Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Seuraava tutkimus varoittaa: Toistuvat Covid-rokotukset häiritsevät immuunijärjestelmää ja lisäävät kuolleisuutta

4 min lukea
Seuraava tutkimus varoittaa: Toistuvat Covid-rokotukset häiritsevät immuunijärjestelmää ja lisäävät kuolleisuutta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/k3jz

Laitos ei ole aina halunnut olla mitään tekemistä rokotteiden sivuvaikutusten ja rokotevaurioiden kanssa, ja se on levittänyt, että rokotteet vain rakentavat “immuniteettia” tiettyä taudinaiheuttajaa vastaan. Vaccine-lehdessä 29. joulukuuta julkaistussa tutkimuksessa analysoitiin viimeisten vuosikymmenten tutkimusta ja päädyttiin erilaiseen johtopäätökseen. Erityisesti viitataan toistuvien Covid-mRNA-rokotusten negatiivisiin vaikutuksiin, jotka voivat lisätä kuolleisuutta muihin sairauksiin.

Tutkimuksen tekijät ” Lisäävätkö rokotteet alttiutta muille sairauksille kuin niille, joilta ne suojaavat? ” erottavat työssään elävien rokotteiden ja ei-elävien rokotteiden välillä ja toteavat, että ensisijaisesti viimeksi mainitut aiheuttavat ”haitallisia epäspesifisiä vaikutuksia” eli vaikutuksia, jotka edistävät muita sairauksia kuin niitä, joita vastaan ​​rokottaminen on tarkoitettu. Vaikka ei uskalla mennä niin pitkälle, että näitä rokotteita ei enää suositella (koska näyttää kritiikittömästi hyväksyvän monissa tutkimuksissa korostetun rokotteiden tehokkuuden), ei suositella pitkäaikaisia ​​rokotuksia, kuten tehtiin standardiksi vuosien aikana. kutsutaan pandemiaksi.

Tässä yhteydessä Covid-mRNA-rokotteiden jatkuvan “tehosterokotteen” haitalliset vaikutukset ovat itse asiassa kohteena, ja herää kysymys, ovatko ne syyllisiä ylimääräiseen kuolleisuuteen maissa, joissa rokotusaste on korkea. Tämä viittaa useisiin tutkimuksiin, joissa on löydetty epätavallisen korkeita IgG4-vasta-ainepitoisuuksia ihmisillä, jotka on rokotettu useita kertoja. Tällä ei ole suojaavaa vaikutusta, mutta siihen liittyy myös heikentynyt puolustus muiden rokotteiden aiheuttamaa infektiota vastaan ​​(esim. HIV:tä tai malariaa vastaan).

Uskotaan, että korkeat IgG4-vasta-ainetasot voivat edustaa immuunitoleranssimekanismia piikkiproteiinia vastaan. Tämä immuunijärjestelmän tukahduttaminen ei ole kriittistä vain suojautuessa Covid-taudeilta, vaan myös suojautuessa muita infektioita vastaan. Siksi kirjoittajat vaativat tämän ongelman perusteellisia tutkimuksia.

Toisin kuin pitkään vallinnut näkemys, jonka mukaan rokotteiden vaikutukset ovat spesifisiä sille taudille, jota varten ne on kehitetty, on olemassa vakuuttavaa näyttöä siitä, että rokotteet voivat aiheuttaa hyödyllisiä tai haitallisia epäspesifisiä vaikutuksia (NSE). Tässä katsauksessa olemme koonneet viimeisten 40 vuoden tutkimusraportteja, jotka on löydetty PubMed-hakujen perusteella yleisimpien ihmisrokotteiden epäspesifisiä vaikutuksia (NSE) koskeviin epidemiologisiin ja immunologisiin tutkimuksiin. Tietojen analysointi paljasti, että elävät rokotteet aiheuttavat positiivisia NSE:itä, kun taas ei-elävät rokotteet aiheuttavat useita negatiivisia NSE:itä, mukaan lukien lisääntynyt naisten kuolleisuus, joka liittyy lisääntyneeseen alttiuteen muille tartuntataudeille, erityisesti kehitysmaissa. Nämä negatiiviset NSE:t määräytyvät rokotusjärjestyksen, rokotteiden antigeenipitoisuuden, käytetyn rokotteen tyypin (elävä rokote vs. ei-elävä rokote) ja myös toistuvien rokotusten perusteella. Emme suosittele ei-elävien rokotteiden käytön lopettamista, koska niiden on osoitettu suojaavan kohdetautia vastaan. Joten uskotaan, että niiden haitalliset NSE:t voidaan minimoida yksinkertaisesti muuttamalla nykyistä rokotusjärjestystä. Korkeat IgG4-vasta-aineiden tasot, joita tuotetaan vasteena toistuville mRNA-COVID-19-rokotteilla annetuille rokotuksille, voivat liittyä korkeampaan kuolleisuuteen toisiinsa liittyviin sairauksiin ja infektioihin immuunijärjestelmän suppression kautta. Koska useimmat maat, jotka rokottavat COVID-19:ää vastaan, raportoivat suuresta prosenttiosuudesta ylikuolleisuutta, joka ei johdu suoraan tämän taudin aiheuttamista kuolemista, mRNA-rokotteiden NSE:itä kokonaiskuolleisuudesta tulisi tutkia yksityiskohtaisesti.

Artikkelissa “Nächste Studie warnt: Wiederholte Covid-Impfungen stören Immunsystem und erhöhen Sterblichkeit”, julkaistu Report24.news -sivustolla, viitataan tutkimukseen, joka julkaistiin “Vaccine” -lehdessä 29. joulukuuta. Tutkimus analysoi viime vuosikymmenien tutkimustyötä ja päättelee, että erityisesti toistuvat COVID-19-mRNA-rokotukset voivat lisätä kuolleisuutta muihin sairauksiin. Tutkijat erottavat elävät rokotteet ja ei-elävät rokotteet, ja totesivat, että erityisesti jälkimmäiset voivat aiheuttaa “haitallisia epäspesifisiä vaikutuksia”. Tämä tarkoittaa, että ne voivat edistää muita sairauksia kuin niitä, joita vastaan rokotettaisiin.

American Council on Science and Health -sivustolla julkaistussa artikkelissa “Vaccines Change Susceptibility to Unrelated Diseases, Sometimes for the Worse” viitataan Lancet Infectious Diseases -lehdessä julkaistuun tutkimukseen, joka ehdottaa, että rokotteilla voi olla odottamattomia sivuvaikutuksia. Joissakin tapauksissa rokotteet voivat suojata liittyviltä sairauksilta, mutta toisissa tapauksissa ne voivat lisätä yleistä kuolleisuutta. Artikkeli mainitsee esimerkkinä BCG-rokotteen, joka on osoittautunut suojaavan useilta hengitystieinfektioilta, ei pelkästään tuberkuloosilta. Tämä johtuu pitkäaikaisesta immuunivasteen stimuloinnista tai “koulutetusta immuniteetista”.

Preprints.org-sivustolla julkaistun tutkimuksen “Do Vaccines Increase or Decrease Susceptibility to Diseases Other Than Those They Protect Against?” abstraktissa todetaan, että vaikka rokotteiden vaikutusten on pitkään uskottu olevan spesifisiä niille sairauksille, joita vastaan ne on kehitetty, on olemassa vakuuttavia todisteita siitä, että rokotteilla voi olla positiivisia tai haitallisia epäspesifisiä vaikutuksia. Tutkimuksessa todetaan, että elävät rokotteet aiheuttavat positiivisia epäspesifisiä vaikutuksia, kun taas ei-elävät rokotteet aiheuttavat useita kielteisiä vaikutuksia, kuten lisääntyneen naisten kuolleisuuden, erityisesti kehitysmaissa.

Lähteet:

  1. Report24.news: https://report24.news/naechste-studie-warnt-wiederholte-covid-impfungen-stoeren-immunsystem-und-erhoehen-sterblichkeit/
  2. American Council on Science and Health: https://www.acsh.org/news/2024/04/01/vaccines-change-susceptibility-unrelated-diseases-sometimes-worse-16378
  3. Preprints.org: https://www.preprints.org/manuscript/202307.1094/v1
fiFinnish