Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Maailmanlaajuiset digitaaliset henkilöllisyystodistukset ovat välttämättömiä yhteiskunnalliseen osallistumiseen vuoteen 2030 mennessä

2 min lukea
Maailmanlaajuiset digitaaliset henkilöllisyystodistukset ovat välttämättömiä yhteiskunnalliseen osallistumiseen vuoteen 2030 mennessä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/btk7

8 lukukertaa

Bill ja Melinda Gates -säätiön ja Rockefeller-säätiön avulla Yhdistyneillä Kansakunnilla on mahtavia suunnitelmia orjuuttaa jokainen ihminen tällä planeetalla vuoteen 2030 mennessä pysyvästi. Maailmanlaajuiset digitaaliset henkilöllisyystodistukset otetaan käyttöön juuri nyt, ja mukana tulee käteisvapaa täysin digitaalinen maksujärjestelmä ja vapauden illuusion täydellinen tuhoaminen.

Keskiviikkona 8. marraskuuta 2023 on tarkoitus järjestää virtuaalinen julkaisutapahtuma, jota kutsutaan nimellä “50-in-5” -agenda. Yhdistyneet Kansakunnat, Bill ja Melinda Gates -säätiö ja Rockefeller Foundationin kumppanit käynnistävät kampanjan nopeuttaakseen digitaalisen ID:n , digitaalisten maksujen ja tiedon jakamisen käyttöönottoa 50 maassa digitaalisen julkisen infrastruktuurin (DPI) puitteissa vuoteen 2028 mennessä Daily Exposén raporttiin .

Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelma (UNDP) on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​ottaa “digitaaliset tunnisteet” käyttöön maailmanlaajuisesti vuoteen 2030 mennessä, ja ne ovat pakollisia ihmisille, jotka haluavat osallistua yhteiskuntaan, Reclaim the Netin mukaan.

Tämän pysyvän digitaalisen orjuuden asialistan valmistelemiseksi on varattu kuukausien valmistelu ja noin 6,8 miljoonan dollarin budjetti tämän biometrisesti tuetun digitaalisen tunnistusmekanismin käynnistämiseen.

Moraaliset ihmiset ovat alkaneet kyseenalaistaa digitaalisen tunnistusjärjestelmän lisäksi myös järjestelmän, jossa hallitseva luokka murskaa kaikki sen alla olevat. Se voi pysäyttää tai tehdä mahdottomaksi ihmiskunnan orjuuttamisen, kun olennot vihdoin ymmärtävät olevansa orjia. Valitettavasti sen ymmärtäminen, että olemme orjia, on ensimmäinen askel vapautumiseen ja se on vaikein askel.

Polku vapauteen ja orjuuden poistamiseen

DPI:itä myydään mekanismina taloudellisen osallisuuden, mukavuuden, paremman terveydenhuollon ja vihreän kehityksen edistämiseksi. Mutta jokainen, jolla on kaksi aivosolua hieroa yhteen, ymmärtää, että tämä on loppupeli: täydellinen ja täydellinen orjuusjärjestelmä, josta ihmisillä ei ole mahdollisuutta paeta.

Se on “kaikki kattava ilmaisu, jota sovelletaan uhkaavaan teknokraattiseen hallintojärjestelmään, joka perustuu kolmeen peruskomponenttiin: digitaaliseen tunnukseen, digitaalisiin maksuihin, kuten keskuspankkien digitaalisiin valuuttoihin (CBDC) ja massiiviseen tiedon jakamiseen.” – Daily Exposé

Bill Gatesia haettiin digitaalisista henkilöllisyystodistuksista Keniassa vastasyntyneille

Jotta voit “osallistua” “yhteiskuntaan”, sinun on oltava heidän orjansa ikuisesti. Siitä tässä kaikessa on kyse. Juuri nyt ihmiset alkavat ymmärtää, että orjuutta ei koskaan poistettu, vaan se laajennettiin koskemaan kaikkia. Kun kriittinen massa ihmisiä ymmärtää, että tämä järjestelmä, jonka hallitsijat loivat pitääkseen meidät hallinnassaan, tehtiin vain sen varmistamiseksi, että ihmiset suostuvat auliisti sortoonsa, alamme vapautua. Siihen asti hallitsijat jatkavat näkymättömien ketjujen kiristämistä, jotka kiinnitimme omaan kaulaamme.
fiFinnish