Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Vihreä kultti tuhoaa viljelysmaata väestön vähentämiseksi – sitä hiilivapaaksi tuleminen itse asiassa tarkoittaa

4 min lukea
Vihreä kultti tuhoaa viljelysmaata väestön vähentämiseksi – sitä hiilivapaaksi tuleminen itse asiassa tarkoittaa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/81ju

Ilmastolahko on kiinnittänyt huomionsa viljelysmaahan ja elintarvikehuoltoon yleensä ja väittää, että planeetta ylikuumenee, koska liian monet ihmiset vain syövät sitä, kirjoittaa Ethan Huff .

7 lukukertaa

Tiedämme, että he vihaavat maaperäisiä “fossiilisia” polttoaineita, kuten öljyä ja maakaasua, ja siksi he haluavat poistaa nämä polttoaineet maailmantaloudesta. Sen sijaan “vihreät” haluavat niin sanottuja “kestäviä” energiatekniikoita, kuten tuuli- ja aurinkoenergiaa, täyttämään maailman energiatarpeet.

Vertailukelpoisen energiamäärän tuottamiseksi tuulivoimaloita ja aurinkopaneeleja on kuitenkin asennettava lähes kaikkialle. Toisin sanoen tuuli- ja aurinkoenergia vaatii paljon maata, mikä tarkoittaa, että maata on paljon vähemmän käytettävissä maataloudelle.

Thomas Malthus (1766-1834) varoitti aikaisemmassa työssään, että jonakin päivänä maailman väestö ylittäisi ihmiskunnan kyvyn kasvattaa tarpeeksi ruokaa kaikkien elättämiseen. Malthus ei tiennyt, että vihreän energian vallankumous varmistaisi, että tämä tapahtuisi paljon nopeammin kuin muuten.

“Tuuligeneraattorit tai aurinkopaneelit kuluttavat kolmanneksen maailman maatalousmaasta”, kirjoittaa Martin Armstrong Armstrong Economicista. ”Tämä inspiroi ajatusta, että meidän TÄYTYY vähentää väestöä. Sota on loistava työkalu siihen, ja se on yksi syistä, miksi he ajavat maailmansotaa.”

”He väittävät, että teollinen maatalous, jota suurin osa kehittyneistä maista käyttää, aiheuttaa ilmastonmuutosta. Yhdysvaltain elintarvikejärjestelmä tuottaa lähes 20 prosenttia maan hiilidioksidipäästöistä. Hallitustenvälinen ilmastopaneeli IPCC:n mukaan maatalousmaan osuus maailman kasvihuonekaasupäästöistä on 12 prosenttia. Kun siihen lisätään teollisen maatalouden tarvittava varastoitu energia, he väittävät, että tämä pahenee entisestään.

Miljardööri John Kerry lentää ympäriinsä yksityiskoneella luennoimaan maanviljelijöille ilmasto-oppeistaan

Toinen ongelma, jonka vihreät haluavat “ratkaista” on lopettaa kaiken teollisten maataloustuotteiden, kuten torjunta-aineiden ja lannoitteiden, sekä traktoreiden, laitteiden, kuorma-autojen ja laivaliikenteen polttoaineiden ja öljyjen tuotannon.

Sitten on kaikki energiaa vaativa valaistus sekä muiden maatalouslaitteiden jäähdytys- ja lämmitystuotteet. Kaikki tämä vapauttaa pelättyä hiilidioksidia (CO2), josta vihreän ystävät aina valittavat, sekä metaania, typpioksiduulia ja kaikenlaisia ​​muita “kasvihuonekaasuja”.

Ilmastomutteri John Kerryn mukaan maatalousjärjestelmät sellaisina kuin me ne nykyään tunnemme, tuottavat jopa 30 prosenttia kaikista maailman kasvihuonekaasuista. Joten hän ja muu ilmastokultti haluavat eliminoida ne pelastaakseen maailman ilmaston lämpenemiseltä.

“Toisin sanoen he haluavat vähentää maataloutta, merenkulkua, jäähdytystä, ilmastointia, sammuttaa lämmitystä talvella ja vähentää väestöä 30-40 prosenttia, ja ehkä he olisivat onnellisia”, Armstrong sanoo.

Huolimatta siitä, ettei ole todisteita näiden omituisten ilmastoväitteiden tueksi – ja siitä huolimatta, että on olemassa runsaasti todisteita siitä, että ilmastosyklit ovat tapahtuneet ikimuistoisista ajoista lähtien – ilmastokultti on päättänyt pakottaa tahtonsa maailmalle.

“Ilmasto on aina muuttunut”, Armstrong huomauttaa. “Lämpötilat EIVÄT ole ylittäneet historiallisia normeja. NYC:n tiedot osoittavat, että emme ole ylittäneet vuoden 1932 huippuja ja Dust Bowlin päiviä. Valtavirtamedia vain toistaa, mitä heille kerrotaan, eikä valtamedia IKINÄ uskalla tutkia mitään.”

Äskettäin Dubaissa pidetyssä COP28-ilmastokokouksessa Kerry puhui siitä, kuinka hänen mielestään suurten öljynviejämaiden on uskottava, kuten hän uskoo, että fossiilisten polttoaineiden aikakauden on “pikaisesti” loputtava.

Artikkelissa, joka julkaistiin Frontnieuws-verkkosivustolla, esitetään väite, että “vihreä sekti” pyrkii tuhoamaan maatalousmaata ja vähentämään väestöä osana pyrkimystä saavuttaa hiilidioksidipäästöjen nollataso. Artikkelissa käsitellään huolenaiheita siitä, että uusiutuvan energian, erityisesti tuuli- ja aurinkoenergian, käyttöönotto vaatii suuria maanpinta-aloja, mikä voi vähentää saatavilla olevaa maatalousmaata. Artikkelissa viitataan Martin Armstrongin ja Ethan Huffin kirjoituksiin, jotka esittävät näkemyksiä uusiutuvan energian vaikutuksista maankäyttöön ja väestönkasvuun.

Toisaalta, Net Zero Climate -sivuston artikkelissa korostetaan, että maatalous, metsätalous ja muu maankäyttö (AFOLU) aiheuttavat noin 23 % globaaleista kasvihuonekaasupäästöistä, ja tämä sektori on avainasemassa saavuttaessa globaaleja nettonollapäästötavoitteita samalla, kun suojellaan elintarvikehuoltoa ja muita maanvaroja. Siinä käsitellään myös, kuinka maataloussektorilla on ainutlaatuinen kyky ei ainoastaan vähentää omia päästöjään vaan myös kompensoida niitä olemassa olevien hiilivarastojen kautta.

Nature-lehdessä julkaistussa tutkimuksessa tarkastellaan aurinkoenergian potentiaalisten maankäyttövaatimusten ja niihin liittyvien maankäytön muutosten päästöjä. Tutkimuksessa todetaan, että uusiutuvaan energiaan siirtyminen lisää maailmanlaajuista kilpailua maasta. Tutkimuksessa huomautetaan, että vaikka nykyisin aurinkoenergiainfrastruktuuri vie globaalisti vain vähäisen määrän maata, tämä muuttuu skenaarioissa, joissa aurinkoenergian osuus tulevaisuuden sähköntuotannosta kasvaa. Tärkeitä huomioon otettavia tekijöitä ovat maankäytön muutosten päästöt, kuten välilliset maankäytön muutokset (iLUC) ja kasvillisuuden häviämisen aiheuttamat päästöt, sekä maankäytön hallintatavat aurinkoenergiapuistoissa.

Näiden tietojen valossa on tärkeää ymmärtää, että uusiutuvan energian ja maatalouden välillä on monimutkaisia vuorovaikutuksia, ja niiden vaikutukset maankäyttöön ja päästöihin voivat vaihdella suuresti alueesta, teknologiasta ja maankäytön hallintatavoista riippuen. On kuitenkin tärkeää huomata, että nämä vaikutukset ovat moniulotteisia ja niitä tulee arvioida kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon sekä uusiutuvan energian tuotannon tarpeet että maatalouden kestävyys ja elintarviketurvallisuus.

Lähteet:

  1. Frontnieuws: https://www.frontnieuws.com/groene-sekte-vernietigt-landbouwgrond-om-bevolking-te-verminderen-dat-is-wat-co2-nul-worden-eigenlijk-betekent/
  2. Net Zero Climate: https://netzeroclimate.org/land-use-and-agriculture/
  3. Scientific Reports (Nature): https://www.nature.com/articles/s41598-021-82042-5
fiFinnish