24.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

YK:n yleiskokous hyväksyi maailmanlaajuisen pandemian “viranomaisen”, jolla on lukituksen täytäntöönpanovaltuudet

3 min read
YK:n yleiskokous hyväksyi maailmanlaajuisen pandemian “viranomaisen”, jolla on lukituksen täytäntöönpanovaltuudet

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/oaw7

Tämän artikkelin julkaisi alun perin Cassie B. Natural Newsissa otsikolla: YK:n yleiskokouksen päällikkö hyväksyy julistuksen muodostaakseen maailmanlaajuisen pandemiaviranomaisen, jolla on sulkemisvaltuuksia

YK:n yleiskokouksen (UNGA) puheenjohtaja Dennis Francis on jättänyt huomiotta 11 maan vastalauseet ja hyväksynyt  YK:n julistuksen pandemioiden ehkäisystä, varautumisesta ja avustuksesta  toimittamatta sitä täysimääräiseen yleiskokoukseen.

Tämän julistuksen tarkoituksena on muodostaa  maailmanlaajuinen pandemiaviranomainen , jolla on useita häiritseviä voimia, kuten kyky pakottaa sulkeminen, vaatia yleistä rokotusta ja sensuroimaan “misinformaatiota”.

Joitakin kohtia, joita se vaatii, ovat:

Lisääntynyt valvonta ja digitaaliset terveysasiakirjat:  Julistus tukee digitaalisten terveystekniikoiden käyttöä “terveystoimenpiteiden toteuttamiseen ja tukemiseen sekä kansallisten avustustoimien vahvistamiseen” terveydellisen hätätilan tai pandemian sattuessa. Rokotepassit kuuluisivat digitaalisten terveysteknologioiden luokkaan.

Universaali rokotus: Toinen julistuksen hälyttävä osa on “syvä huoli” rokotusmäärien laskusta ympäri maailmaa. Se lupaa tukea rokotteiden tutkimusta ja kehitystä ja kutsuu rutiinirokotuksia kustannustehokkaaksi ja tehokkaaksi kansanterveyden toimenpiteeksi. Julistuksessa vaaditaan “rutiininomaisten immunisaatio-, rokotus- ja leviämisvalmiuksien parantamista, mukaan lukien tarjoamalla näyttöön perustuvaa tietoa luottamuksen, vastaanoton ja kysynnän edistämisestä” sen lisäksi, että “laajennetaan rokotteiden kattavuutta tautipesäkkeiden sekä leviämisen ja uudelleen puhkeamisen estämiseksi tartuntataudeista.”

COVID-19:aan liittyvien väliaikaisten valtuuksien tekeminen pysyviksi:  Julistuksessa korostetaan myös tarvetta rakentaa pandemiasta opittuja käytäntöjä ja opetuksia ja muuttaa väliaikaiset valtuudet pysyviksi.

Pandemiarahaston perustaminen:  Julistuksen tavoitteena on perustaa 30 miljardin dollarin pandemiarahasto vuodessa “kriittisiin investointeihin”, jotka liittyvät pandemioihin valmistautumiseen ja niihin vastaamiseen.

Rokotekriitikkojen sensurointi:  Uudessa julistuksessa ilmaistaan ​​myös “huoli siitä, että terveyteen liittyvä väärä tieto ja disinformaatio vaikuttivat kielteisesti rutiininomaisiin rokotuspalveluihin maailmanlaajuisesti” ja vaaditaan toimenpiteitä, joilla puututaan siihen, mitä se pitää vääränä tiedona, erityisesti sosiaalisen median alustoilla. Se haluaa myös ryhtyä toimiin torjuakseen rokotteiden epäröintiä ja lisätäkseen luottamusta kansanterveysviranomaisiin.

Julistuksen kannattajat uskovat, että se auttaa maailmanlaajuista yhteistyötä pandemioiden ehkäisyssä ja kansanterveyden parantamisessa. Maailman terveysjärjestö väittää soveltavansa joitain COVID-19-pandemian aikana opituista opetuksista.

Siirto aiheuttaa kuitenkin suurta huolta niiden keskuudessa, jotka ymmärtävät sen seuraukset, kuten turvallisuuspolitiikan keskuksen presidentti Frank Gaffney, joka kutsuu sitä “ennennäkemättömäksi”.

Hän sanoi: “Ei voida kiertää sitä tosiasiaa, että se tulee tapahtumaan eri kansojen suvereniteettien kustannuksella, joille myöhemmin kerrotaan, että heillä on hätätila, ja kerrotaan, mitä heidän on tehtävä asian suhteen.”

Bioaseiden asiantuntija ja  Illinoisin yliopiston kansainvälisen oikeuden professori Francis Boyle, JD, Ph. D., sanoi: “Tämä on koko tuomioistuimen lehdistö, jolla on koko Yhdistyneiden Kansakuntien järjestö, sen erikoistuneet virastot ja siihen liittyvät organisaatiot tukemaan ja tukemaan ehdotettua globalistista WHO:n maailmanlaajuista totalitaarista lääketieteellistä ja tieteellistä poliisivaltiota.

Kriitikot ovat myös huolissaan siitä, että julistuksen tuki COVID-19-tyylisille rajoituksille sulkee kouluja ja pakottaa naiset olennaisesti jättämään työnsä ja mahdollisesti joutumaan köyhyyteen.

Lähes tusina maata vastusti julistusta

11 maan edustajat kirjoittivat YK:n yleiskokouksen puheenjohtajalle kirjeen, jossa ilmaisivat varauksensa julistusta kohtaan. Kirjeessä todettiin: “Valtuuskuntamme ovat vakuuttuneita siitä, että tämä ei ole tapa käsitellä monenvälisiä ja hallitustenvälisiä neuvotteluja kysymyksistä, joilla on suuri merkitys kansainväliselle yhteisölle, erityisesti kehitysmaille.”

Boyle syyttää YK:n yleiskokousta julistuksen väärästä esittämisestä antamalla YK:n yleiskokouksen puheenjohtajan hyväksyä sen, koska he tiesivät, että se  ei hyväksyisi YK:n yleiskokousta konsensuspäätöslauselmana,  kun otetaan huomioon 11 vastalausetta.