22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Blackrockin toimitusjohtaja Davosissa: “Muutosta on pakotettava, me Blackrockissa pakotamme käyttäytymään

2 min read
Blackrockin toimitusjohtaja Davosissa: “Muutosta on pakotettava, me Blackrockissa pakotamme käyttäytymään

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/d08d

Larry Fink, Blackrockin toimitusjohtaja, pudotti naamionsa Maailman talousfoorumissa Davosissa tällä viikolla ja myönsi, että hänen yrityksensä harjoittaa “käyttäytymisen pakottamista” ja “muutoksen pakottamista” palvellakseen eliitin globalistista agendaa, viesti Thepeoplesvoice .

“Sinun täytyy pakottaa käyttäytymään”, Fink julisti puheessaan, jossa hän kuulosti teknokraattisesta versiosta vanhanaikaisesta kommunistisesta diktaattorista. “Blackrockilla pakotamme käyttäytymään.”

Blackrock omistaa käytännössä kaikki suuret yritykset maailmassa ja päättää nyt pääomasijoituksista ESG:n (environmental social governance) kautta. Blackrockin pääomavirtojen määräysvalta koskee myös suvereeneja maita. Katso:

Pohjimmiltaan ESG tarkoittaa, että sinun on tarkistettava huolellisesti kaikki “vihreät”, “diversiteetti” ja “tasapuolisuus” laatikot saadaksesi sentin rahoituspääomaa globalistien portinvartijoilta. Se on yrityskommunismin muoto ja ajaa vaarallista teknososialistista agendaa Klaus Schwabin Great Resetin ja 2030-vision ytimessä.

Koko Ponzi-pyramidipeli on suunniteltu varmistamaan, että kaikki suuret yritykset noudattavat globaalin eliitin käskyjä ja osallistuvat ilmastonmuutosagendaan, joka tekee tavallisista ihmisistä ympäri maailmaa köyhempiä vuosi toisensa jälkeen.

Sri Lankan ESG-pisteet olivat 98 prosenttia, ja globalistinen eliitti lupasi viedä maan vaurauteen.

Mitä sitten tapahtui? Sri Lanka romahti viime vuonna näyttävästi jättäen taloutensa raunioiksi, mikä osoitti jälleen kerran, että globalistisen eliitin versio teknokommunismista ei yksinkertaisesti toimi.