23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Vuodettu video paljastaa Rockefellerin “ennustaneen” Covid-piikin väestövähennysohjelman vuonna 1994

1 min read
Vuodettu video paljastaa Rockefellerin “ennustaneen” Covid-piikin väestövähennysohjelman vuonna 1994

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/akoz

Valtavirran tiedotusvälineiden mukaan väestökato on valeuutinen, pelkkä salaliitto, jonka ovat keksineet vainoharhaiset salaliittoteoreetikot, joiden on hyväksyttävä, että globalistieliitti, mukaan lukien Klaus Schwab ja Bill Gates, ajaa meidän etuamme.
Huono uutinen valtavirran medialle on se, että meillä on enemmän kuin tarpeeksi todisteita siitä, että globaali eliitti ei ole sitoutunut parantamaan elämäämme, vaan aikoo itse asiassa murhata meistä valtaosan parantaakseen omaa elintasoaan.

Jos tämä kuulostaa kaukaa haetulta, et ole luultavasti seurannut tarkkaan viime aikojen tapahtumia. Covid-pandemian ja mRNA:n käyttöönoton kaltaisia tapahtumia on valmisteltu vuosikymmeniä. Ja huono uutinen on, että globaali eliitti on vasta aloittamassa suunnitelmiaan.

Mistä me sen tiedämme? He laativat suunnitelman puheissa, kuten tässä harvinaisessa Rockefellerin puheessa vuodelta 1994, jossa globalistipatriarkka hahmotteli yksityiskohtaisia suunnitelmia massiivisesta väestön vähentämisestä, joka tunnetaan myös joukkomurhana, länsimaissa.

Tämä on huolestuttavaa mutta välttämätöntä katsottavaa kaikille, jotka haluavat ymmärtää globaalin eliitin suunnitelman salakavalasta eugeniikasta ja heidän seuraavat askeleensa vuosikymmeniä kestäneessä suunnitelmassa.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL