27.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Faucin laittomissa kokeissa tappamien tuhansien lasten joukkohautoja löydettiin NYC:stä.

1 min read
Faucin laittomissa kokeissa tappamien tuhansien lasten joukkohautoja löydettiin NYC:stä.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/0cq6

⁣Tohtori Anthony Faucin laittomissa lääketieteellisissä kokeissa tappamien tuhansien lasten ruumiit on löydetty Hawthornesta, New Yorkista, mikä vahvistaa syytettä entisen NIH:n johtajan asettamiseksi syytteeseen rikoksista ihmisyyttä vastaan ja rikoksista lapsia vastaan.

Samalla tavoin kuin natsi tohtori Josef Mengelen rikokset kauhistuttivat maailmaa, kun hänen hirmuteot paljastuivat toisen maailmansodan jälkeen, Faucin eläimillä ja lapsilla tekemien hirvittävien kokeiden laajuus ja ulottuvuus saavat tutkijat tyrmistymään.

Miksei tämä ole etusivun uutinen maan kaikissa sanomalehdissä? Missä on valtamedia? Lyhyt vastaus on, että valtavirran tiedotusvälineet ovat ahkerasti peittelemässä globalistisen eliitin rikoksia, mukaan lukien tohtori Anthony Faucin turmiolliset rikokset.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v3ng5fm-mass-graves-of-thousands-of-children-killed-by-fauci-in-illegal-experiments.html