23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Yhteenotto lavalla: aktivisti keskeyttää Thunbergin antisemitistisen puheen

3 min read
Yhteenotto lavalla: aktivisti keskeyttää Thunbergin antisemitistisen puheen

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/4dss

Amsterdamissa sunnuntaina pidetyssä ilmastomielenosoituksissa nähtiin uskomattomia kohtauksia: Ilmastokultin ikoni Greta Thunberg huusi lavalla antisemitistisiä iskulauseita, kun mies otti mikrofonin hänen kädestä ja tuomitsi olevansa täällä ilmaston takia. ei poliittisten näkemystensä vuoksi. Sitten Thunberg nappasi häneltä mikrofonin, kun hänen kannattajansa tarttuivat mieheen ja veivät tämän pois lavalta.

Antisemitismi on syvästi juurtunut vasemmistolaiseen äärivasemmistoon suuntautuvaan ilmastolahkoon. Fridays for Future -yhdistys, joka juontaa juurensa ruotsalaiseen kouluvieraan Greta Thunbergiin, on jo aiemmin herättänyt huomiota antisemitististen iskulauseiden levittämisellä ja ”Palestiinan vapauttamista koskevilla vaatimuksilla”. Thunbergille itselleen ilmasto on selvästi taantunut Hamasin terrori-iskun laukaiseman sodan jälkeen:

Kymmenien tuhansien vihaisten kommenttien jälkeen Thunberg yksinkertaisesti kirjoitti, että on “sanomattakin selvää”, että hän vastusti Hamasin hyökkäyksiä – vain toistaakseen, että hän vaati “oikeutta ja vapautta palestiinalaisille”. Thunbergin ja Fridays for Future -yhtiön väitteet siitä, että ne irrottautuisivat antisemitismistä, kumotaan jälleen viimeistään, kun seuraavat Palestiinaa kannattavat kehotukset lopettaa väitetty “Gazan kansanmurha” jaetaan sosiaalisessa mediassa .

Eilisessä mielenosoituksessa Amsterdamissa Thunbergin piti itse asiassa puhua ilmastosta, mutta myös tässä painopiste oli selvästi Hamasin terrorin tukemisessa. Varhain lavalla eräs aktivisti vaati “Vapaa Palestiina joesta mereen “, joka on hyvin tunnettu koodi Israelin tuhoamiseksi, mutta sitten yksi hyökkäsi hänen kimppuunsa, tiedotusvälineiden mukaan Järjestäjä keskeytti .

Kun Thunberg itse myöhemmin piti puheen ja käytti antisemitistisiä iskulauseita, järjestäjät eivät katsoneet tarpeelliseksi keskeyttää. Thunberg toisti vanhan “sorron”-kertomuksen, joka ilmastolahkon mukaan koskee yleisesti “palestiinalaisia” sekä kaikkia lapsia ja nuoria, joiden vanhemmat lämmittävät perheen kotia kaasulämmittimellä. Tämän absurdin ideologian kannattajille juutalaiset ovat uuden holokaustin tekijöitä (kun taas todellinen holokausti suhteutetaan jatkuvasti). Tarina “palestiinalaisista”, joiden väitetään olevan uhattuna sukupuuttoon, on tietysti ristiriidassa kaikkien Gazan kaistan viime vuosikymmenien väestönkasvua koskevien tietojen kanssa.

Aktivisti puuttuu asiaan – ja Thunbergin kannattajat hyökkäävät hänen kimppuunsa

Eilen Thunbergin iskulauseet olivat selvästi liian typeriä ilmastoaktivistille: hän työnsi itsensä lavalle, otti mikrofonin Thunbergilta ja totesi: ” Tulin tänne ilmastomielenosoituksen takia, en poliittisen mielipiteen takia . ” Tämä aiheutti suurta suuttumusta Thunbergin kannattajien keskuudessa: useat Arafat-huiveihin pukeutuneet ihmiset tarttuivat mieheen karkeasti, raahasivat sen sivulle ja johdattivat hänet pois lavalta. Kun herrasmies katoaa kuvasta, kuuluu edelleen selkeää jyrintää.

Thunberg pohtii sitten: “Ei ilmastooikeutta miehitetyllä maalla”. Toisin kuin palestiinalaiset haluavat väittää, Gazan alue ei ole Israelin miehittämä, eikä sosiaalisten verkostojen suuri innostus lipunnostoseremonian videotallenteista muuta sitä.

Myös seuraava video osoittaa, että ilmastosta keskusteltiin eilen Amsterdamissa korkeintaan rennosti: Palestiinan liput ovat kaikkialla, Israelia syytetään terrorismista ja kritiikkiä terroristijärjestö Hamasia kohtaan, joka laukaisi sodan iskulla, jossa kuoli yli tuhat uhria. , etsitään sillä välin turhaan.

Ilmastolahko ei puolusta rauhaa ja ihmishenkien suojelua molemmin puolin, vaan edustaa Hamasin kantoja. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon, että Thunbergin ja hänen seuraajansa ottavat hyvin vastaan ​​nuoret, vaikutukselliset ihmiset länsimaissa. Nykyään kaikkialla esiintyvä antisemitismi ei tule oikeistosta – päinvastoin.