23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Paljastusvideo Davosista: Edes WEF:n kannattajat eivät aja sähköautoilla

2 min read
Paljastusvideo Davosista: Edes WEF:n kannattajat eivät aja sähköautoilla

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/olrw

Tee mitä sanon, älä mitä teen: Tämä on myös Maailman talousfoorumin motto. Samalla kun “vihreää muutosta” viedään radikaalisti eteenpäin ja ihmiset ympäri maailmaa haluavat kertoa ihmisille, mitä he saavat kuluttaa ja omistaa ja mitä eivät, vihreällä agendalla näyttää olevan vain vähän tehtävissä. Davosin kokouksen paneelissa vuonna 2022 moderaattori kysyi huoneessa olevilta yleisöltä, kuinka moni läsnäolijoista omistaisi sähköauton. Johtopäätös: Edes viisi prosenttia katsojista ei ilmestynyt paikalle.

Paneelin koko video on katsottavissa WEF :n YouTube-kanavalla täältä . Keskustelun aiheena oli Kiinan rooli globaalissa energiamuutoksessa. Osallistujat yrittivät aina korostaa, että myös Kiina on sitoutunut ilmastotavoitteiden saavuttamiseen (vaikka todellisuus tuskin heijastaa tätä, he kuitenkin luottavat edelleen ensisijaisesti hiilivoimaan). Moderaattori Ling Shueling puhui tästä muun muassa CATL:n edustajan kanssa, joka on yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akkuvalmistajista. Tämä luonnollisesti korosti sähköajoneuvojen nopeaa kehitystä ja akkujen suurta kysyntää.

Räjähtävä: Osana keskustelua sähköisestä liikkuvuudesta Shueling puhui yleisölle suoraan ja pyysi kädennostoa siitä, kuka ajoi sähköautoa. Tulos oli järkyttävä: edes viisi prosenttia läsnäolijoista ei saapunut paikalle. Edes WEF:n kannattajat eivät näytä tässä “hyvää” esimerkkiä (kuten tiedämme, sähköautot eivät ole “vihreä” ratkaisu ympäristölle).

Joten aion heittää tämän heti yleisölle ja sanoa: Kuinka moni teistä ajaa sähköautoa tällä hetkellä? [laskemalla] Yksi, kaksi, kolme, neljä… Joten sanoisin, että se on luultavasti alle viisi prosenttia tässä huoneessa istuvista henkilöistä.

Käännetty: Joten esitän tämän yleisölle ja kysyn: Kuinka moni teistä ajaa tällä hetkellä sähköajoneuvolla? [laskee] Yksi, kaksi, kolme, neljä… Sanoisin, että se on luultavasti alle viisi prosenttia tässä huoneessa istuvista ihmisistä.

Keskustelun aikana todettiin useaan otteeseen asianmukaisesti, että on olennaista, että kansalaiset muuttavat kulutuskäyttäytymistään ilmastoagendan toteuttamiseksi. Oletettujen “ratkaisujen”, kuten sähköautojen, hyväksyminen Davosissa osoitti kuitenkin selvästi, että nämä muutokset tuskin ovat vapaaehtoisia. Itse globalistit, jotka haluavat nousta väestön yläpuolelle ja sanella, miten heidän tulee elää, jätetään luonnollisesti kaikkien pakkokeinojen ulkopuolelle.