Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Tutkimuksen mukaan puolet rokotetuista saattaa tuottaa piikkiproteiinia loputtomasti

5 min lukea
Tutkimuksen mukaan puolet rokotetuista saattaa tuottaa piikkiproteiinia loputtomasti

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/2s1f

10 lukukertaa

Muista, kuinka meille kerrottiin, että “rokote pysyy käsivarressa” ja että “vaaratonta piikkiproteiinia syntyy vain pari päivää”. He sanoivat olevansa varmoja siitä, vaikka heidän lausuntojaan vahvistavia tietoja ei ollut.

No, valitettavasti käy ilmi, että he valehtelivat meille. Tiedot ovat nyt saatavilla, ja se osoittaa, että tällaiset väitteet ovat vääriä.

Brognan et al.:n fiksu  tieteellinen tutkimus äskettäin julkaistussa julkaisussa havaittiin piikkiproteiinin esiintyminen Covid-rokotetuissa ihmisissä kuusi kuukautta rokotuksen jälkeen – ja sulki pois mahdollisuuden kokeellisten tietojen ristikontaminaatioon luonnossa leviävien Covid-infektioiden kanssa.

Mitä tiedemiehet tekivät

Tutkimuksen kirjoittajat käyttivät herkkää testiä, nimeltään massaspektrometria, havaitakseen tietyn aminohapposekvenssin, joka esiintyy vain rokotteen aiheuttamassa piikkiproteiinissa .

Muistutan lukijoilleni, että mRNA Covid -rokotteet sisältävät geneettistä koodia niin sanotun “piikkiproteiinin” tuottamiseksi, joka on SARS-CoV-2-viruksen komponentti, joka mahdollistaa viruksen tunkeutumisen ihmissoluihin ja tartuttaa ne. “Fuusioksi” kutsutun tunkeutumisprosessin aikana viruksen piikkiproteiini muuttaa muotoaan ja siitä tulee eräänlainen keihäs, joka tunkeutuu solun pintaan.

Ainoa muunnos, jonka sekä Pfizer että Moderna tekivät, oli “prefuusiostabiloida” rokotteen koodaama piikkiproteiini estääkseen sitä muuttamasta muotoaan ja olla vakaampi ihmiskehossa. (Voit lukea siitä lisää  täältä .)

Tiedemiehet päättivät etsiä tuota erityistä, geneettisesti muunnettua proteiinikomponenttia.

Kokeellinen suunnittelu: Biologisten näytteiden massaspektrometriatutkimusta käytettiin yhdistelmä-DNA-tekniikan spike-proteiinin spesifisten fragmenttien läsnäolon havaitsemiseksi koehenkilöissä, jotka saivat mRNA-pohjaisia ​​rokotteita.

Tutkimuksen tekijät kutsuvat korvausta käyttämällä kahta proliiniaminohappoa nimellä “PP” (PP tarkoittaa proliini-proliinia). He ovat italialaisia ​​eivätkä ehkä ymmärtäneet, että “PP” kuulostaa tuhmalta, joten useimmissa englanninkielisessä kirjallisuudessa sekvenssiä kutsutaan nimellä “2P”. Kun päiväkodin huumori jätetään syrjään, tutkimuksen kirjoittajat eivät ota huomioon piikkiproteiinikomponenttia, joka on olemassa vain Covid-rokotteessa ja jota ei esiinny luonnollisesti olemassa olevassa SARS-CoV-2-viruksessa.

Varmistaakseen, ettei heidän löytönsä ole harhaanjohtava, he sisälsivät kontrolliryhmän ihmisiä, jotka eivät koskaan saaneet Covid-rokotteita.

Etelä-Italiasta kotoisin oleva tutkimusryhmä koostui 40 koehenkilöstä, joista 20 oli rokotettu mRNA-rokotteen täydellä syklillä huhtikuusta 2022 lähtien, mikä oli osa terveydenhuoltoalaa, ja 20 oli rokottamaton, koska heillä oli negatiivinen COVID-19-nenänielun testi ja ilman vasta-aineiden titteri. Lisättiin 20 muuta rokottamatonta henkilöä, jotka olivat positiivisia COVID-19:lle.

Kolme ryhmää tarkasteltiin.

Osoittautuu, että  vain rokotettujen alaryhmän ihmisten todettiin kantavan rokoteperäistä piikkiproteiinia . Mikä pahempaa, rokotepiikin proteiini löydettiin niinkin myöhään kuin kuusi kuukautta viimeisen annoksen jälkeen.

Spesifinen PP-Spike-fragmentti löytyi 50 %:sta analysoidusta biologisesta näytteestä. Tämä läsnäolo oli riippumaton SARS-CoV-2 IgG-vasta-ainetitteristä. Vasta-ainetiittereillä oli geometrinen keskiarvo 629,86 BAU/ml. Minimiaika PP-Spike havaittiin 69 päivää rokotuksen jälkeen, kun taas enimmäisaika oli 187 päivää. Kaikki kontrollit (näytteet rokottamattomilta yksilöiltä) olivat negatiivisia. Kontrolliryhmä (20 rokottamatonta) testattiin myös COVID-19-tartunnan jälkeen, ja se oli negatiivinen PP-piikin suhteen.

Tutkimuksessa ei missään mainita, että piikkiproteiinin tuotanto päättyy 187 päivän kuluttua – rokotuksen jälkeinen aikaraja oli tutkimussuunnitelman artefakti.

Tämä kuva selittää tutkimuksen suunnittelun ja näyttää “stabiloidun 2P piikkiproteiinin” aminohapposekvenssin sijainnin:

Kirjoittajat selittävät jatkuvan piikkiproteiinituotannon todennäköisen mekanismin:

Huomaa pahaenteinen mahdollisuus, “mRNA voidaan integroida tai transkriptoida uudelleen”. Mikä tuo on?

Covid-rokotteesta tulee osa ihmisen DNA:ta?

Huomionarvoista on yllä oleva lause: “On mahdollista, että mRNA voidaan integroida tai transkriptoida uudelleen joissakin soluissa”. Ns. “Covid-tiede” hylkäsi alun perin ilman todisteita niin sanotun käänteisen transkription eli rokotteen mRNA:n tulossa osaksi ihmisen DNA-genomia joissakin sairastuneissa soluissa, kunnes se osoitettiin in vitro -kokeissa .

Jos näin on, on olemassa huolestuttava mahdollisuus, että Covid-piikkiproteiinin tuotanto ei lopu koskaan. Tämän havainnollistamiseksi HIV-virus, joka aiheuttaa AIDS, myös käänteisesti integroituu ihmisen DNA:han niin, että sairastuneiden uudelleenohjelmoidut solut tuottavat loputtomasti kopioita HIV:stä. Tästä syystä HIV:tä ei voida parantaa, se voidaan vain tukahduttaa lääkkeillä.

Samoin täällä ihmissolut, joihin on käänteistranskriptoitu Covid-rokotteen geneettinen koodi, voivat myös tuottaa loputtomasti piikkiproteiinia sairastuneiden yksilöiden elämää varten.

Selittääkö tämä IgG4-immuunitoleranssin?

Niin sanottu immuunitoleranssi, joka on elimistön taipumus jättää pysyviä taudinaiheuttajia huomioimatta voimakkaan immuunireaktion tarjoamisen sijaan, saattaa olla syynä siihen, että  rokotetut ihmiset ovat alttiimpia  toistuville infektioille ja hitaampi viruspuhdistuma.

Immuunitoleranssi on täysin hyväksyttävää allergeeneille, ärsyttäville aineille, jotka eivät toistu ja ovat jatkuvasti olemassa. Allergeenien huomioimatta jättäminen – minkä vuoksi useimmat ihmiset eivät kärsi ärsyttävästä heinänuhasta – on syy, miksi immuunitoleranssi on hyvä vastaus ympäristöä ärsyttäville aineille, kuten siitepölylle tai pölylle.

Immuunitoleranssi voi kuitenkin olla tappava, kun on kyse elävien, lisääntyvien patogeenien vastustamisesta.

Immuunisietokykyinen organismi on samanlainen kuin suvaitsevainen ryöstön uhri, joka istuu passiivisesti, kun hänen kotiaan ryöstetään vastustamatta. Ryöstö saattaa tuntua “lievältä”, mutta ryöstäjät lähtevät saaliin mukana – ja he tulevat takaisin. Ja uudelleen.

Aiemmassa viestissäni tarkastelin immuunitoleranssia, miksi se on haitallista COVID-19:lle ja miten se toimii. Se, mitä tuossa viestissä ei täysin tutkinut, on syy, miksi rokotus indusoi immuunitoleranssia.

Brogna  et ai . Tutkimus  , josta keskustelemme, osoittaa meille mekanismin, miksi immuunitoleranssi piikkiproteiinille saattaa kehittyä. Syynä olisi se, että piikkiproteiini, jota tuotetaan loputtomasti, näyttää “ympäristöä ärsyttävältä” rokotetulle organismille sen sijaan, että sitä pidettäisiin vaarallisena tunkeilijana.

Heidän olisi pitänyt testata tämä ennen näiden rokotteiden määräämistä

Arvostan suuresti Brognan ja muiden kirjoittajien huolellista ja vaikeaa työtä, kun he tutkivat huolellisesti piikkiproteiinin esiintymistä rokotetuissa ihmisissä, käyttivät oikein kontrollihenkilöitä sulkeakseen pois COVID-19:n vaihtoehtoisena syynä ja niin edelleen.

En arvosta “Covid-tiedettä”, joka valehteli Covid-rokotteiden olevan “turvallisia ja tehokkaita”. Kun astumme yhdeksänteen Covid-aaltoamme, ja rokotetut ihmiset saavat tartunnan ja tartunnan uudelleen, rokotteet osoittautuivat tehottomiksi. Mikä pahempaa, ne osoittautuivat myös vaarallisiksi, kuten tämä tutkimus ja monet muut tutkimukset osoittavat.

Valitettavasti Covid-rokotteiden mukana ei ole “off”-kytkintä, eikä tätä jatkuvaa proteiinin tuotantoa voi pysäyttää millään tavalla.

Toivo rokotetuille

En halua lopettaa tätä viestiä negatiivisesti. Haluan huomauttaa, että tutkimuksessa vain puolet rokotetuista kärsii jatkuvasta rokotepiikin proteiinin esiintymisestä veressä. Toinen puoli on onneksi kunnossa, ainakin tässä suhteessa.

Siksi kaikilla rokotetuilla ihmisillä on toivoa, etteivät he kärsi tästä jatkuvasta piikkituotannosta. Toivoa on meillä kaikilla, jotka saimme rokotuksen tai olemme sairastaneet läheisiään.

Kummallista kyllä, aivan kuten vain puolet rokotetuista pitää positiivisena piikkinä kuusi kuukautta rokotuksen jälkeen, vain noin puolet rokotetuista kehittää immuunisietokykyä. Yksi prosessi voi kulkea toisen kanssa.

Tämä ei ole tieteen vastainen viesti.

Jotkut kriitikot saattavat syyttää minua tieteen vastustamisesta vain siksi, että puhuin kielteisesti sarlataaneista, jotka mainostivat todistamattomia Covid-rokotteita. Sen sijaan rakastan hyvää tiedettä ja korostan aina mielelläni tärkeitä, henkeä pelastavia tutkimuksia, kuten mainitsemani tutkimusta.

Minulla on suuria toiveita, että tieteen pimeyden aika, joka johtuu mukautumisesta, korruptiosta ja radikaaleista anti-inhimillisistä ideologioista, päättyy ja tutkimuksesta tulee jälleen ihmiskeskeistä, avointa kritiikille ja edistykselle.

Luuletko, että tiede palvelee ihmisiä tulevaisuudessa?

Tämä artikkeli  julkaistiin ensimmäisen kerran  Igorin Substack-sivulla. Tilaa  tästä .

fiFinnish