27.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Klaus Schwab kehuu, että WEF on “soluttautunut” maailman jokaiseen tiedotusvälineeseen.

1 min read
Klaus Schwab kehuu, että WEF on “soluttautunut” maailman jokaiseen tiedotusvälineeseen.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/lcum

Maailman talousfoorumin toisen perustajan Klaus Schwabin mukaan valtamedian toimittajat ovat “älyllisiä prostituoituja”, jotka taipuvat yhtä helposti kuin Puola toisessa maailmansodassa. WEF:n sisäpiiriläisen jakamat epäsopivat huomautukset paljastavat globalistien määräysvallan laajuuden valtavirran tiedotusvälineissä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja läntisessä maailmassa.

Schwabin mukaan WEF on soluttautunut kaikkiin maailman suurimpiin valtavirran tiedotusvälineisiin, asettanut globalistien keskeiset sidosryhmät valta- ja vaikutusvaltaisiin asemiin, luonut vaatimusten noudattamisen ja pelon ilmapiirin tavallisten toimittajien keskuudessa, jotka pyrkivät miellyttämään herrojaan, ja rakentanut alan, joka toimii globalistien tosiasiallisena PR-osastona.

Valtavirran tiedotusvälineet ovat pettäneet ihmisiä vuosikymmenien ajan, manipuloivat ja vääristelevät tahallaan totuutta ja ovat olleet johtavassa asemassa ajamassa ihmiskuntaa kohti dystooppista tulevaisuutta, jonka eliitti on suunnitellut meille.

Kysymys kuuluu, mitä aiomme tehdä asialle? Meillä on suunnitelma. Se on valtava. Se on tilaisuutesi ostaa osake median omistuksen tulevaisuudesta, ansaita voittoja, saada sananvaltaa siihen, mitä tietoa lähetetään massoille, samalla kun tuhoat valtavirran. Meillä on kaikki yksityiskohdat tulossa myöhemmin tällä videolla.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v3wbahw-klaus-schwab-brags-wef-has-infiltrated-every-msm-outlet-in-the-world.html