27.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WEF:n perustajan poika “laulaa kuin lintu” syyttäjille rikoksista ihmisyyttä vastaan -jutussa

1 min read

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/5jd4

Pascal Najadi, Maailman talousfoorumin perustajan poika, tekee laajasti yhteistyötä syyttäjien kanssa maailmanlaajuisen eliitin avainhenkilöitä vastaan nostetussa rikosjutussa, joka koskee rikoksia ihmisyyttä vastaan. Tämä on herättänyt Maailman talousfoorumissa, YK:ssa ja WHO:ssa huolta siitä, että heidän diplomaattinen koskemattomuutensa on kumottu ja että heistä aiotaan antaa pidätysmääräys.

Johtavat globalistit aiotaan uhrata yleisen paheksunnan alttarilla heidän osallisuudestaan Covid-epidemiassa, kertoo kansainvälisen rikostuomioistuimen sisäpiiriläinen, joka paljasti, että Haagin kansainvälisessä rikostuomioistuimessa valmistellaan rikoksia ihmisyyttä vastaan koskevia Nürnberg 2.0 -oikeudenkäyntejä.

Globalistinen eliitti on tehnyt viimeiset kolme vuotta helvetiksi enemmistölle, mutta me olemme pysyneet lujana, säilyttäneet arvokkuutemme ja paljastaneet heidän valheensa yksi kerrallaan. Hyväksikäyttäjämme on ajettu nurkkaan, ja heidät on pakotettu myöntämään keksimänsä valheet. He haluavat meidän antavan anteeksi ja unohtavan.

Mutta me ihmiset, puhumattakaan Pascal Najadin kaltaisista sisäpiiriläisistä, emme anna sen tapahtua. Siitä on yksinkertaisesti liikaa kiinni.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v3s2jfd-wef-founders-son-singing-like-a-bird-to-prosecutors-in-crimes-against-human.html