22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Seuraava iso juttu vuonna 2024? Taikakivet

3 min read
Seuraava iso juttu vuonna 2024? Taikakivet

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/9g76

Tässä on ennusteeni vuodelle 2024: meidän kaikkien on pakko kantaa taikakiveä karkottaaksemme pahoja henkiä.

Tämä on looginen seuraus Covid-tutkimuksesta, joka sisältää uuden version ennalta varautumisen periaatteesta, jonka mukaan meidän pitäisi tehdä jotain, jos se saattaa toimia (mitä haittaa?) sen sijaan että emme toimisi ennen kuin meillä on todisteita siitä, että toiminnasta on enemmän hyötyä kuin haittaa (sen jälkeen). kaiken kaikkiaan tällainen todisteiden kerääminen merkitsee “ei tekemättä mitään”). Koska taikakivet saattavat auttaa karkottamaan pahoja henkiä, emmekä aio testata, pitääkö tämä paikkansa vai ei, yksi tutkimuksen suosituksista on siksi meidän kaikkien kantaa ne mukanamme “varmuuden vuoksi”.

Big Pharma kehittää nopeasti taikakiviä, eivätkä nämä kivet joudu tiukkaan kliiniseen testaukseen, koska valvontaviranomaiset ovat päättäneet, että tämä on tarpeeton taakka, joka estää näiden uusien “turvallisten ja tehokkaiden” ™ hoitojen pääsyn potilaiden luo. Imperial Collegen mallinnus osoittaa, että taikakiveä kantavien pahojen henkien määrä vähenee 98 %, mikä johtaa miljoonien ihmishenkien pelastumiseen pahoilta hengiltä.

Taikakivet on valmistettava erittäin radioaktiivisista materiaaleista (kuten uraanista tai plutoniumista), jotta niiden ionisoiva säteily voi “saaputtaa” lähellä olevat pahat henget, tuhota ne ja estää niiden leviämisen edelleen väestöön. Jotkut ihmiset huomauttavat, että ionisoiva säteily ei vaikuta pahoihin henkiin, koska ne eivät ole ruumiillisia, mutta näitä ihmisiä oikeutetusti vältetään ja heidän sosiaalisen median tilinsä suljetaan. Tietokonemallit osoittavat, että taikakiviä tulee kantaa aina housujen/hameen taskuissa, jotta ne olisivat tehokkaimpia ja että kaikki paikalliset polttavat tunteet ovat tuhoutuvia pahoja henkiä.

Sen estämiseksi, että pahoja henkiä ei-kivittäjiltä tartuttaisi väestölaki, joka tekee taikakiven kantamisen pakolliseksi. Kaupat, pubit ja ravintolat joutuvat tarkistamaan asiakkaidensa kivien varalta, ennen kuin he pääsevät sisään, eikä kukaan ilman maagista kiveä saa matkustaa.

Pieni ote todisteisiin perustuvista tutkijoista julkaisee tiiviisti muotoillun, loogisesti tiiviin 500 sivun meta-analyysin taikakivistä ja päättelee, että ne eivät toimi, mutta 500 sanan mielipideartikkeli New York Timesissa käytetään ratkaisevana laskurina. -todisteita taikakivien jatkuvasta tehokkuudesta pahojen henkien torjunnassa. Loukkaavan tieteellisen katsauksen kirjoittajat tuomitaan silloin oikeutetusti “f**kwiteiksi”.

Vuosi 2024 päättyy siihen, että hallitus teettää selvityksen taikakivistä ja niiden tehokkuudesta pahojen henkien torjunnassa. Tutkimus ei kyseenalaista taikakivien todellista tehokkuutta ja sitä, että pahat henget olivat edelleen endeemisinä väestössä korkeasta kiven kantamisesta huolimatta. Siinä ei myöskään tarkastella kivessyöpien äkillistä lisääntymistä, synnynnäisiä epämuodostumia tai lukuisia vakavia dermatologisia ongelmia, jotka sattuivat samaan aikaan taikakivien vierimisen kanssa, koska nämä eivät selvästikään liittyneet millään tavalla, muodossa tai muodossa… loppujen lopuksi korrelaatio ei ole sama syy-yhteys . Sen sijaan kyselyssä keskitytään selittämään, miksi meillä olisi pitänyt olla suurempia ja radioaktiivisempia kiviä, ja syyttää sitä tosiasiaa, että emme syyttele housujen/hameen liian pienistä taskuista, mikä on Boriksen vika.