19.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Vax-Gene-tiedostot: Ovatko sääntelyviranomaiset hyväksyneet troijalaisen?

6 min read
Vax-Gene-tiedostot: Ovatko sääntelyviranomaiset hyväksyneet troijalaisen?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/1nl8

Tiedemies Kevin McKernanin hälyttävä löytö DNA-kontaminaatiosta Pfizer- ja Moderna Covid -rokotepulloissa on herättänyt suurta huolta tiedeyhteisössä. Samaan aikaan raportoitu löydös on herättänyt kritiikkiä niiltä, ​​jotka nopeasti “demonisoivat” ketään, joka kyseenalaistaa “rokotteiden” turvallisuuden, tehokkuuden ja pyhyyden. McKernanin vastustajat – ja heitä on ollut paljon – ovat kritisoineet kaikkea vertaisarvioitujen julkaisujen puutteesta spekulaatioihin nimettömästi lähetettyjen pullojen elinkelpoisuudesta.

Älä nyt ymmärrä minua väärin. Kritiikki ja avoin keskustelu tieteellisessä tutkimuksessa ovat hyviä asioita. Kolmen vuoden sensuurin ja tukahdutetun tieteen ja lääketieteen keskustelun jälkeen yksi asia on selvä: sananvapaus on totuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Selvitetään toinen asia. Vertaisarviointijärjestelmä on pohjimmiltaan rikki. Samoilla toimijoilla, joilla on omat intressinsä lääketeollisuudessa, on kummallista kyllä, sama vaikutus tutkimus- ja julkaisuteollisuuteen. Kuten McKernan aivan oikein huomauttaa , ”markkinat vahvistavat tämän havainnon kauan ennen kuin perinteinen vertaisarviointi edes laittaa saappaansa jalkaan. Riippumaton märkälaboratorion lisääntyminen voittaa 3 nimetöntä lukijaa joka kerta. Tämä oli sitten syynä tulosten julkaisemiseen verkossa ja toimintakehotuksella alan tutkijoille, jotta ne voivat tarkistaa tulokset itsenäisesti.

Vastaa heidän soittamaansa puheluun. McKernanin tulokset – Pfizer-tuotteelle (BNT162b2) – ovat nyt riippumattomasti varmentaneet useat kansainvälisesti tunnustetut laboratoriot, jotka vahvistavat DNA-kontaminaation esiintymisen ja tason eri pulloissa ja erissä.

Joten kun kysytään “Onko tulos toistettavissa?” vastaus (ainakin Pfizer-tuotteelle BNT162b2) on “Kyllä”. Saastuminen on todellinen. Nämä tulokset saavat meidät nyt esittämään joitain muita kysymyksiä, jotka roikkuvat raskaasti ilmassa.

Kysymykset, kuten “Kuinka paha saastuminen on”, “Mitä sääntelyviranomaiset tekevät asialle” ja – kysymys kaikkien huulilla – “Mitä tämä tarkoittaa niille miljardeille, jotka ottivat pistoksen?”

Nämä kysymykset ansaitsevat vastaukset.

Joten kuinka paha saastuminen on? Tässä on otettava huomioon kaksi asiaa. Ensinnäkin, mitkä ovat kontaminaatiotasot ja toiseksi, mitkä ovat saastumisen komponentit. Kuten aiemmin on raportoitu , DNA-kontaminaatiotasot Pfizer BNT162b2 -tuotteessa ylittivät noin 18-70 kertaa sääntelyviranomaisten asettamat rajat. Nämä kontaminaatiotasot on vahvistettu myös itsenäisesti.

McKernan selittää Covidin PCR-testauksen saadakseen perspektiiviä näihin lukuihin .

– Sinut on luultavasti pyyhkäisty yhdellä noista nenäpuikoista saadaksesi Covid PCR:n. Sinua kutsutaan positiiviseksi alle 40-vuotiaalle CT:lle (syklin kynnys). Saamme alle 20-vuotiaille TT:t rokotteen saastumisen vuoksi. Se on miljoona kertaa enemmän kontaminaatiota kuin mitä positiiviseksi viruksen vuoksi kutsuttaisiin. Nyt virus, jota he pyyhkivät, on nenäsi limakalvosi ulkopuolella. Puhumme kontaminantista, jota ruiskutetaan ja joka ohittaa limakalvosi puolustuskyvyn miljoona kertaa suuremmilla pitoisuuksilla… Tässä on valtava ero siinä olevan materiaalin määrässä.

Tuoreessa BMJ-artikkelissa käsitelty valmistusprosessi osoittaa, kuinka DNA-kontaminaatio on voinut tapahtua. Kliiniset tutkimukset suoritettiin käyttämällä “prosessia 1”, joka sisälsi synteettisen DNA:n in vitro -transkription – olennaisesti “puhdas” prosessi. Tämä prosessi ei kuitenkaan ole käyttökelpoinen massatuotannossa, joten valmistajat vaihtoivat “Prosessi 2” -järjestelmään soittaakseen asioita. Prosessi 2 sisältää E. coli -bakteerien käytön plasmidien replikointiin.

Plasmidien saaminen pois E colista. voi olla haastavaa ja johtaa jäännösplasmideihin rokotteisiin. Mutta on toinenkin huolenaihe. Kun plasmidikontaminaatio havaitaan, on mahdollista, että läsnä on myös bakteeriendotoksiinia. Tämä endotoksiini voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia ruiskeena, mukaan lukien anafylaksia ja septinen sokki. Australialainen professori Geoff Pain on edelleen äänekkäin ja tarjoaa laajoja yksityiskohtia näistä endotoksiineista.

Plasmidien sekvensointi Pfizer-pulloista johti toiseen “vahingossa” tapahtuvaan löytöyn. Löydettiin jotain, mitä ei ollut Pfizerin EMA: lle ilmoittamassa sekvenssikartassa . Tätä kutsutaan SV40-promoottoriksi. SV40-promoottori on sekvenssi, joka käynnistää geeniekspression, kuten kytkimen. Se on myös voimakas ydinpaikannussignaali , mikä tarkoittaa, että se muodostaa ytimelle suuntaviivan. Koko SV40:n geneettinen sekvenssi tuli pahamaineiseen asemaan 1960-luvulla, kun sen havaittiin saastuttaneen Salkin poliorokotteen, mikä aiheutti syöpien lisääntymisen. Palaamme hetken kuluttua SV40-promoottorisekvenssin huolestuttavaan merkitykseen.

Myöhemmät kokeet viittaavat siihen, että suurin osa DNA-kontaminaatiosta on fragmentoitunutta, mikä ei suinkaan ole hyvänlaatuista. McKernan toteaa : “(Suurin osa) DNA:sta on itse asiassa lineaarinen, koska he käyvät läpi vaiheen, jossa yrittää fragmentoida tätä, ja (lineaarisella DNA:lla) on suurempi taipumus integroitua kuin pyöreällä plasmidi-DNA:lla.” Vaikuttaa siltä, ​​että merkittävä määrä DNA:ta on tässä muodossa ja aiheuttaa suuremman riskin ihmisille integroitumisriskin suhteen genomiin kuin pyöreä DNA.

Asiaa pahentaa – ikään kuin asiat voisivat pahentua – näyttää siltä, ​​että suuri osa DNA:sta on pakattu lipidinanohiukkasiin (LNP) . “Jos DNA todella on LNP:issä, meillä on erilaiset riskit, koska… tämä sitten transfektoi nisäkässolut ja siitä tulee geneettinen muutos. Se, integroituuko se genomiin, on toissijaista, se tosiasia, että saat vieraita DNA:ta soluun, on itsessään riski, koska se voi osittain ilmentyä tai sekaantua muiden transkriptio-, käännöskoneistojen kanssa. siellä”, McKernan selittää .

Kerrataanpa. Meillä on DNA:ta, joka on enimmäkseen pakattu LNP:hen, joka on suunniteltu kulkemaan kaikkialla kehossa ja tunkeutumaan soluihin kuljettaen geneettistä lastia kuin troijan hevonen. Osa tästä DNA:sta saattaa sisältää SV40-promoottorisekvenssin – sekvenssin, jonka tiedetään muodostavan ytimeen ja käynnistävän geeniekspression. McKernan ilmaisee ilmeisen huolensa: “Jos (SV40-promoottori) integroituu genomiin, se käynnistää geenin ilmentymisen kaikkialla, missä se laskeutuu. Jos tämä sattuu olemaan onkogeeni (syöpää aiheuttava geeni), sinulla on ongelmia.”

Tämä, hyvä lukija, on vain yksi monista mahdollisista haitallisista vaikutuksista, joita synteettisen DNA:n injektio ihmisiin voi aiheuttaa.

Tieteellinen kirjallisuus tunnustaa, että pelkkä vieras/synteettinen DNA voi olla onkogeeninen (syöpää aiheuttava), tarttuva ja protromboottinen . Lisäksi viruspromoottorin, kuten SV40:n, genominen integraatio voi edistää syöpää, ja sen tiedetään hyvin aiheuttavan leukemiaa geeniterapiatutkimuksissa.

Voit nähdä, miksi tiedemiehet ovat huolissaan. Nämä huolenaiheet esitettiin FDA : lle 16. kesäkuuta 2023. Mitä he ovat tehneet näillä kysymilläsi tiedoilla? Luultavasti arkistoi sen laatikkoon jossain syvässä pimeässä varastossa sanojen ‘silmäyksellä’ ja ‘conspire’ välissä.

Kun otamme huomioon edellä mainitun, on selvää, miksi geneettisen tieteen alalla on olemassa tiukkoja oikeudellisia sääntöjä, erityisesti silloin, kun se koskee ihmisiä. Säännöt, jotka on suunniteltu (itse asiassa) pitämään ihmiset turvassa mahdollisilta tunnetuilta ja tuntemattomilta seurauksilta, jotka aiheutuvat ihmiselämän geneettisen eheyden sekoittamisesta. Mikä vie meidät seuraavaan kysymykseen:

“Mitä sääntelyviranomaiset tekevät asialle?” Sen perusteella, mitä voimme kertoa, ei mitään.

Riippumattomasti todennettu kontaminaatio yksin kertoo vakavasta laadunvalvontaongelmasta, johon FDA:n, TGA:n ja EMA:n kaltaisten tahojen on kiinnitettävä välitöntä huomiota. Yhdistettynä merkittäviin haittatapahtumiin ja lisääntyviin kuolleisuuslukuihin ympäri maailmaa nämä laukaukset olisi pitänyt peruuttaa kaksi vuotta sitten. Itse asiassa oletamme, että niitä ei olisi koskaan pitänyt hyväksyä.

Tämä avautuva tarina ei suinkaan ole ohi. Vakavia kysymyksiä on kysytty, onko nämä tuotteet, joita on ruiskutettu miljardeille eri puolilla maailmaa, hyväksytty laittomasti.

Ärsyttävä paljastus esitettiin eräässä kirjoittajista hiljattain julkaistussa maamerkkijulkaisussa . Vaikuttaa siltä, ​​että jopa ilman DNA-kontaminaatiota “niin kutsutut “rokotteet” täyttivät alusta alkaen lailliset määritelmät geneettisesti muunnetuiksi organismeiksi luokitelluiksi. Siksi he vaativat GMO-lupia. Näyttäisi siltä, ​​että lisenssit puuttuvat.

Australian liittovaltion tuomioistuinta pyydetään tarkastelemaan tätä asiaa Pfizeria ja Modernaa vastaan ​​äskettäin geeniteknologialain nojalla nostetussa oikeudenkäynnissä . Australian TGA:lle ja geeniteknologian sääntelyviranomaiselle annettiin perusteellisia tietoja GMO:n ja synteettisen DNA:n saastumisesta asiasta vastaavien lakimiesten toimesta, mutta kumpikaan virasto ei ole vaivautunut vastaamaan tai kommentoimaan.

Lehdistölle antamassaan lausunnossa neuvova asianajaja Katie Ashby-Koppens sanoo: “Otimme tämän tapauksen, koska kumpikaan asianmukaisista sääntelyviranomaisista ei tehnyt asialle mitään. Hoitotuotevirasto ja geenitekniikan virasto saivat vuonna 2022 ilmoituksen, että nämä tuotteet sisältävät GMO:eja eivätkä ole toimineet. Kansalaisten tehtävä on tehdä se, mitä Australian hallitus ei tee.”

“Jokainen henkilö, joka on injektoitu näillä tuotteilla, on saanut GMO:n, jota ei ole käyty läpi asiantuntevan sääntelyprosessin tässä maassa. Ihmisen genomi voitiin muuttaa pysyvästi, eikä kenellekään kerrottu.”

Jos kaikki tämä paljastuu, sääntelyelimet ovat parhaimmillaan laiminlyöneet velvollisuutensa suojella ihmisiä. Pahimmillaan he ovat olleet osallisina rikokseen, jolla on seurauksia maailman väestölle ja tuleville sukupolville.

Vastatakseni viimeiseen kysymykseen kaikkien huulilla oleva kysymys: “Mitä tämä tarkoittaa niille miljardeille, jotka ottivat pistoksen?” Saatamme pian alkaa vastata tähän kysymykseen tarkemmin kehittämällä qPCR-pakkauksia Long Covidin ja Long Vaxin erottamiseksi ja sen määrittämiseksi, onko rokotesekvenssejä läsnä ihmisen kudosnäytteissä.

Julkaistu Creative Commons Attribution 4.0:n kansainvälisellä lisenssillä
Uusintapainosta varten aseta kanoninen linkki takaisin alkuperäiseen Brownstone Instituten artikkeliin ja tekijään.