Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Se on ansa! Seurausten aalto Lähi-idän taistellessa “viimeistä sotaa”

9 min lukea
Se on ansa! Seurausten aalto Lähi-idän taistellessa “viimeistä sotaa”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/mxth

Harvat ihmiset tuntevat pienen tapahtuman, jota kutsuttiin pronssikauden romahdukseksi noin vuonna 1200 eaa. Levantin alueella (nykyisin Lähi-idässä). Useimmille ihmisille opetetaan, että historia ja edistys kulkevat suoraviivaisesti ja että jokainen sukupolvi parantaa edellisten sukupolvien kulttuuria ja innovaatioita. Tämä harhakäsitys rakentuu Smithsonian-vaikutteisen näkemyksen ympärille menneisyydestä. Todellisuudessa historia kulkee yleensä ympyrää tai kierrettä, jossa innovaatiot johtavat helppouteen, helppous johtaa laiskuuteen ja korruptioon ja korruptio johtaa heikkouteen ja romahdukseen.

Yhä uudelleen ihmiskunta tavoittelee maanpäällistä Elysiumia, mutta joutuu sitten takaisin alas. Selviytyjät rakentavat sitten ruohomajoja vanhojen imperiumien raunioille ja aloittavat alusta. Miksi pronssikauden katastrofilla on merkitystä? Ilmeisesti siksi, että historialla on tapana rytmittyä.

Levantti oli tuohon aikaan rikas sivilisaation ja kaupankäynnin suhteen, ja se koostui lukuisista valtakunnista, jotka edustivat tunnettua maailmaa, mukaan lukien egyptiläiset, babylonialaiset, minolaiset, mykeneläiset, heettiläiset jne. Niillä oli laajat taloudelliset verkostot, maatalous, teollisuus ja kirjastot. Valtakuntien läheisyys mahdollisti niin laajat kauppasuhteet, että nykyaikaiset historioitsijat kutsuvat tätä ajanjaksoa usein ensimmäiseksi “globaaliksi taloudeksi” (kuulostaako tutulta?).

Se, minkä rakentaminen kesti vuosisatoja, tuhoutui yhdessä sukupolvessa useiden katastrofien seurauksena. “Megakuivuus” aiheutti sen, että kuningaskunnat, joilla ei ollut vakiintuneita vesivaroja, menettivät maataloustuotantonsa, mikä johti laajalle levinneeseen nälänhätään ja tauteihin (kyllä, ilmasto voi muuttua ja muuttuukin dramaattisesti ihmisen hiilijalanjäljestä riippumatta). Sisäiset kiistat häiritsivät kaupankäyntiä, ja “merikansaksi” kutsutun, vaeltavien ryöstäjien salaperäisen hyökkäyksen on todettu olleen ensisijainen tekijä romahduksen taustalla.

Merikansat hyökkäsivät lukuisiin valtakuntiin, mutta monet heistä olivat myös alueelle tulvivia pakolaisia. He häiritsivät kulttuureja ja talouksia ja vetivät useita valtakuntia mukanaan. Tämä kaikki tapahtui alle 30 vuodessa. Valitettavasti kielet ja historialliset asiakirjat katosivat, koska vain näiden sivilisaatioiden eliitti osasi lukea ja kirjoittaa.

Tästä alkoi pimeä aikakausi, joka kesti vuosisatoja. Ihmiskunta taantui, käytännössä nollaan, raapien ja selviytyen menneiden sukupolvien temppeleiden ja pyramidien keskellä. Heidän on täytynyt katsoa ylös noihin rappeutuviin arkkitehtuurin ihmeisiin satojen vuosien takaa ja ihmetellä: “Mitä helvettiä meille tapahtui?”.

Kaikki ei tietenkään tuhoutunut. Egyptin dynastiat olivat taantumassa, mutta ne onnistuivat pysymään kasassa paljon paremmin kuin Levantin alueen dynastiat. Tapahtuma merkitsi kuitenkin inhimilliselle tietämykselle haitallista takaiskua. Voisi ajatella, että jos pronssikauden romahdusta ei olisi koskaan tapahtunut, olisimme nyt ehkä jo avaruusolento, joka matkustaa tähtien ympäri.

Toisaalta ehkä nämä kulttuurit olivat niin korruptoituneita, että niiden piti epäonnistua, jotta niiden tilalle voitiin rakentaa jotain parempaa?

Mitä tekemistä tällä on Lähi-idän tämänhetkisen tilanteen kanssa? Älykkäät lukijat ymmärtävät varmasti, mitä tarkoitan. Pronssikauden monimutkaiset suhteet ja kauppamekanismit johtivat suureen vaurauteen ja hyvinvointiin, mutta ne olivat hirvittävän hauraita. Sama keskinäinen riippuvuus johti niiden tuhoon, kun ne kaatuivat kuin dominopalikat päällekkäin.

Tämän päivän globalisaatio ja kollektivistinen sodanlietsonta johtavat samanlaiseen maailmanlaajuiseen romahdukseen. Järjettömät siteemme ulkomaisiin kytköksiin ja talouksiin voivat hyvinkin tuhota sivilisaation uudelleen. Miettikää, mitä tulemme näkemään Israelin ja Palestiinan sodan kehittyessä…

Useita kansakuntia vedetään mukaan konfliktiin.

Jos ihmettelitte, mikä “lokakuun yllätys” tulisi olemaan, niin nyt tiedätte. Teen kantani tähän tilanteeseen selväksi – en välitä kummastakaan osapuolesta. Välitän viattomista siviileistä, mutta muuten sodalla ei ole merkitystä. Olen amerikkalainen ja välitän Amerikasta. Sama pätee Ukrainaan ja Venäjään. Heidän sotansa eivät ole meidän sotiamme, ja suhtaudun erittäin epäluuloisesti aina, kun poliittiset johtajamme yrittävät houkutella meitä valitsemaan puolen, kun ulkomaalaiset alkavat ampua toisiaan. Yhteenvetona: Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia.

Israelilaiset nauttivat rahoistamme, mutta heillä on todistetusti ollut laittomia operaatioita, joilla he ovat houkutelleet meidät sotaan (USS Liberty, kuka tahansa?). Palestiinalaiset ja suurin osa muslimimaailmasta halveksivat länsimaita ja kristinuskoa yleensä (enkä oikeastaan välitä siitä, kuka sen aloitti, tosiasia on, että kulttuurimme ovat täysin yhteensopimattomia, eikä tämä tule koskaan muuttumaan). Se, että satumme löytämään yhteisen sävelen taistellessamme mieletöntä trans-agendaa vastaan, ei tarkoita, että olisin valmis hyväksymään drakonisen sharia-lain omassa yhteisössäni.

Molemmat osapuolet käyttävät taktiikoita, jotka kohdistuvat tarkoituksella siviileihin. En puhu sivullisista vahingoista, kuten Irakissa ja Afganistanissa, vaan ryhmistä, jotka tietoisesti ja röyhkeästi suunnittelevat kansanmurhaa. Lopputulos? Ei ole olemassa “hyviä tyyppejä”, joihin liittyä. Se on täyttä paskaa ja muinaista heimohöpinää, josta länsimaalaisten pitäisi pysyä kaukana.

Niiltä, jotka ovat eri mieltä, kysykää itseltänne seuraavaa: Oletteko todella halukkaita ottamaan kiväärin ja lentämään Israeliin tai Gazaan taistelemaan ja kuolemaan jommankumman osapuolen puolesta? Jos olette, niin tehkää se ja lakatkaa vaatimasta, että muut tekevät sen puolestanne. Jos ette, niin olkaa hiljaa.

Mutta näin tulee tapahtumaan: valtaapitävät pyrkivät pakottamaan amerikkalaiset ja eurooppalaiset näihin sotiin siitä huolimatta. Yritysmedia ja jotkut poliittiset johtajat vihjaavat jo nyt, että äskettäinen täysimittainen hyökkäys Israeliin oli Gazan ulkopuolisten hallitusten suunnittelema. Jotkut syyttävät Irania ja toiset Libanonia. Tarkastelemieni laajojen hyökkäystä koskevien kuvamateriaalien perusteella en epäile yhtään, etteikö joku muu kuin palestiinalaiset olisi järjestänyt tapahtuman. Taktiikka oli aivan liian kehittynyt ja aivan liian koordinoitu; palestiinalaiset eivät ole koskaan olleet kovin fiksuja sotilasstrategian suhteen.

Se, kuka hyökkäyksen suunnitteli, on kokonaan toinen kysymys. Toistaiseksi on paljon huhuja, mutta ei mitään konkreettisia todisteita, jotka johtaisivat tiettyihin hallituksiin. Toinen suuri kysymys on, miten palestiinalaiset onnistuivat järjestämään kaiken tämän ja toteuttamaan hyökkäyksen ilman, että Israelin tiedustelupalvelut tiesivät siitä? Mossad on tunnetusti yksi maailman tunkeilevimmista ja läpitunkevimmista salaisista virastoista, ja silti tämä ennennäkemätön hyökkäys yllätti heidät täysin yllättäen? En usko.

Minulle tulee mieleen 9/11-tapahtumat ja sitä edeltänyt outo sarja tiedustelun epäonnistumisia. Mieleeni tulevat myös valheet, propaganda ja reaktiot, jotka johtivat kaksi vuosikymmentä kestäneeseen merkityksettömään sotaan.

Sanon sen tässä – parin viikon kuluttua kuulemme raportteja siitä, että monet hyökkäykseen osallistuneista sotilaista EIVÄT olleet palestiinalaisia. He tulevat väittämään, että jotkut heistä ovat Iranista, Syyriasta, Libanonista jne. Tulee tietoja, jotka kertovat Iranin olleen suunnitelman merkittävä tukija (Wall Street Journal väittää jo nyt näin, mutta he eivät ole vielä esittäneet mitään pakottavia todisteita).

Yhdysvaltain lentotukialusten iskuryhmä on nyt matkalla alueelle, ja tämä on vasta alkua. Eurooppalaisia painostetaan lähtemään sotaan, ja erityisesti amerikkalaisia konservatiiveja vesihöyryytetään propagandalla, jossa kerrotaan, että “hyökkäys Israelia vastaan on hyökkäys Yhdysvaltoja vastaan”. Se tulee olemaan paljon samanlaista retoriikkaa kuin neokonservatiivit ja vasemmistolaiset käyttivät Ukrainan alkuperäisen hyökkäyksen aikana, mutta kerrottuna tuhannella. Selvyyden vuoksi todettakoon, että sekä Biden että Trump ovat paukuttaneet sapeleita ja testanneet sodan vesiä, joten älkää luulko, että voimme välttää tämän pelkästään äänestämällä.

Useita rintamia

Israel aikoo hakata Gazan soraksi, siitä ei ole epäilystäkään. Maahyökkäys kohtaa paljon enemmän vastarintaa kuin israelilaiset näyttävät odottavan, mutta Israel hallitsee ilmaa ja Gaza on kiinteä kohde, jonka alue on rajallinen. Heidän ongelmansa eivät ole palestiinalaiset, vaan useat sotarintamat, jotka avautuvat, jos he tekevät sen, mitä luulen heidän tekevän (puhdistusyritys). Libanon, Iran ja Syyria ryhtyvät välittömästi taisteluun, eikä Israel pysty taistelemaan niitä kaikkia vastaan – helvetti, israelilaiset saivat perseelleen pelkästään Libanonin toimesta vuonna 2006.

Tämä johtaa väistämättä vaatimuksiin Yhdysvaltojen/EU:n väliintulosta.

Itä vastaan länsi

Riippuen länsimaiden reaktion laajuudesta BRICS-maat voivat joutua puuttumaan asiaan. Tämä ei ehkä tapahdu kineettisellä tasolla, mutta siihen on mahdollisuus. Venäjällä on strategisia turvallisuussopimuksia Iranin ja Syyrian kanssa. Kiinalla on lukuisia taloudellisia intressejä ja vaikutusvaltaa alueella maailman suurimpana maahantuojana/viejänä.

Nämä valtiot saattavat kostaa samanlaisella taloudellisella sodankäynnillä, jota länsi käytti Venäjää vastaan – Kiina ja BRICS-maat katkaisevat dollarin aseman maailman varantovaluuttana. Tämä lisäisi lamauttavaa inflaatiota, jota jo nyt koemme.

Terrori-iskut ja väärät liput

Jos luulitte, että viime aikoina on ollut aavemaisen hiljaista terrorismirintamalla, se on nyt ohi. Olisin järkyttynyt, jos selviäisimme vielä kuusi kuukautta ilman useita iskujen tekemisiä, jotka liittyvät islamilaisiin ryhmiin. Osa niistä on todellisia ja osa lavastettuja, ja on vaikea sanoa, mikä on mikä.

Asia on niin, että länsimaiden laajat avoimet rajat ovat tehneet tästä paljon todennäköisempää, ja valtaapitävät tietävät sen. Minun mielestäni he ovat toivoneet sitä tervetulleeksi. Jos he saavat edes yhden hullun muslimin ampumaan ostoskeskuksen tai räjäyttämään jalkapallostadionin, heillä on kaikki vipuvoima, jota he tarvitsevat huijatakseen amerikkalaiset uuteen maasotaan Lähi-idässä. Pitääkö meidän “taistella heitä vastaan siellä, jotta meidän ei tarvitse taistella heitä vastaan täällä”? Tuo on roska-ajattelua. Meidän ei pitäisi päästää heitä tänne alun alkaenkaan.

Erityisesti Eurooppa leikkii tulella. Kansalliset hallitukset ja EU ovat kutsuneet kymmeniä miljoonia näitä ihmisiä kotiovelleen, ja nyt ne ovat vakavan ongelman edessä. Kaikkialla Euroopassa on sharia-lain mukaisia yhteisöjä, miljoonia sotilasikäisiä muslimimiehiä, joilla on kaikki mahdollisuudet tehdä suurta vahinkoa. Ja miljoonat heränneet vasemmistolaiset kannustavat heitä tällä hetkellä ja luulevat, että tämä on jonkinlaista “dekolonisaatiota”.

Hormuzin salmen sulkeminen, öljyn hinnan nousu taivaisiin

Olen varoittanut tästä skenaariosta jo vuosia; oli vain ajan kysymys, milloin jännitteet Iranin kanssa antaisivat heille syyn sulkea Hormuzin salmi ja sulkea 30 prosenttia kaikesta öljynviennistä Lähi-idästä muualle maailmaan. Muistakaa, että Eurooppa kärsii laajasta energiainflaatiosta osittain talouskriisin ja myös Venäjän vastaisten pakotteiden vuoksi.

Biden on yrittänyt peitellä inflaatiota dumppaamalla öljyä strategisista varannoista markkinoille, mutta nyt nämä varannot ovat alhaisimmillaan sitten vuoden 1983. Sopivasti tämä tapahtui juuri ennen Israeliin kohdistuvaa iskua. Varantomme tyhjenevät, kun lähdemme sotaan. Öljyn ja bensiinin hinnat räjähtävät, jos Irania pidetään osallisena Israelin hyökkäyksessä. Iran ajaa muutaman jättimäisen öljysäiliöaluksen Hormuziin, upottaa ne ja tekee salmen läpipääsemättömäksi kuukausiksi. Älkää olko yllättyneitä, jos näemme ensi vuonna 200 dollaria tynnyriltä öljyä, mikä tarkoittaa noin 7 dollaria gallonalta bensiiniä tai enemmän suuressa osassa Yhdysvaltoja.

Uutta luonnosta vauhditetaan

Olkaamme rehellisiä, Yhdysvaltojen nykyiset rekrytointiluvut ovat vitsi, ja armeijamme wokifiointi heikentää sitä kuukausi kuukaudelta. Yksikään Yhdysvaltain kansalainen, jolla on todellista soturimielialaa tai taistelukykyä, ei aio vapaaehtoisesti liittyä tuohon sirkuksen friikkisirkukseen. Vakiintunut järjestelmä yrittää hemmotella konservatiiveja ja patriootteja visioilla siitä, että he “taistelevat hyvän taistelun puolesta perheen ja maan puolesta”, mutta useimmat eivät usko siihen. Kun yritetään käynnistää useita rintamia Venäjää, Kiinaa ja Lähi-itää vastaan, aletaan puhua uudesta kutsuntajärjestelmästä.

Uskon, että tämä epäonnistuu surkeasti ja käynnistäisi sisällissodan sen sijaan, että se täyttäisi armeijan tai merijalkaväen rivejä, mutta heillä saattaa olla suunnitelma tämän lopputuloksen käsittelemiseksi…

Tämäkö on todellinen syy, miksi Yhdysvaltain virkamiehet rohkaisevat maahanmuuttajien invaasiota?

Todellisuudessa Amerikalla on oma invaasionsa hoidettavana. Pronssikauden romahduksen aikana tietyt valtakunnat (kuten Egypti) selviytyivät käyttämällä outoa taktiikkaa – sen sijaan, että ne olisivat taistelleet pakolaisten, nomadien ja merikansojen hyökkääviä laumoja vastaan, ne PALKKASIVAT heitä ja ottivat heidät tärkeisiin asemiin armeijassaan. Korruptoituneet autoritaariset hallitsijat huomasivat lopulta, että heidän omat nälkää näkevät talonpoikansa olivat suurempi uhka kuin ulkopuoliset, joten he liittoutuivat heidän kanssaan kukistaakseen paikalliset kapinat.

Tämä ei ehkä ole yhtä hyödyllistä Euroopassa, mutta Amerikassa ihmettelen, oliko tämä tarkoitus koko ajan: tuoda maahan miljoonia sotilasikäisiä ulkomaalaisia, joilla on vain vähän sympatiaa olemassa olevaa kulttuuria kohtaan, ja sitten romahduksen ja konfliktin keskellä tarjota heille automaattista kansalaisuutta ja etuja, jos he liittyvät armeijaan. Ei siinä pienessä mittakaavassa, joka liittovaltion hallituksella on nyt meneillään, vaan valtavassa mittakaavassa, jollaista emme ole koskaan nähneet.

Ehkä suunnitelmana oli aina jättää portit auki ja antaa laittomien kävellä sisään, jotta he voisivat toimia palkkasoturijoukkoina taistellakseen ulkomaisissa sodissa tai taistellakseen Yhdysvaltain kansalaisia vastaan, jos kapinaa syntyisi…

Suunnitelma C

Israelin konfliktin ajoitus on uskomattoman hyödyllinen globalisteille, ja tämä saattaa selittää Israelin oudon tiedustelun epäonnistumisen. Aivan kuten Yhdysvaltain ja Britannian johtajat tiesivät etukäteen Japanin mahdollisesta hyökkäyksestä Pearl Harboriin vuonna 1941, mutta eivät varoittaneet ketään, koska he HALUAVAT pakottaa amerikkalaiset taistelemaan toisessa maailmansodassa, palestiinalaisten hyökkäys palvelee samanlaista tarkoitusta.

Kovidipandemia ja mandaatit eivät saaneet aikaan toivottua tulosta eli maailmanlaajuista lääketieteellistä tyranniaa. Ukrainan sota ei tuottanut toivottua tulosta, koska sotaharrastajien vaatimukset saappaiden asettamisesta maalle Venäjää vastaan kariutuivat. Ehkä tämä on vain suunnitelma C?

Vallanpitäjillä näyttää olevan erityinen pakkomielle vakuuttaa Yhdysvaltain konservatiivit ja isänmaalliset osallistumaan kaaokseen; monet uuskonservatiivit ja jopa muutamat oletetut vapaudenhakuiset mediapersoonallisuudet kehottavat amerikkalaisia vastaamaan verenhuutoon Israelissa. Jotkut ovat kuvailleet tulevaa tulipaloa “sodaksi, joka lopettaa kaikki sodat”.

Uskon, että todellinen sota on vielä todella alkamassa, ja se on sota globalistien poistamiseksi olemassaolosta. He haluavat meidän taistelevan ulkomailla loputtomissa suvantopaikoissa siinä toivossa, että me kuolemme sukupuuttoon. Ja kun me kuolemme, ei ole enää ketään, joka voisi vastustaa heitä. Se on ennustettava strategia, mutta sen onnistuminen on kyseenalaista. Toinen mielenkiintoinen tosiasia pronssikauden romahduksesta – eliitti oli ensimmäisiä ryhmiä, jotka hävisivät järjestelmän romahdettua.

fiFinnish