Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Vanessa Renner: CDC myönsi rokotusten epäonnistumisen: Rokotetut ihmiset ovat alttiimpia uudelle koronavariantille kuin rokottamattomat

2 min lukea
Vanessa Renner: CDC myönsi rokotusten epäonnistumisen: Rokotetut ihmiset ovat alttiimpia uudelle koronavariantille kuin rokottamattomat

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/g3ek

Alkaako plandemia uudestaan? Tämä pelko painaa tällä hetkellä kasvavan koronahälytyksen vuoksi – jotkut toimielimet ovat jo ryhtyneet toimenpiteisiin uudelleen. Tietysti oletettu tappajavirus odottaa nyt uusilla mutaatioilla: USA:n Centers for Disease Control and Prevention (CDC) -sivustolla on parhaillaan tietoa vakavasti mutatoidusta variantista BA.2.86 (“Pirola”). Mausteinen: CDC:n mukaan rokotetut ovat erityisen vaarassa.

CDC: n verkkosivuilla lukee:

Sen perusteella, mitä CDC nyt tietää, nykyiset COVID-19:n havaitsemiseen käytetyt testit ja hoitoon käytetyt lääkkeet näyttävät olevan tehokkaita tämän muunnelman kanssa. BA.2.86 saattaa olla kykenevämpi aiheuttamaan infektioita ihmisillä, joilla on aiemmin ollut COVID-19 tai jotka ovat saaneet COVID-19-rokotteen. Tutkijat arvioivat tulevan, päivitetyn COVID-19-rokotteen tehokkuutta. CDC:n nykyinen arvio on, että tämä päivitetty rokote vähentää tehokkaasti vakavia sairauksia ja sairaalahoitoa. 

Käännetty: CDC:n nykyisten löydösten perusteella nykyiset COVID-19:n havaitsemiseen ja hoitoon tarkoitetut testit näyttävät olevan tehokkaita tässä versiossa. BA.2.86 saattaa todennäköisemmin aiheuttaa tartunnan ihmisillä, joilla on aiemmin ollut COVID-19 tai jotka on rokotettu COVID-19:ää vastaan. Tutkijat arvioivat parhaillaan tulevan päivitetyn COVID-19-rokotteen tehokkuutta. CDC:n tämänhetkinen arvio on, että tämä päivitetty rokote vähentää tehokkaasti vakavia sairauksia ja sairaalahoitoja.

CDC.gov

Alla on ystävällisesti huomioitava, että nykytilanteen mukaan BA.2.86 ei johda vakavien sairauksien lisääntymiseen – mutta tämä arvio voi vielä muuttua, varoittaa.

Ottaen huomioon, että jopa aiemmat tartunnat muilla koronaviruksilla voivat laukaista immuniteetin SARS-CoV-2:ta vastaan, väite, jonka mukaan toipuneet ovat erityisen vaarassa, vaikuttaa erittäin rohkealta. Sitä vastoin kehutut rokotteet aiheuttavat parhaimmillaan immuunivasteen sen variantin piikkiproteiinia vastaan, jota varten ne on kehitetty – vastaavilla mutaatioilla “tehokkuus” menetetään nopeasti. Se, että rokotetut ovat alttiimpia infektioille kuin rokottamattomat, on osoitettu jo aikaisemmissa muunnelmissa – jopa CDC:n omissa tutkimuksissa .

Vaikka uusia koronageenin terapeuttisia aineita testataan vain hiirillä ja on joka tapauksessa erittäin epätodennäköistä, että tähän mennessä epäonnistuneet valmisteet kehittävät yhtäkkiä taianomaisesti merkittävän suojaavan vaikutuksen “päivityksen” jälkeen, erityisesti uutta, mutatoitunutta varianttia vastaan. , CDC suosittelee otsikon “Ennaltaehkäisytoimenpiteet” (ennaltaehkäisevät toimenpiteet) alla ensisijaisesti: “Ota COVID-19-rokotteet” – uusien rokotteiden pitäisi olla saatavilla jo syyskuun puolivälissä.

Melkein jää sellainen käsitys, että ihmiset ovat ymmärtäneet, että tähän mennessä rokottamattomat eivät ole jatkossakaan kokeellisten geeniterapialääkkeiden kohderyhmä. Ehkä toinen tai toinen rokote ryntää seuraavaan rokotteeseen hyvin nopeasti, kun hänelle kerrotaan, että aiemmat injektiot tekivät heistä herkempiä? Itse asiassa suurimmalle osalle rokotetuista olisi pitänyt jo aikoja sitten tajuta, etteivät he tee terveydelleen mitään palvelusta oletettavasti vaarattomalla “pistolla”: CDC:n tosiasiallinen myöntäminen, että rokotustilauksella oli taipumus vahingoittaa immuunijärjestelmää. järjestelmä on aivan liian paljastava ja vahvistaa täällä taas kaikki niin sanotut “salaliittoteoriat”.

fiFinnish