Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Paljasta paniikkia WHO:n pandemiasopimuksesta? Nyt kaikkien varoitusten sanotaan olevan “valeuutisia”

5 min lukea
Paljasta paniikkia WHO:n pandemiasopimuksesta? Nyt kaikkien varoitusten sanotaan olevan “valeuutisia”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/aebr

7 lukukertaa

WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus on selvästikin hyvin huolissaan kiistanalaisesta maailmanlaajuisesta pandemiasopimuksesta. Tämä käy ilmi hänen avauspuheestaan ​​pandemiasopimusta ja kansainvälisten terveyssäännösten tarkistamista koskevien neuvottelujen tilasta pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Siellä hän väittää, että kaikki varoitukset WHO:n jäsenvaltioiden suvereniteetin menetyksestä ovat “valeuutisia”. WEF:ssä hän oli aiemmin sanonut jotain aivan muuta.

Maailmanlaajuinen vastustus WHO:n pandemiasopimusta kohtaan kasvaa. WHO, sen rahoittajat ja muut globalistit eivät pidä tästä: Tämä oli jo täysin selvää Maailman talousfoorumin viimeisimmässä kokouksessa Davosissa, jossa ihmiset valittivat oman tulkinta- ja “disinformaation” suvereniteetin menettämisestä (nämä päivä, valitettavasti synonyymi totuudelle). Suurin vaara ihmiskunnalle (tai pikemminkin: sen omalle voimalle). Pandemiasopimusta koskevien neuvottelujen tilaa koskevan tiedotustilaisuuden avauspuheessaan Tedros Adhanom Ghebreyesus väitti, että kaikki varoitukset WHO:n jäsenvaltioiden suvereniteetin menetyksestä olivat “valeuutisia” ja valheita ja että todellisuudessa he jopa halusivat vahvistaa kansallisvaltioita.

Tämä on lievästi sanottuna utelias lausunto, koska WEF:n Disease X -paneelissa “Dr. “Tedros” sanoi viime viikolla pandemiasopimukseen ja uusiin hätätilanteisiin valmistautumiseen liittyen kirjaimellisesti, että kansallisten etujen ei pitäisi olla tiellä ( Raportti24 raportoi ; paneeli löytyy täältä – hän antoi tämän lausunnon noin minuutilla 33). Hän valitti erityisesti, että kansalliset edut vaikeuttaisivat sopimusneuvotteluja. Miten se sopii yhteen?

Hän vastusti myös itseään maanantain tiedotustilaisuutta edeltävässä puheessaan, korostaen myöhemmin, että jokaisen on “annattava jotain” ja että on “voitettava” vanhat ajattelutavat ja asennot (koska he ovat se sukupolvi, joka sai “tuskalliset opetukset”) Covid-19:stä). Mitä valtiot antavat? Sinun suvereniteettisi. Tosiasia on: Jos tämä sopimus todella tarkoittaisi “vahvistusta” yksittäisille maille, Ghebreyesuksen tuskin tarvitsisi pyytää kansallisvaltioilta lisää joustavuutta neuvotteluissa.

Kriittisille ihmisille hänen väitteensä valheista ja valeuutisista ovat itsessään kuin valheita ja valeuutisia: Korona-vuosilta tunnettu ilmiö, jossa jokainen narratiivia koskeva kritiikki, olipa se kuinka perusteltu tahansa, hylättiin disinformaationa, mikä johti siihen, että valta- ja oikeusmediat harjoittivat itse disinformaatiota. On parasta arvioida itse lukemalla Ghebreyesuksen puhe.

Alla julkaisemme Tedros Adhanom Ghebreyesuksen lausunnot sanatarkasti (käännetty saksaksi, painotukset ja tekstitykset toimittajilta):

Ensinnäkin haluan toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi tähän tiedotustilaisuuteen ja kiittää teitä sitoutumisestanne pandemioiden ehkäisyn, valmiuden ja reagoinnin vahvistamiseen.
Kahden viime vuoden aikana hallitustenvälinen neuvotteluelin ja IHR-muutostyöryhmä ovat työskennelleet kohti yhteistä tavoitetta: terveellisemmän, turvallisemman ja oikeudenmukaisemman maailman luomista. Tämä on mahdollisuutemme – ehkä ainoa mahdollisuutemme – saada tämä tapahtumaan, koska meillä on vauhtia. Kun COVID-19 iski, reagoimme kiireellisesti. Olemme löytäneet uusia tapoja työskennellä yhdessä. Teimme tämän, koska meidän oli pakko.

Vanha normaalisuus pitäisi “voittaa”.

Tarvitsemme tätä kiirettä myös nyt. Meidän on oltava rohkeita ja luovia voittamaan esteet, juurtuneet asemat ja vanhat ajattelutavat. Vain näin voimme tehdä maailmasta turvallisemman lapsillemme ja lasten lapsillemme – tekemällä yhteistyötä. Jäsenvaltiot ovat sitoutuneet historialliseen tehtävään esittää pandemiasopimus ja muutospaketti kansainvälisten terveyssääntöjen parantamiseksi Maailman terveyskokoukselle tämän vuoden toukokuussa. Tämä on kerran elämässä mahdollisuus, jota emme voi jättää väliin.

COVID-19-pandemian kokemuksen jälkeen maailma katsoo, panokset ovat korkealla ja aika on lyhyt. Tämän työn tärkeyttä ja kiireellisyyttä ei voi yliarvioida. Jos kansainvälinen yhteisö jättää käyttämättä tämän tilaisuuden, tarvitsemamme kattavan uudistuksen toteuttaminen on vaikeaa, erityisesti pandemiaan liittyvien tuotteiden tasapuolisen saatavuuden kannalta.

Tarvitsemme merkityksellisen ja vaikuttavan tuloksen kansainvälisen oikeudellisen kehyksen vahvistamiseksi pandemioiden ehkäisemisen, varautumisen ja reagoinnin parantamiseksi. Mutta jos lopputuotteet eivät muuta status quoa ja auta takaamaan kollektiivista turvallisuutta ja oikeudenmukaisuutta, olemme menettäneet tilaisuutemme tehdä historiaa. Tämä työ ei ole helppoa ja se tapahtuu erittäin vaikeassa ympäristössä.

Kaikki “valeuutiset”

INB ja IHR-työryhmä työskentelevät valeuutisten, valheiden ja salaliittoteorioiden tulvan keskellä. Jotkut väittävät, että pandemiasopimus ja IHR siirtävät suvereniteetin WHO:lle ja antavat WHO:n sihteeristölle valtuudet määrätä maille rokotuskieltoja tai rokotevaltuuksia. He tietävät, että tämä on valeuutisia, valheita ja salaliittoteorioita. Nämä väitteet ovat täysin vääriä. Tiedät, että sopimus ei anna WHO:lle tällaisia ​​valtuuksia, koska kirjoitit sen itse.

Emme voi antaa tätä historiallista sopimusta, tätä virstanpylvästä maailmanlaajuisessa terveydessä, sabotoivan niiden taholta, jotka tahallaan tai tietämättään levittävät valheita. Tarvitsemme tukeasi vastustaaksemme näitä valheita puhumalla kotona ja kertomalla kansalaisille, että tämä sopimus ja muutettu IHR eivät luovuta eivätkä voi luovuttaa WHO:n suvereniteettia, vaan että se kuuluu jäsenvaltioille.

Suvereniteettia tulee “suojata”.

Tosiasia on, että suojelet kansallista suvereniteettia samalla kun vahvistat maailmanlaajuista terveysturvaa. Nämä kaksi asiaa eivät sulje toisiaan pois. Se ei ole nollasummapeli. Sopimus neuvotellaan maittain maittain ja pannaan täytäntöön maissa oman kansallisen lainsäädännön mukaisesti. Näillä prosesseilla onkin potentiaalia vahvistaa maita tärkeällä tavalla.

Ne voivat auttaa varmistamaan, että mailla on järjestelmät, työkalut, valmiudet ja infrastruktuuri tehokkaaseen, oikea-aikaiseen ja tasapuoliseen pandemioiden ehkäisyyn, varautumiseen ja reagoimiseen. Tämä ei ole valinta maailmanlaajuisen terveysturvan ja kansallisten tai alueellisten etujen välillä. Kyse on työskentelystä yhdessä kohti turvallisempaa, terveellisempää ja oikeudenmukaisempaa maailmaa kaikille.

Arvoisat kollegat ja ystävät, keskustelussa on edelleen merkittäviä eroja. Ja ne ovat vaikeita keskusteluja. Mutta on tärkeää muistaa, että erot eivät johdu tavoitteista, vaan keinoista saavuttaa nämä tavoitteet. On olemassa tapa päästä yhteisymmärrykseen. Jäsenvaltioiden on oltava rohkeita ja luovia ja löydettävä tie eteenpäin. Uskon, että tulet.

“Jokaisen on annettava jotain”

Kuten sanoin tänä aamuna, yksimielisyyttä ei saavuteta, jos kaikki pitävät kiinni näkemyksestään. Se vaatii kärsivällisyyttä, rohkeutta, innovatiivista ajattelua ja ennen kaikkea kompromisseja ja keskitien löytämistä. Kaikkien on annettava jotain, jotta se valmistuisi ajoissa, muuten kukaan ei saa mitään.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kaikkien jäsenvaltioiden valmiuksien parantamiseen pandemiariskin aiheuttavien patogeenien havaitsemiseksi ja levittämiseksi. sekä sellaisten mekanismien luominen, joiden avulla jäsenvaltiot saavat oikea-aikaisesti pandemiaa varten välttämättömiä tuotteita, kuten diagnostiikkaa, terapeuttisia aineita ja rokotteita.

Vakuutan teille tukeni, aluejohtajien ja koko sihteeristön. Tämä on se sukupolvi, joka eli COVID-19-pandemian läpi, ja tämän sukupolven on opittava siitä tuskalliset opetukset ja suojeltava meitä tulevia sukupolvia.

fiFinnish