Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Covid-rokotteet ovat virallisesti tappavin lääke historiassa, eikä kenenkään pitäisi puhua niistä

6 min lukea
Covid-rokotteet ovat virallisesti tappavin lääke historiassa, eikä kenenkään pitäisi puhua niistä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/j2a6

Pfizer Covid-19 mRNA-rokote on nyt virallisesti tappavin lääke länsimaisen lääketieteen historiassa. Se tappaa ja vahingoittaa satoja miljoonia ihmisiä, ja uusia tapauksia ilmaantuu joka päivä, kun levityksen vaikutus kasvaa edelleen eksponentiaalisesti, kirjoittaa Baxter Dmitry .

Mutta älä luota sanaani. Tiedot, jotka osoittavat, että Covid-rokotteet ovat tappavin lääke länsimaisen lääketieteen pitkän historian aikana, ovat peräisin Pfizerin omista papereista. Aivan oikein – Pfizer on julkaissut asiakirjoja, joissa myönnetään, että heidän tuotteensa aiheutti ennennäkemättömän verilöylyn.

Vaikka aiemmat tappavat lääkkeet aiheuttivat tuolloin skandaalin – ajattele vaikka Talidomidia –, kenenkään ei pitäisi puhua siitä, että kokeelliset mRNA-rokotteet ovat tappaneet poikkeuksellisen paljon ihmisiä.

Salailu on poikkeuksellinen ja jatkuu tähän päivään asti, kun Bill Gates kehuskeli äskettäin uudella mRNA-rokotesarjalla jokaiseen ajateltavissa olevaan sairauteen.

Tämä paha salaliitto ihmisyyttä vastaan ​​on ollut tekeillä vuosia, ja niillä, jotka tietävät totuuden, on velvollisuus paljastaa se mahdollisimman monelle ihmiselle.

Bill Gates jatkaa edelleen loputtomalta näyttävää tehtäväänsä pistää maailman väestölle mahdollisimman monta mRNA- “rokottetta”.

Covid-pandemia saattaa olla vanha uutinen Maailman talousfoorumissa, mutta se ei ole estänyt eugeenista miljardööriä mainostamasta uusia kokeellisia rokotteitaan tämän vuoden Davosin kokouksessa.

Hän kertoi globalisteilleen: ”Meillä on uusia rokotteita. Meillä on tuberkuloosirokote, malariarokote, HIV-rokote” ja jopa uusia COVID-19-rokotteita.

Kysymys, joka tulee heti mieleen, on seuraava: Onko uudesta HIV-rokotteesta apua niille, jotka saavat VAIDS:ia muista Gatesin “rokotteista”?

Muista, että Gates kehitti “rokotteen” suojaamaan rokotteen aiheuttamaa poliota vastaan . Jos se ei kerro kaikkea, mitä sinun tulee tietää tästä sosiopaatista ja rokotuksista, mikään muu ei merkitse sinulle mitään.

Samalla kun Gates jatkaa tappavien tuotteidensa levittämistä maailmaan ja kohtelee ihmispopulaatiota marsuina, meidän on jatkettava totuuden paljastamista hänen psykopaattisista agendastaan.

Otetaan esimerkiksi Covid-mRNA-rokotteen käyttöönotto, jonka hän organisoi roolissaan valitsemattomana maailman terveystsaarina.

Kaikki tähän kansanmurhaan osallistuneet – Gatesista Anthony Fauciin ja Big Pharman johtajiin, mukaan lukien Stephan Bancel – on saatettava oikeuden eteen tästä historiallisesta julmuudesta, joka on rikoksia ihmisyyttä vastaan.

Jos tämä kieli on mielestäsi liian voimakasta – odota, kunnes näet Pfizerin omat tiedot, jotka kontekstualisoivat kansanmurhan laajuuden muihin menneisiin kansanmurhiin.

Tämä on tappavin lääke, joka on koskaan julkaistu ihmiskunnan historiassa Pfizerin oman 90 päivän julkaisun jälkeisen asiakirjan, joka tunnetaan nimellä Pfizer 5.3.6, mukaan.

Tämä Pfizerin asiakirja, joka julkaistiin 1. huhtikuuta 2022 liittovaltion tuomarin määräyksestä, on kaikkien saatavilla – mutta tietysti valtamedia on tehnyt kaikkensa tukahduttaakseen tiedon siitä, mitä siinä sanotaan.

Tämä on sama asiakirja alla olevassa videossa. Videon sivu todistaa, että Pfizerin kokeellinen mRNA-rokote ei ole vain tappavin lääke, joka on koskaan julkaistu ihmiskunnan historiassa, vaan se on myös ylivoimaisesti haitallisin lääke.

Alla olevalta videolta näet loukkaantumisten ja kuolleiden välisen suhteen. 33,4 – 1. Jokaista kuolemantapausta kohden yli 33 ihmistä on loukkaantunut rokotteen vaikutuksesta. Muista, että nämä ovat Pfizerin omia tietoja.

On tärkeää tarkastella tämän lääketieteellisen katastrofin historiallista näkökulmaa.

Ensimmäisessä sarakkeessa tarkastellaan Oppenheimeria ja sitä, mitä hän teki New Mexicossa atomiaseella. Se lähetettiin japanilaisiin Hiroshiman ja Nagasakin kaupunkeihin elokuussa 1945 noin kolmen päivän välein. Loukkaantuneita oli noin 94 000 ja kuolleita 105 000, kun loukkaantuneiden ja kuolleiden välinen suhde oli noin 0,9.

Katsomme keskimmäistä saraketta – talidomidia. Ennen Covidia talidomidi oli tappavin lääke lääketieteen historiassa. Pelkästään tämän lääkkeen mainitseminen saa väreet alas ihmisten selkärangat. Mutta verrattuna mRNA-rokotteisiin, talidomidi ei ollut mitään. Loukkaantuneita oli 20 000 ja kuolleita 80 000, ja loukkaantumisten suhde kuolemaan oli 0,25.

Nyt kelaus eteenpäin vuoteen 2021. Pikakelaus eteenpäin Pfizerille ja Albert Bourlalle sekä Modernalle ja Stephane Bancelille. He ovat tappaneet 17 miljoonaa maailman kansalaista. 17 miljoonaa. Ja nämä ovat vain niitä, jotka he ovat tunnistaneet. Todellisuudessa luvut ovat paljon, paljon suurempia. Mutta työskentelemme täällä Pfizerin virallisten asiakirjojen ja lukujen kanssa, ja he ovat myöntäneet 17 miljoonaa.

Muista, että tämä lääke ei ole vain tappavin lääke maailman historiassa, vaan se on myös ylivoimaisesti haitallisin. Joten kuinka laskemme Pfizerin virallisesti hyväksymien vammojen määrän maailmanlaajuisesti, jonka heidän mRNA-rokotteensa ovat aiheuttaneet?

Yksinkertainen. Loukkaantumisten suhde kuolemiin on 33,4:1. Kerro 33,4 17 miljoonalla virallisten kuolemien määrällä, jolloin 567 miljoonaa maailman kansalaista loukkaantuu yhteensä 585 miljoonalla kuolleella ja loukkaantuneella maailmankansalaista.

Kun asetamme nämä luvut historialliseen kontekstiin, käy selväksi, että vastuussa olevat eliitit, mukaan lukien Gates, Fauci, Bourla ja Bancel, on tuomittava rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Pfizer on myöntänyt miljoonia, mutta huolestuttava uusi analyysi on paljastanut, että globalistinen eliitti on jo tappanut miljardi ihmistä kylmäverisesti sen jälkeen, kun Covid-pandemia päästi valloilleen pahaa aavistamatonta maailmaa tammikuussa 2020.

Globalistinen eliitti on kertonut meille vuosien ajan suunnitelmistaan ​​vähentää maapallon väestöstä 8 miljardista vain 500 miljoonaan, mutta useimmat ihmiset haluavat haudata päänsä hiekkaan.

Valitettavasti lampaiden kannalta ajat, jolloin he voivat teeskennellä, että kaikki on hyvin, ovat ohi.

Virallisten tilastojen mukaan maapallolla oli tammikuussa 2020 7,84 miljardia ihmistä . YK:n mukaan maailman väkiluku ylitti 8 miljardin rajan marraskuussa 2022 . Maailman väkiluku on tällä hetkellä Worldometerin mukaan 8,028 miljardia .

Virallisesti on syntynyt 40 miljoonaa ja kuollut 20 miljoonaa, mikä vastaa 20 miljoonan nettoväestön kasvua vuoteen 2023 mennessä, saman lähteen mukaan.

Mutta ainoat ihmiset, jotka uskovat näihin virallisiin tilastoihin, uskovat myös, että miehet tarvitsevat hygieniatuotteita kylpyhuoneissa, että pedofilia on rakkautta ja että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita.

Joten mitä täällä oikein tapahtuu? Katsotaanpa tosiasioita.

Useimmat maat ilmoittivat viime vuosina ennätysmäärästä kuolleita ja ennätyksellisen alhaisesta syntyvyydestä

Hallitukset valehtelevat erityisesti rikollisuus- ja väestötilastoista tukeakseen tavoitteitaan. Mutta odottavatko he todella meidän uskovan, että maailman väkiluku kasvaa edelleen ja saavuttaa ennätyskorkeuden, vaikka melkein kaikki maapallon maat raportoivat ennätyskuolemista ja ennätysalhaisista syntyvyydestä?

Emme koskaan tiedä todellisia lukuja kuolleisuusluvuista ympäri maailmaa laukausten vuoksi (kunnes paljain silmin havainnot alkavat puhua puolestaan). Mutta tässä on luettelo maista, jotka ilmoittivat ennätyskorkeista kuolleisuusluvuista ja ennätysalhaisista syntyvyydestä vuosina 2021 ja 2022:

  • Japani: 1,58 miljoonaa kuolemaa vuonna 2022 – eniten sitten toisen maailmansodan
  • Uusi-Seelanti: Raportoitu valtava määrä ylimääräisiä kuolemia vuonna 2022 – eniten sitten ensimmäisen maailmansodan vuonna 1918
  • Australia: Ennätysalhainen syntyvyys ja ennätyskorkea kuolleisuus vuonna 2021
  • Iso-Britannia: Väliaikaisten ruumishuoneiden käyttö eri puolilla maata “ylimääräisen kuolleisuuden jyrkän nousun vuoksi”
  • Hollanti: kuolleita enemmän kuin syntyneitä vuonna 2022 – ensimmäinen kerta sitten vuoden 1900
  • Saksa: käytännössä ei kuolleita vuonna 2020, minkä jälkeen luvut nousivat pilviin vuonna 2021
  • Nova Scotia (Kanada): raportoi “odottamattoman suuri määrä ihmisiä kuolee”

Tämä on vain pieni esimerkki. Norjassa , Italiassa ja Japanissa oli ennätysalhainen syntyvyys ja ennätyskorkea kuolleisuus vuonna 2022. Toisin sanoen, paljon ihmisiä kuolee ja vähän syntyy.

Emme aio olla huolissamme Yhdysvaltojen kanssa, koska Bidenin hallinto valehtelee räikeästi kaikesta. Mutta jos lähdemme Harvard Pilgrim -standardin mukaan kertomaan VAERS-rokotekuolemat 100:lla saadaksemme tarkemman kokonaiskuvan, ainakin 3,5 miljoonaa amerikkalaista on kuollut rokotuksiin vuoden 2021 jälkeen. Se on 125 000 ylimääräistä kuolemaa kuukaudessa.

Sitten on paljain silmin testi.

Urheilijoita on pudonnut kuin kärpäsiä sydänongelmiin ennennäkemättömän paljon vuodesta 2021 lähtien .

Yhdysvaltain julkisissa kouluissa ilmoittautuneiden määrä on vähentynyt ennätyksellisesti vuodesta 2020 lähtien .

Vuoden 2022 MM-kisoissa odotettiin 1,2 miljoonaa kävijää Qatarissa kuukauden mittaiseen turnaukseen. Alle 800 000 fania saapui paikalle , ja useat tapahtumaa kuvaavat toimittajat romahtivat ja kuolivat.

Sama tapahtuu nyt Australian Openin tennisturnauksessa. Täysin rokotettu ja tehostettu urheilutoimittaja, joka yritti nöyryyttää maailman ykköspelaajaa Novak Djokavicia pakottaakseen hänet ottamaan rokotteen, on yhtäkkiä romahtanut ja kuollut.

Sattumia voi olla vain niin paljon. Joka tapauksessa globalistinen eliitti haluaa sinun uskovan, että maailman väkiluku on kasvanut tammikuun 2020 7,8 miljardista nykyiseen 8,028 miljardiin huolimatta siitä, että lähes kaikki maat raportoivat ennätysmäärästä kuolleita ja syntyneitä tuona aikana.

Heillä ei todellakaan ole ongelmaa loukata ihmisten älykkyyttä varmistaakseen, että heidän tarinansa (“väkiluku kasvaa ja sitä on vähennettävä”) pysyy johdonmukaisena.

George Orwell varoitti meitä näistä ajoista. Hän sanoi, että he vakuuttavat meidät siitä, että sota on rauhaa. Vapaus on orjuutta. Ja tietämättömyys on voimaa. Kuinka oikeassa hän olikaan.

fiFinnish