Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Bill Gatesin laboratoriossa kasvatetun lihan analyysi paljasti: ”Todella kauhistuttavaa”

8 min lukea
Bill Gatesin laboratoriossa kasvatetun lihan analyysi paljasti: ”Todella kauhistuttavaa”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/1aqp

Kansainvälinen tutkimus on paljastanut globalistien kauhistuttavan todellisuuden, jotka pyrkivät täyttämään elintarvikehuollon bioteknologian tuotteilla, kuten Bill Gatesin laboratoriossa kasvatetulla “lihalla”.

20 lukukertaa

Hollantilainen tutkiva toimittaja Elze van Hamelen on julkaissut uuden raportin herättääkseen hälytyksen bioteknologiateollisuuden levittämästä “väärennösten tsunamista”, kirjoittaa Frank Bergman .

Vihreän agenda-eliitin väitteistä huolimatta väärennetty liha ei koske terveyttäsi tai ympäristöäsi.

Van Hamelen varoittaa, että nämä tuotteet ovat keino poistaa maanviljelijät ja karjankasvattajat vähitellen, jotta maatalousteollisuus voidaan korvata ultraprosessoiduilla elintarvikkeilla, joita voidaan valvoa patentein.

Laboratoriossa kasvatetun lihan valmistaminen on “järjettömän kallista”, Van Hamelen huomauttaa. Tämän “ruoan” tuotantoa vaivaa myös bakteeri- ja virussaasteet.

Farmaseuttisesta tuotantomenetelmästään huolimatta laboratoriossa kasvatettua lihaa ei pidetä lääketuotteena. Tämä tarkoittaa, että ihmiskokeita ei tarvita.

Sen sijaan, että lähettäisit ruokadollareitasi supermarketketjuihin tai väärennettyihin ruokiin, Van Hamelen suosittelee aitoa ruokaa kasvattavien pienviljelijöiden tukemista.

Laboratoriossa kasvatetut tuotteet voisivat jonakin päivänä muodostaa 80 prosenttia tai enemmän maailmanlaajuisesti kulutetusta “lihasta”. Tämä muutos merkitsee dramaattista eroa tavasta, jolla ihmiset ovat syöneet vuosisatojen ajan.

Tämä elintarvikehuollon muutos vaikuttaa tietysti vain suureen yleisöön, sillä varakas eliitti jatkaa perinteisten lihatuotteiden syömistä.

Keskustelussa “The Solari Reportin” Catherine Austin Fittsin kanssa Van Hamelen raportoi, mitä “väärennösruoan” käyttöönotto tarkoittaa ihmisten terveydelle.

Alankomaiden hallitus on yksi niistä, jotka investoivat voimakkaasti laboratoriossa kasvatettuun “lihaan”.

Ne, jotka mainostavat väärennettyä lihaa, mukaan lukien merkittävä kannattaja Bill Gates, väittävät, että laboratoriossa kasvatettu “ruoka” on ratkaisu “pelastaa planeetta” ja lopettaa maailman nälänhätä. Gates painostaa länsimaiden hallituksia kieltämään lihan ja korvaamaan sen kokonaan hänen tuotteillaan, kuten “synteettisellä naudanlihalla”.

Gatesin yrityksen Upside Foodsin tuotteita vaivaavat kuitenkin tekniset haasteet, jotka tekevät niistä kohtuuttoman kalliita, alttiita bakteeri- ja viruskontaminaatiolle ja lähes mahdottomaksi kasvattaa mittakaavassa.

Pyrkimys hallita elintarviketarjontaa väärennetyillä lihatuotteilla on herättänyt huolta tämän pyrkimyksen todellisesta asialistasta. Asiantuntijat varoittavat, että jos hallitukset ja yritykset pystyvät hallitsemaan elintarviketarjontaa väärennetyn ruoan avulla, ne hallitsevat myös ihmisiä.

Sillä välin Van Hamelen herättää hälytystä seurauksista, joita tällaisten tuotteiden käyttöönotolla olisi kansanterveydelle.

Väärennetyn lihan valmistamiseksi solulinjoja otetaan elävästä organismista. Tuotannon aikana niitä sitten manipuloidaan kasvamaan nopeasti ja johdonmukaisesti. Väärennetyn lihan tuotantoon käytetyt solut, jotka kasvavat nopeasti, ovat peräisin “syövistä tai sikiöistä”, Van Hamelen sanoi.

“Heillä on soluja, jotka lisääntyvät hyvin nopeasti.”

Laboratoriossa kasvatetun lihan osalta biotekniikka on salaperäinen sen suhteen, minkä tyyppisiä solulinjoja todella käytetään.

Normaalisti solut kasvavat kehossasi rakenteessa. Laboratoriobioreaktoreissa kasvatetut solulinjat kasvavat ohuessa kalvossa tai kasvatusalustassa. Kehossa kasvualusta on veresi.

Van Hamelen selittää, että tämä on monimutkainen aine, jonka laboratoriot yrittävät luoda uudelleen käyttämällä fetal bovine seerumia (FBS) – elävien vasikan sikiöiden verta.

“On todella kauhistuttavaa , kuinka tämä korjataan”, hän sanoo.

Hän huomauttaa, että tämä menetelmä kumoaa kertomuksen siitä, että laboratoriossa kasvatettu liha on valmistettu ilman eläimiä.

FBS:ää käytetään usein viljeltyjen solujen kasvattamiseen sen sisältämien proteiinien ja vitamiinien vuoksi.

Vuoden 2013 tutkimuksessa todettiin, että “monissa yleisissä elatusaineissa fetal bovine seerum (FBS) on ainoa hivenravinteiden lähde.”

Vuonna 2020 yhdysvaltalainen startup Eat Justin laboratoriossa kasvatettu kana debytoi Singaporessa. Se oli ensimmäinen “viljelty liha” -tuote, jota myytiin ravintolassa. Se valmistettiin FBS:llä.

Synteettisen ”veren” kehittämiseen käytetään tarkkuusfermentointia käyttäen geneettisesti muokattuja (GE) mikrobeja. Tämä kulkee käsi kädessä keinotekoisten hormonien kanssa, joita ei laillisesti saa lisätä elintarvikkeisiin Euroopan unionissa.

Myös mikroravinteita ja kivennäisaineita on ostettava, mikä tekee prosessista “järjettömän kalliin”, Van Hamelenin mukaan .

Kustannukset ovat niin korkeat, että käyttämällä FBS-vapaata alustaa laboratoriossa kasvatettu “liha” voi maksaa yli 20 000 dollaria kilolta.

Vaihtoehtoisen proteiiniteollisuuden takana olevan voittoa tavoittelemattoman ryhmän The Good Food Instituten raportti ehdotti, että jos FBS-vapaan väliaineen kustannuksia voitaisiin alentaa, väärennetyn lihan hinta laskisi 90 prosenttia.

Tämä on kuitenkin epätodennäköistä.

“Raportti ei tarjoa todisteita siitä, miksi nämä hivenravinnekustannukset laskevat”, kirjoitti The Counterin apulaistoimittaja Joe Fassler perusteellisessa artikkelissa laboratoriossa kasvatetun lihan todellisesta tieteestä.

Tarkkuusfermentaatiossa GE-mikrobit, kuten hiiva ja bakteerit, fermentoidaan panimotyylisissä säiliöissä huipputeknologisissa, steriileissä olosuhteissa.

Kontaminaatio on hallittava kahteen osaan miljardia, sanoo van Hamelen, “koska heti kun kontaminaatio on… se on täynnä bakteereja, eikä sinulla ole soluviljelmää, sinulla on bakteeriviljelmä.”

Good Food Institute -raportissa oletetaan, että väärennetyt lihatehtaat ovat tulevaisuudessa elintarviketurvallisia lääkkeiden sijaan.

Lääkelaatu nostaisi kustannuksia entisestään.

Mutta kemianinsinööri David Humbirdin Open Philanthropy -raportti osoittaa, että laboratoriossa kasvatettu “liha” saattaa jäädä liian kalliiksi päästäkseen markkinoille.

Tämä johtuu olettamuksesta, että farmaseuttiset spesifikaatiot ja aseptiset “puhtaat huoneet” olisivat tarpeen viljelysolujen hitaan kasvunopeuden vuoksi.

Solujen hidas kasvunopeus tekee niistä erittäin herkkiä bakteerien ja virusten saastumiselle.

Humbird kertoi Fasslerille:

Bakteerit kasvavat 20 minuutin välein ja eläinsolut pysähtyvät 24 tunnin kohdalla. Kontaminaatiotapauksessa viljelmä murskataan muutamassa tunnissa… On dokumentoituja tapauksia, joissa käyttäjät ovat saastuttaneet viljelmän. Ei edes siksi, että operaattori itse oli vilustunut. Mutta käsineessä oli viruspartikkeli. Tai ei ole puhdistettu linjasta.

Kulttuurilla ei ole immuunijärjestelmää. Jos ne sisältävät viruspartikkeleita, jotka voivat infektoida soluja, ne tekevät. Ja yleensä solut vain kuolevat, ja sitten ei ole enää tuotetta. Sinä vain jätät sen pois.”

Paul Wood, entinen lääketeollisuuden johtaja, lisäsi:

”Sanomme: kaverit, sen on oltava farmaseuttista laatua, koska prosessi vaatii sitä. Kyse ei ole siitä, salliiko joku sinun [työskennellä elintarviketurvallisten teknisten tietojen kanssa]. Se on vain tosiasia, että et fyysisesti pysty siihen.”

Ongelmaa pahentaa se, että ihmiskehossa on suonet, jotka eivät ainoastaan ​​toimita ravinteita soluihin, vaan myös poistavat myrkkyjä. Väärennetyn lihan viljelyprosessissa ei ole verisuonijärjestelmää, joten viljelmä alkaa tuottaa myrkkyjä, eikä niistä pääse eroon.

Wired-julkaisussa esitellään joitain teknologisia haasteita, joista Van Hamelen puhuu. Lehden tiedot tulevat suoraan Bill Gatesin Upside Foodsin työntekijöiltä, ​​joka on toinen kahdesta yrityksestä, jotka saavat myydä väärennettyä lihaa Yhdysvalloissa.

Wired raportoi:

Entinen työntekijä kertoo tehtaan avajaisten marraskuussa 2021 ja kesän 2022 välisenä aikana kymmeniä yrityksiä käyttää bioreaktoreita pehmopaperiarkkien valmistamiseen, mutta harvoin niistä saatiin käyttökelpoista lihaa.

Joskus tuotantoajoja tuhosi saastuminen, joka teki lihasta tuotteeksi soveltumattoman, entinen työntekijä kertoo.

Entiset Upside-työntekijät kertovat, kuinka mittatilaustyönä rakennetuissa bioreaktoreissa kasvaneet liha-erät tuhoutuivat usein kontaminaatiosta ja ne piti polttaa.

“Heti kun he saivat viitteitä lihan saastumisesta, he yrittivät pysäyttää prosessin, tarttua soluihin ja saada mitä tahansa tuloksia”, kertoo entinen prosessista tietävä työntekijä.

Huolimatta farmaseuttisesta tuotantomenetelmästä laboratoriossa kasvatettua lihaa ei pidetä farmaseuttisena tuotteena, joten ihmiskokeita ei tarvita.

“Jos tämä saatetaan markkinoille, se on ihmiskoe”, Van Hamelen varoittaa.

Van Hamelen kuvailee myös sotaa, joka on syttynyt hollantilaisia ​​maanviljelijöitä vastaan ​​ja joka uhkaa ajaa heidät pois sukupolvien ajan viljellystä maasta.

Kun pienet ja keskisuuret maatilat sulkevat ovensa, hallitukset ja yritykset voivat napata maata, jolloin kuluttajille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin syödä väärennettyä laboratoriossa kasvatettua, eläintöntä ruokaa.

Van Hamelen käsittelee asialistaa perusteellisessa raportissa ja podcastissa “The Solari-raportti” – “Hollantilaiset maanviljelijät ja kalastajat: ihmiset, jotka ruokkivat meitä.

”Euroopan unionin Natura 2000 -verkosto julkaisi vuonna 2021 kartan, joka näyttää Hollannin alueet, jotka on nyt suojattu typpipäästöiltä. Jokaisen hollantilaisen maanviljelijän, joka harjoittaa maatilaansa 5 kilometrin säteellä Natura 2000 -suojelualueesta, on nyt rajoitettava ankarasti typentuotantoaan, mikä puolestaan ​​rajoittaisi hänen tuotantoaan”, sanoo Roman Balmakov , Epoch Timesin toimittaja ja “Facts Matter” -ohjelman isäntä. .

Hollantilainen maidontuottaja Nynke Koopmans Forum for Democracysta uskoo, että typpiongelma on keksitty.

“Se on yksi suuri valhe”, hän sanoo. ”Typpellä ei ole mitään tekemistä ympäristön kanssa. Se on vain maanviljelijöiden lakkauttamista.”

Toinen maanviljelijä sanoi, että hänen on vähennettävä 58 lypsylehmän karjaa kuuteen, jos uudet typpisäännökset astuvat voimaan.

Typpitutkija Jaap C. Hanekamp, ​​FT, työskenteli hallituksen komiteassa tutkimaan typpeä tehtävänä analysoida hallituksen typpimallia.

Hän kertoi Balmakoville:

”Koko politiikka perustuu laskeumamalliin, jossa käsitellään luonnonsuojelualueiden typpipäästöjä. Ja olen katsonut validointitutkimuksia ja ne osoittavat, että malli on itse asiassa hölynpölyä. Se ei toimi. Ja sillä ei ole väliä. Silti he käyttävät sitä edelleen. Mikä on tavallaan häiritsevää. Tarkoitan, voimmeko todella tehdä jotain tällaista politiikan kannalta? Käytätkö mallia, joka ei toimi?

Kyse ei koskaan ollut innovaatiosta, vaan aina maanviljelijöiden luopumisesta. Kun maanviljelijöistä pääsee eroon, jäljelle jää vain laboratoriossa kasvatettuja tuotteita, hyönteisiä ja muita synteettisiä elintarvikkeita.”

Fittsin Solari-raportin mukaan :

“Synteettiset elintarvikkeet ja laboratoriossa kasvatettu liha ovat uusi ja vaarallinen luku siinä, mitä kutsun “suureksi myrkytykseksi”. Huolimatta taloudellisesta logiikasta, jossa ei ole järkeä – ja selkeistä viitteistä siitä, että nämä tuotteet herättävät kuluttajien vastenmielisyyttä – raha ei ilmeisesti ole ongelma.

Riskipääoman massiivisen lisäyksen ja lisääntyvien julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksien vauhdittamana tuotteet, kuten krikettijauho ja laboratoriossa kasvatetut ”munat”, ovat jo löytäneet tiensä supermarketeihin – olemattomilla tai harhaanjohtavilla merkinnöillä, jotka on suunniteltu välttämään varomattomien kuluttajien puolustus.

Kuten Elzen tutkimus osoittaa, kyseessä on monitahoinen hyökkäys, jossa synteettiset elintarvikkeet kohdistuvat myös lemmikkieläimiin ja karjaan.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että hallitukset, yritykset ja muut suunnittelevat vakavasti tiukasti kontrolloidun elintarvikejärjestelmän luomista, joka korvaa oikean ruoan ja oikean lihan synteettisillä, farmaseuttisilla “vaihtoehdoilla”.

Yksi tapa taistella takaisin, sen lisäksi, että tuetaan todellista ruokaa aidolla viljelyllä tuottavia maanviljelijöitä, on ottaa yhteyttä edustajiisi ja kannustaa heitä hyväksymään Processing Revival and Intrastate Meat Exemption (PRIME) -laki äänestämään.

PRIME -lain esitteli republikaanien edustaja. Thomas Massie (R-KY) ja antaisi viljelijöille mahdollisuuden myydä pienemmissä teurastamoissa käsiteltyä lihaa.

Se antaisi myös valtioille mahdollisuuden asettaa omat lihanjalostusstandardinsa.

Pienet teurastamot eivät saa myydä lihaansa, koska ne eivät palkkaa tarkastajaa. Vain suuret tilat voivat helposti täyttää tällaisen vaatimuksen.

PRIME-laki poistaisi nämä säännökset turvallisuudesta tinkimättä sallimalla edelleen Yhdysvaltain maatalousministeriön satunnaiset tarkastukset.

Loppujen lopuksi PRIME-laki tekisi lihasta paljon edullisempaa ja saatavilla olevaa.

Vastaus elintarviketurvallisuuteen on hajautettu elintarvikejärjestelmä, joka yhdistää yhteisöt viljelijöihin, jotka kasvattavat todellista ruokaa kestävästi ja jakavat sitä paikallisesti.

Van Hamelen suosittelee ruokarahojen ohjaamista pienviljelijöille tai heidän välittäjilleen ja pysyä kaukana suurista supermarketketjuista.

Artikkeli keskittyy laboratoriossa tuotettuun lihaan, joka on bioteknologinen tuote. Bill Gatesin yritys Upside Foods tuottaa tällaista lihaa, mutta tuotantoa haittaavat tekniset haasteet, kuten korkeat kustannukset ja alttius bakteeri- ja virusinfektioille. Hollantilainen tutkiva journalisti Elze van Hamelen on julkaissut raportin aiheesta, varoittaen, että tällaiset tuotteet voivat johtaa perinteisen maatalouden korvaamiseen ultraprosessoiduilla elintarvikkeilla, jotka ovat patenttien hallinnassa. Laboratoriossa tuotettu liha ei vaadi ihmiskokeita, koska se ei ole farmaseuttinen tuote. Kritiikkiä esitetään myös siitä, että laboratoriossa tuotetun lihan käyttämät solulinjat voivat olla peräisin kankereista tai sikiöistä, ja tuotannossa käytetään usein FBS:ää (foetaal runderserum), joka on veriainetta elävistä vasikan sikiöistä. Artikkelissa tuodaan esiin huoli siitä, että jos hallitukset ja yritykset pystyvät hallitsemaan elintarvikehuoltoa keinotekoisesti tuotetulla ruoalla, he pystyvät myös hallitsemaan ihmisiä. Tämä voi vaikuttaa perinteisiin maanviljelijöihin, jotka voivat joutua luopumaan maanviljelystä ja siirtymään keinotekoisesti tuotettuihin elintarvikkeisiin.

Lähteet:

  1. https://www.frontnieuws.com/bill-gates-in-laboratoria-gekweekt-vlees-onthuld-echt-gruwelijk
  2. https://slaynews.com/news/bill-gates-lab-grown-meat-exposed-really-gruesome/
  3. https://home.solari.com/coming-tuesday-pharma-food-with-elze-van-hamelen/
  4. https://thecounter.org/lab-grown-cultivated-meat-cost-at-scale/
  5. https://www.wired.com/story/upside-foods-lab-grown-chicken/
  6. https://engrxiv.org/795su
  7. https://www.congress.gov/bill/117th-congress/house-bill/3835
fiFinnish