23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Vanessa Renner: Kiitos vakavimmista sivuvaikutuksista? Lääketieteen Nobel-palkinto meni Covid-rokotuksen “pioneereille”

2 min read
Vanessa Renner: Kiitos vakavimmista sivuvaikutuksista? Lääketieteen Nobel-palkinto meni Covid-rokotuksen “pioneereille”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/92jc

Nobel-palkinto on tarkoitus myöntää ihmisille, joiden työ on tuonut eniten hyötyä ihmiskunnalle. Se saattoi olla totta aiemmin, mutta nykyään, kun totuutta herjataan valheeksi ja orjuutta korotetaan vapaudeksi, tästä palkinnosta on todennäköisesti tullut myös orwellilaisen käänteen uhri: Tänä vuonna lääketieteen Nobel-palkinto menee ne tiedemiehet, jotka loivat perustan… mRNA- “rokotteille” Covid-19:ää vastaan. Mitä palvelua niiden oletetaan palvelevan lukuisilla rokotekuolemilla ja rokotusten loukkaantuneilla?

Nobel-palkinto on jaettu vuosittain vuodesta 1901 lähtien: sen perustaja Alfred Nobel määräsi kerran, että se myönnetään ihmisille, “jotka ovat tuottaneet suurimman hyödyn ihmiskunnalle kuluneen vuoden aikana ” . Hieno idea, joka on nykyään yhä enemmän järjetöntä. Nobel-palkinto myönnetään ilmastotutkijoille , jotka käyttävät kyseenalaista mallintaa tukeakseen yhä enemmän vapaudenvastaista politiikkaa – tai niille tutkijoille, jotka mahdollistivat sivuvaikutuksia täynnä olevien mRNA-“rokotteiden” valmistamisen Covid-19:ää vastaan.

Unkarilainen tutkija Katalin Karikó ja amerikkalainen Drew Weissman saivat tänään Ruotsissa lääketieteen Nobelin palkinnon mRNA-rokotteiden perustutkimuksestaan : “Palkijat ovat myötävaikuttaneet rokotteiden kehityksen ennennäkemättömään vauhtiin aikana, joka on yksi nykyajan suurimmista uhista ihmisten terveydelle.” , ruotsalainen palkintojärjestö sanoi ylistäen tutkijoiden löytöjä nukleosidiemäksen modifikaatioista. Näillä muun muassa varmistui, että “ongelma” elimistön solujen riittämättömästä proteiinituotannosta ratkesi – tunnetuin seurauksin, koska rokotuspiikin proteiinin tuotanto ei nyt tietenkään pysähdy joillain rokotetuilla .

Rickard Sandberg, Nobel Assembly Karolinska Institutetin jäsen, meni vielä paremmin ja riemuitsi: “Yhdessä he ovat pelastaneet miljoonia ihmishenkiä, estäneet vakavan COVID-19-taudin, vähentäneet tautien kokonaistaakkaa ja auttaneet yhteiskuntia avautumaan uudelleen.” Todellisuudessa ei ole olemassa vakavia todisteita siitä, että edes yksittäinen ihmishenki olisi todella pelastettu , kun taas vastineeksi on kuvattu ja todistettu lukuisia kokeellisten geeniterapialääkkeiden haitallisia vaikutuksia. Massarokotukset eivät johtaneet yhteiskunnan avautumiseen, vaan ennennäkemättömään jakautumiseen, jota tuskin lähitulevaisuudessa voitetaan.Covid-19 on osoittautunut hyvin nopeasti verrattavissa olevaan flunssaan tai vilustumiseen väestön keskuudessa. Jos suurin uhka ihmiskunnalle on vilustuminen, meillä menee yllättävän hyvin – mutta ei poliitikoilla, jotka ovat heikentäneet perusoikeuksia ja kiusaaneet väestöä vääriin väitteisiin perustuvan ”terveyshätätilanteen” perusteella.

Tämän kaiken tietävät kansalaiset ympäri maailmaa: vain pieni vähemmistö haluaisi edelleen uskoa, että he ovat taianomaisesti pelastaneet maailman saamalla kuuliaisesti neljä, viisi, kuusi injektiota. Suurimmalle osalle tämä palkintojenjakotilaisuus on parhaimmillaan vitsi ja pahimmillaan suora loukkaus, koska monet ihmiset ovat menettäneet rakkaansa rokotuksen seurauksena, kärsivät itse terveysongelmista tai joutuvat nyt huolehtimaan läheisistä, jotka kärsivät vakavista vaivoista. rokotusvaurioita ja sen seurauksena heidän elämäntapaansa on rajoitettu. Kuka kiittäisi veitsen valmistajaa hyökkäyksessä vahingoittamiseen käytetyn terän kehittämisestä?