19.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WHO:n YouTuben “haltuunotto” merkitsee orwellilaista lääketieteellistä dystopiaa

6 min read
WHO:n YouTuben “haltuunotto” merkitsee orwellilaista lääketieteellistä dystopiaa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/nbm2

Maailman terveysjärjestö ja YouTube sulautuvat dystooppiseksi, kaikille sopivaksi lääketieteellisen väärän tiedon paradigmaksi, jossa “ennaltaehkäisy” vastaa rokotuksia tai mammografiaa, mutta astu pois vitamiinikaapistasi tai ruuan käyttämisestä lääkkeenä, koska se ei ole enää hyväksyttävää heidän uuden käsityksensä mukaan. politiikkaa.  

YouTube ilmoitti 15. elokuuta  ottavansa käyttöön WHO:n lääketieteellistä väärää tietoa koskevat käytännöt, jotka tuovat käyttöön “yksi maailma, yksi kerronta” digitaalisen hallintorakenteen, joka tekee sananvapaudesta ja implisiittisesti tietoisen lääketieteellisen valinnan olemattomaksi käyttäjiltä jo ennestään raskaasti. sensuurille altis alusta.

Tästä eteenpäin mitä tahansa sisältöä, joka on ristiriidassa WHO:n virallisten terveysohjeiden kanssa tai poikkeaa niistä, voidaan pitää “haitallisena sisältönä”, joka rikkoo YouTuben “yhteisön sääntöjä”, ja se on nyt sensuroitu tai poistettu.

Viestissä, jonka otsikko on ” Pitkän aikavälin visio YouTuben lääketieteellistä väärää tietoa koskevasta politiikasta “, YouTube jakoi “ajatuksensa lääketieteellistä väärää tietoa koskevien käytäntöjen tulevaisuudesta, mukaan lukien syöpään liittyvän väärän tiedon poistaminen”.

YouTube totesi: 

Jatkossa YouTube virtaviivaistaa kymmeniä olemassa olevia lääketieteellisiä vääriä tietoja koskevia ohjeitamme siten, että ne kuuluvat kolmeen luokkaan – ehkäisy, hoito ja kieltäminen. Näitä käytäntöjä sovelletaan tiettyihin terveysolosuhteisiin, hoitoihin ja aineisiin, joiden sisältö on ristiriidassa paikallisten terveysviranomaisten tai Maailman terveysjärjestön (WHO) kanssa.

Se on organisoitu kolmikantaiseen kehykseen ja ehdotti seuraavia suuntaviivoja:

Ennaltaehkäisyä koskevat väärät tiedot: Poistamme sisällön, joka on ristiriidassa terveysviranomaisten ohjeiden kanssa, jotka koskevat tiettyjen terveystilojen ehkäisyä ja leviämistä sekä hyväksyttyjen rokotteiden turvallisuutta ja tehokkuutta. Tämä kattaa esimerkiksi sisällön, joka edistää haitallista ainetta sairauksien ehkäisyyn.

Hoitoon liittyvät väärät tiedot: Poistamme sisällön, joka on ristiriidassa terveysviranomaisten ohjeiden kanssa tiettyjen terveyssairauksien hoidosta, mukaan lukien tiettyjen haitallisten aineiden tai käytäntöjen mainostaminen. Esimerkkejä ovat sisältö, joka rohkaisee todentamattomiin parannuskeinoihin sen sijaan, että hakeutuisi lääkärin hoitoon tietyissä sairauksissa, kuten cesiumkloridin mainostaminen syövän hoitona.

Väärien tietojen kieltäminen: Poistamme sisällön, joka kiistää tiettyjen terveydellisten tilojen olemassaolon. Tämä kattaa sisällön, joka kieltää ihmisten kuoleman COVID-19:ään.

YouTuben lääketieteellistä väärää tietoa koskevat ohjeet  eivät sisällä vain rokotuksiin liittyviä aiheita, vaan ne kieltävät nimenomaisesti kaiken ” sisällön, joka mainostaa tietoja, jotka ovat ristiriidassa terveysviranomaisten ohjeiden kanssa tiettyjen terveyssairauksien ehkäisystä tai leviämisestä. Elleivät paikalliset terveysviranomaiset tai WHO ole virallisesti hyväksyneet jotakin ainetta tai hoitomuotoa “turvalliseksi ja tehokkaaksi”, siitä puhuminen YouTubessa on tästä lähtien kiellettyä.

YouTube mainitsee erityisesti seuraavat esimerkit sensuroitavasta sisällöstä kohdassa “Haitalliset aineet ja käytännöt ehkäisymenetelminä”:

Seuraavien aineiden ja hoitojen mainostaminen, jotka aiheuttavat vakavan ruumiinvamman tai kuoleman riskin:

Miracle Mineral Solution (MMS)

Musta Salve

Tärpätti

B17 / amygdaliini / persikan tai aprikoosin siemenet

Korkealaatuinen vetyperoksidi

Kelaattihoito autismin hoitoon

Hopeavesi

Otsonihoito

Bensiini, diesel ja kerosiini

Sisältö, joka edistää ivermektiinin tai hydroksiklorokiinin käyttöä COVID-19: n ehkäisyyn .

Heidän rokotekohtaisiin ohjeisiinsa sisältyy minkä tahansa seuraavista aiheista sensurointi: 

Rokotteiden turvallisuus: Sisältö, jossa väitetään, että rokotteet aiheuttavat kroonisia sivuvaikutuksia, kuten syöpää tai halvausta, lukuun ottamatta harvinaisia ​​terveysviranomaisten tunnustamia sivuvaikutuksia.

Esimerkkejä:

Väittää, että MMR-rokote aiheuttaa autismia.

Väittää, että mikä tahansa rokote saa aikaan COVID-19:n supistumisen.

Väitteet siitä, että rokotteet ovat osa väestökatoa koskevaa asialistaa.

Väitetään, että influenssarokote aiheuttaa kroonisia sivuvaikutuksia, kuten hedelmättömyyttä , tai aiheuttaa COVID-19:n supistumisen.

Väittää, että HPV -rokote aiheuttaa kroonisia sivuvaikutuksia, kuten halvauksen.

Väitteet, että hyväksytty COVID-19-rokote aiheuttaa kuoleman, hedelmättömyyden, keskenmenon, autismin tai muiden tartuntatautien sairastumisen.

Väittää, että lauman immuniteetin saavuttaminen luonnollisen infektion kautta on turvallisempaa kuin väestön rokottaminen.

Sisältö, joka mainostaa ei-hyväksyttyjen tai kotitekoisten COVID-19-rokotteiden käyttöä.

Rokotteen tehokkuus: Sisältö, jossa väitetään, että rokotteet eivät vähennä taudin tarttumista tai supistumista.

Esimerkkejä:

Väitetään, että rokotteet eivät vähennä sairastumisriskiä.

Väitteet, joiden mukaan rokotteet eivät vähennä sairauden vakavuutta, mukaan lukien sairaalahoito tai kuolema.

Väittää, että mikä tahansa rokote on taattu ehkäisymenetelmä COVID-19:lle.

Rokotteiden ainesosat: Sisältö, joka antaa väärän kuvan rokotteiden sisältämistä ainesosista.

Esimerkkejä:

Väitteet siitä, että rokotteet sisältävät aineita, jotka eivät ole rokotteen ainesosaluettelossa, kuten sikiöistä peräisin olevaa biologista ainetta (esim. sikiön kudosta, sikiön solulinjoja) tai eläinperäisiä sivutuotteita.

Väitteet, joiden mukaan rokotteet sisältävät aineita tai laitteita, joiden tarkoituksena on jäljittää tai tunnistaa niitä saaneita.

Väitetään, että rokotteet muuttavat ihmisen geneettistä rakennetta.

Väitteet, että rokotteet tekevät niitä vastaanottavista ihmisistä magneettisia.

Toinen YouTuben uusien sensuurikäytäntöjen kohde on keskustelu vaihtoehtoisista syövän hoidoista. YouTube sanoo:

Tästä päivästä alkaen ja tulevien viikkojen aikana ryhdymme poistamaan sisältöä, joka edistää haitallisiksi tai tehottomiksi osoittautuneita syöpähoitoja tai sisältöä, joka estää katsojia hakeutumasta ammattimaiseen hoitoon. Tämä sisältää sisältöä, joka mainostaa todentamattomia hoitoja hyväksytyn hoidon sijasta tai taatun parannuskeinona, sekä hoitoja, jotka terveysviranomaiset ovat erityisesti katsoneet haitallisiksi. Esimerkiksi video, jossa väitetään “valkosipuli parantaa syöpää” tai “ota C-vitamiinia sädehoidon sijaan”, poistetaan.

Kommentti

YouTuben uudet käytännöt heijastavat tieteen vaaroja, nimittäin käytäntöä, jonka mukaan vain vertaisarvioidut, julkaistut satunnaistetut kliiniset tutkimukset ja hallituksen hyväksymät lääkkeet ovat päteviä sairauksien hoitoja huolimatta keskeytyksettä vuosituhansia kestäneistä turvallisista, kohtuuhintaisista, tehokkaista, helposti saatavilla olevista ja monikulttuurisesti validoiduista lähestymistavoista. jotka perustuvat ravintopohjaisiin, yrtteihin ja vitamiini-/ravintoainekeskeisiin lähestymistapoihin ja elämäntapaa muokattaviin tekijöihin, kuten liikunta, ravitsemus ja mieliala sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon. Tiede synnyttää lääketieteellisen monoteismin, joka soveltaa yksikokoista lähestymistapaa, jossa niitä, jotka valitsevat vaihtoehtoisia lähestymistapoja tai poikkeavat tai ovat ristiriidassa vakiintuneen “hoitostandardin” kanssa, kohdellaan harhaoppisina, ja heidät syrjäytetään, halveksitaan ja joskus vainotaan ja vainotaan. kohdellaan rikollisina.

Tohtori Benjamin Rushille, itsenäisyysjulistuksen allekirjoittajalle, annettu lainaus ilmaisee tämän ennakoivasti:

Ellemme laita lääketieteellistä vapautta perustuslakiin, tulee aika, jolloin lääketiede järjestäytyy peitelliseksi diktatuuriksi. Lääketieteen Bastillen muodostaa parantamisen taiteen rajoittaminen lääkäreihin ja yhtäläisten etuoikeuksien kieltäminen muilta. Kaikki sellaiset lait ovat epäamerikkalaisia ​​ja despoottisia.

YouTuben käytännöt, erityisesti ilmoitetun Covid-19-pandemian viimeisten vuosien aikana, ovat jo johtaneet satojen tuhansien sisällön poistamiseen, ja monet muut ovat kokeneet algoritmisen tehostuksen poistamisen, varjokiellon ja vielä enemmän. koskien: kasvavaa itsesensuurin kulttuuria ja ensimmäisen lisäyksen oikeuksien käyttämisen hylkäämistä, jotka muuten jopa suojaavat useimpia puheen muotoja, joiden tiedetään olevan tosiasiallisesti epätarkkoja.

Avoimen ajatusten vaihdon, vuoropuhelun ja lääketieteellisten mielipiteiden ja kokemusten jakamisen riistäminen maailmalta vaikuttaa syvästi inhimilliseen ja lääketieteelliseen perusoikeuteen tehdä tietoisia lääketieteellisiä valintoja. Ilman vapaata tiedonkulkua, erityisesti todellisista riskeistä ja hyödyistä, jotka liittyvät koko valikoimaan saatavilla oleviin hoitoihin, tavanomaisista integratiivisiin ja vaihtoehtoisiin hoitoihin, kehon itsemääräämisoikeus ja tietoisen suostumuksen lääketieteellinen eettinen periaate ei ole mahdollista, vaikka se on maailmanlaajuisesti hyväksytty pyhänä, Nürnbergin oikeudenkäynnin jälkeen.

Vaikka tämä viimeisin kehitys on erittäin huolestuttavaa, se puhuu yleisön kasvavasta tarpeesta saada pääsy ja käyttää vaihtoehtoisia mediaalustoja, kuten UNITE.liven kautta luotua alustaa, jossa vapaus puhua totuudenmukaisesti aiheista, jotka ovat välttämättömiä oman toiminnan harjoittamisen kannalta  . kansalaisvapauksia, jotka turvaavat perusihmisoikeutesi, ei voida ottaa sinulta pois.

Suunnittelimme alustamme tätä silmällä pitäen ja tarjoamme tietoista, skaalautuvaa teknologiaa, jonka avulla kuka tahansa voi tulla luojaksi/vaikuttajaksi, samalla kun hyödynnämme laajan valikoiman työkaluja vaikutusten skaalaamiseen sekä itsensä kaupallistamiseen ja elantonsa tekemiseen tekemällä mitä rakastat. .