24.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

HG Wellsin ennakoiva ohjelmointivallankumous: UFOt, huumeet ja suuri nollaus

17 min read
HG Wellsin ennakoiva ohjelmointivallankumous: UFOt, huumeet ja suuri nollaus

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/1l5r

Juuri kun luulit, että kaikki mahdollinen propaganda on jo päästy valloilleen maailmaan, vuonna 2023 astuivat esiin kongressin avaruusolentoja koskevat kuulemiset.

Tietenkin maailma on ollut täynnä UFO-aiheisia kertomuksia popkulttuurissa kylmän sodan varhaisista ajoista lähtien.

Jopa Laurence Rockefeller itse (John D. Rockefellerin 4. pojanpoika) pääsi peliin vuonna 1992 luomalla Disclosure Projectin ja rahoittamalla kehonrakennusta harjoittavan sotilaslääkärin Stephen Greerin värväessään Clintonit ja John Podesta “UFO-totuuden” -asiaan… mutta Vasta muutaman viime vuoden aikana kongressin, Pentagonin ja NASA:n virallisista tutkimuksista ” maailman ulkopuolisista ajoneuvoista, joita ei ole valmistettu tämän maan päällä “, Area 51, Roswellin törmäykset ja viljaympyrät ovat tulleet osaksi kansakunnan virallista valtavirran diskurssia.

Pentagon – jota ei tunneta mistään rakkaudesta läpinäkyvyyttä kohtaan (hän ​​on epäonnistunut kirjaimellisesti kuudessa auditoinnissa vuodesta 2001 lähtien ja menettänyt joidenkin arvioiden mukaan yli 21 biljoonaa dollaria ) on katsonut sopivaksi myöntää julkisesti, että “maailman ulkopuoliset ajoneuvot, joita ei ole valmistettu tämän maan päällä” ovat olleet mukana valtion virastojen hallussa vuosikymmeniä.

Entiset tiedusteluviranomaiset, kuten David Grusch ja Cmdr. David Fravoria on ylistetty rohkeana ilmiantajina, kun hän myönsi, että Yhdysvaltain armeija on puhunut avaruusolennot siitä lähtien, kun valonnopeutta nopeammin kulkenut tähtienvälinen alus törmäsi autiomaahan Roswellissa vuonna 1947. Gruschin ja yhtiön mukaan nämä avaruusolennot ovat niin huonoja lentäjiä, että viimeisten 70 vuoden aikana on tapahtunut lukuisia onnettomuuksia, jotka ovat johtaneet kymmeniin onnettomuuksiin ja yhteenotoihin yhdysvaltalaisten hävittäjien kanssa.

Kun edustaja Jared Moskowitz, D-Fla, kysyi, kuinka nämä salaiset hallitusohjelmat saavat rahoitusta, Grusch sanoi, että ne ovat “kongressin valvonnan yläpuolella” ja niitä rahoitetaan “varojen väärinkäytöllä”. Emme siis vain tiedä totuutta muukalaisista, vaan tiedämme vihdoinkin, mihin Pentagonin puuttuvat 20 biljoonaa dollaria menivät… joten voimme lakata ajattelemasta sitäkään.

Yksi asia, jonka Grusch ja muut “ilmentajat” tuntevat luottavaisesti julistaessaan: Nämä muukalaiset olennot eivät välttämättä ole ollenkaan ystävällisiä, ja ihmiskunnan pitäisi olla peloissaan.

Kuten toinen ilmiantaja Cmdr. David Fravor sanoi kuulemistilaisuudessa: “Jos sinulla oli sellainen, vangisit sellaisen, käänsit sen uudelleen ja sait sen toimimaan, puhut jotain, joka voi mennä avaruuteen, mennä jonnekin, pudota alas muutamassa sekunnissa, tee mitä haluaa ja lähde sitten, emmekä voi asialle mitään. Ei mitään.”

Grusch meni pidemmälle Sky News -lehden haastattelussa kuvaillessaan avaruusolioiden hyökkäyksiä, jotka johtivat ihmislentäjien murhaan:

Niin ja muuten, Kiina ja Venäjä ovat myös olleet käänteissuunnittelussa alien-teknologiaa, mutta toisin kuin Yhdysvallat, ovat tehneet niin epäeettisesti.

Tietenkin Gruschin todistus osuu hyvin yhteen omituisten tarinoiden kanssa, jotka välitettiin “uutisena” KAIKKI valtamedian kautta Yhdysvaltojen hävittäjistä, jotka ampuivat onnistuneesti alas UFOja, jotka hyökkäsivät  Kanadasta alempaan 48 osavaltioon. Kuinka kauan odotamme ennen kuin holografinen teknologia alkaa räjäyttää avaruusolioiden kuvia maailman kaupunkien ylle pyrkien yhdistämään maailmaa yhteisen uhan ympärille (tai ehkä luoda uusia UFO-vetoisia uskontoa prosessissa)?

Ennakoiva ohjelmointi 101

Vaikka saatat ajatella, että tämä UFO-totuuden tulva tulee tyhjästä, sen tehokkuuden teki mahdolliseksi vain vuosikymmeniä jatkunut ennakoiva ohjelmointi, joka upottaa tarinat yleisön mielikuvitukseen dystooppisten helvetimaisemien, muukalaisten hyökkäysten ja rahoitettujen UFO-paljastumisen tarinoiden muodossa. Netflixin ( joita johtaa Edward Bernaysin isoveljenpoika ) ja Tom DeLongen CIA:n johtama To The Stars Academy. CIA: n ei ole vain havaittu olevan tuhansien elokuvien tarkastelun, rahoituksen ja tuotannon takana vuosikymmenten aikana., mutta on myös työskennellyt aggressiivisesti muiden integroitujen tiedusteluverkostojen kanssa Lontoon valtavan Five Eyes -mustekalan alaisuudessa käydäkseen psykologista sodankäyntiä transatlanttisissa valtioissa asuvia väestöjä vastaan ​​MK Ultran ja siihen liittyvien lukemattomien ohjelmien kaltaisten projektien johdolla.

Mutta ennen kuin UFO-tarinoita keitettiin CIA:n keittiössä valmisteltaessa väistämättömän muukalaisten hyökkäyksen paljastamista, joka yhdistäisi maailman yhteiseen rintamaan, Britannian 12 miehen propagandatoimiston johtava toimihenkilö oli laatinut suunnitelman maailmansodan aikana. Yksi. Tämän toimihenkilön nimi oli Herbert George Wells ja hänen sci-fi-klassikkonsa War of the Worlds (kirjoitettu vuonna 1897) tuli polttoaineeksi, joka aiheutti massapanikin New Yorkin yli 30. lokakuuta 1938 juuri uuden maailmansodan alkaessa Atlantin valtameren toisella puolella. Tänä iltana Rockefeller Foundation rahoitti kahden tunnin uutissyötteenHG Wellsin alieninvaasiotarinasta ja välitän sen kuuntelevalle yleisölle todellisena uutissyötteenä, joka hämärtää rajan fantasian ja todellisuuden välillä. Sadat hämmentyneet radiokuuntelijat ryntäsivät kaduille uskoen, että maapallo on hyökkäyksen kohteena ja ihmiseläintarhaa katselevat sosiaalisuunnittelijat oppivat jotain hyödyllistä massahysteriasta ja muukalaisten tarinoista.

Kuitenkin Wellsin vähemmän tunnetut tietokirjalliset kirjoitukset, kuten Avoin salaliitto , Uusi maailmanjärjestys , Historian pääpiirteet , Elämän tiede  ja Maailman aivot , toimivat ohjaavina strategisina suunnitelmina koko 1900-luvun sodalle suvereeneja kansallisvaltioita vastaan. itse ajatus yhteiskunnasta, joka on rakennettu Jumalan kuvaksi luodun ihmiskunnan lähtökohtaan. Ennen kuin voimme ymmärtää Wellsin suurenmoisen suunnittelun, meidän on ensin katsottava Wellsin mentoria Thomas Huxleya.

Thomas Huxleyn vallankumous

Lontookeskeisen oligarkian jäsenet, jolle Wells oli omistautunut varhaisessa iässä, olivat 1800-luvun vaihteessa huomanneet olevansa jumissa. Nämä kuolevaa Brittiläistä imperiumia hallinneet sisäsiittoiset perheet ja siipikarjalaiset olivat jo pitkään olleet rappeutumisen paheiden peittämiä siihen mennessä, kun nuori mies, jolla oli alhainen kasvu ja lahjakkuus, nousi Lontoon gettojen keskelle hoitamassa kuppapotilaita kirurgin avustajana. Tämän nuoren kirurgin nimi oli Thomas Huxley.

Huxleylla oli sardonista nokkeluutta, syvää ihmisvihaa ja älykkyyttä, jotka voimakkaat suojelijat löysivät pian, ja 20-vuotiaana tämä nuori mies löysi olevansa nouseva tähti Britannian kuninkaallisessa tiedeakatemiassa. Täällä hänestä tuli nopeasti johtava luova voima, joka muodosti Ison-Britannian voimakkaan X-klubin ja toimi Darwinin bulldogina edistäen suosittuja keskusteluja, joissa hän esiintyi kirjaimellisia papiston jäseniä vastaan. Näissä keskusteluissa hän puolusti Darwinin kaaokseen sidottua evoluution tulkintaa. Hän perusti myös Nature-lehden propagandavälineeksi, jota on käytetty maailmanimperiumia suosivan tieteellisen konsensuksen saavuttamiseen tähän päivään asti.

Huxley valitsi vastustajansa huolellisesti varmistaen, että hän pystyi helposti ja julkisesti poistamaan yksinkertaisen anglikaanisen papiston väitteet ja näin vakuuttamaan kaikki katsojat siitä, että ainoa vaihtoehto, joka heidän oli otettava huomioon uusien lajien evoluutiossa, oli joko kirjaimellinen kreationismi tai hänen brändinsä. darwinilaisesta evoluutiosta. 1800-luvun monet vaihtoehtoiset tieteelliset teoriat (kuten Karl Ernst von Baerin, Georges Cuvierin, Lamarckin ja James D. Danan teoksista löytyvät teoriat), jotka selittivät sekä lajien evoluutiota että kaikkien osien harmonisia kokonaisuus, samoin kuin luovat harppaukset, unohdettiin tämän väärän kaksijakoisuuden keskellä.

Wells poimii Huxleyn soihdun

Myöhempinä vuosinaan Huxley mentoroi nuorta Herbert George Wellsiä yhdessä koko sukupolven uusien keisarillisten sosiaalisen suunnittelun (ja sosiaalisen darwinismin) taiteiden harjoittajien kanssa. Tämä sosiaalinen suunnittelu sai pian muodon Galtonin eugeniikasta, josta tuli nopeasti hyväksytty tiede, jota harjoitetaan kaikkialla länsimaissa.

Nuori HG Wells, joka opiskelee edelleen mentorinsa Thomas Huxleyn alaisuudessa (silloin muodostuneen uuden kultin ylipappi, joka tunnettiin nimellä “darwinismi”)

Wells oli itse matalan puutarhurin poika, mutta hän osoitti Huxleyn tavoin vahvaa ihmisvihasta nokkeluutta, intohimoa ja luovuutta, joista puuttui korkea aatelisto, ja näin ollen hänet nostettiin yhteiskunnan alemmista riveistä oligarkkiseen johtamiseen. 1890-luku. Tänä valtavan potentiaalin ja – sitä ei voi toistaa tarpeeksi – oligarkkinen järjestys, joka oli kasvanut liian itsevarmaksi yli 200 vuoden hegemonian aikana, kivettyi nähdessään maan kansakuntien vapautuvan nopeasti tästä hegemoniasta Lincolnin kansainvälisen leviämisen ansiosta . Amerikkalainen järjestelmä Saksassa, Venäjällä, Japanissa, Etelä-Amerikassa, Ranskassa, Kanadassa ja jopa Kiinassa Sun Yat-senin vuoden 1911 tasavallan vallankumouksen myötä.

Kuten The Clash of the Two Americas -julkaisun ensimmäisessä osassa todetaan , oligarkialla ei vain näyttänyt enää olevan luovaa elinvoimaa ja hienostuneisuutta, joka vaadittiin näiden vallankumouksellisten liekkien sammuttamiseen.

Wells kuvaili tätä ongelmaa seuraavilla termeillä:

Ison-Britannian näkemysten kiistaton supistuminen uuden vuosisadan avausvuosikymmenellä on yksi asia, joka on rasittanut mieltäni suuresti… Vähitellen usko Englannin mahdolliseen maailmanjohtajuuteen oli laskenut Amerikan taloudellisen kehityksen ja militantin rohkeuden vuoksi. Saksa. Kuningatar Victorian pitkä valtakunta, niin vauras, edistyksellinen ja vaivaton, oli tuottanut poliittisen laittomuuden ja halvan varmuuden tapoja. Ihmisinä olimme päässeet pois harjoituksista, ja kun näiden uusien kilpailijoiden haaste avautui, se salpasi heti hengen. Emme tienneet kuinka kohdata se…

Huxleyn, Galtonin, Wellsin, Mackinderin, Milnerin ja Bertrand Russellin kehittämä tiede väestönhallinnasta oli perusta uudelle tieteelliselle papistolle ja “maailmanhallitukselle”, joka lopettaisi suvereenin kansan sähköisen leviämisen vapauttaman hätkähdyttävän epätasapainon. protektionismia ja sitoutumista tieteen ja teknologian kehitykseen.

Fabianit, pyöreät pöydät ja kertoimet: Uusia ajatushautoja syntyy

HG Wells, Russell ja muut tämän uuden pappeuden varhaiset yhteiskuntainsinöörit järjestäytyivät useisiin toisiinsa liittyviin ajatushautomoihin, jotka tunnetaan nimellä 1) Fabian Society of Sidney ja Beatrice Webb, joka toimi London School of Economicsin kautta, 2) Round Table Movement, jonka aloitti. rasistisen timanttimagnaatti Cecil Rhodesin jälkipolville jättämät omaisuudet, jotka johtivat myös Rhodes Trustiin, ja Rhodes Scholarship -ohjelmat, jotka perustettiin indoktrinoimaan nuoria lahjakkuuksia Oxfordin halleihin, ja lopuksi 3) Co-Efficients Club of London.

Wells kuvaili näiden alkuperäisten ajatushautojen nousua ja dokumentoi sisäisen eliitin kyvyttömyyttä vastata ajan haasteeseen sanoen:

Hallitseva luokkamme, jota eduissaan suojeli yleismaailmallinen snobismi, oli avarakatseinen, rento ja syvästi laiska… Liberalismimme ei ollut enää suurempi yritys, siitä oli tullut antelias laiskuus. Mutta mielet heräsivät tähän. St Ermin’s -hotellin pöydässämme kiistelevät Maxse, Bellairs, Hewins, Amery ja Mackinder, joita kaikkia pistää pieni mutta nöyryyttävä tarina Etelä-Afrikan sodan katastrofeista, kaikki herkästi liiketoiminnan taantuman uhkalle ja kaikki syvästi huolissaan laivastosta. ja Saksan sotilaallinen aggressiivisuus.

Fabian/Pyöreän pöydän jäsenten Halford Mackinderin ja Lord Alfred Milnerin perusteellisesti hahmottelemaa Yhdysvaltain, Venäjän ja Saksan välistä liittoutumista peläten ratkaisu oli yksinkertainen: potkaise shakkilauta ja saada kaikki teurastamaan toisensa.

Yhdeksän miljoonaa kuollutta joka puolelta ja lukemattomia ihmishenkiä tuhonneen tuhon jälkeen Wellsistä, Russellista ja Milnerin pyöreästä pöydästä tuli Kansainliiton alaisen maailmanhallituksen johtavia ääniä (n. 1919), jotka puolsivat “valaistunutta kosmopolitismia” korvaamaan “itsekkäiden kansallisvaltioiden” aikakausi.

Taistelu maailmanhallituksen puolesta

Kymmenen vuotta perustamisensa jälkeen Liiga oli vähemmän menestynyt kuin Wells ja hänen ajattelutoverinsa olisivat halunneet, sillä nationalistit ympäri maailmaa tunnistivat imperiumin pahan käden, joka piileskeli “liberaalien arvojen ja maailmanrauhan” ilmeisen kielen takana. Sun Yat-sen, monien muiden joukossa, oli Wellsian vastaisten äänien joukossa ja varoitti kiinalaisia ​​vuonna 1924 joutumasta tähän ansaan sanoen:

Kansakunnat, jotka käyttävät imperialismia valloittaakseen toisia ja jotka yrittävät säilyttää omat suosimansa asemansa koko maailman suvereeneina herroina, kannattavat kosmopolitismia [alias: globaali hallinto/globalisaatio -toim.] ja haluavat maailman liittyvän niihin… Nationalismi on sitä. arvokas omaisuus, jolla ihmiskunta ylläpitää olemassaoloaan. Jos nationalismi rappeutuu, kosmopolitismi kukoistaa emme pysty selviytymään ja meidät eliminoidaan.

Vastauksena tähän isänmaalliseen vastustukseen oli keksittävä uusi strategia. Tämä oli HG Wellesin vuoden 1928 The Open Conspiracy: Blueprint for a World Revolution muoto . Tämä vähän tunnettu kirja toimi ohjaavana suunnitelmana seuraavalle vuosisadalle keisarillisen suuren strategian luomiseen, joka vaatii uutta maailmanuskontoa ja yhteiskuntajärjestystä. Wellsin mukaan:

Vanhoista uskonnoista on tullut epävakuuttavia, merkityksettömiä ja epärehellisiä, ja vaikka maailmassa on selkeitä vihjeitä uudesta uskosta, se odottaa edelleen ilmentymistä kaavoihin ja järjestöihin, jotka saattavat sen tehokkaaseen reaktioon koko inhimillisiin asioihin.

Kirjassaan Welles linjaa uuden tieteellisen evankeliumin tarpeen syrjäyttää läntisen maailman juutalais-kristilliset uskonnot. Tämä uusi evankeliumi koostui sarjasta hänen ja hänen kollegansa Julian Huxleyn säveltämiä teoksia, joiden otsikkona oli: 1)  The Outline of History (1920), jossa Wells kirjoitti uudelleen koko historian toivoen tämän analyysin korvaavan Genesiksen kirjan, 2  ) Science of Life  (1930), kirjoitettu yhdessä Sir Julian Huxleyn ja 3)  The Work, Wealth and Happiness of Mankind  (1932).

Osa tätä valtavaa hanketta uuden johdonmukaisen synteettisen uskonnon luomiseksi ihmiskunnan uudelleenjärjestämiseksi sisälsi 1920-luvun monien tiedemiesten suosion menettäneen darwinismin uudelleen pakkaamisen. He ymmärsivät, että se ei ottanut huomioon luonnon ilmeisiä piirteitä, kuten evoluution suuntaavuutta, henkeä, tarkoitusta, ideoita ja suunnittelua.

Tämä uudelleen pakkaaminen muodosti “uuden evolutionaarisen synteesin”, joka yritti pelastaa Darwinin teorian ja sen eugeeniset seuraukset käyttämällä jesuiittapapin Pierre Teilhard de Chardinin oppia “Omega-miehestä”. De Chardinin järjestelmä syntetisoi darwinilaisten oletusten perustan tunnustamalla evolutionaarisen suuntautumisen, hengen mahdollisuuden ja mielen olemassaolon luonnonvoimana. Chardinin käyttämä tuhoisa vähäisyys oli se, että kaikki nämä suunnittelun “transsendenttiset” piirteet – henki, mieli, järki jne. – olivat: 1) sidottu rajalliseen tulevaisuuden muuttumattomaan pisteeseen, joka hallitsi ja ohjasi kaikkea ilmeistä muutosta. elävä tila-aika ja 2) mielen ja hengen maailman sitominen aineellisen maailman voimiin.

Pääpiirteittäin The Open Conspiracyn tavoitteita Wells kirjoittaa: “Ensinnäkin kaikkien olemassa olevien hallitusten täysin väliaikainen luonne ja siksi kaikkien niihin liittyvien uskollisuuden täysin väliaikainen luonne; Toiseksi väestönhallinnan äärimmäinen merkitys ihmisen biologiassa ja sen tarjoama mahdollisuus vapautua olemassaolotaistelun paineista itseämme kohtaan; ja kolmanneksi, kiireellinen tarve puolustaa vastarintaa nykyistä perinteistä sotaan ajautumista vastaan.”

Vuoteen 1933 mennessä suunniteltu pankkiirien diktatuuri, jonka tarkoituksena oli ratkaista neljä vuotta kestänyt suuri lama ja joka järjestettiin kuukausia kestäneen Lontoon konferenssin aikana, oli juuri valitun Yhdysvaltain presidentin Franklin Delano Rooseveltin sabotoinnin partaalla [2 ] . Silloin Wells julkaisi uuden manifestin fiktiokirjan muodossa ” Shape of Things to Come: The Ultimate Revolution” . Tämä kirja (josta tehtiin pian Wellsin oppilas Alexander Kordan ohjaama Hollywood-elokuva) toimi varhaisena työkaluna ennakoivaan massaohjelmointiin, joka esitteli vuosikymmeniä kestäneen maailmanlaajuisen sodan, pandemian ja kaaoksen tuhoamaa maailmaa – kaikki suvereenien kansallisvaltioiden aiheuttamat.

“Ratkaisu” näihin pimeisiin aikoihin oli vapaamuurarien yhteiskunta, jossa sosiaaliinsinöörit laskeutuivat lentokoneista (Wellsin ‘Benevolent Dictatorship of the Air’) palauttamaan järjestyksen maailmanhallituksen alaisuudessa. Wellsin päähenkilö (sosiaalipsykologi) totesi, että “kun Maailmanneuvosto taisteli yhtenäisen maailmanvaltion puolesta ja johti ja jatkoi sitä, koulutusvalvonta muokkasi ihmiskuntaa” . Maailmanhallitusta johtavista sosiaalipsykologeista oli “tulemassa koko maailman kirjallisuus, filosofia ja yleinen ajatus… ajatteleva sielu rodun ruumiissa”.

Suurin ratkaistava ongelma, totesi Wells, oli “henkisen vastustuksen vaihtelevuus suunnalle ja luonnon asettamille rajoituksille suostuvaisen yhteistyöhaluisen maailman ihanteelle”.

Kirjan Wellsin sankari, Gustave de Windt, oli “kiihtynyt jättimäisistä maailmanjärjestäytymissuunnitelmistaan, hän oli pitänyt “opposition henkeä” puhtaasti pahana, paheena, jota vastaan ​​oli varottava, koneiston ongelmana. joka piti minimoida mahdollisimman täydellisesti.”

Puhuessaan “fiktiivisten hahmojensa” kautta Wells päätteli, että yhteiskunta oli muotoiltava uudelleen tieteellisen papiston mukaan, joka osasi tehdä sellaisia ​​”kovia” päätöksiä, joita likaisilla joukoilla ei koskaan olisi järkeä tehdä itse. Maailmanhallituksen teema ja varallisuuden kollektivisointi yhden keskusjohdon alaisuudessa olivat myös Wellsin esille tuomia teemoja, joka kirjoitti vuonna 1940:

Kollektivisointi tarkoittaa ihmiskunnan yhteisten asioiden hoitamista yhteisellä, koko yhteisölle vastuussa olevalla valvonnalla. Se merkitsee niinkuin haluat, niin sosiaalisissa ja taloudellisissa asioissa kuin kansainvälisissäkin asioissa tukahduttamista. Se tarkoittaa voiton tavoittelun ja kaikkien keinojen, joilla ihmiset yrittävät olla loisia lähimmäisissään, suoraa poistamista. Se on ihmisten veljeyden käytännön toteutumista yhteisen ohjauksen kautta.

Fabian-seuran propagandaelin The New Statesman kirjoitti vuonna 1931: ”Eugenikan oikeutetut väitteet eivät ole luonnostaan ​​ristiriidassa kollektivistisen liikkeen näkemyksen kanssa. Päinvastoin, heidän odotettiin löytävän periksiantamattomimmat vastustajansa niiden joukosta, jotka pitävät kiinni individualistisista vanhemmuuden ja perhetalouden näkemyksistä.”

Vaikka aidot sosialistit, jotka todella välittivät työntekijöiden oikeuksista vastustaessaan oligarkkisia voimia, eivät yleensä tulleet hyvin toimeen fasistien kanssa, Fabian-sosialistien omalaatuiset lajit liittyivät aina fasistiseen tarkoitukseen ja pyrkivät aina tuhoamaan aidot työväenliikkeet missä tahansa kansakunnassa. ne tunkeutuivat. Jos vain nuo fasistit voitaisiin parantaa nationalismistaan, kirjoitti Wells, hän puolustaisi mielellään hakaristi sanontaa vuonna 1932: “Pyydän liberaalifasisteja, valistuneille natseille.”

Tämä ei ollut paradoksaalista, kun tajuaa, että fasismin nousu ei koskaan ollut “nationalistinen” ilmiö, kuten suositut historiakirjat ovat väittäneet vuosikymmeniä, vaan pikemminkin keinotekoinen seuraus ylhäältä tulevasta ylikansallisesta rahoittajaoligarkiasta, joka halusi käyttää “valvojia”. taivuttaa yhteiskuntansa korkeampaan tahtoon.

Maailman aivot

Toisen maailmansodan alkaessa Wellsin ideat olivat kehittäneet uusia salakavalaisia ​​komponentteja, jotka myöhemmin synnyttivät Wikipedian ja Twitterin kaltaiset mekanismit “The World Brain” -teoksen (1937) muodossa,   jossa Wells vaatii englannin kielen supistamista ” perusenglannin” 850 hyväksyttyä sanaa, jotka muodostaisivat maailmankielen. Tässä kirjassa Wells toteaa sen“Eteenpäin katsovat ajattelijat, joiden ideoita nyt pohdimme, ovat alkaneet ymmärtää, että toiveikkain linja rotuälymme kehittymiselle on pikemminkin siinä suunnassa, että luodaan uusi maailmanelin kokoelmalle, indeksoinnille, yhteenvedolle ja tiedon vapauttamista, kuin millään muulla kiipeämisellä erittäin konservatiivisen ja vastustuskykyisen yliopistojärjestelmän kanssa, rakenteeltaan paikallinen, kansallinen ja perinteinen, joka on jo poistunut. Nämä innovaattorit, jotka saattavat olla haaveilijoita tänään, mutta jotka toivovat tulevansa erittäin aktiivisiksi järjestäjiksi huomenna, suunnittelevat yhtenäisen, elleivät keskitetyn maailmanelimen kokoamaan maailman mielen yhteen.”

Vuoteen 1940 mennessä Wells kirjoitti Uuden maailmanjärjestyksen  , joka vahvisti jälleen hänen viestiään. Kirjoittaessaan tätä hän koordinoi ponnistelujaan monien Fabianien ja Rhodesin tutkijoiden kanssa, jotka olivat soluttautuneet länsimaisiin ulkopoliittisiin instituutioihin muokatakseen sotaa, mutta mikä vielä tärkeämpää, sodanjälkeistä globaalia rakennetta. Nämä olivat verkostot, jotka vihasivat Franklin Rooseveltia, varapresidentti Henry Wallacea, Harry Hopkinsia ja muita aitoja “uusikauppiaita”, jotka eivät halunneet muuta kuin tuhota kolonialismin lopullisesti sodan jälkeen.

Sodan jälkeinen fasismi: Käsittämättömän tekeminen ajateltavaksi

Wellsin kuoltua vuonna 1946 muut fabianit ja yhteiskuntainsinöörit jatkoivat hänen työtään kylmän sodan aikana. Yksi johtavista henkilöistä täällä on Wellsin työtoveri, lordi Bertrand Russell, joka kirjoitti vuoden 1952 teoksessaan The Impact of Science on Society :

Luulen, että poliittisesti tärkein aihe on massapsykologia…. Sen merkitystä on lisännyt valtavasti nykyaikaisten propagandamenetelmien kasvu. Näistä vaikutusvaltaisin on niin sanottu “koulutus”. Uskonto on osansa, vaikkakin vähenevä; lehdistöllä, elokuvalla ja radiolla on yhä suurempi rooli… voidaan toivoa, että aikanaan kuka tahansa pystyy vakuuttamaan kenet tahansa, jos hän saa potilaan nuorena ja valtio antaa hänelle rahaa ja laitteita.”

Aihe ottaa suuria harppauksia, kun tiedemiehet ottavat sen esille tieteellisen diktatuurin alaisuudessa. Tulevaisuuden sosiaalipsykologeilla on useita koululaisten luokkia, joissa he kokeilevat erilaisia ​​menetelmiä saada aikaan horjumaton vakaumus siitä, että lumi on mustaa. Erilaisia ​​tuloksia on tulossa pian. Ensinnäkin kodin vaikutus on estävä. Toiseksi, ei paljon voida tehdä, ellei indoktrinaatiota aloiteta ennen 10 vuoden ikää. Kolmanneksi musiikkiin sädetyt ja toistuvasti intonoidut säkeet ovat erittäin tehokkaita. Neljänneksi mielipide, että lumi on valkoista, on katsottava osoittamaan sairasta makua eksentrisyydestä. Mutta ennakoin. Tulevien tiedemiesten tehtävänä on tarkentaa nämä maksimit ja selvittää tarkalleen, kuinka paljon maksaa lasta kohti saada lapset uskomaan, että lumi on mustaa,

Russellin dystooppista näkemystä rinnasti hänen ystävänsä Sir Julian Huxley (YK:n koulutus-, tiede- ja kulttuurijärjestön perustaja) vuonna 1946, joka sanoi Unescon perustavassa manifestissa :

Unescon moraali on selvä. Sille asetettua tehtävää edistää rauhaa ja turvallisuutta ei voida koskaan täysin toteuttaa sille osoitetuilla keinoilla – koulutuksella, tieteellä ja kulttuurilla. Sen täytyy ajatella jonkinlaista maailmanpoliittista yhtenäisyyttä, joko yhden maailmanhallituksen kautta tai muuten, ainoana varmana keinona välttää sota… koulutusohjelmassaan se voi korostaa maailmanpoliittisen yhtenäisyyden äärimmäistä tarvetta ja perehtyä kaikkiin kansoihin sen seurauksiin. täydellisen suvereniteetin siirtämisestä erillisiltä kansakunnilta maailmanjärjestölle.

Mihin tarkoitukseen tämä “maailmanpoliittinen yhtenäisyys” olisi tarkoitettu? Useita sivuja myöhemmin Huxleyn näkemys on esitetty kaikissa sen kieroutuneissa yksityiskohdissa:

Tällä hetkellä on todennäköistä, että sivilisaation epäsuora vaikutus on dysgeeninen eugeenisen sijaan, ja joka tapauksessa näyttää todennäköiseltä, että ihmislajissa jo esiintyvien geneettisen tyhmyyden, fyysisen heikkouden, henkisen epävakauden ja sairausalttiuden kuollut paino. tulee olemaan liian suuri taakka todellisen edistyksen saavuttamiseksi. Vaikka onkin täysin totta, että radikaali eugeniapolitiikka on monien vuosien ajan poliittisesti ja psykologisesti mahdotonta, Unescon on tärkeää huolehtia siitä, että eugeniaongelmaa tarkastellaan erittäin huolellisesti ja että yleisölle tiedotetaan asioista. vaakalaudalla niin, että paljon, mikä on nyt mahdotonta, voi ainakin tulla ajateltavaksi.

Maailman taloudellinen uudelleenkolonisaatio

Vaikka monet ajattelevat sodanjälkeisten vuosien olleen ensisijaisesti kylmän sodan muovaama, todellisuus on, että Iron Curtin oli aina vain peite pakottaakseen täydellisen soluttautumisen ja kolonisoimisen transatlanttisen yhteisön kansalaisten mieliin. niin paljon fasismin nousun pysäyttämiseksi. Painopiste oli erityisesti nuoressa “baby boomer” -sukupolvessa, joka kärsisi historian sukupolvien intensiivisimmästä täyden spektrin ehdollistuksesta. Samalla kun väestö ajettiin hulluuden tilaan jatkuvan ydinterrorin, epäsymmetristen sotien ulkomailla ja huume-seksi-rock’n’roll-vastakulttuurivallankumousten ajan kotimaassa.

Kun Bobby Kennedy murhattiin ja de Gaulle syrjäytettiin, läntisten kansallisvaltioiden kolonisaation uudelle vaiheelle oli saatu aikaan Yhdysvaltain dollarin kelluminen ja kultavarastojärjestelmän tuhoaminen. vuoden 1945 jälkeisen Bretton Woodsin järjestelmän peruskallio. Niin kauan kuin valuuttakurssit ovat kiinteät, taloudellinen sodankäynti kansoja vastaan ​​lyhytaikaisen keinottelun avulla (joka oli aina ollut Lontoon Cityn työkalu) ei olisi mahdollista. Lisäksi kiinteiden valuuttakurssien tarjoama vakaus mahdollisti pitkän aikavälin ajattelun ja suunnittelun, joka edellytti laajan infrastruktuurin rakentamista ja muita tieteellisiä hankkeita, jotka vaativat sellaista kärsivällisyyttä ja ennakointia, jota lyhytaikainen markkinalähtöinen ajattelu ei koskaan sallinut.

Tämän vuoden 1971 jälkeisen sääntelyn purkamisen uudella aikakaudella ihmiskunta hajosi entisestään uuden “arvon” idean ympärille, jota ohjasi käsitys, että yksilölliset halut, joita säätely ei rajoita, “aiheuttavat” luovaa muutosta markkinoiden oletettavasti itsesäätelevien voimien sisällä. Mitä enemmän kaava “ahneus=hyvä” sulautui länsivaltioiden toimintajärjestelmään, sitä enemmän näiden osavaltioiden laajempia rakenteita ohjasivat yksityiset yritykset ja pankit, jotka sulautuivat ja sulautuivat yhä enemmän toisiinsa darwinistisen “eloonjäämisen aikakaudella”. sopivin.” Mitä enemmän nämä toisiinsa kytkeytyneet ylikansalliset kokonaisuudet sulautuivat, sitä enemmän taloudellisen vallan vivut repeytyivät suvereeneista kansallisvaltioista yksityisen rahoituksen käsiin ihmiskuntaa vastustavien voimien käsiin. Tämän prosessin aikana

Pääomavaltaisen infrastruktuurin ylläpitoon ja parantamiseen tarkoitetut tavanomaiset investoinnit takavarikoitiin ja teollisuussektorit suljettiin ja siirrettiin halvan työvoiman aloille ulkomaille, joista tuli uusia modernin orjatyövoiman vyöhykkeitä, jotka täyttivät länsimaisen kulutuksen “halvilla tavaroilla” Kiinasta ja halvoista. maailman etelästä varastettuja luonnonvaroja.

Kun rahan määrän kasvu oli aiemmin sidottu teollisuustuotannon kasvuun, vuoden 1971 jälkeinen paradigma sidoi rahan määrän kasvun maksamattomien velkojen ja todellisesta maailmasta riippumattoman spekulatiivisen pääoman jatkuvasti kasvavaan määrään.

Pahan kaksi kasvoa: WEF ja Inter-Alpha Group

Samana kohtalokkaana vuonna 1971 luotiin kaksi muuta pahaenteistä kokonaisuutta.

Tammikuussa 1971 Henry Kissingerin suojeltava Klaus Schwab perusti Sveitsiin kokonaisuuden, jonka nimi oli “Maailman talousfoorumi”. Eräs merkittävä perustajajäsen oli Maurice Strong , Rockefellerin sidoksissa oleva kanadalainen oligarkki, josta oli tullut modernin ympäristöliikkeen perustaja ja Rooman klubin toinen arkkitehti. Yksi aloitteista, jonka Strong oli auttanut rakentamaan vuonna 1970, oli 1001 Nature Trust, joka oli hanke, joka oli omistettu pääoman keräämiseen Maailman luonnonsäätiölle ja uudelle ympäristöliikkeelle. Yksi WWF:n perustajista? Sir Julian Huxley.

Toinen vuonna 1971 perustettu pahaenteinen kokonaisuus oli   Royal Bank of Scotlandin alainen Rothschild Inter-Alpha -pankkiryhmä . Tämän ryhmän ilmaistu aikomus löytyi lordi Jacob Rothschildin vuoden 1983 puheesta : “kaksi laajaa jättimäistä instituutiotyyppiä, maailmanlaajuinen rahoituspalveluyritys ja kansainvälinen liikepankki, jolla on maailmanlaajuista kaupankäyntiä, voivat lähentyä ja muodostaa lopullisen, kaikki -voimakas, monipäinen finanssiryhmittymä.”

Lordi Rothschild viittasi Glass-Steagall-pankkien erottamiseen liittyvien lakien tuhoamiseen Trans-Atlantin toisella puolella, mikä oli pitänyt liikepankki-, investointipankki- ja vakuutustoimintaa erillään eri maailmoista toisen maailmansodan jälkeen. Vuonna 1986 tämä pankkitoiminnan väliseinien tuhoutuminen alkoi Margaret Thatcherin alkuräjähdyksestä,  jota seurasi pian sen jälkeen  Kanada tuhosi neljä pilaria.  Vaikka kesti vielä 14 vuotta, viimeinen naula laitettiin Glass-Steagallin arkkuun, kun Clinton tuhosi lain yhtenä viimeisistä toimistaan ​​virassa. Tämän jälkeen johdannaissopimukset, joiden arvo oli vain 2 biljoonaa dollaria vuonna 1991 ja 80 biljoonaa dollaria vuonna 1999, nousi pian yli 650 biljoonaan dollariin, kun asuntomarkkinat räjähtivät Yhdysvalloissa vuonna 2007.

Neuvostoliiton tuhoutuessa Rockefeller Disclosure Project otettiin käyttöön vuonna 1992Laurence Rockefeller ja hänen veljentyttärensä Anna Bartley (Rockefeller Brothers Fundin silloinen puheenjohtaja), joka työskenteli Bill Clintonin kanssa käynnistääkseen ensimmäisen ja suurimman UFO-raporttien aallon Yhdysvaltain historiassa vuonna 1993. Laurence oli viettänyt 1980-luvun uraansa ja Psylosibiinigurun Terence McKennan tutkimus, joka oli myös edelläkävijä suositulle ajatukselle, että muinaiset sivilisaatiot kohtasivat moniulotteisten avaruusolioiden kanssa psykedeelisten aineiden avulla. Laurence Rockefellerin veljenpoika Stephen Rockefeller työskenteli samanaikaisesti ahkerasti valvoessaan Earth Charter -projektia, joka väitti luovansa uuden perustan kansainväliselle oikeudelle, joka perustui suvereenin kansallisvaltiojärjestelmän hylkäämiseen ja maapallon oikeuksien etusijalle ihmisoikeuksiin nähden. Tämän peruskirjan muiden johtavien tekijöiden joukossa olivat ei kukaan muu kuin entinen Neuvostoliiton pääministeri Mihail Gorbatšov ja Maurice Strong. Earth Charter -projektin alkuperästä puhuen Steven Rockefeller (Rockefeller Brothers Fundin rahastonhoitaja ja teologi Middleburgy Collegessa)myönsi täyttävänsä sen tehtävän, jonka Kansainvälinen luonnonsuojeluliitto – – jonka ei kukaan muu kuin Sir Julian Huxley loi – asetti vuonna 1948.

En ole tyytyväinen epätyydyttäviin tarinoihin, käsikirjoituksiin ja tarinoihin, jotka muovaavat epäjärjestynyttä aikakauttamme viimeisen kahden tuhannen vuoden aikana, Maurice Strongin suojattu Klaus Schwab ja muut pelottavat vankityrmämestarit yrittävät hallita suuren nollauksen jälkeistä aikaa “New Narratives” -ohjelmalla. 2000-luvullamme ja sen jälkeen. Schwab kuvaili Maailman talousfoorumin Great Narrative Initiative -aloitetta, joka julkistettiin 11. marraskuuta 2021, “maailman johtavien ajattelijoiden yhteistyönä pitkän aikavälin näkökulmien luomiseksi ja narratiivin luomiseksi, joka voi auttaa ohjaamaan kestävämmän, osallistavamman, ja kestävä visio yhteisestä tulevaisuudestamme.”

Mitä ovat ne uudet organisoivat myytit ja uudet arvot, joiden tarkoituksena on korvata kristinuskon vanhentunut aika, joka oletti jokaisen ihmiselämän pyhänä ja vapauden luovuttamattomana? Mitä tahansa se tulee olemaan, voit luultavasti arvata, että se haisee avaruusolioilta, hologrammeilta, psykedeelisiltä huumeilta, luonnonpalvonnasta ja muinaisten pakanallisten huumekulttien palauttamisesta, jotka organisoivat Babylonian ja Rooman valtakunnat hedonistisen dionysolaisen orgian alla odottaville plebeille. valtion tukeman eutanasian pakoon todellisuudesta.

Jos tämä HG Wellsin dystooppinen märkä unelma ei miellytä sinua, on luultavasti hyvä aika alkaa miettiä mielesi käyttöä tiukemmin ja pohtia, mikä on aiheuttanut oligarkian menettämisen valtaa viimeisen 2000 vuoden aikana:

Lähde: The Last American Vagabond