24.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Saatanan agentti: Maailman talousfoorumi

3 min read
Saatanan agentti: Maailman talousfoorumi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/yr95

Maailman talousfoorumi on maailman pahin disinformaation lähde. Jo nimi on disinformaatiota, koska se ei ole globaali foorumi, joka edustaa maailmaa. He ovat joukko typeriä amerikkalaisia ​​ja eurooppalaisia ​​yritysjohtajia, jotka Klaus Schwab, maailman pahin egomaniakki, on huijannut uskomaan, että vain, jos olet WEF:n jäsen ja kannattaja, on merkitystä.

Schwab on huijannut johtoryhmän uskomaan, että WEF:n osallistujat ovat arvostetuimman maalaisklubin jäseniä ja etuoikeutetun kastin jäseniä, jotka ovat niin paljon “hyödyttömät syöjät” yläpuolella, että tavoite vähentää maailman väestöä 7,5 miljardilla ihmisellä ei ole häpeällinen, kirjoittaa Paul . Craig Roberts .

Äskettäisessä WEF-kokouksessa Davosissa, Sveitsissä, Schwab ja hänen seuraajansa saivat osuman Argentiinan vastikään valitulta presidentiltä Jaier Mileiltä. Milei kertoi heille, että länsimaailma on vaarassa, koska lännen johtajat ovat luopuneet vapaudesta ja omaksuneet kollektivismin. Milei puhui WEF:stä. Joko hän on erittäin rohkea mies tai hän ei ymmärtänyt kenen kanssa puhui. Odotan, että hän joutuu “lentokoneeseen” tai hänet erotetaan tehtävästään joidenkin Washingtonin tekaistujen syytösten vuoksi.

Washingtonin vaikutusvallan ja vallan heikkeneminen on rohkaissut muita pitkään vaienneita ääniä Latinalaisessa Amerikassa saamaan äänensä kuuluviin. Kuuluisa perulainen Dr. Victor Andres Belaunde Gutierrez otti Milein teeman ja sanoi WEF-yhtyeitä häpeällisiksi ja häpeällisiksi:

”Kuuluisalta foorumilta lähtevät keveyden ja älyllisen keskinkertaisuuden mielenosoitukset ovat yhä skandaalimaisempia. Esimerkiksi se vaikutelma, jonka huorintekijät tekevät näissä tapaamisissa – miksi ei järjestettäisi orgioita, kun pelastamme maailman naisten kanssa 2 100 eurolla per yö?

”Väitetyn noidan, noidan tai Jumala tietää minkä säälittävä spektaakkeli, joka lähettää ääniä ja sylkee joidenkin panelistien kasvoille, on varmasti säälittävää. En voi kuvitella, kuinka joku, jolla on hiukkasenkin itsekunnioitus, voisi sietää osallistumista tämän kaliiperin kepposiin. Voidaanko sellaisia ​​farsseja vapaaehtoistyötä tekeviä ihmisiä pitää vakavina?”

“Eikö heillä ole häpeää? Onko syynä se, että heidän tarpeensa olla planeetan siistien ihmisten joukossa on niin vahva? – Onko niin, että viileä ja hienostunut on nyt väistämättä naurettavaa ja noloa?

WEF on ihmisyyden vastainen kultti, joka on omistettu vapauden ja ihmiselämän tuhoamiselle. Minusta olisi mahtavaa, jos seuraavan kerran kun tämä tyhmien ja pahojen olentojen kokoelma kokoontuu, Venäjä, Kiina tai Iran käynnistäisi ohjushyökkäyksen, joka tuhoaa WEF:n kokonaan. He eivät tee sitä, koska Venäjä, Kiina ja Iran näkevät WEF:n liittolaisena lännen tuhoamisessa. Tämä on virhe, koska myös venäläiset, kiinalaiset ja iranilaiset väestöt on tuomittu teurastettaviksi. Päätellen WEF:n liittolaisen Maailman terveysjärjestön yrityksistä keskittää koko maailman terveysprotokollat ​​käsiinsä ja sen ennusteen pandemiasta tuomiopäivänä, teurastusta tulee maailmaan valloittava biologinen ase.

Mikään länsimainen lainsäätäjä ei tee mitään laittomien laboratorioiden sulkemiseksi. Venäjä tietää, missä monet laittomista biologisen sodankäynnin laboratorioista sijaitsevat, ja sen pitäisi poistaa ne ohjusiskuilla. Pahuus on kohdattava ja voitettava, tai paha voittaa.

Evil on jo värväänyt länsimaisen maailman liike- ja poliittisia johtajia. Kuinka paljon enemmän etua annamme Pahan saada ennen kuin meidät voitetaan?

Lue Peter Koenigin raportti Global Researchista: https://www.globalresearch.ca/wef-davos-2024-conthing-words-south-america-pertinent-point-devastating-wef/5847086

On olemassa runsaasti todisteita siitä, että vuonna 2025 on tarkoitus vapauttaa tappavampi virus. Katso esimerkiksi: https://www.lewrockwell.com/2024/01/joseph-mercola/will-disease-x-be-leaked-in-2025/