Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Dr. Coleman: Kymmenen SUURINTA ja vaarallisinta valhetta

12 min lukea
Dr. Coleman: Kymmenen SUURINTA ja vaarallisinta valhetta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ny4z

Tämän petoksen alusta lähtien on ollut selvää, varsinkin siitä hetkestä lähtien, kun salaliittolaiset todella vakavisivat ja alkoivat vakavasti pettää ja sortaa, että kaikki mitä tapahtuu, liittyy toisiinsa. Kuten olen sanonut kolme ja puoli vuotta, mikään ei tapahdu sattumalta. Kaikki on yhteydessä. Ei ole sattumia, kirjoittaa Dr. Vernon Coleman .

Meidän on oltava jatkuvasti tietoisia siitä, että olemme hyökkäyksen kohteena ja että tässä sodassa on enemmän vaakalaudalla kuin missään muussa koskaan käydyssä sodassa. Tämä ei ole sotaa alueesta tai tietystä resurssista, kuten öljystä, kullasta tai vehnästä. Tämä on sotaa vapautemme, itsenäisyytemme, yksilöllisyytemme ja inhimillisyytemme puolesta.

Vuoden 2020 alussa hermostuin sanoista, joilla kuvailisin sitä, mitä uskoin tapahtuvan. Minun on myönnettävä, että mietin pitkään ja hartaasti ennen kuin kutsuin ensimmäistä videotani Coronavirus – The Hoax of the Century. Pelkäsin, että ihmiset luultavasti luulevat minua vainoharhaiseksi tai hulluksi. Valitsin sanan “huijaus” tarkoituksella, koska minusta se tuntui siltä.

Muutamat ihmiset pitivät minua tietysti hulluna, mutta yhä useammat ihmiset heräävät, emmekä ole niin yksinäisiä kuin olimme kaikki ne kuukausia sitten. Salaliittolaiset ja mikä tärkeintä, yhteistyökumppanit – sillä heitä on monia – ovat nyt selvästi hulluja. He ovat luoneet kokonaisen sanakirjan omituisista termeistä, kuten kestävyys, monimuotoisuus, osallisuus ja läpinäkyvyys – joista he eivät ymmärrä mitään – tekosyynä ahneuteen, julmuuteen, tietämättömyyteen, itsekkyyteen ja järjettömään henkilökohtaisen oikeutensa ja perusteettoman itsevanhurskautensa tunteeseen. on antanut heille heidän mukaansa oikeuden istua ambulanssien ja paloautojen edessä, häiritä ihmisten elämää ja vahingoittaa omaisuutta heidän kampanjoissaan näennäistieteen puolesta, joka on rakennettu naurettavan kyvyttömille ja vääristyneille teorioille. Tällaista kaaosta aiheuttavan ekoterrorismin kultin hullut jäsenet näyttävät unohtaneen käyttäytymisen perusperiaatteet, kuten kunnioituksen, ihmisarvon ja säädyllisyyden. Ja tietysti he ovat liian tietämättömiä, liian ennakkoluuloisia, liian puolueellisia ja liian naiveja ymmärtämään, että he pelaavat heille suunniteltuja rooleja. Ei koskaan olisi tarpeeksi salaliittolaisia ​​valloittamaan maailmaa. Yhteistyökumppanit, puoliälyiset, maskeja pukevat, rokotetut idiootit, jotka osallistuivat heränneen vallankumoukseen, ovat yhtä syyllisiä tapahtuneeseen ja tapahtuvat edelleen, kuten hullut miljardööripankkiirit ja globalistit, ja ovat aina olleet. Ja tietysti he ovat liian tietämättömiä, liian ennakkoluuloisia, liian puolueellisia ja liian naiveja ymmärtämään, että he pelaavat heille suunniteltuja rooleja. Ei koskaan olisi tarpeeksi salaliittolaisia ​​valloittamaan maailmaa. Yhteistyökumppanit, puoliälyiset, maskeja pukevat, rokotetut idiootit, jotka osallistuivat heränneen vallankumoukseen, ovat yhtä syyllisiä tapahtuneeseen ja tapahtuvat edelleen, kuten hullut miljardööripankkiirit ja globalistit, ja ovat aina olleet. Ja tietysti he ovat liian tietämättömiä, liian ennakkoluuloisia, liian puolueellisia ja liian naiveja ymmärtämään, että he pelaavat heille suunniteltuja rooleja. Ei koskaan olisi tarpeeksi salaliittolaisia ​​valloittamaan maailmaa. Yhteistyökumppanit, puoliälyiset, maskeja pukevat, rokotetut idiootit, jotka osallistuivat heränneen vallankumoukseen, ovat yhtä syyllisiä tapahtuneeseen ja tapahtuvat edelleen, kuten hullut miljardööripankkiirit ja globalistit, ja ovat aina olleet.

Koska kaikki, mikä meille on tapahtunut, on tapahtunut eristyksissä, ja joskus on vaikea nähdä, miten se kaikki liittyy toisiinsa, olen koonnut kymmenen suurimman valheen, joita salaliittolaiset ovat kertoneet viimeisen kolmen vuoden aikana – ja näytän sinulle, kuinka ne liittyvät toisiinsa. ihmiskunnan historian suurimmassa ja pahimmassa petoksessa. Kaikki nämä valheet on suunniteltu kannustamaan noudattamaan sääntöjä ja johtamaan meidät suureen nollaukseen.

Aloitan kymmenen parhaani listan alareunasta – numerolla kymmenen.

Ja listallani kymmenen on itse väärennöspandemia – koronavirushuijaus, joka iski maailmaan vuoden 2020 alkukuukausina ja joka tietysti perustui valtavaan valheeseen. He kertoivat meille, että olimme kaikki suuressa vaarassa, vaikka emme olleet, mutta he halusivat pelotella meitä. Totuus on, että covid-19-infektio, jonka epäpätevät matemaatikot sanoivat tappavan miljoonia ihmisiä, ei ollut muuta kuin vuosiinfluenssa – ja se oli myös melko vaatimaton versio flunssasta. Hallituksen tilastot osoittavat, että flunssa katosi, kun covid-19 oletettavasti uhkasi olemassaoloamme. Ja todellisten covid-19-kuolemien määrä ei ollut suurempi kuin kuolleiden määrä joidenkin melko yleisten flunssakausien aikana. Lisäksi hallitukset tiesivät maaliskuussa 2020, että covid-infektio ei virallisesti ollut pahempi kuin flunssa. Ennen kuin kaikki meteli alkoi, covid-19-infektio laskettiin virallisesti samalle vaaralle kuin tavallinen flunssa. Se kaikki on tallennettu. Ja vuosien 2020 ja 2021 kuolleisuusluvut osoittavat, että näinä vuosina kuolleiden määrä ei ollut suurempi kuin muina vuosina. Covid-pandemia oli huijaus.

Listallani sijalla yhdeksän on PCR-testi, jolla viralliset covid-luvut näyttävät paljon pahemmilta kuin ne olivat. PCR-testiä ei tietenkään koskaan ollut tarkoitettu käytettäväksi covid-19-testinä, ja se oli täysin hyödytön tähän tarkoitukseen. Kaikki tiesivät sen. Tai olisi pitänyt tietää. Silti hallitukset kaikkialla käyttivät PCR-testiä leimatakseen miljoonia potilaita – ja miljoonia kuolemia – virheellisesti covidiin liittyviksi. Ihmiset, jotka kuolivat sydänkohtauksiin, syöpään, valtatieryöstöihin, linja-autojen yli ajamiseen ja taivas tietää mihin muuhun, luokiteltiin virheellisesti covidin uhreiksi. Post mortemia ei tehty – kätevästi – koska viranomaiset katsoivat, että oli liian vaarallista tehdä testejä potilaille, jotka oli leimattu kuolleiksi influenssaan. Murhaavia hoito-ohjelmia otettiin käyttöön massat ja tehokkaat hoito-ohjelmat kiellettiin. Tuhannet teurastivat vanhuksia tappavalla morfiini- ja bentsodiatsepiinirauhoitteella. Olin varoittanut maaliskuussa 2020, että vanhusten tuhoaminen oli yksi covid-huijauksen tavoitteista. Kaksi muuta tavoitetta, joista varoitin noin kaksi ja puoli vuotta sitten, olivat suunnitelma pakollisten rokotusohjelmien käyttöönotosta ja suunnitelma väitetyn pandemian käyttämisestä käteisen eroon. Väärin käytetty ja väärin käytetty PCR-testi on aina ollut olennainen osa pandemian saamista näyttämään todelliselta: se oli tärkeä osa valhetta. Tuhannet teurastivat vanhuksia tappavalla morfiini- ja bentsodiatsepiinirauhoitteella. Olin varoittanut maaliskuussa 2020, että vanhusten tuhoaminen oli yksi covid-huijauksen tavoitteista. Kaksi muuta tavoitetta, joista varoitin noin kaksi ja puoli vuotta sitten, olivat suunnitelma pakollisten rokotusohjelmien käyttöönotosta ja suunnitelma väitetyn pandemian käyttämisestä käteisen eroon. Väärin käytetty ja väärin käytetty PCR-testi on aina ollut olennainen osa pandemian saamista näyttämään todelliselta: se oli tärkeä osa valhetta. Tuhannet teurastivat vanhuksia tappavalla morfiini- ja bentsodiatsepiinirauhoitteella. Olin varoittanut maaliskuussa 2020, että vanhusten tuhoaminen oli yksi covid-huijauksen tavoitteista. Kaksi muuta tavoitetta, joista varoitin noin kaksi ja puoli vuotta sitten, olivat suunnitelma pakollisten rokotusohjelmien käyttöönotosta ja suunnitelma väitetyn pandemian käyttämisestä käteisen eroon. Väärin käytetty ja väärin käytetty PCR-testi on aina ollut olennainen osa pandemian saamista näyttämään todelliselta: se oli tärkeä osa valhetta. Olin varoittanut maaliskuussa 2020, että vanhusten tuhoaminen oli yksi covid-huijauksen tavoitteista. Kaksi muuta tavoitetta, joista varoitin noin kaksi ja puoli vuotta sitten, olivat suunnitelma pakollisten rokotusohjelmien käyttöönotosta ja suunnitelma väitetyn pandemian käyttämisestä käteisen eroon. Väärin käytetty ja väärin käytetty PCR-testi on aina ollut olennainen osa pandemian saamista näyttämään todelliselta: se oli tärkeä osa valhetta. Olin varoittanut maaliskuussa 2020, että vanhusten tuhoaminen oli yksi covid-huijauksen tavoitteista. Kaksi muuta tavoitetta, joista varoitin noin kaksi ja puoli vuotta sitten, olivat suunnitelma pakollisten rokotusohjelmien käyttöönotosta ja suunnitelma väitetyn pandemian käyttämisestä käteisen eroon. Väärin käytetty ja väärin käytetty PCR-testi on aina ollut olennainen osa pandemian saamista näyttämään todelliselta: se oli tärkeä osa valhetta.

Kahdeksas listallani ovat lukitukset, joiden kerrottiin suojelevan meitä. Iso, iso valhe. Tietysti alusta asti oli selvää, että sulkemiset eivät auta, mutta ne aiheuttaisivat valtavaa vahinkoa. Nykyään niin sanotut asiantuntijat kaikkialla raportoivat ilmeisen hämmästyneenä, että ihmisten lukitseminen koteihinsa, hoitokodin potilaiden eristäminen ja koulujen sulkeminen on aiheuttanut valtavia psyykkisiä vahinkoja. Ja sairaalaosastojen sulkeminen (sairaanhoitajat olivat kiireisiä TikTok-videoiden tekemisessä) on johtanut valtavaan sairauksien ja kuolemantapausten lisääntymiseen – kasvu jatkuu vuosikymmeniä. Lapset vaurioituivat erityisen pahasti, ja tuhannet ovat nyt syvästi masentuneita ja tarvitsevat kipeästi apua, jota he eivät koskaan saa. Tämä kaikki oli ennakoitavissa – katsokaa vain videoita, jotka tein, kun lukituksia ehdotettiin ensimmäisen kerran. Ison-Britannian hallitus on käynnistänyt koronatutkimuksen lääkäreiden ja muiden todistajien kanssa – joka näyttää muodostuvan suurelta osin anteeksipyynnöistä. Olen toimittanut todisteet siitä, että varoitin kaikista ongelmista – ja osoitin, että covid-pelko oli huijausta – alusta alkaen. Mutta tietenkään minua ei ole vielä kutsuttu todistamaan. Pelkään, että tutkinta on farssi, joka on tarkoituksella suunniteltu välttämään se valitettava tosiasia, että jokainen, joka puhui totuutta, vaiennettiin ja demonisoitiin.

Listan numero seitsemän ovat naamarit, jotka otettiin käyttöön ja tehtiin pakollisiksi lähes kaikkialla, vaikka selkeitä todisteita siitä, että maskien käyttämisestä oli paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. Lisäksi käytöstä poistetut maskit aiheuttavat paljon enemmän vahinkoa luonnolle ja ympäristölle kuin muovipussit koskaan. On odotettavissa, että naamioita käyttävät idiootit kauhistuttivat lapsia ja hidastivat vauvojen ja taaperoiden kehitystä. Lisäksi maskin käyttäjillä oli todennäköisyys saada rintatulehdus. Ja todistaen jälleen faktantarkistajien olevan väärässä, on selvää, että naamiot nopeuttavat syövän kehittymistä ja uusiutumista, koska ne vaikuttavat veren happitasoihin. Ihmisten pakottaminen käyttämään naamioita oli osa prosessia, jossa väestö pakotettiin noudattamaan vaatimuksia, ja siksi se oli lisäys täysin absurdiin kierrätysohjelmaan, joka oli kauan sitten osoittautunut täysin tuhlattavaksi ja turhaksi sekä kalliiksi, mutta jota nykyään pidetään hullujen ja tietämättömien kultistien uskonto – ne traagiset sielut, jotka onneksi lajittelevat roskansa, pesevät vanhat jogurttirasiansa arvokkaalla vedellä ja sitten sulkevat silmänsä siltä, ​​että kierrätysmateriaali yleensä poltetaan tai heitetään pois – yleensä sen jälkeen, kun se on saapunut kuljetetun puoliväliin. maailman ympäri. Kierrätysohjelma on aiheuttanut valtavia vahinkoja ympäristölle. mutta jota hullut ja tietämättömät kultistit pitävät nykyään uskontona – ne traagiset sielut, jotka onneksi lajittelevat roskat, pesevät vanhat jogurttirasiansa arvokkaalla vedellä ja sitten sulkevat silmänsä siltä, ​​että kierrätysmateriaalia yleensä poltetaan tai heitetään pois – yleensä sen jälkeen, kun se on kuljetettu puoliväliin maailmaa. Kierrätysohjelma on aiheuttanut valtavia vahinkoja ympäristölle. mutta jota hullut ja tietämättömät kultistit pitävät nykyään uskontona – ne traagiset sielut, jotka onneksi lajittelevat roskat, pesevät vanhat jogurttirasiansa arvokkaalla vedellä ja sitten sulkevat silmänsä siltä, ​​että kierrätysmateriaalia yleensä poltetaan tai heitetään pois – yleensä sen jälkeen, kun se on kuljetettu puoliväliin maailmaa. Kierrätysohjelma on aiheuttanut valtavia vahinkoja ympäristölle.

Valheluetteloni sijalla kuusi on sota – näennäisesti Venäjän ja Ukrainan välillä, mutta todellisuudessa tietysti Naton ja Venäjän välillä. Länsimedia antaa tarkoituksella vääriä tietoja sodasta ja piilottaa sen tosiasian, että sota luotiin energian ja elintarvikkeiden hintojen nostamiseksi. Eurooppalaisille aiheutuneet vahingot ovat kääpiöisemmät kuin Afrikassa, jossa sadat miljoonat ihmiset näkevät nälkään ja kuolevat. Tämä on osa väestönvähennysohjelmaa, jota salaliittolaiset pitävät välttämättömänä. Biden ja hänen ystävänsä räjäyttivät Nord Stream -putkilinjan maksimoidakseen vahingot Euroopalle ja Afrikalle sekä maksimoidakseen Yhdysvaltojen voitot.

Numero viisi nolossani luettelossani on valhe, jonka mukaan maailma on ylikansoitettu ja ruokapula. Totuus on tietysti se, että ruokaa on runsaasti, mutta suuri osa siitä menee hukkaan. EU:n ruokavuorten olisi pitänyt tehdä selväksi jo kauan sitten, että maailmalla on tarpeeksi ruokaa. Lisäksi todisteet osoittavat selvästi, että maapallo pystyy helposti käsittelemään monia miljardeja ihmisiä. Ylikansoitusta ei ole – se on vain yksi monista myyteistä, jotka sopivat pahoille, ahneille globalisteille.

Valheluettelon sijalla neljä on covid-19-rokote – myrkyllisin koskaan valmistettu lääke ja myös ylimainostuin ja vaarallisin ylimyyty. Kaikki lääkärit tai sairaanhoitajat, jotka ovat antaneet tai edistäneet covid-19-rokotetta, tulisi pidättää lähes kaikkien olemassa olevien eettisten sääntöjen rikkomisesta. Potilaita ei kuultu kunnolla, sivuvaikutukset jätettiin huomiotta ja tukahdutettiin, ja tietysti niin sanottuja rokotteita massamarkkinoitiin ilman asianmukaista testausta. Näemme jo joukkorokotusohjelman hirvittävät lyhyen aikavälin seuraukset, ja pelkään, että pitkän aikavälin seuraukset ovat käsittämättömän kauheita. Lääketieteellinen laitos tietysti jatkaa edelleen valhetta ja monia rokotteiden aiheuttamia kuolemia, on diagnosoitu ja luokiteltu väärin. Lisäksi keuhkocovidin tekosairaus, kun oireet ovat todellisia, on seurausta rokoteohjelmasta. Mielestäni on myös tarpeellista huomauttaa, ettei vain covid-19-rokote – tai niin sanottu rokote – ole aiheuttanut valtavia vahinkoja. Niin lapsille kuin aikuisillekin edistettävä loputon määrä rokotusohjelmia tuhoaa immuunijärjestelmän ja aiheuttaa monia sairauksia. Lääketieteellinen laitos ja poliitikot ovat kieltäneet keskustelun rokotteista, ja vuosi tai kaksi sitten BBC, halveksittava propagandakoneisto, teki selväksi, että heillä ei ollut aikomusta haastatella ketään, joka kyseenalaistaa rokotteet “ovatko ne oikeita vai vääriä”. Heidän sanansa. Ymmärrän, miksi laitos on kauhuissaan: rokotteita ei ole koskaan testattu lopullisesti, yksittäin tai yhdessä, joten kaikki keskustelu ja väittely on kiellettyä. Saatavilla olevat todisteet viittaavat siihen, että ne kaikki pitäisi kieltää. Mielestäni rokotteista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Mutta valheita vain tulee.

Olemme nyt kolmen viimeisen valheeni ääressä viimeisen kolmen vuoden aikana.

Kolmanneksi listallani on käteisen poistaminen ja digitaalisten valuuttojen käyttöönotto. Kuten kaikki muutkin kohdat kymmenen parhaani mukaan, viranomaiset väittävät, että meidän etumme on luopua käteisestä ja ottaa käyttöön digitaaliset valuutat. Valitettavasti massat ovat hyväksyneet valheen, että se on meidän eduksemme, ja he lataavat innokkaasti sovelluksia ja maksavat kaikesta korteillaan, älypuhelimillaan, hulluilla älykelloillaan ja implantteillaan. Käteiskäytöstä luopuminen antaa viranomaisille mahdollisuuden valvoa kaikkea toimintaamme. He voivat päättää, mihin käytämme rahamme ja kuinka paljon voimme säästää. Ja jos toimimme väärin, he yksinkertaisesti katkaisevat rahamme, kunnes toimimme tai kuolemme.

Numero kaksi on sosiaalisen luottojen käyttöönotto – mitä olen kutsunut painajaiseksi kadullasi – ja elämämme kaikkien osa-alueiden digitalisointi. Nämä kulkevat tietysti käsi kädessä, eikä kumpikaan olisi mahdollista ilman Internetiä – ihmiskunnan historian vaarallisinta ja kauheinta keksintöä – joka on paljon pahempaa ja tappavampaa kuin ydinpommi tai savuke. Sovellukset otetaan käyttöön auttamaan vihollista hallitsemaan kaikkea tekemistämme, ja meidän tulee aina olla valppaita ja varovaisia ​​hyväksyessämme tai käyttäessämme uutta teknologiaa. (Minun on käytettävä Internetiä videoideni ja artikkeleideni jakamiseen, koska en saa mennä minnekään muualle). Ja meidän pitäisi välttää älypuhelimia – se on vihollisen pääase. Kuten tavallista, he väittävät, että sosiaalista luottoa ja digitalisaatiota tuodaan meidän eduksemme.

Numero yksi on suurin valhe – ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos. Ilmastonmuutoskiistaa ei ole, koska ilmastonmuutosta ei tapahtunut ennen kuin pahantahtoiset, jänishullut idiootit alkoivat ruiskuttaa ilmakehään jauheita estääkseen auringon ja muuttaakseen säätä.

Ilmastonmuutos on pahojen ihmisten luoma myytti, jota ostetut ja palkatut mediahuoria ylläpitävät – mukaan lukien maailman korruptoituneimman propagandajärjestön BBC:n koko henkilökunta. Ilmastonmuutos on huijausta ja netto nolla on ase, jota käytetään hallitsemaan ja tuhoamaan. Kaikki tieteelliset todisteet osoittavat, että vaarallista säämuutosta ei ole tapahtunut. Kaikki. Median tuottama ns. todiste koostuu valheista ja supervalheista – jotka perustuvat pseudotieteeseen. Ilmastonmuutoksesta on tullut kultti, jota on hallittu huolellisesti ja hallittu pettää ja tukahduttaa. Katso Bitchuten ‘The Sequel to the Fall of the Cabal – Osa 28, Climate Crisis’. Se on täynnä kaikki tarvitsemasi todisteet.Zina Cohenin Gretan kotitehtävä , joka on sekä viihdyttävä että opettavainen.

Ilmastonmuutosta ja nettonollaa kuvaamaan on vain yksi sana: rikollinen. Ja ihmiset, jotka mainostavat tätä ja myyvät tätä valtavaa valhetta, ovat kaikki rikollisia. He ovat myös raakoja rasisteja, ilkeitä ja ilkeitä ja itsekkäitä yrittäessään tietoisesti pitää Afrikan takaisin pimeällä aikakaudella. On enemmän kuin pahaa kieltää kehitysmailta mahdollisuus edistyä fossiilisten polttoaineiden käytössä.

Valheita ja petoksia on ollut enemmän, mutta valitsemani kymmenen ovat niitä, jotka johtavat meidät hellittämättä suureen nollaukseen.

Koko laitos noudattaa näitä valheita. Jokainen, joka on eri mieltä salaliittolaisten valheista tai tuomitsee ne millään tavalla, leimataan perutuksi, vaaralliseksi ja salaliittoteoreetiksi, ja heiltä evätään pääsy tiedotusvälineisiin. Mikään tapahtumasta ei olisi ollut mahdollista ilman valtamedian ja internet-yritysten yhteistyötä. Totuuden tukahduttaminen ja rehellisten lääkäreiden ja tiedemiesten demonisointi on julmaa ja loputonta.

Minut on vuosia kielletty kaikista valtamediasta ja suurimmasta osasta internetistä. Sananvapauden riistäminen oli tahallista, kylmäveristä politiikkaa, joka sai alkunsa ja jota hallinnoivat turvallisuusjoukot – CIA, GCHQ ja muut – jotka hallitsevat lähes täysin korruptoituneita organisaatioita, kuten Google, YouTube ja Wikipedia.

Ja todiste heidän petoksestaan ​​on se, että salaliittolaiset ja yhteistyökumppanit eivät koskaan keskustele näistä asioista. Vuosia olen vapaaehtoisesti keskustellut näistä aiheista suorassa televisiossa näiden valheiden päähenkilöiden ja edistäjien kanssa. Mutta he kieltäytyvät päättäväisesti väittelemästä, koska he pelkäävät joutuvansa nöyryytetyksi ja heidän valheensa paljastuvat. Meidän pitäisi toistaa haastetta loputtomiin, koska se todistaa kaiken, mitä he sanovat, on valhetta ja laajempi yleisö näkee, että koska me keskustelemme ja he eivät, meidän on oltava oikeassa ja heidän täytyy salata jotain.

Jos haluat oppia lisää tästä, tutustu kirjoihini: Coming Apocalypse ,  Endgame , Social Credit – Painajainen kadullasi ja He haluavat rahasi ja henkesi . Ne kaikki on lueteltu verkkosivustojeni kirjaosissa.

Uusin kirjani Their Terrifying Plan tarjoaa yleiskatsauksen ja selittää miksi, miten, milloin ja kuka on vastuussa siitä, mitä meille tapahtuu. Olen jäljittänyt Great Resetin sen juurille, ja kirja sisältää todellisia yllätyksiä ja todellisia järkytyksiä. Muistaakseni jokainen rojalteina saamani penni käytän kopioiden ostamiseen poliitikoille ja toimittajille.

Lähde: Frontnieuws.com

fiFinnish