23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Sisäpiiriläinen: Israelin hyökkäys oli false flag pyhän sodan aloittamiseksi

1 min read
Sisäpiiriläinen: Israelin hyökkäys oli false flag pyhän sodan aloittamiseksi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/sri4

Hamasin hyökkäys Israelia vastaan oli globalistieliitin “sisäpiirin työtä”, joka tehtiin yhdessä Bidenin hallinnon ja Israelin hallituksen kanssa osana suurta kolmannen maailmansodan pääsuunnitelmaa – joka on ollut työn alla siitä lähtien, kun Israelin valtio perustettiin toisen maailmansodan jälkeen.

Erään sisäpiiriläisen mukaan Bidenin hallinto rahoitti ja aseisti terroristeja hyökkäyksen valmisteluvaiheessa, ja Israelin puolustus- ja tiedustelupalvelut suostuivat pysymään sivussa ja katsomaan muualle, kun hyökkäys käynnistettiin.

Virkamiehen mukaan Israelin “väärä lippu” sytyttää sytytyslangan “pyhän sodan” syttymiselle, joka riistäytyy käsistä ja luo pohjan eliitille “yhden maailman hallituksen” ja “yhden maailman uskonnon” käyttöönotolle.

Mutta globalistieliitille ja heidän suunnitelmilleen orjuuttaa ihmiskunta on vain yksi ongelma. Heidän suunnitelmansa nojaavat siihen, että maailman ihmiset pysyvät tietämättöminä – emmekä me aio antaa sen tapahtua.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v3oez3v-insider-israel-attack-was-false-flag-to-start-holy-war-and-usher-in-one-wor.html