODYNAMIC” ja “CAPACHO”. Asiakirjoissa lainataan: “Projektin AERODYNAMIC tarkoituksena on varmistaa neuvostovastaisen Ukrainan vastarinnan hyödyntäminen ja laajentaminen kylmän ja lämpimän sodan tarkoituksiin…. Sellaiset ryhmät kuin Ukrainan korkein vapautusneuvosto (UHVR) ja sen Ukrainan kapinallisarmeija (OUN), Ukrainan korkeimman vapautusneuvoston (ZPUHVR) ulkomaanedustusto Länsi-Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä muut organisaatiot, kuten OUN / B:tä käytetään.”

Kaikki nämä järjestöt olivat fasistisia, sympatiaa natseja kohtaan tai seurasivat natseja. Yhdysvallat auttoi heitä paitsi laajentamaan asevoimiaan myös levittämään natsipropagandaansa. Nämä ryhmät osallistuivat aktiivisesti Ukrainan ja Puolan holokaustiin tai olivat sen jälkeläisiä. Mutta Yhdysvallat saattoi aseistaa heidät Venäjää vastaan, ja he tekivät sen.[25] Historioitsijat Per Anders Rudling ja Grzegorz Rossoliński-Liebe sekä politologi Ivan Katchanovski ovat kirjoittaneet heistä laajasti. Heidän osallistumisensa holokaustiin edellytti historiallista revisionismia integroituakseen paremmin yhteiskuntaan. Yhdysvallat tiesi kuitenkin tarkalleen, kenen kanssa he olivat tekemisissä. Ajatus siitä, että Yhdysvallat ei tiennyt olevansa tekemisissä natsien kanssa, kun otetaan huomioon heidän natsien mahdollistamisen historiansa, on absurdia. He tiesivät sen ja tekivät sen mahdolliseksi samasta vanhasta syystä – Venäjää, kommunismia tai vasemmistoa vastaan.

Yhdysvaltain avaruusohjelma työskenteli alun perin holokaustileirien ylläpitäjien kanssa, kuten Werner Von Braunin kanssa, joka toimi johtavissa tehtävissä NASA:ssa ja rakensi raketteja ja risteilyohjuksia.[26] Operaatio Paperclip ei rajoittunut NASA:han. Natsilääkärit Walter Schreiber ja Kurt Blome työskentelivät MKULTRA:n ja siihen liittyvien ohjelmien parissa käyttäen natsien kuulustelutekniikoita, jotka huumasivat ihmiset oksentamaan. Yhdysvallat oppi tämän natseilta, jotka puolestaan ​​saivat ideansa Yhdysvalloista.[27] Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä tämän ohjelman kautta tuoduista 1 600 natsitutkijasta ja Gehlenin kautta vietyistä tuhansista, tuhansista, jotka työskentelivät Naton hyväksi ja tuhansista CIA:n tukemista Ukrainassa ja muualla. Ei ole yllättävää, että natsien läsnäolo on edelleen olemassa,

Siksi keskustelu sellaisista ryhmistä kuin Azov-pataljoona, Svoboda, Patriot of Ukraine, Right Sector ja S14 on masentavaa. Siksi Jon Stewart, Disney, DoD ja ESPN voivat myöntää mitaleja Ukrainan natseille Sonnenrad-tatuoinneilla.[29] Tästä syystä holokaustista selviytyneiden perheet, jotka vaativat vahvasti Bushin perheen omaisuutta, eivät voineet haastaa oikeuteen.[30] Tästä syystä Nürnbergin oikeudenkäynnit eivät eliminoineet kaikkia natseja – länsimaiden hallitukset, yritykset, pankit ja lehdistö eivät olleet halukkaita luopumaan investoinneistaan. Natsit eivät hävinneet toista maailmansotaa; USA oli yhtä paljon natsi kuin natsitkin, panen japanilaiset keskitysleireihin ja historiaan rasismin, orjuuden, vähemmistöjen sorron, propagandaa ja paljon muuta. Tästä syystä Hitler antoi Yhdysvalloille kunnian alkuperäisistä ideoistaan, ja Alex Jonesia pidetään “vihahahmona” Facebookissa, mutta Yhdysvaltojen rahoittaman ja koulutetun[31] Azov-pataljoonan tukeminen on sallittua.[32] Tämä vie minut viimeiseen kohtaan.

3. Natsismi on palannut, ja se on pahempaa kuin koskaan.

Olen ollut useiden vuosien ajan mukana erilaisissa poliittisissa piireissä. Monissa oikeistopiireissä ja jopa ryhmissä, jotka väittävät olevansa puolueettomia, mutta enimmäkseen tukevat oikeistoa ja arvostelevat vasemmistoa, olen huomannut suuntauksen. Tämä suuntaus kohdistuu siihen, mitä voimme kutsua pinnalliseksi, tehottomaksi ja valtiokapitalistiseksi “vasemmistolaisiksi”. Tätä ilmiötä voidaan kutsua lyhyesti “entryismiksi”. Wikipedia määrittelee entismin “poliittiseksi strategiaksi, jossa organisaatio tai valtio rohkaisee jäseniään tai kannattajiaan liittymään toiseen, yleensä suurempaan, organisaatioon pyrkiessään laajentamaan vaikutusvaltaansa ja levittämään ideoitaan ja ohjelmaansa. Jos “sisääntulo” -organisaatio on vihamielinen tuloa kohtaan, voivatko tulokkaat harjoittaa jonkinasteista petosta ja kumoamista salatakseen sen tosiasian, että he ovat täysivaltainen organisaatio.” Tätä taktiikkaa kuvaili Liberty Hangout, organisaatio, joka tunnetaan työskentelystä valkoisten ylivallan kannattajan Jared Howen kanssa, joka on Chris Cantwellin ja hänen verkkosivustonsa ystävä ja säännöllinen avustaja. Liberty Hangout jakaa rutiininomaisesti republikaanien ja Trumpia kannattavaa propagandaa.

Et tietenkään voinut sanoa, että he olivat Trumpin kannattajia, ellet seurannut heitä silloin, kun he julistivat isoilla kirjaimilla: “AMERIKA ON JA TULEVAT AINA TRUMPIN MAA. JOE BIDEN IMEE” [linkki], “WE LOVE DONALD TRUMPIA” [linkki] ja “Kuningas Trump” [linkki]. Takana ovat ne ajat ja ajat, jolloin häntä verrattiin Ron Pauliin ja Jeesukseen Kristukseen. Nyt näet heidän profiilissaan vain alustan ja Ron DeSantisin tai heidän uuden katolisen sivunsa mainostamisen. He eivät ehkä saa samaa vuorovaikutusta kuin ennen, mutta he ovat varmasti soluttautuneet ja käännyttäneet monia ihmisiä oikealle siivelle. Jotkut jopa kääntyivät aktiivisesti natsismiin Jared Howen kautta.

Tämä ei kuitenkaan ole Liberty Hangout -hyökkäysartikkeli. Vaikka se saattaa olla perusteltua, en puutu siihen tässä. Mutta on huomattava, että libertaarien tulisi välttää sellaisen propagandan levittämistä, joka olisi palvellut hyvin CIA:n palkkalistoilla kylmän sodan aikana, varsinkin jos se muistuttaa natsien propagandaa, jota he rahoittivat suoraan kommunismin tai Venäjän vastustamisen varjolla. Se ei johdu siitä, että joku vastustaa vasemmistoa, että he ovat luonnostaan ​​hyviä; usein hän palvelee valtiota, jota väität vastustavasi.

Sanotaan, että jos intressisi ovat linjassa megayritysten, pankkien, hallituksen, historiallisesti voimakkaiden verilinjojen ja vastaavien kanssa, tuet väärää agendaa. Mutta monet jättävät huomiotta, että nämä ryhmät tukivat natseja, ja jatkavat niin. Disney, ESPN ja DoD jakoivat äskettäin mitaleja natseille, eivätkä megayritykset, pankit ja hallitus halua sinun ajattelevan sitä.

Monet oikeistolaiset väittävät, että pankit ja maailmanvallat ovat juutalaisten salaliitto, mutta jotkin suurimmista pankeista ovat peräisin instituutioista, jotka rahoittivat natseja. Älä unohda, että JP Morgan Chase on natsiinstituutio. Rockefellerit, jotka rahoittivat CBDC:tä ja suurta eugeniikkatutkimusta, rahoittivat natseja. Suuret auto-, viihde- ja elintarvikeyritykset hyväksyivät ne. Voimakkaita juutalaisia ​​saattaa olla, mutta rahoituslaitokset ja suuret talouden toimijat ovat lähempänä natseja ja fasismia. Tästä syystä natsiystävälliset organisaatiot ovat The Great Resetin takana[33], sen keulakuva voidaan jäljittää natsismiin[34], Bilderberg-ryhmää johtavat oikeistohahmot, kuten Peter Thiel, CIA:lla on kätensä kaikessa yhteiskunnassa. media, Twitter luovutettiin WEF:lle ja Facebookia hoitaa armeija- ja tiedustelukeskus.[35] Älä tee virhettä; ei vasemmisto ole vallassa. Ne, jotka saivat voimansa tuomitsemalla kommunismin ja Venäjän samalla kun oppivat hallitsemaan ajatuksiamme, puhettamme ja tekojamme, ryhtyivät pitämään keskitysleirejä, jotka muuttavat maailman sellaiseksi, jossa me kaikki olemme vankeja ja orjia, natsien ja heidän kannattajiensa jälkeläisiä. , valtion kapitalistit, jotka varastivat kaiken ja haluavat suojella maksamattomia tavaroitaan ja pakottaa meidät maksamaan vuokraa maasta, jonka he väittävät virheellisesti olevansa heidän.

He haluavat häiritä meitä, ja he tekevät sen kuten ovat aina tehneet. “Pelottava virus ulkomailta uhalta? Pelkää kiinalaisia ​​ja heidän lepakkoruokaansa! Teemme niin paljon propagandaa, että Aasian vastaiset viharikokset nousevat pilviin! Jätä huomiotta lännen rahoittama tutkimus, koska länsi on tavalliseen tapaan rahoittanut ongelmallisia asioita alueella, jota se nyt tuomitsee. Jos olet edes hieman väärässä COVIDin suhteen, poistamme sinut sosiaalisessa mediassa. Varo heidän pahoja vakoojailmapalloja ja teeskentele, etteivät ne ole sääilmapalloja, jotta voimme teeskennellä shokissa, että joku muu katselee toista maata! Entä ne venäläiset, jotka asettavat tukikohtia ja aseita ystävällisten maiden rajoille? kuka tekisi –

He kaikki haluavat sotaa! Katsokaa, kuinka lähelle he asettavat maansa kaikista tukikohdistamme! – Jacobin – Panssarisaaristo

– Ai niin, niin tehdään koko ajan, mutta se on vain ongelma, jos voimme osoittaa sormella ulkomailla. Ihmiset kyllästyvät siihen, eikö niin? No, katsokaa taivaalle, käy ilmi, että kaikki ne hallituksen edustajat, jotka sanoivat, ettei UFO-ongelmaa ollut, valehtelivat teille, ja nyt me olemme Good Government Agents™, emmekä koskaan valehtele teille enää! Rehellisesti sanottuna, lupaa, ylitä sydämeni ja toivon saavani Epsteinin! Ja älä myöskään kysy hänestä liikaa. Voi ja…”

Näin se menee koko ajan, ja niin se oli natsi-Saksan alussa. He olivat viettäneet niin paljon aikaa vieraiden maiden ihmisten pelottelemiseen saadakseen kontrollin, että halutessaan hallinnan he liittivät kaiken juutalaisiin ja väittivät olevansa vastuussa kaikista yhteiskunnan ongelmista ja ruohonjuuritasolla jokaisen ongelmien kerroksista. degeneroitunut” ryhmä. Jazzmusiikkia tehneistä mustista mustalaistanssiin, modernista taiteesta parodiaan, kaiken piti käydä läpi moraalitoimiston.[36] Tarvitsit luvan sanoa, tehdä tai saada palkkaa jostain. Kaiken piti palvella valtion etuja, kaikki oli valtion alisteista. Fasismi 101. Tämä koski myös sitä, mihin kirkkoon sait kuulua ja jopa saitko olla LGBT.

“6. toukokuuta 1933 Institute of Sexology, akateeminen säätiö, joka on omistautunut seksologiseen tutkimukseen ja homojen oikeuksien puolustamiseen, murtautui natseja tukevien nuorten miehitykseen. Muutamaa päivää myöhemmin kirjaston koko sisältö poistettiin ja poltettiin.” Instituutti edusti vähäosaisten tutkimista ja hoitoa sekä “transseksuaalisten ihmisten ymmärtämistä ja homoseksuaalisten, transsukupuolisten ihmisten ja naisten tasa-arvon vaatimista”.

Tämän kaiken pitäisi olla suojattua puhetta. Amerikassa, ensimmäisen ja neljännen muutoksen myötä, heidän pitäisi ainakin teeskennellä olevansa vapaa maa sensuroidessaan ihmisiä tällä tavalla. Mutta natsit yksinkertaisesti polttivat kirjat ja tukahduttivat puheen välittömästi. Eihän se täällä tapahtuisi, eihän? Hei odota. Meillä on Maailman talousfoorumi, historiallisesti natseista alavirtaan, ja se kertoo meille, että emme ansaitse henkistä yksityisyyttä tai vapautta, jos ajattelemme vääriä asioita.[38] Heillä on nyt Twitter ja he haluavat tehdä tekoälyn ja liittää sen talouteemme ja ostoihimme. Elon Musk haluaa “kopioida WeChatin”, Kiinan hallituksen valtionkapitalismiin käyttämän järjestelmän sosiaalisen luottofasismin muodossa. WEF haluaa estää viestisi ennen kuin ne saapuvat sosiaaliseen mediaan. Se on kuin kirjaa polttava kokous Minority Report.[40] Ja he kaikki haluavat yhdistää sen Rockefellerin tukemaan CBDC:hen, joka, haluan muistuttaa, olivat natsien ystäviä.

Joten anteeksi, jos luulen, että tämä globaali fasismi, johon olemme menossa, on pahempi kuin mikään aikaisempi fasismi, ja anteeksi, etten hyväksy heidän häiriötekijöitään tai valittuja kohteitani laimentaa ja kuluttaa energiaani. Ne kohdistuvat ulkomaalaisiin, vähemmistöihin tai johonkin muuhun uutiskierron osa-alueeseen, joten olemme kiireisiä taistelemme toisiamme vastaan, emmekä voi taistella heitä vastaan. Samaan aikaan he saavat kehittyneitä ja edistyneitä työkaluja hallitsemaan meitä kaikkia, ehkä tällä kertaa lopullisesti. Meillä ei ole paljon aikaa, ja joka sekunti, jonka tuhlaamme pikkukipinään, toinen valtion hyväksymä rikollinen pääsee vapaaksi. Toinen turha presidenttikausi on tulossa,

Joten kysy itseltäsi. Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka polttavat kirjoja, vai yksi niistä ihmisistä, jotka lukevat tarpeeksi tietääkseen, että näin on tapahtunut ennenkin ja ettei se ole koskaan hyväksi vapaudelle? Jos kuulut jälkimmäiseen leiriin, voit odottaa minulta hyvää täällä ja Agorist Nexuksessa. Jos emme pysäytä fasistista sortokoneistoa, se tuhoaa meidät kaikki, ja se tulee nopeammin kuin koskaan. Kiihdytetään yhdessä, eikö niin?

Viitteet:

[1] Harding, Jeremiah (2021),  Kuinka USA teki talebanit ,  Agorist Nexus

[2] Black, Edwin (2009) [2001]. IBM ja Holocaust: Strategic Alliance Between Natsi-Saksan ja Amerikan voimakkaimman yrityksen välillä  (Pehmeäkantinen kirja) (2. painos). Washington, D.C.: Dialog Press. OCLC958727212

[3] Black, Edwin (2012),  IBM:n rooli holokaustissa – mitä uudet asiakirjat paljastavat  Huffington Post

[4] Aris, Ben ja Campbell, Duncan (2004)  Kuinka Bushin isoisä auttoi Hitleriä nousemaan valtaan,  Huffington Post

[5] Turner, David (2012),  Holokaustin perusta: Amerikkalainen eugeniikka ja natsien yhteys ,  Jerusalem Post

[6] Harding, Jeremiah (2020),  Panopticon Rising: Covid19 ja eliitin orjuussuunnitelma  Agorist Nexus

[7] Breitman, Richard; Goda, Norman; Naftali, Timoteus; Wolfe, Robert (4. huhtikuuta 2005). “Hitlerin pankkitoiminta: Chase National Bank and the Rückwanderer Mark Scheme, 1936–1941”. Yhdysvaltain tiedustelupalvelu ja natsit . Cambridge University Press . s. 173-202. ISBN  978-0521617949

[8] Dobbs, Michael (1998)  Ford ja GM tutkittiin väitetyn natsiyhteistyön vuoksi ,  Washington Post

[9] UE News, (2003) Nasty Nazi Business  ranknfile-ue

[10] Stoller, Matt (2019)  Wall Street oli Amerikan ensimmäinen vihollinen toisessa maailmansodassa,  Foreign Policy

[11] Haettu 2023,  Auschwitzin verkkosivusto

[12] Quinn, Shane (2021):  Kuinka natsi-Saksa hyödytti Amerikan yrityksiä,  Global Village Space

[13] Sutton, Antony (1996), Wall Street ja Hitlerin nousu. New York: Buccaneer Books. ISBN 978-1-56849-726-6

[14] Friedman, John (2001)  Kodak’s Nazi Connections , The Nation

[15] Urwand, Ben (2013)  Jäätävä historia siitä, kuinka Hollywood auttoi Hitleriä,  Hollywood Reporter

[16] Manus, Elizabeth (1999)  Bertelsmannin natsien menneisyys saa huimia Yhdysvalloissa,  tarkkailija

[17] Newsweek Special Edition (2016)  Empire of Hatred: The Third Reich ,  Newsweek

[18] Aderet, Ofer (2019)  US Chemical Corporation DuPont auttoi natsi-Saksaa ideologian takia, israelilainen tutkija sanoo ,  Haaretz

[19] Sklar, Dusty (2016)  Doing Business with Hitler ,  Jewish Currents

[20] Blitz, Matthew (2018)  Kuinka Fanta luotiin natsi-Saksalle ,  Atlas Obscura

[21] Britannica, The Editors of Encyclopaedia. “Hasso, Manteuffelin paroni”. Encyclopedia Britannica, 10. tammikuuta 2023, Käytetty 16. elokuuta 2023.

[22] Zabecki, David (2021)  NÄILLÄ Naton kenraaleilla oli epätavallinen tausta: HE PALVELI KOLMANSSA VALTAKUNNASSA,  HistoryNet

[23] Barrett, Claire (2022)  KUN CIA MYÖSI NATSIEN VAKOLOJEN PÄÄLLE ,  HistoryNet

[24] Feinstein, Tamara (2005)  The CIA and Nazi War Criminals ,  National Security Archive Electronic Briefing Book No. 146

[25] Englanninkielinen TeleSur-verkkosivusto (2016)  Yhdysvallat yritti pakottaa natsijohtajan Ukrainaan toisessa maailmansodassa: CIA Leak ,  Telesur

[26] Neufeld, Michael (2019)  Wernher von Braun and the Nazis ,  PBS

[27] Jacobsen, Annie (2014)  Mitä kylmän sodan CIA:n kuulustelijat oppivat natseilta ,  Daily Beast

[28] Rubinstein, Alexander (2022)  Jon Stewart ja Pentagon kunnioittavat Ukrainan natseja Disney Worldissä ,  Grayzonessa

[29] Democracy Now -verkkosivusto (2004),  kaksi holokaustista selviytyjää haastaa Bushin klaanin natsisiteistä ,  Democracy Now

[30] Dwoskin, Elizabeth (2019)  Facebook kieltää ääriliikkeen johtajat, kuten Louis Farrakhanin, Alex Jonesin, Milo Yiannopouloksen, koska he ovat “vaarallisia” ,  Washington Post

[31] Lanlan, Huang ja Fandi Cui (2022)  GT tutkii: Todisteet viittaavat siihen, että Yhdysvallat on saattanut tukea uusnatsien Azov-pataljoonaa ,  Global Times

[32] Biddle, Sam (2022)  FACEBOOK ANTAA KIITOSTEN UKRAINAN UUSINATSIEN PATALjoonaa ,  JOS se taistelee Venäjää vastaan

[33] Harding, Jeremiah (2021)  The Great Reset Exploiting Disease for Profit and Power ,  Agorist Nexus

[34] Hughes, D. A. (2022). Wall Street, natsit ja syvän valtion rikokset . Propaganda keskiössä

[35] Harding, Jeremiah (2020)  Facebook ei ole yksityinen yritys ,  Agorist Nexus

[36] Holocaust Encyclopedia -sivusto –  PROPAGANDA- JA YLEISVALAISTUSMINISTERIÖ

[37] Holocaust Memorial -sivusto –  6. TOUKOKUUTA 1933: SEKSOLOGIAN INSTITUUTIN ryöstö

[38] WEF-verkkosivusto –  Davos AM23 – Oletko valmis aivojen läpinäkyvyyteen? – Englanti

[39] Yaccarino, Linda Twitterin toimitusjohtaja,  twiitti

[40] Goldberger, Inbal (2022)  Ratkaisu verkossa tapahtuvaan väärinkäyttöön? AI plus ihmisäly ,  WEF-verkkosivusto

Lähde: Frontnieuws.com

fiFinnish