22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Totuus Adrenochromesta

18 min read
Totuus Adrenochromesta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/hi0d

Valtavirran tiedotusvälineet haluaisivat meidän uskovan, että Adrenochromella olisi vain vähän vaikutusta yksilöön, ja siksi ei ole syytä epäillä, että sitä käyttävät “eliitit”. Adrenokromi on kuitenkin voimakas lääke, jolla on erilaisia ​​vaikutuksia kehoon ja mieleen ja joka voi jopa aiheuttaa äkillisen kuoleman. Monien ammattien huipulle nousun ja psykopaattisten tai sosiopaattisten taipumusten välillä on tunnustettu yhteys, ja vaikka joillakin yksilöillä voi luonnollisesti olla näitä piirteitä, toiset saattavat kääntyä kemiallisen avun, kuten adrenokromin, puoleen saadakseen samanlaisia ​​vaikutuksia, biolääketieteen tutkija Simonin mukaan. Lee, joka väittää, että Adrenochrome voi auttaa näitä yksilöitä tuntemaan olonsa välinpitämättömiksi ja ylivoimaisiksi ja missä muiden kärsimyksen aiheuttaminen voi tavallisesti häiritä heitä, huume auttaa heitä navigoimaan ilman emotionaalisia häiriöitä säilyttäen uskonsa henkiseen selkeyteensä.

Totuus Adrenochromesta

Simon Lee, tiedevastaava, Anew UK

“Yksi valtamedian naurettavimmista väitteistä, joiden tarkoituksena on “hävittää” adrenokromisyytökset, on, että “adrenokromi on suhteellisen arkipäiväinen kemiallinen yhdiste, joka syntyy hapettamalla adrenaliinia.” Siksi valtamedian toimittajat väittävät, ettei ole mitään syytä epäillyillä “eliittisillä” adrenokromihulluilla juoda lasten verta. Iain Davis

Valitettavat alkavat juorua, jotta propagandistit ja sensuurit ryhtyvät töihin.

Google Trends osoitti merkittäviä piikkejä “adrenochrome”-hauissa maalis- ja kesäkuussa 2020, ja yleisön kiinnostus on lisääntynyt sen jälkeen. Adrenochrome-ryhmät ovat nyt yleisiä TikTokissa, YouTubessa, Instagramissa, Redditissä ja muilla sosiaalisen median sivustoilla.

Tämä on johtanut globalististen propagandistien ja sensuurien kiihkeisiin yrityksiin saada narratiivi takaisin hallintaansa.

Propagandan mukaan palasimme pimeään aikakauteen vuonna 2020, koska olimme “ruttoa, rehottavaa lääketieteellistä väärää tietoa ja jatkuvaa huhua, että “maailmanlaajuinen eliitti” kiduttaa lapsia kerätäkseen kemiallisen adrenokromin verestä, jonka he sitten ruiskuttavat pysyäksesi terveenä ja nuorena.”

Selvyyden vuoksi: “ruttoa” ei ollut, se oli pseudopandeeminen psy-op, ja nyt pitäisi olla selvää tiedotetuille ihmisille, että “rehottava lääketieteellinen väärä tieto” oli peräisin lääketieteellisiltä viranomaisilta itseltään, ei niiltä meistä, jotka kyseenalaistavat virallinen pandemiakertomus. Tämän mielessä miksi kukaan uskoisi, mitä nämä samat propagandistit sanovat adrenokromista?

Propagandisttien mukaan adrenokromin keräämistä “ei ulkoisesti syytetä juutalaisista”, mutta se on silti “antisemitististä”, ja jokainen, joka keskustelee tästä aiheesta, on tietysti “äärioikeisto”. Kuten me kaikki nyt hyvin tiedämme, näitä perusteettomia herjauksia levitetään rutiininomaisesti ketään vastaan, joka kyseenalaistaa virallisen globalistisen narratiivin mistä tahansa aiheesta. Jopa juutalaiset ovat nyt “antisemitismiä”, jos he menevät käsikirjoituksesta.

Mitä tulee adrenokromiin, väitetään, että “tieteellistä tutkimusta on tehty vain vähän 1900-luvun puolivälissä tehtyjen tutkimusten lisäksi siitä, voisiko sillä olla merkitystä skitsofreniassa” ja että “biologit eivät löytäneet paljon kiinnostusta”. Koska adrenokromi “ei ole niin tärkeä”, väitetään, “tutkijat, toimittajat tai akateemikot eivät kirjoita siitä paljon”.

Todellisuudessa PubMed-tietokannan haku (joka sisältää yli 35 miljoonaa viittausta biolääketieteelliseen kirjallisuuteen MEDLINE-julkaisusta, life science -lehdistä ja verkkokirjoista) palauttaa 773 tulosta adrenochromelle kirjoittamishetkellä. Vain 57 niistä julkaistiin vuoteen 1950 saakka. Tästä huolimatta propagandistit kuvailevat adrenokromia “kuvitteelliseksi huumeeksi”.

Propagandisttien mukaan on todella huonoa, että ideat jäävät “havaitsematta ja paljastamatta” verkkoalustojen ja valtamedian toimesta, koska tämä on “mahdollistanut antivax-yhteisöjen nopean kasvun, Covid-19-desinformaation ja adrenokromikorjausteorian yleistymisen” ”.

He vaativat, että “luotettavista lähteistä” peräisin olevan “luotettavan tiedon” puuttuessa syntyy “tietotyhjyys”, joka sallii valitettavan “väärininformaation ja salaliiton” leviämisen. Tyhmät, kouluttamattomat talonpojat tarvitsevat sen sijaan “hyvin kuratoitua, ajankohtaista ja relevanttia” sisältöä “pysäyttääkseen ideologisissa kaikukammioissa suurelta osin hallitsemattomasti toimivien salaliittolaisten edistymisen”.

Ilmeisesti vaaditaan “arvovaltaisen sisällön aktiivista edistämistä”, jotta “rokotetaan disinformaatiota”. Teknologiayritysten tulisi tehdä yhteistyötä “asiantuntijoiden” kanssa “päästäkseen edellä näitä trendejä oikea-aikaisella tiedolla”.

Koska valitettavat talonpojat (kuten minä) ovat tuskin lukutaitoisia, vaikuttaa järkevältä kysyä: “Vaikuttaisiko vertaisarvioitu tutkimus andrenokromin kyvyttömyydestä elvyttää ikääntyvää globaalia eliittiä edes yhteisöihin, jotka levittävät näitä monimutkaisia ​​valheita?”. Ennustettavasti holhoava naurava vastaus on “todennäköisesti ei”.

Vertaisarvioidun tutkimuksen mukaan:

“Se tosiasia, että adrenokromi ja adrenolutiini ovat saaneet aikaan muutoksia ihmisten havainnoissa, ajattelussa ja tunteissa, tekee niistä erittäin mielenkiintoisia psykiatreille ja fysiologisille psykologeille, vaikka jotkut kiistävätkin adrenokromin aktiivisuuden ihmisissä. Jos olisi totta, että adrenokromi todellakin on inaktiivinen ihmisillä, meillä olisi sitten kummallinen tilanne, jossa kemikaali, joka on aktiivinen monissa eläinlajeissa, mukaan lukien apina, ei ole aktiivinen ihmisellä.” tohtori A. Hoffer

Tarinan mukaan, jos teknologiayritykset eivät poista “vihapuhetta”, “lääketieteellistä väärää tietoa” ja “modernin salaliiton kautta pestyä suurvaltaisuutta”, ne “voivat nopeuttaa uuden pimeän aikakauden saapumista”.

Kulaus. Kukaan ei halua sitä.

Tämä on sensuroimaton totuus adrenokromista…

Adrenokromin kemia ja fysiologiset vaikutukset

Propagandasta poiketen adrenokromi ei ole huume, joka on “puolittain fiktiivinen muistelma”, se on todellinen huume, joka on ollut huomattavan määrän vertaisarvioitujen tieteellisten tutkimusten kohteena.

Propagandi Jennifer Walker-Journey väittää olevansa “Untangling the Conspiracy Theories Around Adrenochrome” HowStuffWorksissa seuraavilla valheilla:

“Itse asiassa adrenokromi on melko vaaraton kemiallinen yhdiste, joka muodostuu kehon stressihormonin adrenaliinin hapettumisesta, jota kutsutaan myös epinefriiniksi.”

Todellisuudessa adrenokromilla ja läheisesti sukulaisilla aineilla on katsottu olevan laaja fysiologinen aktiivisuus. On esitetty monia vaatimuksia ja vastavaatimuksia, mikä on herättänyt kiinnostusta sen fysikaalisia ja kemiallisia ominaisuuksia kohtaan. Tämä on johtanut “huomattavaan määrään kirjallisuutta adrenokromin ja vastaavien yhdisteiden fysiologisista ja farmakologisista ominaisuuksista”. tohtori A. Hofferin mukaan.

Adrenaliinin punainen hapettumistuote eristettiin kiteisessä muodossa entsymaattisen hapettumisen tuotteista, ja Green ja Richter tunnistivat sen vuonna 1937, ehdottaen nimeä “adrenochrome”. Kun nämä kiteet murskataan, tuloksena oleva jauhe on väriltään kirkkaan punainen.

Vaikka puhdas adrenokromi on suhteellisen stabiili kiinteässä tilassa, sen vesiliuokset hajoavat nopeasti ja muodostuvat mustia melaniinisakkoja.

Adrenokromi on kemiallisesti erittäin reaktiivinen aine, ja se reagoi monien erilaisten kehon ainesosien kanssa. Se häiritsee selvästi aistihavaintoa, mikä viittaa siihen, että aivot ovat pääkohde.

Tutkimuskiinnostusta adrenokromia kohtaan on osoitettu neurologian, kardiologian ja psykiatrian aloilla.

Kardiologian tutkimus osoittaa, että adrenaliini hapettuu erittäin helposti adrenokromiksi, joka on myrkyllistä sydänkudokselle ja saattaa aiheuttaa värinää ja äkillistä kuolemaa stressissä. Sydänlihaskudoksessa on erittäin paljon entsyymiä, joka hapettaa adrenaliinin adrenokromiksi.

Kokaiini estää kahta entsyymijärjestelmää, joita keho tavallisesti käyttää adrenaliinin tuhoamiseen, jolloin se pakottaa enemmän sitä adrenokromireitille. Tämä saattaa olla selitys äkilliselle kuolemalle, joka joskus liittyy kokaiinin väärinkäyttöön.

Adrenokromi häiritsee ehjien solujen kasvua ja toimintaa. Se estää hengitysreaktioita, glykolyysiä ja solujen jakautumista (mitoosia).

Adrenokromi estää välittäjäaineen glutamiinihapon dekarboksylaatiota aivokudoksessa, hapettaa yksinkertaisia ​​aminohappoja, on välittäjäaineen serotoniinin antagonisti, voi estää synaptista siirtymistä ja polymeroituu ruskehtaviksi melaniinipigmenteiksi aivoissa, suoliston limakalvoissa ja ihossa.

Kun adrenokromia lisätään eläviin hermosoluihin:

“Normaalit hermosolut sykkivät hitaasti ja rytmisesti. Kun viljelmään lisättiin pieni määrä adrenokromia, solut alkoivat pulsoida nopeammin ja voimakkaammin. Jokainen solu näytti kehittävän vääntymiä tai kouristuksia hidastettuna. Jonkin ajan kuluttua neuronit pyöristyvät pallomaiseen rakenteeseen. Sitten kalvon on täytynyt repeytyä, koska solu katosi jättäen pallomaisen renkaan tummia fragmentteja ja pigmentoitua materiaalia. LSD ja serotoniini vaikuttivat myös sykkivään käyttäytymiseen, mutta eivät tappaneet soluja (Geiger, 1960). Skitsofreeninen seerumi oli myös myrkyllistä.”

tohtori A. Hoffer

B3-vitamiini, niasiini tai niasiiniamidi, suojaa aivokudosta joiltakin adrenokromin myrkyllisiltä vaikutuksilta, kuten EEG-muutoksilta ja skitsofrenian kaltaisilta oireilta.

Adrenokromin vaikutukset eivät kuitenkaan aina ole myrkyllisiä tai estäviä. Derouaux ja Roskam (1949) havaitsivat, että sympaattiset hermot kanin korvassa eivät väsyneet yhtä nopeasti adrenokromin läsnä ollessa.

Skitsofrenian adrenokromihypoteesi

“Adrenokromihypoteesi selittää skitsofrenian oireyhtymän tarkemmin kuin mikään kilpailevista hypoteeseista.” Tohtori A Hoffer

Skitsofrenia on krooninen, vakava mielenterveyshäiriö, joka vaikuttaa tapaan, jolla ihminen ajattelee, toimii, ilmaisee tunteita, havaitsee todellisuuden ja suhtautuu muihin. Se voi olla krooninen ja vammauttava. Skitsofrenian oireita voivat olla harhaluulot, hallusinaatiot, puheen järjestyshäiriöt, ajatteluongelmat ja motivaation puute.

Skitsofreniaa sairastavat ihmiset saattavat vaikuttaa siltä, ​​että he ovat menettäneet yhteyden todellisuuteen, mikä voi olla ahdistavaa heille ja heidän perheelleen ja ystävilleen.

Vaihtoehtoinen tulkinta on, että skitsofreniaksi leimatut ihmiset ovat itse asiassa enemmän kosketuksissa todellisuuteen kuin keskivertoihminen, mikä voi myös olla ahdistavaa kaikille asianosaisille.

Tohtori A. Hoffer, tohtori H. Osmond ja tohtori Smythies ehdottivat skitsofrenian adrenokromihypoteesia ensimmäisen kerran julkaistussa muodossa vuonna 1954. He olettivat, että adrenokromi toimii endogeenisenä skitsofrenogeenina ja sillä on syynä sairauteen. Kummallista kyllä, he “keskustelivat ensin julkisesti” “adrenokromihypoteesistaan ​​vuonna 1952 Scottish Rites Masons Dementia Praecox -komiteassa New Yorkissa”. ennen kuin julkaisi sen myöhässä akateemisessa lehdessä kaksi vuotta myöhemmin.

Alkuperäinen adrenokromihypoteesi ehdotti, että skitsofrenia syntyi, kun adrenokromia muodostui liikaa, että adrenokromi häiritsi sitten aivojen toimintaa ja loi tarvittavat olosuhteet skitsofrenian kehittymiselle.

He tekivät yhteistyötä tohtori R. Heacockin kanssa suorittaakseen suuren sarjan kliinisiä tutkimuksia selvittääkseen, ovatko adrenokromi ja siihen liittyvä adrenaliinijohdannainen andrenolutiini hallusinogeenejä.

Tutkijat etsivät vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

(1) valmistettiinko elimistössä adrenokromia, missä, kuinka paljon, mitkä entsyymit?

(2) oliko adrenokromi hallusinogeeni?

(3) olisiko adrenokromin muodostumisen kumoaminen tai estäminen terapeuttista skitsofrenian hoidossa?

Koska liuoksessa oleva adrenokromi on erittäin reaktiivista, sen poistaminen suoraan kehosta on ongelmallista. Kun tutkijat havaitsivat adrenaliinin muuttuvan vaaleanpunaiseksi liuoksessa, vaikutti todennäköiseltä, että se, mitä tapahtui in vitro, voi tapahtua myös kehossa. Kaikki olosuhteet, joita tarvitaan adrenaliinin hapettumiseen adrenokromiksi, ovat läsnä kehossa.

Adrenokromin psykologiset vaikutukset

Ei pidä paikkaansa väittää, että adrenokromin “oletettavasti psykedeeliset ominaisuudet” “olisi kumottu”. Juuri globalistipropagandistit haluaisivat sinun uskovan.

Adrenokromi muuttaa aivojen EEG-kuviota ja voi vaikuttaa aivoihin häiritsemällä veri-aivoestettä. Se vähentää glukoosin tunkeutumista aivoihin, ja on ehdotettu, että hallusinogeenit voisivat vaikuttaa vähentämällä glukoosin siirtymistä aivoihin, mikä estää monia aivojen entsyymijärjestelmiä.

Adrenokromi aiheuttaa havaintomuutoksia, jotka eivät yleensä ole yhtä voimakkaita kuin LSD:n tai meskaliinin aiheuttamat, mutta vaikutus voi kestää pitkään.

Kun tohtori Hoffer otti itse adrenokromia, se aiheutti “kaksiviikkoisen vainoharhaisen masennuksen”, ja kun hänen arvostettu kollegansa otti sen, he kokivat “yhden viikon vainoharhaisen masennusreaktion, johon liittyi visuaalisia illuusioita”.

He kokeilivat LSD:tä yhdistettynä adrenokromiin ja päättelivät, että:

“LSD ei toiminut hallusinogeeninä sinänsä, vaan se indusoi adrenokromin, joka oli hallusinogeeni, tuotantoa. Henkilö, joka ei pysty tuottamaan tarpeeksi adrenokromia, ei pysty saamaan tyypillistä LSD-reaktiota.”

Pelko ja inho adrenochrome matkat

“Jotkin adrenokromin aiheuttamista muutoksista voivat kestää useita päiviä, ja joissakin tapauksissa vaikutukset johtivat melkein tuhoisiin tuloksiin. Nämä kokemukset adrenokromista ovat tehneet meidät melko varovaisiksi tämän lääkkeen suhteen, joka näyttää vaikutukseltaan niin lievältä, mutta joka voi olla NIIN vaarallista, koska se ei saa joillain henkilöillä tietoa.” Dr A. Hoffer

Vuonna 1962 tohtori Hoffer tarkasteli monia kliinisiä tutkimuksia adrenokromin psykologisista vaikutuksista ihmisiin:

Nuorelle 16-vuotiaalle tytölle (neiti F. M.) annettiin 50 mg adrenokromia suonen kautta, ja 10 minuutin kuluttua hän kehitti “vieraantumisen ja pelon tunteen” havaintomuutoksen, jonka seurauksena “kaikki kasvot olivat outoja; siellä oli huomattavaa deja vua, vieraantumisen ja epätodellisuuden tunteita ja visuaalisia hallusinaatioita.” Hän oli kehittänyt ajatushäiriön “(hänen nykyinen elämä oli vain näytelmää ja toistoa aikaisemmasta elämänsä ajanjaksosta; hän oli hämmentynyt, sekaisin ja melkein epäjohdonmukainen) ja viitteellisiä ajatuksia, joihin liittyi syyllisyysharhaa, ja hän oli vainoharhainen.”

Nuorelle 18-vuotiaalle pojalle (Mr D. S) annettiin 10 mg adrenokromia suonen kautta, ja hän rentoutui melkein välittömästi, mutta hänelle kehittyi eläviä hallusinaatioita. “Hän näki kätensä kasvavan isommiksi ja pienemmiksi, hän ei voinut enää arvioida ihmisten etäisyyttä itsestään ja kuvat näyttivät erittäin eläviltä.” Tuntia myöhemmin peiliin katsoessaan hän näki “kasvonsa jakautuneen kahteen osaan, joista toinen oli valkoinen ja toinen musta”. Tämä jatkui seuraavat 6 päivää aina, kun hänestä tuli hyvin jännittynyt.

Schwarz et ai. (1956a) antoi 50, 60 ja 75 mg adrenokromia suonen kautta miespuoliselle koehenkilölle, joka “kärsi kehonkuvahäiriöistä ja assosiaatioiden löystymisestä”.

He antoivat toiselle miespuoliselle koehenkilölle 50 ja 60 mg adrenokromia, joka kehitti “miellyttävän hymyn ja huomattavan rentoutumisen”. Hän koki molemmilla kerroilla katalepsian, joka kesti yli 30 minuuttia. Hän piti käsiään luonnottomissa asennoissa pitkiä aikoja. Katalepsia on hermostosairaus, jolle on tunnusomaista lihasjäykkyys ja kiinteä asento ulkoisista ärsykkeistä riippumatta sekä vähentynyt kipuherkkyys.

Epilepsiapotilas oli “erittäin rento ja unelias” adrenokromin jälkeen, mutta muita muutoksia ei ollut.

Taubmann ja Jantz (1957) antoivat adrenokromia sublingvaalisesti koehenkilöilleen välttääkseen aineen hajoamisen veren ja maksan vaikutuksesta. He näkivät kohteissaan “merkittävää psykologista toimintaa”.

Grof et al (1961) ostivat adrenokromin L. Light and Companylta tai hankkivat sen tohtori V. Vitekiltä, ​​joka syntetisoi sen suorittaakseen vuoden mittaisen tutkimuksen. He suorittivat kaksoissokkoutettuja lumelääketutkimuksia 15 vapaaehtoisella käyttämällä “älykkäitä, koulutettuja, normaaleja koehenkilöitä sekä joitain psykiatrisia potilaita”. He käyttivät 15 ja 30 mg:n adrenokromia, joka annettiin kielen alle.

Neljä ihmistä koki kehonkuvan “depersonalisaatiota ja derealisaatiota”, mukaan lukien yksi, joka “tunti jalkansa lyhyiksi”. Viisi ihmistä koki visuaalisia havaintomuutoksia, jotka vaihtelivat “lisääntyneestä väriherkkyydestä illuusioihin, pseudohallusinaatioihin ja hallusinaatioihin”.

4 henkilöä ilmoitti kuulomuutoksista, ja niihin sisältyi äänen tarkkuuden lisääntyminen, jotta “universumista tulevien salaperäisten viestien lennätyskoodin” kuuloharhot selviäisivät.

Kolme ihmistä koki tuntoharhoja. Kahdeksan koki muutoksia ajan havainnoinnissa ja arvioinnissa.

Yksi kehitti negatiivisuutta, ambivalenssia ja persoonallisuuden jakautumista. Toinen kehitti “sopimattoman käytöksen”, kuten “istuminen roskakorissa tai hiipiminen lattiaa pitkin”. Kahdella koehenkilöllä ei ollut käsitystä siitä, että heidän henkinen tilansa oli muuttunut.

Herkin tapa osoittaa adrenokromin vaikutuksia oli sana-assosiaatiokoe. Häiriintyneiden assosiaatioiden taso oli korkea verrattuna lumelääkekokeisiin. Adrenokromi pidensi merkittävästi ärsykesanan ja vasteen (latenssijakso) välistä aikaa, ja 25 % koehenkilöistä osoitti häiriintyneitä sanaassosiaatioita.

Tutkijat havaitsivat, että monissa tapauksissa “kohteet muodostivat vastaukset ennen kuin he ymmärsivät ärsykesanan merkityksen”. Muutamilla ihmisillä nämä häiriintyneet assosiaatiot säilyivät seuraavaan lumelääkekokeeseen asti, jota ei ollut koskaan havaittu LSD:n, meskaliinin tai psilosybiinin kanssa.

Pääteltiin, että adrenokromin aiheuttamat ajattelumuutokset olivat samanlaisia ​​kuin skitsofreniassa havaitut muutokset. Adrenokromi aiheutti “selektiivisen eston prosessille, joka määrää assosiatiivisen ajattelun sisällön”. Tämä tapahtui annoksilla, jotka eivät “lisanneet perusprosessien labiilisuutta, eivät vähentäneet viritystä eivätkä löystyneet väliaikaisia ​​yhteyksiä, kuten LSD:n tapauksessa”.

Sommer et ai. (1960) käytti 30 mg adrenokromia annettuna kielen alle yhdeksälle ihmiselle. Kuusi koki “euforiaa ja typerää naurua tai kikatusta”. Kolme oli ahdistunut, yksi peloissaan ja yksi vihamielinen ja masentunut. Hyvin usein alkuperäinen jännitys tai ahdistus korvattiin euforialla ja rentoutumisella.

Toisessa adrenokromikokeessa tutkija antaa tämän erittäin mielenkiintoisen selostuksen yhden miehen vastauksesta:

”Kun jonotettiin kahvilassa kahville, muut ihmiset näyttivät olevan nukkeja. Kun hän joi kahviaan, hän valitti melusta. Hän tunsi ympärillään olevien ihmisten olevan nukkemaisia, heiltä puuttui ymmärrystä. He ärsyttivät häntä, mutta hän sanoi olevansa parempi kuin he. He vaikuttivat tyhjiltä ihmisiltä… Sairaanhoitajien valkoiset univormut kahvilassa ärsyttivät häntä.”

Jotkut lääkkeet, kuten LSD, lisäävät veri-aivoesteen läpäisevyyttä, minkä ansiosta tietyt suonensisäisesti ruiskutetut lääkkeet voivat vaikuttaa valittuihin aivokeskuksiin, joihin ei normaalisti päästä. Tätä silmällä pitäen jotkut tutkijat tutkivat, kuinka ihmiset reagoivat LSD:n ja sen jälkeen adrenokromin yhdistelmään.

He havaitsivat, että adrenokromivaikutus voimistuu huomattavasti, mikä oli erityisen huomattavaa ihmisillä, jotka reagoivat LSD:hen ensisijaisesti vakavalla jännityksellä ja ahdistuksella. Visuaaliset ja psykedeeliset muutokset minimoitiin. 10 mg:n adrenokromin injektio tuotti rentoutumisen jännityksestä ja tavanomaisesta LSD-kokemuksesta, jossa oli merkittäviä visuaalisia ja muita muutoksia.

Ehdotettiin, että adrenokromia voitaisiin käyttää tällä tavalla auttamaan murtamaan jännitysesteen LSD:n psykedeeliseen kokemukseen.

Lääkärin tarina

Yksityiskohtainen henkilökohtainen kertomus tohtori L. J:stä, joka oli adrenokromikoehenkilö, on hyvin paljastava:

“Aloin menettää alkuperäisen nöyryyden tunteeni ja myös suuren osan alkuperäisestä vihamielisyydestäni. Nämä tunteet korvattiin välinpitämättömyyden tunteella. Myös tunne, että olin pikemminkin näiden minulta kysyttyjen kevytmielisten kysymysten yläpuolella. Tutkinnon suorittajani eivät enää vaikuttaneet yhtä ystävällisiltä kuin ennen, ja minusta tuntui, että he olivat nuoria koulupoikia, jotka tuhlaavat hallituksen rahoja kysellen melko tyhmiä ja tarpeettomia kysymyksiä.”

Tavallisesti tämä lääkäri kunnioitti suuresti psykiatrista kollegojaan ja heidän testausmenetelmiään, mutta adrenokromi muutti tilanteen…

“Kun minulta kysyttiin sellaisia ​​kysymyksiä kuin “miksi ihmisiä verotetaan” ja “mikä on hallinnon tehtävä” jne., ajattelin vastaukseni niihin melko ytimekkäinä ja viisaana ja ainakin riittäisi tyydyttämään tätä nuorta ryhmää. nousujohteisia, jotka yrittivät kysellä minua.”

Tavallisesti tällä lääkärillä oli rehellisyys, hän oli rehellinen ihminen eikä pelannut pelejä, mutta adrenochrome muutti asian…

“Olin menettänyt innostukseni kokeilua kohtaan, mutta ajattelin, että pelaisin peliä ja jatkaisin kokeilua vain miellyttääkseni tutkijoitani, joiden katsoin jatkavan melko kevytmielisellä tavalla.”

Tavallisesti tämä lääkäri välitti ja tunsi myötätuntoa potilaitaan kohtaan, mutta adrenokromi muutti tilanteen…

”Kokeen jälkeen palasin osastolleni, jossa minulla oli useita tehtäviä suoritettavana. Vaikka tunsin itseni erittäin väsyneeksi ja varmasti valmis menemään nukkumaan, tunsin olevani itse asiassa oikeassa. Minun piti aloittaa suonensisäinen injektio, ja harmikseni minulla oli suuria vaikeuksia tehdä neljä tai viisi yritystä. Tämä ei kuitenkaan häirinnyt minua erityisen paljon, vaikka sen on täytynyt järkyttää potilasta jonkin verran, ja jatkoin tämän suonensisäisen annostelun aloittamista hieman hylkäämällä… Tämä on ehkä epätavallista minulle, sillä kun jätän suonensisäiset injektiot väliin, olen yleensä melko häiriintynyt.”

Kun adrenokromin vaikutuksen alaisena tästä lääkäristä tuli vainoharhainen ja kiero, hän “tunti erittäin voimakkaasti, että nämä kaksi tarkkailijaa olivat molemmat kommunisteja ja yrittivät vetää hänet ulos”. Hän ajatteli: ”Hän leikkisi heidän pienen pelinsä kanssa ja yritti vetää heidät ulos saadakseen todisteita siitä, että he todella olivat kommunisteja. Tämän hän jatkoi tekemällä samaa mieltä kaikesta, mitä he sanoivat sosialisoidusta lääketieteestä.” Huolimatta siitä, että hän oli aiemmin hyvissä väleissä yhden tarkkailijan kanssa, hän piti nyt heitä “erittäin synkkänä henkilönä”.

Seuraavana aamuna hän ei voinut ymmärtää, kuinka hänellä saattoi olla näitä “naurettavia ajatuksia”. Hän tunsi olevansa niin syyllinen tästä, ettei halunnut kertoa kenellekään. Muutaman seuraavan päivän ajan hän oli hyvin hiljainen ja hillitty osastoilla, mikä oli hänen mielestään hyvin outoa.

Kun tämä lääkäri sai lumelääkettä, hän “tunti melko ystävällisesti psykiatrejani kohtaan, jotka tunsin olevan kollegoitani, ja yleisesti ottaen katsoi, että toisen illan koe oli hyvin kannattava ja että testit olivat viisaita.”

Adrenochrome Research ammuttiin alas.

“Miksi adrenokromihypoteesi on jätetty huomiotta niin pitkään? Se sai alussa jonkin verran mainetta, mutta amerikkalaiset psykiatrit ampuivat sen nopeasti alas National Institute of Mental Healthin johdolla. Lääketieteellinen historioitsija saattaa jonain päivänä pystyä tarkastelemaan asioita paremmin.”

Tri A. Hoffer, M.D. Ph.D. ja H. Osmond, M.D.

Tri John Weir, joka oli aikoinaan Rockefeller Foundationin lääketieteellinen johtaja, kertoi tohtori Hofferille ja tohtori Osmondille, että säätiön varat, joita käytettiin psykiatristen osastojen perustamiseen, oli mennyt hukkaan. Ilmeisesti Rockefeller-säätiö ei välittänyt tätä johtopäätöstä uudelle National Institute of Mental Healthille (NIMH), joka “ei ollut kovin sympaattinen millekään biokemialliselle tai biologiselle näkemykselle skitsofreniasta”.

NIMH:sta tuli aktiivisesti välinpitämätön adrenokromitutkimuksen jatkaminen, ja joitain tutkijoita varoitettiin, että apurahoja ei myönnetä, jos he jatkavat adrenokromin tutkimista.

Adrenochrome-tutkimus jäi myöhemmin tutkimuslaitosten huomiotta, koska ammattiyhdistysten ja apurahatoimistojen kriittinen ja vihamielinen asenne sai tutkijoita luopumaan sen jatkamisesta.

“Haluamme tehdä selväksi, ettei siihen liittynyt vainoharhaista salaliittoa. Ei ollut yksittäinen henkilö tai yksittäinen organisaatio, joka olisi vastustanut adrenochrome-hypoteesia. Se, mikä saattoi näyttää salaliitolta, oli pikemminkin vallanpitäjien virkeä puolustus ikään kuin sillä olisi johtaja. Heitä kannusti tarve säilyttää laitos… National Institute of Mental Health ja American Psychiatric Association ovat ottaneet johtavan roolin.

Tri A. Hoffer, M.D. Ph.D. ja H. Osmond, M.D.

Henkilökohtaisesti en suhtaudu sellaiseen hyväntekeväisyyteen. Sano minua kyyniseksi, jos haluat, mutta kun jokin näyttää salaliitolta, se on usein salaliitto, varsinkin kun vapaamuurarit ja Rockefellerit ovat mukana.

Ovatko sisaret armollisia?

Mauton, sieluton, propagandisti Tarpley Hitt The Daily Beastista ei pidä 1980-luvun brittiläisen postpunk-yhtyeen The Sisters of Mercyn kappaleesta Adrenochrome, koska:

”Se on hankaava, teatraalisesti tumma sävel, jossa on varhaisia ​​rumpukoneen lyömäsoittimia ja matalaa, leiriäistä laulua. Sanoitukset ovat tyypillisiä goottilaisia ​​juttuja.

Henkilökohtaisesti olen aina pitänyt kappaleesta ja bändistä. Vielä 1990-luvulla minulla ei ollut aavistustakaan, mistä laulussa oli kyse. Nykyään ymmärrän aiheen paremmin.

Tarpley Hittin mukaan “salaliittolaiset jättivät huomiotta tärkeän alatekstin: vitsit.” tässä laulussa.

Ehkä se johtuu siitä, että olen vain tyhmä valitettava, mutta en todellakaan näe vitsejä tässä kappaleessa…

Sisters of Mercy: Adrenochrome (sinkku julkaistiin vuonna 1991)…

Käännymme pois passiivisella päätöksellä
Otamme portaat merkitsemättömän oven läpi
Katse taaksepäin toiseen törmäykseen
Mutta tornien pojat
Eivätkö pojat ole enää
Käännymme pois passiivisella päätöksellä
Otamme portaat merkitsemättömän oven läpi
Katsaus taaksepäin toiseen törmäykseen
Mutta tornien pojat
Eivätkö pojat ole enää
Ei musta-punaiset pojat
Yö pelottaa
Katolisen yksivärisenä
Katoliset tytöt nyt
Stark niiden tumma ja valkoinen
Pelkää yksiväristä
Armon sisaret
Nousuvesi
Leveät silmät
Speed ​​on adrenochrome
Armon sisarille
Täytetty
Paniikki heidän silmissään
Nouse
Kuollut adrenochrome
Meillä oli valta
Meillä oli tilaa
Meillä oli ajan ja paikan taju
Tiesimme sanat
Tiesimme tuloksen
Tiesimme, minkä puolesta taistelimme
Vapauden puolesta
Aika valita
Mutta on aika ajatella
On aika hävitä
Signaalit törmäävät
Ja katoaa
Varjostin liian kova
Ja ääni epäselvä

Nousuvesi
Leveät silmät
Pelkää yksiväristä
Epäilty huolimatta
En pidä yksivärisenä
Paniikki heidän silmissään
Nouse
Kuollut ja yksivärinen
Armon sisaret
Huolimatta
Adrenochrome
Tie on selvä
Tie on suljettu
Vahinko
Ja kurssi
pakotti sinut

Sisters of Mercy: Adrenochrome

Johtopäätökset

Ilmeisesti adrenokromi ei ole “melko vaaraton kemiallinen yhdiste”, vaan se on voimakas lääke, jolla on useita vaikutuksia kehoon ja mieleen.

Jotkut näistä vaikutuksista ovat myrkyllisiä eivätkä selvästikään ole hyödyllisiä, kuten vaikutus sydänlihaskudokseen, joka voi aiheuttaa värinää ja äkillistä kuolemaa stressissä. Muita vaikutuksia voidaan pitää hyödyllisinä, kuten sympaattisten hermojen uupumus poistuminen yhtä nopeasti.

On mielenkiintoista, että vitamiinit (B3-vitamiini, niasiini tai niasiiniamidi) voivat auttaa suojaamaan adrenokromin myrkyllisiltä vaikutuksilta, koska monille korkean profiilin henkilöille kerrotaan olevan säännöllisiä vitamiiniruiskeita.

Muut vaikutukset eivät ole yhtä selkeitä, erityisesti psykologiset vaikutukset, vaikka jotkut saattavat pitää niitä hyödyllisinä tietyissä tilanteissa.

Kuten kaikkien lääkkeiden kohdalla, yksilön vaste riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien; lääkkeen formulaatio, annostus, antoreitti, ympäristöympäristö ja yksilön taustalla oleva ajattelutapa, käytön kesto jne.

Ehkä persoonallisuuden jakautuminen, kun kasvosi on “jaettu kahteen osaan, yksi valkoinen ja yksi musta”, tekee julkisten kasvojen ja täysin erilaisten yksityisten kasvojen säilyttämisen paljon helpommaksi julkisuudessa oleville.

Ehkä jos kuulet “salaperäisiä viestejä lennätyskoodilla tulevan maailmankaikkeudesta”, se tekee päätöksen aloittaa sotia, jotka johtavat suuriin kuolemiin ja mittaamattomiin kärsimyksiin, paljon helpompaa, koska henkilökohtainen vastuu poistetaan.

Kun tekemäsi poliittiset päätökset köyhdyttävät ja kurjuuttavat ihmisiä, joita sinun pitäisi edustaa, saattaa olla hyötyä jostain “depersonalisaatiosta ja derealisaatiosta”.

Tämä voisi olla paljon helpompaa, jos ihmiset, joita sinun pitäisi edustaa, ovat “nukkemaisia”, heiltä puuttuu “ymmärrys” ja he näyttävät vain “tyhjiltä ihmisiltä” tai “nuorilta koulupojilta, jotka tuhlaavat valtion rahoja”.

Äänestäjät eivät suinkaan tunne tavanomaista myötätuntoa, vaan saattavat ärsyttää sinua, koska saatat uskoa olevasi “heitä parempi”, koska he ovat vain “joukko nousujohteisia”, jotka käyttäytyvät “melko kevytmielisesti”.

On paljon helpompaa olla vihamielinen ja julma “hyvin pahaenteiselle henkilölle” kuin olla vihamielinen ja julma normaalille ihmiselle, jolla on tavanomaiset tunteet ja pyrkimykset.

Jos “normaalisti häiriintyy” aiheuttaessaan kärsimystä muille ihmisille, adrenokromi voi korvata sen “kiinnostamattomuuden tunteella”. Kaikki “alkuperäinen nöyryys” voitaisiin korvata tunteella, että olet “pikemminkin edellä” kaikki sinulta kysytyt “kevytkysymykset”, jotka loppujen lopuksi ovat “tyhmiä ja tarpeettomia kysymyksiä”.

Jos julkinen roolisi edellyttää, että olet kiero, Adrenochrome saattaa auttaa sinua “pelaamaan heidän pienen pelinsä kanssa” tai “pelaamaan peliä” ilman, että olet “erityisen järkyttynyt” mistään, mutta silti uskot olevasi “oikeassasi” itse asiassa mieli.”

Tiedetään hyvin, että monien ammattien kärkeen nousevilla on psykopaattisia ja sosiopaattisia taipumuksia. Jotkut ihmiset syntyvät psykopaatteiksi ja sosiopaattisiksi. Jotkut eivät ole, ja siksi ehkä he tarvitsevat vähän kemiallista apua.

VIITTEET:

1) Sound Of Freedom: The Passion of the Censors, Iain Davis, 2. elokuuta 2023, https://www.ukcolumn.org/article/sound-of-freedom -sensorien intohimo.

2) Kuinka QAnonista tuli pakkomielle ‘Adrenochrome’, kuvitteellinen huume Hollywood on ‘korjaamassa’ lasten peltifoliohatusta Tarpley Hitt The Daily Beast”Adrenochrome’: QAnon’s Imaginary Drug Hollywood on Kidarvestingistä. ” 14. elokuuta 2020, https://www.thedailybeast.com/how-qanon-became-obsessed-with-adrenochrome-an-imaginary-drug-hollywood-is-harvesting-from- lapset.

3) Hollywoodin verenkorjaussalaliiton synkkä viraalisuus Vuosisatoja vanha antisemitistinen myytti leviää vapaasti sosiaalisen median äärioikeistossa – vihjaten, että uusi digitaalinen pimeä aikakausi on saapunut. WIRED OPINION Brian Friedberg 31. heinäkuuta 2020, https://www.wired.com/story/opinion-the-dark-virality-of-a-hollywood-blood-harvesting-conspiracy/ .

4) Adrenochromen salaliittoteorioiden purkaminen Tekijä: Jennifer Walker-Journey HowStuffWorks. 14.12.2022, https://science.howstuffworks.com/adrenochrome.htm.

5) ADRENOKROMIN JA MUKAISIA YHDISTEIDEN KEMIIA, R. A. HEACOCK helma. Rev. 1959, 59, 2, 181–237, 1. huhtikuuta 1959 https://doi.org/10.1021/cr50026a001

6) Pelkistysaineiden vaikutus adrenokromin aiheuttamiin muutoksiin sydämessä. Sinsal PK, Yates JC, Beamish RE ja Dhalla NS: Arch. Pathol. Lab. Med., 105:664-669, 1981.” Pelkistysaineiden vaikutus adrenokromin aiheuttamiin muutoksiin sydämessä.” https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6895456/.

7) Adrenokromin ja niasiinin vaikutus epilepsiapotilaiden sähköaivokuvaan. Szatmari A, Hoffer A ja Schneider R: Am. J. Psychiatry, 3:603-616,1955. “Adrenokromin ja niasiinin vaikutus epilepsiapotilaiden elektroenkefalogrammiin.” https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/13228716/.

8) The Adrenochrome Hypothesis and Psychiatry by A. Hoffer, M.D. Ph.D. ja H. Osmond, M.D. http://orthomolecular.org/library/jom/1999/articles/1999-v14n01-p049.shtml.. a>

9) Skitsofrenian adrenokromihypoteesi tarkasteltiin uudelleen. Hoffer A: J. Ortho. Psych., 10:98-118, 1981. “Skitsofrenian adrenokromihypoteesi tarkasteltiin uudelleen. – APA PsycNet.” https://psycnet.apa.org/record/1982-12235-001.

10) ADRENOKROMIN JA ADRENOLUTIIININ VAIKUTUS ELÄINTEN KÄYTTÄYTYMÄÄN JA IHMISEN psykologiaan A. Hoffer International Review of Neurobiology Volume 4, 1962, sivut 307-371 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0074774208600252.

Biolääketieteen tutkija, Simon Lee, tiedevastaava, Anew UK.

Lähde: